Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
Színes vinilt én bizti nem vennék, nagyon jópofa, viszont használhatatlan, néhány lejátszás után gyakorlatilag hallgathatatlanra romlik a minősége…. viszont tényleg jól néz ki
Rattle a Hum 13k na neeeee én is 2,5-ért vettem szinte új állapotban
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Vinyl - amit hallgatunk
k. drágák
U2 - Rattle And Hum : 13.000 Ft
Én 2.500 Ft-ért vettem.
Ezek normálisak?
Vinyl - amit hallgatunk
Mi a véleménytek az újranyomott ún: "reissue" kiadványokról, felejtősek vagy megéri rá áldozni, minőségben mennyire marad le az eredeti változatoktól, vannak olyan kiadók, akiket messze el kell kerülni?
Szóval várnám a tapasztalatokat ez ügyben.
Ezen a helyen csak ilyneket kapni.
Előre is köszi
Vinyl - amit hallgatunk
Hát az igazat megvallva "színes" lemezem ez az egy van, viszont ilyen "színűből" van néhány darab:
Zsííír
Bár nem a kedvenc BS albumom, de azért szívesen látnám itthon a többi között
Vinyl - amit hallgatunk
No akkor egy kis különlegesség: Pink Floyd - The Division Bell, red vinyl
Széép darab. Vannak még ilyenek a gyűjteményedben? Dobhatnál még képeket.
Hát az igazat megvallva "színes" lemezem ez az egy van, viszont ilyen "színűből" van néhány darab:
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Vinyl - amit hallgatunk
Széép darab. Vannak még ilyenek a gyűjteményedben? Dobhatnál még képeket.
Vinyl - amit hallgatunk
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Vinyl - amit hallgatunk
kökény, egész véletlenül nem tőled vettem a Metallica Lp-t pár hónapja?
biztos, h nem, mi még nem találkoztunk élőben
Akkor bocsi, csak Debrecen, Lp, Moth, Revi együtt túl sok véletlennek tűnt :kiraly:
Sok mindenkit megfertőz ez a Revi vírus
Vinyl - amit hallgatunk
Akkor bocsi, csak Debrecen, Lp, Moth, Revi együtt túl sok véletlennek tűnt
Vinyl - amit hallgatunk
és nem volt sosem Metallica Lp-m, de ha lenne azt meg nem adnám el
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
A cuccodat elnézve nagy összegben mernék fogadni, hogy van egy cimborád Debrecenben, akinek erősen nyáladzó kutyája van
Biztos dologban nem fogad az ember, a múltkor össze is nyálazta a farmeromat rendesen, de nagyon imád az a kis dög. :kiraly:
Vinyl - amit hallgatunk
Előtte mindenképp hívást kérünk!Üdv.
Értettem , köszönöm a segítőkész hozáállást.
A cuccodat elnézve nagy összegben mernék fogadni, hogy van egy cimborád Debrecenben, akinek erősen nyáladzó kutyája van
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Vinyl - amit hallgatunk
Előtte mindenképp hívást kérünk!Üdv.
Értettem , köszönöm a segítőkész hozáállást.
Vinyl - amit hallgatunk
A mennyiségtől függ! Pár darabot azonnal megmosunk, ha többről van szó, rövid határidőre vállaljuk!
Köszi ez számomra lényeges, mert Debrecenből járok néha fel és akkor kell megoldanom ezeket a dolgaimat is.
Előtte mindenképp hívást kérünk!
Üdv.
Vinyl - amit hallgatunk
A mennyiségtől függ! Pár darabot azonnal megmosunk, ha többről van szó, rövid határidőre vállaljuk!
Köszi ez számomra lényeges, mert Debrecenből járok néha fel és akkor kell megoldanom ezeket a dolgaimat is.
Vinyl - amit hallgatunk
Köszönöm a helpeket, ha aktuálissá válik fogom keresni a megadott címeket.Mégegy mosással kapcsolatban jobb előre megkeresni az illető üzleteket, vagy betévedek utcáról és akkor is megcsinálják?
Vinyl - amit hallgatunk
Köszönöm a helpeket, ha aktuálissá válik fogom keresni a megadott címeket.
Mégegy mosással kapcsolatban jobb előre megkeresni az illető üzleteket, vagy betévedek utcáról és akkor is megcsinálják?
Vinyl - amit hallgatunk
Pesten lemezmosó címeket kérnék szépen.Előre is köszönöm
Nélunk 200Ft/db belső borítóval együtt!
T: 06 30 200 2879
Vinyl - amit hallgatunk
Pesten lemezmosó címeket kérnék szépen.Előre is köszönöm
Newport. Én is ott mosatok.
Azt hiszem 160 Ft, az antisztatikus tasak meg 60 Ft.
A gép meg VPI.
mob.: 06-70-552-1502
Vinyl - amit hallgatunk
Pesten lemezmosó címeket kérnék szépen.
Előre is köszönöm
Vinyl - amit hallgatunk
Barátom kérésére teszem fel az alábbi lemezjátszót:
Sansui SR838(beépített dinamikus eloerositovel)
Ezen kívül egy többszáz lemezes gyűjtemény is eladó!
Érdeklődni,listát,fotót kérni a következő címen lehet:
E-mail: zsolt.rekai@beltav.hu
Tel.: 30/948-5952
Vinyl - amit hallgatunk
Vazz Revi és ezt csak most mondod :kiraly:
Na megyek szétnézek ott.
Más esetleg, eldugott hely Debibe?
Elő a farbával
azért nem akkora lelőhelyek. ritkán nézek be. mondjuk a berlioz-t a zeneibe vettem pár éve (tod,amit hallóztunk )
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
(bambrinusz köz)
gambrinusz
Vazz Revi és ezt csak most mondod :kiraly:
Na megyek szétnézek ott.
Más esetleg, eldugott hely Debibe?
Elő a farbával