Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

hunneo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hunneo »

Ha megvettétek a Sonyt, akkor várjuk a beszámolót.

Mennyire túlzás az, hogy közelről átnéztem a tv-t? Lehet, hogy csak az a baj, hogy közelről megnéztem (kerestem a bajt). Lehet, hogy a többiben is vannai rossz pixelek, csak nem néztétek meg alaposan?

Dolgoztam már pár LCD monitor előtt, illetve otthon is az van, de én még ott soha nem vettem észre ilyen hibát.

Túl magasak lennének az elvárásaim, hogy 200e Ft-ért pixelhibától mentes tv-t vegyek? Végül is ez nagyon az alja a 32" tévéknek.

szoja
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szoja »

Vegyétek szépen a Sony-t, helyes. Bárcsak S-re lett volna pénzem, de az 32U is besz@rás jó. 
Na, így vagyok ezzel én is. S lenne az igazi, de megnéztem boltban az U-t és összehasonlítottam a többi márkával (ugyanaz a HD demo ment rajtuk) és 2 mp alatt meggyőzött hogy nekem erre van szükségem Már félre is tetettem, meló után egyből megyek is érte :kiraly:

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

Vegyétek szépen a Sony-t, helyes. Bárcsak S-re lett volna pénzem, de az 32U is besz@rás jó.

general

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: general »

Nekem LG 37" LC2R van, és nekem sincs semmi hibája. Amit a múltkor írtam, hogy világosodik a bal felső sarok, nos hálistennek csak vaklárma volt, a windows kikapcs képernyő megszivatott....

A lényeg, hogy júliusban vettem, és hibátlan. Szerintem minden márkának vannak hibás szériái sajnos, ami szánalmas, de hát... Nem mentség. Én szerencsésnek mondhatom magam. Egyébként lehet, hogy hülyeség, és rosszul emléxem, de mintha majd' minden hibás cuccc, amiről itt írtok , szóval nem mind 32" ??? Úgy látom, azokból nagyobb a szórás....

zsozsó1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 31

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: zsozsó1 »

Nekem az LG-vel sem volt.
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, IsoTek Aquarius, Anthem P5, Emotiva XMC-1, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Nem lesznek.

szoja

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szoja »

Még a Sonyval 32U2000 tv-t, lehet hogy bepróbálom, de ezek után eléggé megcsappan a bizalmam az LCD-ben.

Uhh
Én holnap veszek egy Sony 32U2000-et. Remélem azzal nem lesznek ilyen problémáim, mint amiket itt olvastam...

hunneo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hunneo »

Sziasztok,

hétvégen vettem egy LG 32LC3R tv-t, de jól megjártam.

4 hibás pixel is volt benne. Egy nagyon fényes, meg 3 kevésbé, de egyértelműen beragadt pixel. Így utólag, ez volt a jobb

Ma visszavittem, elhoztam egy másikat, és az is rossz volt. Ez még durvább volt. 2 nagyon fényes pixel volt benne. Az egyik másfél méterről is virított, meg két másik is, ami tényleg csak nagyon közelről volt látható.

2007. január 7-én és 8-án gyártották ezeket.

Hát ezek után, nekem senki ne dicsérje az LG LCD-ket. Valahogy nem hiszem, hogy egyedi esetek lennének.

Nem vett senki ilyen LCD-t még?

Még a Sonyval 32U2000 tv-t, lehet hogy bepróbálom, de ezek után eléggé megcsappan a bizalmam az LCD-ben.

Üdv,

Zsolt

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ennek csöppet megieadtam az árától
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma- ... 55873.html
Daewoo DLP-20D3N

valhogy nem látom benne, hogy többet érne 40k nál

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Szerencsére ha natívan hajtom HDMI bemeneten PC-ről, akkor megszűnik ez a funkció, de a dinamikus kontraszt marad. 
...mert amúgy is PC-ről nézem a legtöbbet HD filmekkel és úgy gyönyörű a képe.

Ezt hogy csinálod? Van DVI-HDMI kábeled?

Igen, és Powerstrip-pel belehet lőni a kártyát erre a felbontásra.

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Szerencsére ha natívan hajtom HDMI bemeneten PC-ről, akkor megszűnik ez a funkció, de a dinamikus kontraszt marad. 
...mert amúgy is PC-ről nézem a legtöbbet HD filmekkel és úgy gyönyörű a képe.

Ezt hogy csinálod? Van DVI-HDMI kábeled?

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Na most már elegem van. A Philips support center hülye, finoman szólva. Van egy 400.000 Ft-os TV-m (Philips 32PF7531D) és állítgatja a háttérvilágítást folyamatosan ami baromira zavaró, a pixelplus pedig még pluszban ront is rajta (felnyomja a kontrasztot, elvesznek a részletek és a színekkel is variál) és egyiket sem lehet kikapcsolni. Supportot megkérdeztem emailben, erre azt írják hogy a kontrasztot a képbeállításoknál tudom állítani... pfff... ezek hülyének néznek.Aki kitalálta ezt a szar dinamikus kontrasztot és pixelplus technológiát az sem volt normális.
Nagyon gondolkozom az eladásán, csak nem tudom már mi lenne a jó választás.
Sony? LG? Samsung?

Ezek szerint a pixel plus nem jó dolog? még régebben a hagyományos crt nél láttam ilyet, és ott nagyon tetszett.
A dinamikus kontrasztot, pedig tuti ki lehet kapcsolni, mert a leírásban is meg volt adva, hogy anélkül milyen értéket produkál. Egyébként összességében ezek szerint nem tetszik a tv? csak mert pont egy ilyennel szemeztem nemrég (szépen leestek az árak)

Hát a pixelplus nekem nagyon nem tetszik, lehet hogy crt-nél jó volt de itt nem. Felynomja a kontrasztot, a fekete feketébb lesz viszont az alsó tartományban eltűnnek a részletek (pl egy ember haja egybefüggő fekete lesz), a felsőben pedig kiégnek a fehér színek. A színekkel is variál valamit, pl a fű színe nem a megszokott zöld, hanem vmi teljesen más. Majd megpróbálok képet csinálni róla ha sikerül, mert ugye el lehet feleztetni a képet a pixelplus demo-val és ott látszik a különbség. Szerencsére ha natívan hajtom HDMI bemeneten PC-ről, akkor megszűnik ez a funkció, de a dinamikus kontraszt marad.
Összességében tetszene, ha vhogy kilehetne kapcsolni ezt a fényerőszabályozgatást, mert amúgy is PC-ről nézem a legtöbbet HD filmekkel és úgy gyönyörű a képe.

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

Off: 
KUTASI: Köszi, hogy általad rátaláltam a trancetream.fm-re!! Naggyon cooool!

OFF2:

Nagyon szívesen. Holnap ENGEDÉKENY CSÜTÖRÖK lesz, 18:00-tól. Ami az én rádiós show-m. Aki érdeklődik az LCD tv mellett az elektronikus zene iránt is az bátran hangolodon rám. :kiraly: Info lejebb, a weboldalamon.

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nekem is volt egy philipsem, elég gyorsan megszabadultam tôle, sajnos úgy tûnik, hogy ez már nem igazi philips volt, sok volt benne az LG-re jellemzô dolog, illetve nem volt tökéletes a panel illesztése, elég soknál megfigyeltem, hogy nem volt rendesen rögzítve. Szóval ezek a philipsek már nem hasonlítanak a régi tv-kre.

Dorel0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Dorel0 »

Na most már elegem van. A Philips support center hülye, finoman szólva. Van egy 400.000 Ft-os TV-m (Philips 32PF7531D) és állítgatja a háttérvilágítást folyamatosan ami baromira zavaró, a pixelplus pedig még pluszban ront is rajta (felnyomja a kontrasztot, elvesznek a részletek és a színekkel is variál) és egyiket sem lehet kikapcsolni. Supportot megkérdeztem emailben, erre azt írják hogy a kontrasztot a képbeállításoknál tudom állítani... pfff... ezek hülyének néznek.Aki kitalálta ezt a szar dinamikus kontrasztot és pixelplus technológiát az sem volt normális.
Sony? LG? Samsung?

Ezek szerint a pixel plus nem jó dolog? még régebben a hagyományos crt nél láttam ilyet, és ott nagyon tetszett.
A dinamikus kontrasztot, pedig tuti ki lehet kapcsolni, mert a leírásban is meg volt adva, hogy anélkül milyen értéket produkál. Egyébként összességében ezek szerint nem tetszik a tv? csak mert pont egy ilyennel szemeztem nemrég (szépen leestek az árak)

BaLee
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BaLee »

Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni mindet de az LG színei nekem is tetszettek de LG vs. Samsungban nekem utóbbit ajánlották így az lett. Sony U sorozat annyira nem győzött meg bár nem tudtam hogy nem csak szürke házú van ha tudom, hogy van fekete is biztos megnézem jobban. Sony S sorozatért meg egyértelműen nem adok annyi pénzt szóval az nem volt célkeresztben.

A legnagyobb gond, hogy áruházban nem is nagyon tudod összehasonlítani őket mert pl. egyik helyre bementem és már a bejárattól rikított egy Panasonic plasmának a képe a többi közül odamentél megnézted a többi elbújhatott mellette holott valószínűleg csak beállítás kérdése. Ugyanez a helyzet az LCD-knél.

BaLee
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BaLee »

Köszi, és a Sony KDL-32U2000 milyen? 218-ért láttam a legolcsóbban. Ebben nincsenek ilyen plusz felesleges funkciók? Tudom a HDMI bemeneten PC-ről natív 1:1-es 1366x768-as felbontásban hajtani? A Philips-et tudom.Az az elmosás amit régebben írtál csak zajszűrő bekapcsolásánál jelentkezik vagy mindig?

Sonykat tudtommal nem tudod natívban (1366x768) hajtani.

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Off:

KUTASI: Köszi, hogy általad rátaláltam a trancetream.fm-re!! Naggyon cooool!

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Sony? LG? Samsung?
Sony: Szerintem csak az S sorozatnak igazán szép a képe. az U sorozat nekem nem jött be, túlságosan visszafogottak a színek. Ha falra akarod tenni, spéci rögzítése van.
LG: Gyönyörű színek, de sajna sok a pixelhibás és a háttérvilágítás nem állítható
Samsung: A dinamikus kontraszt itt is állítgatja a háttérvilágítást, de szervízmenüben egyszerűen kikapcsolható. Egyébként a képe szerintem szép, a háttér egyenletes és a világítás szabályozható.

Konklúzió: Ha igazán jót akarsz akkor Sony S sorozat, ha ár-érték arányban gondolkodsz: Samsung

Hozzátenném, hogy nekem a 4. Samu lett jó, hármat visszavittem. De ezt inkább a karácsony előtti felpörgetett termelésnek tudom be...

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem rossz az U sorozat, ha nem akarsz többet költeni és jót akarsz, de ha jobbat szeretnél akkor S vagy V sorozat, abban sincs dinamikus kontraszt viszont S-PVA panel kápráztatja a szemet.

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Köszi, és a Sony KDL-32U2000 milyen? 218-ért láttam a legolcsóbban. Ebben nincsenek ilyen plusz felesleges funkciók? Tudom a HDMI bemeneten PC-ről natív 1:1-es 1366x768-as felbontásban hajtani? A Philips-et tudom.
Az az elmosás amit régebben írtál csak zajszűrő bekapcsolásánál jelentkezik vagy mindig?

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Aki kitalálta ezt a szar dinamikus kontrasztot és pixelplus technológiát az sem volt normális.Nagyon gondolkozom az eladásán, csak nem tudom már mi lenne a jó választás.
Sony? LG? Samsung?

Ilyenkor áldom az eget és a szerencsémet, hogy Sony-t vettem. Természetesen én is a Sonyt ajánlom.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Sony? LG? Samsung?
Sony.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Na most már elegem van. A Philips support center hülye, finoman szólva. Van egy 400.000 Ft-os TV-m (Philips 32PF7531D) és állítgatja a háttérvilágítást folyamatosan ami baromira zavaró, a pixelplus pedig még pluszban ront is rajta (felnyomja a kontrasztot, elvesznek a részletek és a színekkel is variál) és egyiket sem lehet kikapcsolni. Supportot megkérdeztem emailben, erre azt írják hogy a kontrasztot a képbeállításoknál tudom állítani... pfff... ezek hülyének néznek.
Aki kitalálta ezt a szar dinamikus kontrasztot és pixelplus technológiát az sem volt normális.
Sony? LG? Samsung?

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

Elvilegstandby módban: info-menu-mute-power egymás után.

Jóvan, ha hazaértem, kipróbálom. Csak nehogy leformázzam a winchestert.

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”