Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H/K termékek
H/K termékek
az egér csak vmi szánalmas kis poén akart lenni
gondolom a pc oldali szoftver szintén fizetős és komoly elhivatottság kell hozzá h valamit kezdj is vele viszont szimpatikus lenne, ha legalább elméletben lehetne is vmit kezdeni vele, mert sztem eddig a készülékek 99% anélkül került a kukába, h valaha is járt volna vmi a soros bemenetükön
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
H/K termékek
Más: valaki már használta a soros portot az erősítőn?
én soros egeret rákötöttem, de nem történt semmi
amugy mire van? nem csak szervizcélokra?
hát ez jó soros egér azt hitted megjelenik a nyilacska és a surround programokra csak kattingatol
Arra jó hogy vagy szervíz funkciókat érsz el vele vagy ha összekötöd a számitógéped soros portjával akkor esetleg DSP firmware vagy analizálod a szoba akusztikáját melyet progival elemezhetsz és az értékeket kirajzolja vagy ilyesmi.
A Pio AX5Ai tud ilyet meg még mást is de ahhoz szoftver is van állítólag ami a pio része
H/K termékek
én soros egeret rákötöttem, de nem történt semmi
amugy mire van? nem csak szervizcélokra?
Jó volt itt.
H/K termékek
Nah kinyitottam a H/K 245ösömet nem bírtam ki. Szép rendezett, meg minden de amin meglepődtem hogy van benne 2 darab ventilátor. Vagy nagyon halk vagy csak nagy teljesítményfelvételnél kapcsol be de nem hallatszanak.
H/K termékek
na ez jó kérdés
Talán a HD formátumokig
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
H/K termékek
Az én HK 7000-em szépen muzsikál csak kéne lassan hozzá egy méltó hangfalszett
és meddig lesz ideiglenes ?
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
H/K termékek
Az én HK 7000-em szépen muzsikál csak kéne lassan hozzá egy méltó hangfalszett
H/K termékek
és mégis, hiába allitom DTS NEO:6-ra, ha pl egy szereo PCM jelet kap (pl zene, mp3, stb), majd kap egy DD jelet (htpc van ugye rákötve) egy filmből, dvdből, utána ha ismét a sztereo PCM jelet kapja, már Logic7-en is van
Ha ez vigasztal, a 140-es nem csinál ilyet.
végülis vigasztal ha majd egyszer lesz normális, hd formátumokkal elboldogulo erősitőjük, talán azzal sem lesz ilyen gond
Jó volt itt.
H/K termékek
Szaisztok!
Én is H/K tulaj lettem januárban! Egy H/K 132 vettem, eddig minden rendben is volt, de tegnap lefagyott 2x is. Ez abban jelentkezett, hogy elkezdtem nézni egy filmet és nem jött ki hang belőle, próbáltam hangot adni rá, de semmi, próbáltam kikapcsolni, de semmi, nem reagált semmire. Nyomkodtam még egy darabig, majd kikapcsolt magától. Bekapcsoltam és ment rendesen. A második alkalommal a hangot nem tudtam ráadni, de egy pár másodpercel később már működött.
Találkozott már valaki ilyennel? Vigyem vissza garanciában, vagy várjak még vele egy kicsit?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
H/K termékek
és mégis, hiába allitom DTS NEO:6-ra, ha pl egy szereo PCM jelet kap (pl zene, mp3, stb), majd kap egy DD jelet (htpc van ugye rákötve) egy filmből, dvdből, utána ha ismét a sztereo PCM jelet kapja, már Logic7-en is van
Ha ez vigasztal, a 140-es nem csinál ilyet.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
H/K termékek
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy pl. a H/K AVR-ek tudnak olyat, hogy egy analog bemenetet kiküldenek a digitális kijáraton?(tehát van-e benne A/D átalakító?)
H/K termékek
Ez sajnos az én H/K-mnál is jelen volt, néha nekem is logic7-re ugrott, olyan mintha egy másik kimeneten beállított logic7-et hozta volna be. Azt vettem észre, hogy ha egy bemenetet használok 2 különböző helyen, akkor hiába állítok be 2 különböző hangzásmódot, csak az utolsót veszi figyelembe.Érdekesség: észrevette valaki, hogy a logic7-nél minden hangfal SMALL és 100Hz a vágási freki és nem is lehetett állítani (legalábbis nálam).
mivel a CD-hez rendeltem hozzá a COAX-1 et, az tuti csak a CD-hez van rendelve, hiszen minden bemenetre alapbol analogot rendel ... nem?
bosszantó, hiszen htpc-ről nagyon változatosan kapja az anyagot, PCM, DD, DTS - állandoan változik ... és állandoan ujra állitgatnom kell vissza DTS-NEOra
Jó volt itt.
H/K termékek
Nah valszeg meg van a probléma. Ha 16bites jel van átküldve az sokkal hangosabb mint a 32bites és ezt nem bírja. De nem jelez semmit hogy torz jelet kapna. Bár nem értem hogy a régi driverel hogy mentek a dolgok hisz ott is 16bit volt és teljes hangerő.
Csak egy picit kell levenned és akkor az maradhat állandó hangerônek is. Elég sokáig tartott nekem míg rájöttem, hogy nem kell konvertálnom a zenéket, filmeket hanem a lejátszón lejjebb veszem a hangerôt és akkor jó. Most még nagyobb elônyben vagyok, mert a malacom jelzi ha túl magas a hangszín és akkor lejjebb veszem a hangerôt.
H/K termékek
Nah valszeg meg van a probléma. Ha 16bites jel van átküldve az sokkal hangosabb mint a 32bites és ezt nem bírja. De nem jelez semmit hogy torz jelet kapna. Bár nem értem hogy a régi driverel hogy mentek a dolgok hisz ott is 16bit volt és teljes hangerő.
H/K termékek
Ezt hogy érted, hogy torzít, lehet, hogy túl magas neki a hangerô, ilyenkor pl. a "malac" jelzi, hogy ezt már nem tudja dekódolni és vagy megnyomom az ATT gombot, vagy leveszem a hangerôt a lejátszón (utóbbit választottam). Próbáld meg kisebb hangerôvel lejátszani.
Ugye ez sztereó jel bemente esetén jelentkezik, mert csak akkor lehetséges torzítás (legalábbis én ízt hiszem). Amúgy nekem a 16 bitest is vitte a H/K-m, igaz egy picit lejjebb vettem a lejátszón a hangerôt.
H/K termékek
Nah megint akadt egy kis hiba. Csak olyan dolgot lehet értelmesen lejátszani amit vagy a H/K dekódol vagy ha 32bitesen küldöm ki (pl. AC3ban be lehet állítani), ha csak 16bites akkor torz a hang. Erre valami ötlet?
H/K termékek
A h/k-m "tape in" bemenetére egy sb live van csatlakoztatva. Ha teljesen lehalkítom az erősítőt, akkor valamiért nincsen jel a "tape out" kimeneten sem, viszont a "vid1 out" kimenetén ilyenkor is van.
Ami érdekes, ha az sb-t az erősítő "vid1 in" bemenetre kötöm, akkor a "vid1 out" kimeneten nincsen jel, viszont a "tape out" kimeneten van, szintén teljesen lehalkított állapotban is.
Számomra ez azért fontos, mert éjszaka teljesen lehalkítom az erősítőt és a tévém hangszóróit használom. A tévém össze van kötve az erősítőm "vid1 out" kimenetével, ilyenkor lehalkított erősítő mellett is kiteszi a "tape in"-re érkező jelet a „vid1 out” kimenetére. Először a "tape out"-ra akartam kötni a tv-t és akkor vettem észre ezt a jelenséget.
A használatiban azt olvastam, hogy mindegyiken kimeneten egyidejűleg meg kellene jelennie a bemeneti jelnek.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
H/K termékek
Ez sajnos az én H/K-mnál is jelen volt, néha nekem is logic7-re ugrott, olyan mintha egy másik kimeneten beállított logic7-et hozta volna be. Azt vettem észre, hogy ha egy bemenetet használok 2 különböző helyen, akkor hiába állítok be 2 különböző hangzásmódot, csak az utolsót veszi figyelembe.Érdekesség: észrevette valaki, hogy a logic7-nél minden hangfal SMALL és 100Hz a vágási freki és nem is lehetett állítani (legalábbis nálam).
igen az én HK-m nál amikor logic 7 ben van csak a centert nem lehet smallra állítani az összes többin változtathatok hogy small vagy large
H/K termékek
igen, egyértelműen a digit bekötés KÖTELEZŐ és az egyedül üdvözítő!
Igen is értettem.
Tiszta beszéd!
H/K termékek
Ez sajnos az én H/K-mnál is jelen volt, néha nekem is logic7-re ugrott, olyan mintha egy másik kimeneten beállított logic7-et hozta volna be. Azt vettem észre, hogy ha egy bemenetet használok 2 különböző helyen, akkor hiába állítok be 2 különböző hangzásmódot, csak az utolsót veszi figyelembe.
Érdekesség: észrevette valaki, hogy a logic7-nél minden hangfal SMALL és 100Hz a vágási freki és nem is lehetett állítani (legalábbis nálam).
H/K termékek
Pont ezzel szerencsétlenkedek én is.
Nem értettétek az előző kérdésem, vagy túl buta kérdés volt. (Inkább utóbbi) Tehát sokkal jobb minőség érhető el, ha a hangkártya digit kimenetét használom és a sok leírás nem hasztalan. A hangkártya analóg sztereó jelével dolgozni szegénységi bizonyítvány, ha van digit kimenet is? (asszem igen, erősítsetek meg ha így van)
igen, egyértelműen a digit bekötés KÖTELEZŐ és az egyedül üdvözítő!
(egyre jobban idegel, h logic7_music áll alapértelmezetten a tv-m hangjára ...)
Jó volt itt.
H/K termékek
Pont ezzel szerencsétlenkedek én is.
Nem értettétek az előző kérdésem, vagy túl buta kérdés volt. (Inkább utóbbi) Tehát sokkal jobb minőség érhető el, ha a hangkártya digit kimenetét használom és a sok leírás nem hasztalan. A hangkártya analóg sztereó jelével dolgozni szegénységi bizonyítvány, ha van digit kimenet is? (asszem igen, erősítsetek meg ha így van)
H/K termékek
Nah feltettetem a legújabb Audigy 1es driver-t és már nincs gond. Már megy a digit kimenet rendesen.
H/K termékek
Arra kérdeztem rá, hogy az is megfelelő, ha sztereó jelt dolgoz át az erősítő, vagy ha már van egy Audigy-m, akkor dolgozzon csak és a digit kimenetet használjam, mert így jobb hang érhető el?
Ha neked mindegy, hogy DD-t, DTS-t hallgatsz vagy az erősítő DSP-vel szétkevert sztereo-t, akkor nyugodtan használhatod az analóg bekötést.
Mondjuk, akkor nem sok értelme volt a pár hozzászólással korábbi fejtegetésemnek.
| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |
H/K termékek
Arra kérdeztem rá, hogy az is megfelelő, ha sztereó jelt dolgoz át az erősítő, vagy ha már van egy Audigy-m, akkor dolgozzon csak és a digit kimenetet használjam, mert így jobb hang érhető el?