Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vinyl - amit hallgatunk

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nálad is láttam manát, meg a bemutato teremben is, többxör is, de láttam Markynál és még pár helyen. Wagy nem emléxel, h jártam nálatok..?
Söt eccer maga Danko Péter tartott nekem egy bö orás elöadást a több emelet elönyeiröl, és mutatta meg behatoan a xerkezetet...

Látni egy Manát, vagy együttélni vele, meg beállítani, megélni azokat a változásokat, amiket a plusz szintek hoznak, az két teljesen más dolog. Ne untassuk a többieket vele, én tudom miről beszélek, Te meg elképzeled, hogy tudod.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Bizony bizony, többek között ezért is népszerű a Mana, mert sajnos minél több emeletet teszel rá, annál nagyobb lesz a dinamikája, tere, felbontása és egyre magával ragadóbb a ritmikája. Akinek volt már Manája, az érti, miről beszélek. Aki meg nem látott még ilyet közelről, az gúnyolódik.

Xerintem örüx, h "cicizem", hix tod népxerüsiteni a dogaid. He?

A gunyolodás az más. Te is tod.

A jo cuccokhoz meg walamié xerintem nem köll olyan xerkezet, ami dinamikát warázsol nekik. Me hogy ezeknek helyböl wan.

Példa rá a tawajelötti HES és a TRIO, illetwe az AN láncot bemutato németek.
De tod mit? Eccer gyere el hozzám. Komolyan mondom. Mondjuk manát nem tom, h howa lehetne tenni, de nem is az a lényeg, hanem a zene.

Xal a HES... Ott egy wasaloaxtalon wolt minden, gyalu, erölködök és olyan dinamika wolt, h a mellettem ülö csaj leesett a xékéröl, miko wéletlen ráejtették a tüt a lemezre!
Nem wicc.
A drotok meg full kerawillos fehér izék woltak, oxt mégis pixok jol xolt a cucc.
Gondolom futotta wolna nekik manára, wagy akármire, hix egy Kondot ejtettek lazán a hanglemezre. Az meg 3,3mila, ha jol tom...

Nálad is láttam manát, meg a bemutato teremben is, többxör is, de láttam Markynál és még pár helyen. Wagy nem emléxel, h jártam nálatok..?
Söt eccer maga Danko Péter tartott nekem egy bö orás elöadást a több emelet elönyeiröl, és mutatta meg behatoan a xerkezetet...

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1356

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: akvapark »

A mana az ugye 4lábon állo keret, benne egy üweglap, amit alulrol csawarokkal köll beállitani, és wan egy bizonyos csengése, ha jo a beállitás.
Namost bárminemü wáltoztatásnál ujbol be köll állitani, de éwente eccer tuti.

Nagyon szerények az ismereteid a Manáról, maradjunk ennyiben.

Itt bizonyos uraknak(?) másról is elég szerények az ismereteik.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

...most dolgozom rajta, hogy ehelyett Mana legyen alatta.
Hajrá dörmögi!!!

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Bocs az offért, de ezt még itten válaszra érdemes:

Te mondd csak, hun is láttad a koppintását? me marha kiwi lennék rá, komolyan.  
Na me kijatököm koppintana egy ilyet? 

A saját szememmel láttam, oly annyira, hogy az illető még a Naimmel is levelezett, hogy a pontos méreteket megtudja.

Ez a látwányosan jawulo hang, hát ez istenuccse a Grimmböl walo mesén is tultex, tod azon, amiko a kényeske királykisasszonka megérzi a segge alatt a borsoxemet 12 dunhán kerextül is.

Ez a mana is ugy az igazi, ha legalább 14!!! wan egymáson.

Bizony bizony, többek között ezért is népszerű a Mana, mert sajnos minél több emeletet teszel rá, annál nagyobb lesz a dinamikája, tere, felbontása és egyre magával ragadóbb a ritmikája. Akinek volt már Manája, az érti, miről beszélek. Aki meg nem látott még ilyet közelről, az gúnyolódik.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

OFFTOPIC:

Miért kell rommá offolni ezt a topicot is teljesen felesleges marhaságokkal?    

Xerintem mert walaki megkérdezte, h mit ajánlunk a winyl gyaluja alá. Miután én adtam egy wálaxt, jött a mana másiknak, de mingyá ugy, h az a legleg és mindenki azt másolja, fujfuj. Ezt kértem ki.
Te mit haxnáx a gyalud alatt?

No azért ez egy kicsit több volt, mint egyszerű ártatlan véleménycsere. Egyébként a lemezjátszóm Sound Organisation falipolcon van. De most dolgozom rajta, hogy ehelyett Mana legyen alatta.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

OFFTOPIC:

Xerintem mert walaki megkérdezte, h mit ajánlunk a winyl gyaluja alá. Miután én adtam egy wálaxt, jött a mana másiknak, de mingyá ugy, h az a legleg és mindenki azt másolja, fujfuj. Ezt kértem ki.
Te mit haxnáx a gyalud alatt?

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

OFFTOPIC:

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Bizony, bizony a hazai koppintók nem szeretnek befektetni inkább szeretnek kizárólag fénykép alapján dolgozni.....
Mint ahogy a Naim Fraim asztalát másoló úriember is úgy másolt, hogy soha nem látta az eredetit élőben, csak fényképről...

No látom, h ujabb asztalkomplexust huztá elö bö gatyádbol, ráadásul megen naimot...
Te mondd csak, hun is láttad a koppintását? me marha kiwi lennék rá, komolyan.

Na me kijatököm koppintana egy ilyet?

Inkább tom azt eképzelni, h te tanálod ki e koppintos történeteket, h bemutathasd az eredetieket, me különben ki menne el ilyeneket megnézni is?

Ugye igazam wan? -Waldd csak be!

Ez a látwányosan jawulo hang, hát ez istenuccse a Grimmböl walo mesén is tultex, tod azon, amiko a kényeske királykisasszonka megérzi a segge alatt a borsoxemet 12 dunhán kerextül is.

Ez a mana is ugy az igazi, ha legalább 14!!! wan egymáson.

Xerintem be kö rakni 20-at, azt mán zenekütyü se köll, me egyenesen a xférákbol jön a hang bele ember agyába, oszt utána ugyis megdeglik, hix minden pia nékü is akkorára hizott a mája, mint egy kisebb borjunak.

He?

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Xerintem nem oan drága a mana, h egy kifejezetten koppintásra kéxülö, ne birná megreckirozni, h megwegyen egy asztalkát.

Bizony, bizony a hazai koppintók nem szeretnek befektetni inkább szeretnek kizárólag fénykép alapján dolgozni, ráadásul ahogy mondani szokták nem az eredetit másolják, csak kijavítják annak problémáit és természetesen az Övék sokkal jobb. Mint ahogy a Naim Fraim asztalát másoló úriember is úgy másolt, hogy soha nem látta az eredetit élőben, csak fényképről...

A Mana nimbuszát nem én gyártom, hanem a hithű Mana használók és a Manát valaha tesztelt hifi újságok. Mivel a Mana mint cég már nem létezik, venni sem lehet tőle semmit meg én sem akarom eladni az enyémet, ezért különösebb értelme sem lenne a nimbuszának építésébe sok energiát befektetni. Ha alaposan utána nézel, hogy mik azok az asztalok, amiket nagyjából egyenrangúnak tekint a világ a Manával, akkor azt fogod látni, hogy kivétel nélkül mind drágábbak vagy legalábbis hasonló árfekvésűek. Ámde olyan nem nagyon van közöttük egy sem, ahol a további szintek hozzáadásával látványosan javulna a hang. Mint a Manán.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

basszus, jó néhány amcsi film után azt kell mondanom, bigi és penna szerelmes lesz egymásba, majd házasság...

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Arról, hogy mi a Mana titka, hogyan működik, még nem írtam soha, és arról, hogy mit és hogyan kell beállítani is csak érintőlegesen. (Nem akarnék a Mana koppintóknak ötleteket adni.)

Xerintem nem oan drága a mana, h egy kifejezetten koppintásra kéxülö, ne birná megreckirozni, h megwegyen egy asztalkát. Arrol ugye nem is bexélwe, h ha wex az ember egy walamire walo hegesztö gépet, meg még pár egyéb xerxámot, h felxerelje welük indulo mühelyecskélyét, felwegyen két-három emberkét akik maj dogzanak neki, és kialakitson egy mühelyt, na ez igy uszkwe talán kijön 10milcsiböl indulásként. Perxe még alapanyagot is kö wenni, meg jo üwegest és xinterezöt is tanálni, ami ugye xintén nem kétfillér, mire a megfelelöek a tarsolyba kerülnek.
Xal egéx nyugodtan leirhatod, mert egy koppinto walszeg meg tudja reckirozni azt a 200ezret arra az izére...
Wan titka??? Huuu wazze! Tán csak nem Stradiwáritol lesték el, hogy ekkora nimbuxt wonx köré?
Azt amire te proxálx utalni, h walaki maj a te leirásod alapján a sufniban gyárt egyet, hát az xerintem marhaság, wagy ujabb csuxtatás, elhinteni wolt a mana überségét. Hix minden walamire walo wasas tudja, h mm pontos legalább, rajz nékü nekiállni, hááát.., igencsak kényes dolog, és abbol télleg lehet minden, de jo walxeg sosenem.
Ezé azt ujra mondom néked, h nyugottan ird csak le, és egéx nyugott maradhacc az ez alapján koppintok termékeitöl.
Jut agyamba, a mana tuggya, h te istenként állitod itt be, és lassan mán ostyát fox oxtani, ha xoba kerü?

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Csak téged idéztelek, más xawakkal... Hix te irtad, h mán öreg wagy és a fiad xokta csawargatni a cuccost, me te nem tucc mán olyan könnyen letérdelni.
Jawallom a tháj maxxást.

Arról, hogy mi a Mana titka, hogyan működik, még nem írtam soha, és arról, hogy mit és hogyan kell beállítani is csak érintőlegesen. (Nem akarnék a Mana koppintóknak ötleteket adni.)

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Csak téged idéztelek, más xawakkal... Hix te irtad, h mán öreg wagy és a fiad xokta csawargatni a cuccost, me te nem tucc mán olyan könnyen letérdelni.
Jawallom a tháj maxxást.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

A mana az ugye 4lábon állo keret, benne egy üweglap, amit alulrol csawarokkal köll beállitani, és wan egy bizonyos csengése, ha jo a beállitás.

close652
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: close652 »

új 78 rpm kiadás
system

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Szerintem a "nagyon hasonlít állítást" nem lehet úgy értelmezni, hogy ennek is négy lába van.

Sajnos annyiszor hallottam már a "legalább olyan jó,mint a Mana" mantrát, hogy kénytelen voltam több fokozatban korábban pár éve leellenőrizni, mi a helyzet a hazai utángyártásúakkal, olyannyira, hogy a Penna vett is egy ilyen utángyártott asztalt, csak hogy ellenőrizzük tényleg olyan-e. Nem olyan. Sem lemezjátszó alatt, sem cd alatt, még a Macbook alatt sem 

A cégnél volt alkalmam Michell Orbe/SME V/ Transfiguration Temper, valamint Michell Gyro/Technoarm/Transfiguration Spirit és Notthingham Analog Hyperspace/ Spacearm/Transfiguration Spirit alatt is hallani az eredetit és az utángyártottat is. Többféle konfigurációban is, no contest, ahogy a művelt eszkimó mondaná. Nem érdemes egy kalap alá venni. Az utángyártott sajnos nem a szegény ember Manája, hanem egyszerűen csak egy asztal, ami majdnem úgy néz ki mint az eredeti. Ennyi. Semmi több.

Az, hogy ki milyen különbségeket hall meg, abba inkább ne menjünk bele. Azt már csak barátilag jegyzem meg és halkan, hogy sokkal hihetőbb lenne, amit írsz, ha néha mellőznéd az ilyen hasbaakasztós túlzásokat. 

Hinnye bazze. Nem értöd.
-Micsinájak mostan én?

Ezzel xemben a Mellorn asztala is 4lábu keret. Felülröl tüsik wannak becsawarozwa, melyek felfelé hegyesednek. Ezeken a tüsiken wan egy fatálca, benne üweglap. Eccer köll bewizszintezni, oszt jowan.

Teljesen más konstrukcio.
Megjegyzem, h xerintem ez a stabilabb, hix csak eccer köll belöni helyesen, nem éwente.

A konstrukcio tehát más.

A hangra gyakorolt hatás pedig, habár más uton jut el, de az bezony xámomra hasonloan jo.

Nyilwán nem ugyanolyan, mint ahogy az ATC sem olyan, mint a Trio.
Csak épp ennek is jo a hangja, meg annak is.

Ugyan engedd mán meg, h ezt én döntsem el, h nekem a mana köll e, bö kétszázért, wagy egy másik jo hang bö negywenezerért.

Xal ennyi sok xép gyalut hallottál?
Há képzöd, én is hallottam a legnagyobb Kuzmát, tangenciális karral, vdh colibriwel. Aztán hallottam még VPI-t, SME V-el, XYZ-wel, wagy hogy irják. Oxt hallottam a legnagyobb Clearaudiot, a jo nagy 12-es hangkarral, no aztán SME20-at SME V-el, Well Temperedet, Pierr Lurnét Air Tangent karral. A tököm se tudja még, h hány jo gyalut. Az érdekes az, h sehun sem wolt mana-n, ellenben több Mellornt is láttam. Most akko ezek mind hülyék, wagy mi?

No és mégeccer akkor:

Tehát a mellorn asztalka, NEM a mana utánérzése, hanem egy teljesen más konstrukcio.

He?

close652
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: close652 »

olyan édesen veszekedtek, mint régi házastársak
system

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Egyszerűen értelmetlen még összehasonlítani is őket.
KIegéxités:

-Xal hallottál utángyártottat az eredeti mellett,és az eredeti wolt a jobb, ugye?
Oszt az hogy wan, h én mondok nagyokat, amiko neked még lemezjáccod sincs ??? BAZZE!!!!
Wixont te mán elöre hallod, h hogyan fog xolni?
Elárulok walamit, de csak ugy halkan ám.
Maj ha meghallod, h mi a különbség két hangkar közt, és pl azt, h milyen a hangja az SME V-nek a te futomüwedben, és milyen a hangja az SME IV-nek az enyémben, na maj akko lehet, h el tod dönteni, h jo e a mana, wagy ki kö baxni és Mellornt berakni helyette, ami xintén halkan mondom, teljesen más rendxerü, a közös pont az, h ennek is 4, azaz négy lába wan.

Bigi,

Nagyon nem szeretem a túlzó leegyszerűsítéseket, meg a hangzatos, "legalább olyan jó" állításokat, amik minden alapot nélkülöznek.

Ezt írtad a Mana kapcsán :

ezen a lapon áll, a Mellorn által gyártott lemezjácco asztalka, mely nagyon hasonlit a mana állwányra, de attol könnyebb és legalább olyan jo

Szerintem a "nagyon hasonlít állítást" nem lehet úgy értelmezni, hogy ennek is négy lába van.

Sajnos annyiszor hallottam már a "legalább olyan jó,mint a Mana" mantrát, hogy kénytelen voltam több fokozatban korábban pár éve leellenőrizni, mi a helyzet a hazai utángyártásúakkal, olyannyira, hogy a Penna vett is egy ilyen utángyártott asztalt, csak hogy ellenőrizzük tényleg olyan-e. Nem olyan. Sem lemezjátszó alatt, sem cd alatt, még a Macbook alatt sem

A cégnél volt alkalmam Michell Orbe/SME V/ Transfiguration Temper, valamint Michell Gyro/Technoarm/Transfiguration Spirit és Notthingham Analog Hyperspace/ Spacearm/Transfiguration Spirit alatt is hallani az eredetit és az utángyártottat is. Többféle konfigurációban is, no contest, ahogy a művelt eszkimó mondaná. Nem érdemes egy kalap alá venni. Az utángyártott sajnos nem a szegény ember Manája, hanem egyszerűen csak egy asztal, ami majdnem úgy néz ki mint az eredeti. Ennyi. Semmi több.

Az, hogy ki milyen különbségeket hall meg, abba inkább ne menjünk bele. Azt már csak barátilag jegyzem meg és halkan, hogy sokkal hihetőbb lenne, amit írsz, ha néha mellőznéd az ilyen hasbaakasztós túlzásokat.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Na ez már használható volt. köszi. Kipróbálok egy bükköt, vagy tölgyet. Végül is lehet bötüvel fölfelé megcsinálni, ha ragasztott az anyag. Van ilyen polcom már, igaz az bükk. Ha nem jönne össze a bötüs tábla, akkor legfeljebb kockák a sarkokra? )
Ne mondd! Csináld!

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Örülök a vitátoknak, de azért jobb lenne, ha végre választ is kapnék a kérdésemre. Még egyszer: Milyen fa legyen az üveglap alatt? puha fenyő, vagy keményebb fa, mondjuk bük, dió, vagy tölgy. Szeretném végre megrendelni, hogy élvezhesem áldásos hatását. A másik, hogy ez erősítő, cd alatt is jobb-e, mint ha ott csak az üveg maradna?
Miwel a másik forumon elhangzott, h rétegelt lemezt jawasol a mellorn, ezé ewidens, h azt proxáld ki elöxör. Azt lehet majd utána a 30e éwes fajtát is. Csak nem értem, h mié is nekünk kéne megmondani, h te mit fox jonak hallani???
IKEA-ban wan jo wastag huswágo deszka. Az is jo egy probára. aztán haxnos lehet a konyhába. Má ha nem jön be. Nekem az wan a homokon.
Egyesek a keményfára esküsznek. Mindnél fontos, perxe xerintem, h "bötü"-wel felfelé nézzen. Azaz a xálirány felfelé mutasson.
Ja, h ilyet nehéz xerezni???
A high-end-ért muxáj áldozatokat hozni...
Nekem még a hangfalaim alatt is fa-üweg tálca wan...
Különben nem witázunk.
Ö is kijelentéseket tex, meg én is.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Egyszerűen értelmetlen még összehasonlítani is őket.
KIegéxités:

-Xal hallottál utángyártottat az eredeti mellett,és az eredeti wolt a jobb, ugye?
Oszt az hogy wan, h én mondok nagyokat, amiko neked még lemezjáccod sincs ??? BAZZE!!!!
Wixont te mán elöre hallod, h hogyan fog xolni?
Elárulok walamit, de csak ugy halkan ám.
Maj ha meghallod, h mi a különbség két hangkar közt, és pl azt, h milyen a hangja az SME V-nek a te futomüwedben, és milyen a hangja az SME IV-nek az enyémben, na maj akko lehet, h el tod dönteni, h jo e a mana, wagy ki kö baxni és Mellornt berakni helyette, ami xintén halkan mondom, teljesen más rendxerü, a közös pont az, h ennek is 4, azaz négy lába wan.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Bigi,

Ez a szokásos költői túlzásaid egyike, ha életedben egyszer is találkoztál volna lemezjátszó alatt EREDETI Mana asztallal, amit hozzáértő, gyakorlott felhasználó állított be, akkor nem mondanál ilyet. Én már hallottam utángyártott Mana asztalt a saját eredetim mellett és bizvást mondhatom, hogy sem a mérete, sem az anyaga, sem a gyártástechnológiája nem ugyanaz és a hangja pedig ég és föld. Egyszerűen értelmetlen még összehasonlítani is őket.

Jajj Feri haggyámán ezzel a k.. manáwal! Tán minden asztalka, amit lemezjácco alá tesznek, az a hülye manát másolja????
Mi a lufax az a mana??? Az tanálta ki a kisasztalt, wagy mi? Azt az a baja, h nem fizetnek neki jogdijat???
Bazze, agyam elhányom!
NEM IRTAM AZT, H A MELLORN MÁSOLNÁ A KÖCSÖG MANÁT!!!
Azt irtam, h wan olyan jo az ö asztaluk, mint a mana.
Ami nem azt jelenti, h a mana az über, hanem azt, h a sokezer közt ezt neweztem meg, de ugyanakkor irhattam wolna mást is, sokkal-sokkal drágábbakat, mint a mana.
Ugyanis hallottam olyanokat is, de ugye itt mindenki agymosott, pl a te xöwegeidtöl is, me mana, mana, mana, mana, mana, mán mama helyett is ez folyik a csapbol...

A másik, h hunnan wexed, h én mit és hol NEM tapasztaltam???
Én sem turkálok a multadban, te se tedd az enyémben!

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Majd ezen a lapon áll, a Mellorn által gyártott lemezjácco asztalka, mely nagyon hasonlit a mana állwányra, de attol könnyebb és legalább olyan jo.
Bigi,

Ez a szokásos költői túlzásaid egyike, ha életedben egyszer is találkoztál volna lemezjátszó alatt EREDETI Mana asztallal, amit hozzáértő, gyakorlott felhasználó állított be, akkor nem mondanál ilyet. Én már hallottam utángyártott Mana asztalt a saját eredetim mellett és bizvást mondhatom, hogy sem a mérete, sem az anyaga, sem a gyártástechnológiája nem ugyanaz és a hangja pedig ég és föld. Egyszerűen értelmetlen még összehasonlítani is őket.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Navaze.

Itt a megoldás.

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”