Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Nekem ez jobban tetszik
Nekem is, de az már 280 rugó.

Az árak hol vannak ezekről?
Az erősítők elég komolynak tűnnek, de a hangfalaik nagy része kissé erőltetett nekem, vagy túl modern talán.
ja és a Vincentek hangját én kifejezetten szeretem.
Naim-ZU

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

a termék neve állítólag Computer Audio Video (CAV)Már 3 éve is láttam a cavaudio honlapon elég komoly minőségnek tűnik.
de ha jól emlékszem kínai 
Bár a korsun is az és mégis jó sokak szerint, sőt...

Engem nem zavarna az, hogy kínai. A VINCENT is az, és sokak szerint nagyon jó.
Konkrét meghallgatási tapasztalat érdekelne.

Én úgy tudom a Vincent kínai és német is!
gordon314.fw.hu

OLED
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 94

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: OLED »

Nekem ez jobban tetszik
Nekem is, de az már 280 rugó.
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Nekem ez jobban tetszik
A8
Decription:High-fidelity with Dolby Digital EX & DTS ES (6.1CH) decoder
Two large VFD display with flashing meters
Seperate super linear magnifiing circuits
Various A/V inputs (DVD-Audio,Component Video & S-Video)
Automatic input source detection and automatic playing
Front Channel Output: 190 W x 2 (6 Ohms)
160 W x 2 (8 Ohms)
Center Channel Output: 130 W x 2 (6 Ohms)
100 W x 2 (8 Ohms)
Surround Channel Output: 130 W x 2 (6 Ohms)
100 W x 2 (8 Ohms)
Audio Inputs: 2 x optical, 1 x coaxial , 3 analog, 1 x DVD-Audio
Video Inputs: 2 x S-Video, 2 x Component Video, 3 x Analog Video
Freq. Response: 20 Hz - 20 KHz
S/N Ratio: ≥ 95 dB
T.H.D.: ≤ 0.5% (1 KHz)
Net Weight: 35 kgs

OLED
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

a termék neve állítólag Computer Audio Video (CAV)Már 3 éve is láttam a cavaudio honlapon elég komoly minőségnek tűnik.

Engem nem zavarna az, hogy kínai. A VINCENT is az, és sokak szerint nagyon jó.
Konkrét meghallgatási tapasztalat érdekelne.
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

a termék neve állítólag Computer Audio Video (CAV)
Már 3 éve is láttam a cavaudio honlapon elég komoly minőségnek tűnik.

OLED
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Hallotta-e már valaki ezt a készüléket élőben szólni: CAV av2086
Mi a tapasztalat róla?

Sakal84
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Sakal84 »

Petyus!
Azt nem tudom miért jöttél te erre a fórumra és nem maradtál meg a réginél ahol voltál, vagy mégegyszerűbb, ha a közvetlen környezetedben kiválasztassz pár embert és azokat beoltod, majd ráhejeselnek a projektedre.Igy is elérheted azt a hatást, hogy izzadni kezd majd a tenyered a Volume gomb megfogásánál, mert hu de mekkora kincset vettél te- mert ugy többen is helyeselték...
Megjegyezném, - ha nem birod kiolvasni a sorok mögül, akkor előbujtatom neked az igazságot- hogy itt senki nem ért egyet a te denon- meg pio elméleteiddel, sőt várják már, hogy az ujjadra csapd azt az ajtót, amit eléggé tartanak vissza, hogy ne essen bántódásod, de te csökönyösen rángatod rá az ujjadra.
Ide olyan emberek irtak be neked, akiknek a véleményére adnod kellene, mert nem multhónapba estek át az első vásárláson.De te nem.Te tojsz rá és kezded végzed ezt a gari, meg táp, meg minőség dumát.Ettől amit készülsz venni ne is várj semmit, főleg ne trance "zenén", mert sztem az nem zene, arra szinte minden jó.Mert aki trance-t hallgat, annak nem kellene ennyit vivódnia a vásárláson.Fogj egy Armin Van Buuren lemezt, menj be egy kereskedőhöz volume becsavar, playgomb benyom és ha nagyot döng akkor megvesz.
De várhatóan az idő mulásával az izlésed is fog változni jobbik esetben és akkor majd igényelnéd a jobb rendszert, de a régit eladni, és megint végig menni ezen amit most csinálsz , az nem lesz egyszerű elhiheted.
A rendelkezésre álló 60 ezer valóban nem sok, de arra tul sok amire te akarod költeni.PL. Bigdewil mondta a többi sráccal együtt, hogy milyen irányba indulj, ha már jórol beszélünk, de te nem.A saját magad ellensége vagy... őszintén én ilyent még nem láttam(Buda jobbra van.Köszönöm uram akkor én megyek balra )
Senki nem akar itt neked rosszat, és ha már ide fordultál segítségért, akkor fogadd is el azt a segítő jobbat amit feléd nyujtanak.Mert amit te csinálsz az idegesítő.
Nem kicsit, nagyon

simi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: simi »

csak megfelelő döntést szeretnék hozni..
A fenti idézetet leírtad már vagy hatszor. Itt mindenki segíteni akar-még én is, ezért írtam, amit írtam.
Ha én tájékozatlan vagyok és kérdezek, akkor a kapott válaszok alapján eldöntöm, hogy mit tehetek meg és döntök.
Nem a kákán is csomót keresve erőltetem a saját prekoncepciómat, jelesül azt @rva garanciát. Hányan írjuk le még, hogy az ebben az esetben a 23. szempont!
Nekem otthon üzemel egy 1981-ben vásárolt Hitachi rádiósmagnó-gond nélkül! A régebbiekről csak azért nincs info-m, mert eladtam őket. Azóta sem romlott el egyetlen berendezésem sem!
A dolog erről szól, nem másról.
Amúgy a hozzászólások száma megtévesztő lehet (négyszer jelentkeztem be, hogy miért az most mellékes), de valóban csak másfél éve fórumozok.
(De kb. 78-tól hallgatok többé-kevésbé igényes rendszeren zenét-ezt vedd panaszkodásnak, ne dicsekvésnek!)
Azt gondolom, hogy "csak akkor szólalj meg, ha az jobb, mint a csend".
Ezt érvényesnek tartom a fórumon való megszólalásra is.
Uff
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3

Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Talán egy fokkal jobb ez így, mint az említett Newman, aki oly módon teszi ugyanezt, hogy hetente árulja vivódásának legújabb tárgyát   
Nem kereskedést akartál mondani?

Szerintem sincs sok értelme itt küzdeni, meg kell nézni mi fér bele a keretbe és elhúzni hallgatózni. A szemed sem folyik ki a monitortól...

Ami a hozzászólások számát illeti, nem mérvadó.
Nézd meg Newman-nek hány hozzászólása van, kérdezzük meg a többieket hányx adott jó tanácsot.

Azt sem szabad elfelejteni, h Te vagy pont a 128e. aki ugyanazon görcsöl...1 idő után valóban unalmas. :kiraly:

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Petyus87 »

mondjuk nem mindegy neki, hogy kevés pénzét mire szórja el... És mivel koránál fogva nincs akkora tapasztalata, hát vívódik...
Talán egy fokkal jobb ez így, mint az említett Newman, aki oly módon teszi ugyanezt, hogy hetente árulja vivódásának legújabb tárgyát

Köszi!
Tökéletesen igazad van... pontosan ezért a dologért "rontom" itt a levegőt...
már ha egyáltalán rontom...

Vendég

Sztereó erősitők

Ne haragudj, Öreg, de Te vagy a katasztrófa... Annyi info-t kaptál itt pár nap alatt, hogy  habármelyiket megfogadod, csak jól jársz. 

Először én is "adtam neki" egy kicsit, de végül is megértem, Petyus87 nem véletlen 87... még nincs 20 sem, (azaz kevesebb mint Newman) mondjuk nem mindegy neki, hogy kevés pénzét mire szórja el...
És mivel koránál fogva nincs akkora tapasztalata, hát vívódik...
Talán egy fokkal jobb ez így, mint az említett Newman, aki oly módon teszi ugyanezt, hogy hetente árulja vivódásának legújabb tárgyát :kiraly:

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Ne haragudj, Öreg, de Te vagy a katasztrófa...
Annyi info-t kaptál itt pár nap alatt, hogy habármelyiket megfogadod, csak jól jársz.
Egy kivétellel: ha ennek ellenére csökönyösen mész a saját fejed után- ezek után az csak rosszabb lehet minden más itt vázolt alternatívánál.
Már bocs...

Köszi szépen a hozzászólást! Itt vannak nállad különb emberkék akik nem tesznek ilyen megjegyzéseket, inkább segítenek... :kiraly:
ha meg szerény személyem annyira idegesít téged... akkor sajnos nem tudok mit mondani...
Mondjuk érdekes hogy pont neked vanak megjegyzéseid 222 hozzászólással...
a Törzsvendégeknek semmi bajuk sincs velem, meg úgy általában nem nagyon idegesítek itt senkit, de szóljatok ha nem így van(csak megfelelő döntést szeretnék hozni.. amit nem lehet 1-2 hét alatt szntem... no de mind1
nem én kreáltam a balhét...

simi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: simi »

Annyira idegesítő hogy ilyen nehezen lehet hozzájutni a régebbi kifutott Denonokhoz...no mind1.. nemsokára megyek a Lurdyba.. ott benézek a toshiba-ba ott foglalkoznak Denonnal... meg akkor az electroba ha időm engedi...
nem tudom hol lehet még nagy a választék... majdnem mindenhol voltam már... és Denonokból alig van.. max csa ka drágábbik kategória...

Ne haragudj, Öreg, de Te vagy a katasztrófa...
Annyi info-t kaptál itt pár nap alatt, hogy habármelyiket megfogadod, csak jól jársz. :kiraly:
Egy kivétellel: ha ennek ellenére csökönyösen mész a saját fejed után- ezek után az csak rosszabb lehet minden más itt vázolt alternatívánál.
Már bocs...
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3

Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Ránézve ere az 1705 ös Denonra... mivel tudhat többet mint a legalapabb 1306 os? első ránézésre a csatornák száma...

Nem tudom, valahányszor belenézek a Denon katalógusaiba, a 17-es sorozatot már a házimozierősítők közé sorolják, ott a legkisebb, a 13-as sorozat meg a lap szélén a futottak még között van, valahogy egy lebutított 17-esnak tűnik, szerintem nem éri meg az árát, pláne ha newman most árul egyet...

És ugyan, hagyd már ezt a francos garanciát, pontosan ugyanakkora a valószínűsége, hogy amit veszel újonan, az 1év 1hónapos korában döglik meg, mint hogy ez a gép 1 év 1hónaposan. Menj el, nézd meg, ha nincs összekaristolva, szétesve, és még szól is, akkor nagy baja már nem lehet...

Annyira idegesítő hogy ilyen nehezen lehet hozzájutni a régebbi kifutott Denonokhoz...
no mind1.. nemsokára megyek a Lurdyba.. ott benézek a toshiba-ba ott foglalkoznak Denonnal... meg akkor az electroba ha időm engedi...
nem tudom hol lehet még nagy a választék... majdnem mindenhol voltam már... és Denonokból alig van.. max csa ka drágábbik kategória...

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Ránézve ere az 1705 ös Denonra... mivel tudhat többet mint a legalapabb 1306 os? első ránézésre a csatornák száma...

Nem tudom, valahányszor belenézek a Denon katalógusaiba, a 17-es sorozatot már a házimozierősítők közé sorolják, ott a legkisebb, a 13-as sorozat meg a lap szélén a futottak még között van, valahogy egy lebutított 17-esnak tűnik, szerintem nem éri meg az árát, pláne ha newman most árul egyet...

És ugyan, hagyd már ezt a francos garanciát, pontosan ugyanakkora a valószínűsége, hogy amit veszel újonan, az 1év 1hónapos korában döglik meg, mint hogy ez a gép 1 év 1hónaposan. Menj el, nézd meg, ha nincs összekaristolva, szétesve, és még szól is, akkor nagy baja már nem lehet...

CS0ki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: CS0ki »

Ránézve ere az 1705 ös Denonra... mivel tudhat többet mint a legalapabb 1306 os? első ránézésre a csatornák száma...egyébként egyes helyeken 63-66 ezer Ft ért kínálják ezt az erölködőt amit a kollega árúl... az 1 dolog hogy beszerzése bizonytalan... de én inkább ráfizetnék + 10 ezer Ft-ot, és van 1 garis újam mint egy garisom nélkülim ami használt... annyit most megér az a pár ezer nem?
szerintem ebben igazam van :kiraly:
egyébként sok sikert a kollegának, biztos hamar elkel majd

Mielőtt még újabb vita robbana ki...A bizonytalan beszerzés az valószínűleg azt jelenti, hogy nem lesz belöle.

(Az ismert idevágó élethelyzet ugye:
Pasas bemegy a boltba, és kér egy kiló cukrot.
300ft lesz - mondja az eladó.
De a szomszéd boltban csak 200ft!!??-Vevő
Akkor miért nem ott veszi? - E
Mert most nincs készleten. - V
Jaaa, amikor nekem nincs készleten, akkor nálam 150FT-ba kerül...)

Általában azt mondják, hogy HK-ból, Denonból, stb.. a legkisebb modellt nem érdemes megvenni. Itt még nem kell sokat hozzátenni, hogy egyel nagyobbat vegyen az ember, és érezhetően többet kapjon a pénzéért. Szóval szerintem gondold meg azt a 1705-öt...Vagy inkább ne is gondold, hanem vedd meg, ha Denonban gondolkodsz. Elég kevés a valószínűsége, hogy a gari lejárta utáni nap fog felrobbani!

Projector:Optoma HD72i
Erősítő: NAD 753
Dvd: Marantz 4001
Front: Polkaudio Rti6
Mélynyomó: Polkaudio PSW 110
Hangfalkábel: Kimber 4VS

Vendég

Sztereó erősitők

Ránézve ere az 1705 ös Denonra... mivel tudhat többet mint a legalapabb 1306 os?
Mondjuk jobban szól?

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Ha még nem vetted meg a kis Denont, akor itt az alkalom, hogy elnézz az adás-vétel topikba. Ott Newman kolléga ismét megszabadúl az épp aktuális erősítőjétől, ami egy Denon 1705-ös, még pár perc garanciával, 55 pénzért. Szvsz ezzel jobban járnál, mint a kis Denonnal vagy a Pio-val.

Sziasztok!
Köszi meglestem...
az a problémám hogy mindnen erősítő amit ajánlottak használtan annak vagy lejárt már, vagy most fog lejárni a garija... ami sajnos nekem aggodalomra adhat okot...
Sajnos ilyen vagyok :kiraly:
a Pio azért érdekelt komolyabban, mert az tudom hogy kitől származik, is h. milyen körülmények között használták...
egyébként egyes helyeken 63-66 ezer Ft ért kínálják ezt az erölködőt amit a kollega árúl... az 1 dolog hogy beszerzése bizonytalan... de én inkább ráfizetnék + 10 ezer Ft-ot, és van 1 garis újam mint egy garisom nélkülim ami használt... annyit most megér az a pár ezer nem?
szerintem ebben igazam van
egyébként sok sikert a kollegának, biztos hamar elkel majd

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Szevasztok!Megvan a DvD-játékos :kiraly: Cyberhome CH-DVD 635S
aki ilyet akar az nagyon siessen, még ma menjen el mert már csak 2 db van belőle és nem is lesz... mert leállították a gyártását.
Ennek az oka hogy a Philips cég 1 milliárdra perelte a Cyberhome ot...(vajon miért?)
Úgyhogy megvan... a Philips meg pukkadjon meg
Valamint a mai nap meglesz a Denon is reméljük....
aztán, hangfal játékosok, meg kábel... és aztán béke
Viszont a fórumról eszem ágában sincs eltűnni :vazeg:
jól érzem itt magam

Ha még nem vetted meg a kis Denont, akor itt az alkalom, hogy elnézz az adás-vétel topikba. Ott Newman kolléga ismét megszabadúl az épp aktuális erősítőjétől, ami egy Denon 1705-ös, még pár perc garanciával, 55 pénzért. Szvsz ezzel jobban járnál, mint a kis Denonnal vagy a Pio-val.

Vendég

Sztereó erősitők

Még1 szavazat a Nadra!

Használtban még sosem láttam, talán nem véletlen.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

ha fontos a zene akkor NAD, nézd meg nálam mi van most és előtte onkyo 601 volt ami zenében nagyon alulmaradt annak ellenére hogy moziban kiválóan teljesített.
Az 6.1 volt ez a HK meg 5.1 de jelenleg jobb egy Jó 5.1 mint 6.1 mert plusz infót ugyse fogsz kapni vagyis nagyon kevés filmnél Star wars meg gyűrük ura.
Szóval Én helyedben NAD-ra szavaznék
főleg hogy újonnan most 150.

CS0ki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: CS0ki »

Egy általános kérdésem lenne. Egy egyszerű felhasználó( mint én) kihasználja ezeket a szolgáltatásokat:Dolby Digital EX,DTS Neo:6, DTS-ES meg még pár hasonlót ?? Van valami szükség ezekre, ha 5.1-es rendszerem van?
Egy Nad 744-gyel szemezek nagyon, amikből a fenti szolgáltazások hiányoznak. Érdemes inkább yamahában, onkyoban, denonban vagy ilyesmiben gondolkodni inkább? Vagy a fent említett szolgáltatásokat úgyse használnám ki 5.1-gyel? Zenében sok jót olvastam a Nadról, gondolom moziban is helyt áll! (elsősorban mozira kell!) És hát 150 ezret gondolom megér...vagy tévedek?

Projector:Optoma HD72i
Erősítő: NAD 753
Dvd: Marantz 4001
Front: Polkaudio Rti6
Mélynyomó: Polkaudio PSW 110
Hangfalkábel: Kimber 4VS

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: blakey »

Az az igazság, hogy igazad lehet...
Megvan a DvD-játékos :kiraly: Cyberhome CH-DVD 635S ?

Király, .
Vedd meg az erôlkôdöt meg a hangfalakat és indulhat a banzáj

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

a Philips cég 1 milliárdra perelte a Cyberhome ot...(vajon miért?)

OFFTOPIC:

jogosulatlanul használt Philips szabadalmakat. gondolom ezért is volt olcsó

Sejtettem hogy valami ilyesmi a probléma

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”