Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
A menü igen kultúrált.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
És milyen az új Sony S25.. sorozat?
Eddig bíztató...Jobb,mint az előző széria,az biztos.Még nyúzom.
és a tesztjeidet fel is rakod valahova, vagy csak így, ha rákérdezünk?
blogot simán megérne! pár banner és dől a lé
Mondasz valamit...
Lcd, Led, Oled TV-k
és a tesztjeidet fel is rakod valahova, vagy csak így, ha rákérdezünk?
blogot simán megérne! pár banner és dől a lé
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is elnézést, ha rossz helyre írok, de a következő problémával küzdök. Elég láma vagyok egyelőre a témában, szeretném összekötni D-SUB csatival a laptopot és az LCD TV-t (LGL2CR). Működik is a dolog, de az ATI Radeon Mobility 9000 nem ismeri az 1366x768-as felbontást, így bármit is állítok be, összenyomja a filmeket. Mi a megoldás? Keressek addig, amíg nem találok megfelelő drivert hozzá vagy próbálkozzak meg a Powerstrip-el? Előre is köszönöm a segítséget!
1360*768-at állíts be mind a TV-n, mint a PC-n, majd a TV-ben van egy automatikus hangolás, azt ereszd rá. Akkor lesz a legjobb képed. A két oldalt feket marad 3-3 oszlopnyi pixel, de 1:1-ben lesz meghajtva a TV.
Lcd, Led, Oled TV-k
Bár eredetileg CRT Tvt akartam venni, de egyszerűen nem megy, nincs választék, legalábbis a normális márkákból.
Úgyhogy LCD Tv lesz belőle.
Konkrétan mik a vélemények, tapasztalatok a következő modelekről (nagyjából azonos árkategória, és kb ennyit tudok rá szánni)
LG:
32LE2R
32LC2R
32LC3R
Philips:
32PF5331
Esetleg milyen ajánlások vannak még ebben az árkategóriában?
Még egy kérdés:
Pixmania vásárlás szempontjából mennyire "jó". Értek ezalatt minden szempontot.
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony 40S2510-et tesztelgetek...
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is elnézést, ha rossz helyre írok, de a következő problémával küzdök. Elég láma vagyok egyelőre a témában, szeretném összekötni D-SUB csatival a laptopot és az LCD TV-t (LGL2CR). Működik is a dolog, de az ATI Radeon Mobility 9000 nem ismeri az 1366x768-as felbontást, így bármit is állítok be, összenyomja a filmeket. Mi a megoldás? Keressek addig, amíg nem találok megfelelő drivert hozzá vagy próbálkozzak meg a Powerstrip-el? Előre is köszönöm a segítséget!
Általában a Powerstrippel érdemes próbálkozni.
- Victorpictor
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 9
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is elnézést, ha rossz helyre írok, de a következő problémával küzdök. Elég láma vagyok egyelőre a témában, szeretném összekötni D-SUB csatival a laptopot és az LCD TV-t (LGL2CR). Működik is a dolog, de az ATI Radeon Mobility 9000 nem ismeri az 1366x768-as felbontást, így bármit is állítok be, összenyomja a filmeket. Mi a megoldás? Keressek addig, amíg nem találok megfelelő drivert hozzá vagy próbálkozzak meg a Powerstrip-el?
Előre is köszönöm a segítséget!
Lcd, Led, Oled TV-k
Ma volt egy kis időm és bementem egy MM-ba körülnézni LCD ügyben. Megnéztem a 40colos samsung 'R' és 'S' tipust tvadással, dvd-vel és a bemutatóHD filmmel. Sok különbséget nem láttam, pedig tekergettem a képbeállitásokat. Aztán megnéztem a philips 7621-es 42colos tv-t és ennek a képe simán verte mindkét samsungot! Dvd szép volt tvadás viszonylag jó és a bemutatóHD gyönyörű.
nem vagyok samu párti, de philipset(+sharp, toshiba stb. cuccokat) el kéne felejteni már végre, nincsen normális hálózata a cégeknek, ráadásul, rengeteg xar volt a phi tv-i(plazma is lcd is) között amiket karácsonykor kitoltunk, szerintem nézz meg néhány sony-t mielőtt döntesz...
Nincs normális hálózata? Ezt mire érted?
Lenne a philips-re 2 év teljes körü gari, míg pl. a samsung 1+1+1 évet ad amiből csak az első év teljes körü.
A philips-et 20%-al olcsóbban meg tudnám venni, míg a samsungot fix árban.
A MM-ban az említett philips42pf7621-es 499ezer míg a samsung40s71 399ezer ergo majdnem a samu árában tudnám megvenni a kicsivel nagyobb philipset.
A philips szolgáltatásokban veri az 's' samut (DVBT, 2 HDMI stb.), ez a tipus a philips lcd-k között középkategóriát képvisel míg a samsung 's' tipusa inkább már alsókategóriás. Ezen információk ismeretében várom a hozzászólásokat.
Ha már 500 ezret tudsz adni egy LCD tévéért ajánlom figyelmedbe a Toshibát is. Ennyiért full hd-t kapsz.De szerintem ez a Philips 380 ezer körül is kapható már.http://www.toshibashop.hu/toshiba---lcd-televiziok.html
Igen a netes boltokban kapható 380-ért(ebből az árból jönne le a 20%) viszont a samsung 's' tipust meg 285ezer körül árulják a netes áruházak. Sajnos nincs 500.000,-em tv-re, az MM árakat csak tájékoztató jelleggel írtam, de hülye azért nem vagyok, hogy ott vegyem.
Egyébként az arány a netes kereskedőknél is megvan a 2 készülék között.
Max.350-ig tudok fizetni, ha tudtok más alternatívát 40colos méretben bátran írjatok.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ma volt egy kis időm és bementem egy MM-ba körülnézni LCD ügyben. Megnéztem a 40colos samsung 'R' és 'S' tipust tvadással, dvd-vel és a bemutatóHD filmmel. Sok különbséget nem láttam, pedig tekergettem a képbeállitásokat. Aztán megnéztem a philips 7621-es 42colos tv-t és ennek a képe simán verte mindkét samsungot! Dvd szép volt tvadás viszonylag jó és a bemutatóHD gyönyörű.
nem vagyok samu párti, de philipset(+sharp, toshiba stb. cuccokat) el kéne felejteni már végre, nincsen normális hálózata a cégeknek, ráadásul, rengeteg xar volt a phi tv-i(plazma is lcd is) között amiket karácsonykor kitoltunk, szerintem nézz meg néhány sony-t mielőtt döntesz...
Lenne a philips-re 2 év teljes körü gari, míg pl. a samsung 1+1+1 évet ad amiből csak az első év teljes körü.
A MM-ban az említett philips42pf7621-es 499ezer míg a samsung40s71 399ezer ergo majdnem a samu árában tudnám megvenni a kicsivel nagyobb philipset.
A philips szolgáltatásokban veri az 's' samut (DVBT, 2 HDMI stb.), ez a tipus a philips lcd-k között középkategóriát képvisel míg a samsung 's' tipusa inkább már alsókategóriás. Ezen információk ismeretében várom a hozzászólásokat.
Ha már 500 ezret tudsz adni egy LCD tévéért ajánlom figyelmedbe a Toshibát is. Ennyiért full hd-t kapsz.De szerintem ez a Philips 380 ezer körül is kapható már.http://www.toshibashop.hu/toshiba---lcd-televiziok.html
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Philips
Lcd, Led, Oled TV-k
Toshiba wl66
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem is pont az a benyomásom a magyari forumokat olvasgatva , hogy itthon a Toshiba és a Sharp valamint a philips tévéket nagyon "elnyomják".
Elentétben a nyugati forumokal , ahol pl istenitik a toshibát. Szerintem 1ébként nem véletlenül.
A toshiba valoban jó készülékeket gyárt.
A sharp még mindig a legjobb panelgyártó-Japánban ő vezeti az eladásokat.
A philips nagyon innovativ ,készülékei kítünő disignal készülnel.
Nem akarok messzemenő kővetkeztetéseket levonni, de tényleg szembetünő az általam olvasot 3 magyar fórum 1oldalusága!
Lcd, Led, Oled TV-k
olcsó kategóriában, mi a vélemény az alábbi kütyüről ?Thomson 32LM0516, auchanban 149e. nincs róla semmi a neten.
Szerintem elírták a tipusszámot, nézd meg ezt: 32LM051B6.
Találsz róla adatokat a Thomson honlapján.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem, nem csak a HD demók alapján kell tv-t választani.
Tényleg nagyon szépek, de azok nagyon meg vannak tervezve, nehogy véletlenül is bármi képhibát láthassál.
Lassú kameramozgások, rengeteg fény, sehol egy kis zöld.
Nézz meg egy átlagos tv műsort, valami pörgős sportközvetítést, és 1-2 dvd filmet. Ha ezeknek tetszik a képe, akkor a HD is biztosan jó lesz.
Lcd, Led, Oled TV-k
Van valakinek objektiv konkrét tapasztalata mint kereskedő vagy szervizes az említett(Philips,Toshiba,Sharp) LCD tévéinek meghibásodásaival kapcsolatban?Érdekes módon az említett gyártók készülékeinek tesztjei (képminőség, műszaki tartalom,megépítés)a külföldi tesztek alapján egytől egyig jó és a feletti értékelésű valamint a felhasználok is dícsérik őket és ez egybe esik a személyes tapasztalataimmal is.Ezen a fórumon pedig egyetlen jó szó sem hangzik el velük kapcsolatban sőt.
Lcd, Led, Oled TV-k
olcsó kategóriában, mi a vélemény az alábbi kütyüről ?
Thomson 32LM0516, auchanban 149e. nincs róla semmi a neten.
LG 50PZ750, Marantz SR4300, Lg BX580 3D_BD, Yamaha SACD, Koda AV737 alu 6.1, Magnat Mon.Sub 300.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is egyetértek Ratman-nal. Nekem sem futotta most FullHD-s TV-re, ennek ellenére nem haboztam és vettem TV-t. És nem is bántam meg. Szinte már az eddigi két hétért megérte.
Clint Eastwood bekaphatja!
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez a lehető legrosszabb taktika. Ilyen alapon folyamatosan várhatsz az újabb és újabb technológiákra, mert mindíg az a helyzet, hogy ami elérhető árban van, annál van egy újabb technológia, ami viszont nem megfizethető. És így soha nem veszel semmit, az egész életed várakozással telik el. Mindíg meg kell venni azt, ami az adott helyzetben belefér az anyagi lehetőségeidbe, és használni, élvezni kell, azután pár év után ha szükségét látod eladni és tovább lépni.
Teljesen egyetértek veled. Két évvel ezelőtt itt a fórumon állandóan hangoztatták, hogy SD plazmát nem érdemes venni, mert jön a HD stb... Megvettem, és azóta is boldogan használom, a HD adások meg azóta sem szaporodnak kis hazánkban. Arról nem beszélve, hogy a HD plazmán annyit buktam volna mint amennyibe az SD került.