Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Azt nem tudjátok, hogy fizikailag megoldható (jelszintek, szinkron stb), hogy egy scart és egy d-sub összeköttés?
Ha igen, akkor egyáltalán létezik scart / d-sub kábel?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10973
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Van itthon CAT5 böl font kábelem meg van Restek nevezetü gyári csak dugo kell rá.Melyiket érdemesebb?
Miért nem próbálod ki?
Kábelezzünk
Segitsetek! Összekötönek melyiket?
Van itthon CAT5 böl font kábelem meg van Restek nevezetü gyári csak dugo kell rá.Melyiket érdemesebb?Segitsetek légyszi!Egyáltalán valaki probálta már a Restek kábeleket?
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Kábelezzünk
1149 Budapest, Fogarasi út 19. Tel. (1) 220-9100 Fax: (1) 220-9101
E-mail: kacsa@kacsa-audio.hu
Köszi, mán beszéltem is vele.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Kábelezzünk
Kalocsa-Budapest vonal mentén lenne jó, legjobb ha Budapesten.Elviszem házhoz is akár. Vagy hallottam hogy "Kácsa" csinál jó kábelekt de nem tudom hogy hol van, sem a telszámát.
Kábelezzünk
Tudnátok valakit ajánlani aki kábelszerelést vállal? Egy Audioquest Volcanot kéne félbevágni és a végükre csatlakozót szerelni, meg a zsugorfóliákat felszerelni. Köszi.
Mégis merre? Bp? vagy elviszed házhoz?
Kábelezzünk
Tudnátok valakit ajánlani aki kábelszerelést vállal? Egy Audioquest Volcanot kéne félbevágni és a végükre csatlakozót szerelni, meg a zsugorfóliákat felszerelni. Köszi.
Kábelezzünk
A selejteket is meg kell fizetni
Kábelezzünk
OffNem, ezt minden viszterhes szerződésnél elméletileg lehet. A bírói gyakorlat hazánkban azonban az, hogy az általános piaci ár 150%-át elismeri. Magyarán, ha én megveszem 200 eFt-ért Tőled a hűtőszekrényedet, aminek a "reális" ára 100 eFt és utána megtámadom a szerződést, akkor a bíró valószínűleg úgy fog dönteni, hogy csak 50 eFt-ot kell majd nekem visszafizetned.
Ha ezt betartatnák, akkor komoly árcsökkenés keletkezne a hifipiacon.
Mán megin abból indulsz ki, hogy 2 pár hsz, meg 2 négyzetméter mdf lap és egy marék csavar és kondi, hogy a fenébe kerülhet 400e-be vagy akár sokkal többe.
Kábelezzünk
szerintetek ez mire alkalmas?
Ez egy távközlési célra gyártott optikai kábel. Ezt nem tudod használni semmire. Ha bármire jó lenne, már ezzel lenne bekötve otthon minden A benti szekrényemben akad párezer méternyi...
sajti
ja hogy akkor ez egy kétmódusű 100-1000BaseFX?
pedig ez tényleg üvegből van legalább:(
Ez egy multimódusú duplex patchcord, 62,5-es, ST/PC és LC/PC (vagy APC) csatlakozókkal.
sajti
mibe fáj egy ilyen?
gondolom 50-200Ft lehet:(
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Kábelezzünk
Engem az érdekelne, hogy az itthoni "gyártók" hogy állítják elő a "saját" kábeleiket. Nem hinném, hogy a pincében beüzemelnének egy százmilliós gyártósort. Házilagos eszközökkel meg nem lehet kábelt gyártani tudtommal.
A Magyar Kábel Műveknél.
Igen, ott lehet, ha rendelsz mondjuk 50 km-t. :kiraly:
Mi gyártottunk nekik alumínium kábelt.
Lehet, hogy ők csinálták a JPS-t.
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Kábelezzünk
Ez egy távközlési célra gyártott optikai kábel. Ezt nem tudod használni semmire. Ha bármire jó lenne, már ezzel lenne bekötve otthon minden A benti szekrényemben akad párezer méternyi...
sajti
Ez egy multimódusú duplex patchcord, 62,5-es, ST/PC és LC/PC (vagy APC) csatlakozókkal.
sajti
Kábelezzünk
sajti
Kábelezzünk
sajti
Kábelezzünk
Természetesen...nincs is értelme ezen tovább lovagolni.A lényeg, hogy nagyjából egy véleményen vagyunk.
Kinek, mi, mennyit ér...
Kábelezzünk
21st veled is, pontosítva picit: minden termék annyit ér amennyiért el lehet adni a többségnek és nem annyit amennyivel palira lehet venni egy-két emberkét.
Ha nem történik egyértelmű megtévesztés, az eladó nem állít bizonyíthatóan valótlant a termékről, egyszerűen fogalmazva "nem csap be", akkor nincs miért reklamálni. Felnőtt emberek vagyunk, felelősek a döntéseikért.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Kábelezzünk
olyan 2-3 ezer lehetett a szerelési díj...ez van...
én nem tudtam volna megcsinálni... ennyi...
Biztos vagy benne?
Én 6e körül számoltam, ha olyan a dugó ami.
kérdezte az emberke h. milyen dugo legyen... mutatott kettőt...
volt 550 Ft os... meg volt ez amit a képen látsz.. ennek kb 250 Ft volt dbja...
és 8 kellett belőle... a kábel meg 1500Ft/méter
így összesen 12 ezer HUF ot fizettem... + még a digit koax kábel Silver Line 2990Ft
Kábelezzünk
OffNem, ezt minden viszterhes szerződésnél elméletileg lehet. A bírói gyakorlat hazánkban azonban az, hogy az általános piaci ár 150%-át elismeri. Magyarán, ha én megveszem 200 eFt-ért Tőled a hűtőszekrényedet, aminek a "reális" ára 100 eFt és utána megtámadom a szerződést, akkor a bíró valószínűleg úgy fog dönteni, hogy csak 50 eFt-ot kell majd nekem visszafizetned.
Mondjuk egy kábelnél ezt elég nehéz lenne érvényesíteni. Hiszen az előállítási költségnek részét képezik a fejlesztési/tervezési költségek. Na most, ha én azt mondom, hogy ezt a kábelt 20 évig napi 8 órában fejlesztettem, akkor jogilag nem igazán van rajta fogás.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Nem, ezt minden viszterhes szerződésnél elméletileg lehet. A bírói gyakorlat hazánkban azonban az, hogy az általános piaci ár 150%-át elismeri. Magyarán, ha én megveszem 200 eFt-ért Tőled a hűtőszekrényedet, aminek a "reális" ára 100 eFt és utána megtámadom a szerződést, akkor a bíró valószínűleg úgy fog dönteni, hogy csak 50 eFt-ot kell majd nekem visszafizetned.
Nem egészen idevaló, de most passzol:
Tékozló Homár cikk a 70%-os kezelési költségről
Kábelezzünk
Van egy olyan jogelv, hogy értékarányosság. Ennek az a lényege, hogy viszterhes szerződéseknél a szolgáltatás és ellenszolgáltatás arányának meg kell lennie.Természetese, hogy az ár nyereséget tartalmaz, de a nyereség mértéke nem haladhatja meg az értékaránytalanságot.
Ezt nem csak szolgáltatások díjazása esetén lehet érvényesíteni?
Off
Nem, ezt minden viszterhes szerződésnél elméletileg lehet. A bírói gyakorlat hazánkban azonban az, hogy az általános piaci ár 150%-át elismeri. Magyarán, ha én megveszem 200 eFt-ért Tőled a hűtőszekrényedet, aminek a "reális" ára 100 eFt és utána megtámadom a szerződést, akkor a bíró valószínűleg úgy fog dönteni, hogy csak 50 eFt-ot kell majd nekem visszafizetned.
Egyébként van egy olyan érvénytelenségi feltétel is, hogy a szerződés nem ütközhet a jó erkölcsbe. Pl. nem köthetsz velem arra szerződést, hogy én a fórumon mindig idegesítsem fel Bigit, még akkor sem, ha ez semmilyen jogszabályt nem sért konkrétan, de "erkölcstelen" lenne. Vagy egy 18 éves lány nem adhatja el érvényes szerződésben pl. a szüzességét, pedig nem sért semmilyen hatályos jogszabályt.
gordon314.fw.hu
Kábelezzünk
olyan 2-3 ezer lehetett a szerelési díj...ez van...
Biztos vagy benne?
Én 6e körül számoltam, ha olyan a dugó ami.
Kábelezzünk
itt a 4 mm-s NeoTech
Igen komolyan lehúztak szerelési díjjal!
olyan 2-3 ezer lehetett a szerelési díj...
ez van...