Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Hajjaj, akkor az mekkora fejtörést okozhat, hogy a CD órajelét vivő kábel cseréjével is óriási különbség jelenhet meg hangban. Pedig az aztán tényleg csak 0+1...
balika! (vagy bárki más)
Le tudnád írni röviden, hogy egy különálló cd-futómű és DAC esetén pontosan mi történik azzal a bizonyos órajellel, ami akkora befolyással van a megszólaló hangra? Mi állítja elő és mit befolyásol?
Ksz
A Krähling Zoli féle DAC-okban van egy elég jó minőségű clock, ez adja az órajelet a fútóműnek egy önálló digit kábelen keresztül.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Kábelezzünk
Hajjaj, akkor az mekkora fejtörést okozhat, hogy a CD órajelét vivő kábel cseréjével is óriási különbség jelenhet meg hangban. Pedig az aztán tényleg csak 0+1...
balika! (vagy bárki más)
Le tudnád írni röviden, hogy egy különálló cd-futómű és DAC esetén pontosan mi történik azzal a bizonyos órajellel, ami akkora befolyással van a megszólaló hangra? Mi állítja elő és mit befolyásol?
Ksz
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Kábelezzünk
100basefx, ahogy mondod:)
másesetben 10base meg T
csak valahogy úgy éreztem, hogy lehet van félduplex fieber is ami egymodusú, de nem kábeleztem a 80as években ez tény:)
Kábelezzünk
Azon agonizál, h vegyen-e 1 m RG-59-et 60 Ft-ért v nem!
Ha vki kap 1 jó tippet, miért mindjárt a buktatót keresi a dologban? (ahelyett, h örülne)
nem azon gondolkoztam, hog ymi a francot nyújthat egy 20-30 ezres kábel abban az esetbe, ha bináris egyeseket és nullákat továbbítunk.
hisz egy pár ezres kábelnek is kíválóan /vagy pár száz forintosnak/ továbbítsa ezeket a jeleket. és azt se értem, hogy miért a koaxot javasolja mindenki, hisz digit jel átvitelére az optika moegbízhatóbb tudtommal és nem kell semmilyen jellegű interferenciáról fálnünk 10BaseFX el átcsapatni és csókolom. 1-2k val lehet drágább mint a coax de elég egymódusú kábelt vinni, ellenben egyáltalán nem bíznék meg egyolyan eszküz optikai jelleadásában ami teljes egészében tized annyiba kerül mint egy alap optikai jeladó kártya, igaz itt csak minimális távot kell biztosítani
szal ezen filóztam, nem azon hogy rossz e az olcsó kilóra márt kábel:)
Nagyon nem vagy otthon az ethernet szabványban, ha ehhez próbálod hasonlítani. Totál más eljárások összessége, mint a digitális audió átvitel.
a digitális audió átvitelben nem vagyok otthon mondjuk így
Akkor nyílván azt is tudod, hogy vagy 100baseFX, vagy 10baseFL. A 10baseFX ugye csak elírás volt
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Kábelezzünk
Ha vki kap 1 jó tippet, miért mindjárt a buktatót keresi a dologban? (ahelyett, h örülne)
nem azon gondolkoztam, hog ymi a francot nyújthat egy 20-30 ezres kábel abban az esetbe, ha bináris egyeseket és nullákat továbbítunk.
hisz egy pár ezres kábelnek is kíválóan /vagy pár száz forintosnak/ továbbítsa ezeket a jeleket. és azt se értem, hogy miért a koaxot javasolja mindenki, hisz digit jel átvitelére az optika moegbízhatóbb tudtommal és nem kell semmilyen jellegű interferenciáról fálnünk 10BaseFX el átcsapatni és csókolom. 1-2k val lehet drágább mint a coax de elég egymódusú kábelt vinni, ellenben egyáltalán nem bíznék meg egyolyan eszküz optikai jelleadásában ami teljes egészében tized annyiba kerül mint egy alap optikai jeladó kártya, igaz itt csak minimális távot kell biztosítani
Nagyon nem vagy otthon az ethernet szabványban, ha ehhez próbálod hasonlítani. Totál más eljárások összessége, mint a digitális audió átvitel.
a digitális audió átvitelben nem vagyok otthon mondjuk így
Kábelezzünk
nem azon gondolkoztam, hog ymi a francot nyújthat egy 20-30 ezres kábel abban az esetbe, ha bináris egyeseket és nullákat továbbítunk.hisz egy pár ezres kábelnek is kíválóan /vagy pár száz forintosnak/ továbbítsa ezeket a jeleket. és azt se értem, hogy miért a koaxot javasolja mindenki, hisz digit jel átvitelére az optika moegbízhatóbb tudtommal és nem kell semmilyen jellegű interferenciáról fálnünk 10BaseFX el átcsapatni és csókolom. 1-2k val lehet drágább mint a coax de elég egymódusú kábelt vinni, ellenben egyáltalán nem bíznék meg egyolyan eszküz optikai jelleadásában ami teljes egészében tized annyiba kerül mint egy alap optikai jeladó kártya, igaz itt csak minimális távot kell biztosítani
Kábelezzünk
nem azon gondolkoztam, hog ymi a francot nyújthat egy 20-30 ezres kábel abban az esetbe, ha bináris egyeseket és nullákat továbbítunk.hisz egy pár ezres kábelnek is kíválóan /vagy pár száz forintosnak/ továbbítsa ezeket a jeleket. és azt se értem, hogy miért a koaxot javasolja mindenki, hisz digit jel átvitelére az optika moegbízhatóbb tudtommal és nem kell semmilyen jellegű interferenciáról fálnünk 10BaseFX el átcsapatni és csókolom. 1-2k val lehet drágább mint a coax de elég egymódusú kábelt vinni, ellenben egyáltalán nem bíznék meg egyolyan eszküz optikai jelleadásában ami teljes egészében tized annyiba kerül mint egy alap optikai jeladó kártya, igaz itt csak minimális távot kell biztosítani
Kábelezzünk
Neh azt hidd válaszra találsz...80adx van feltéve ugyanaz a kérdés.
Vmi gond van?
Kábelezzünk
Kicsit próbálj meg elszakadni az informatikus énedtől, mert itt nem úgy működnek a dolgok. Ha mindenhol a párhuzamot keresed, sosem jutsz előrébb.
Vegyél igazi optikai kábelt. A gatyád rá fog menni, mert az olcsók csak műanyagok.
Kábelezzünk
továbbítsa
és az orrodat is tisztítsa
tisztíccsa
Kábelezzünk
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Kábelezzünk
továbbítsa
és az orrodat is tisztítsa
Kábelezzünk
Na de visszatérve az alap kérdésemre, most látom, hogy a hangfalkábel help topikban pont hasonló kérdésekről van szó, szóval húzom át a belemet
Neh azt hidd válaszra találsz...
80adx van feltéve ugyanaz a kérdés.
Projector:Optoma HD72i
Erősítő: NAD 753
Dvd: Marantz 4001
Front: Polkaudio Rti6
Mélynyomó: Polkaudio PSW 110
Hangfalkábel: Kimber 4VS
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Na de visszatérve az alap kérdésemre, most látom, hogy a hangfalkábel help topikban pont hasonló kérdésekről van szó, szóval húzom át a belemet
Neh azt hidd válaszra találsz...
80adx van feltéve ugyanaz a kérdés.
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Kábelezzünk
ahahát csúnyácska, de ha jól szól, akkor
Ja, az biztos, hogy alacsony a WAF-ja, de a tulajnak kifejezetten tetszik
Szereti a kicsit retró feelingjét.
Köszi
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Kábelezzünk
Onkyo hangfal? az milyen??
Kb így néz ki.
3 utas, basszreflex.
Szerintem krwa jó hangja van
aha
hát csúnyácska, de ha jól szól, akkor
- dominique29
- V.I.P.
Kábelezzünk
Kb így néz ki.
3 utas, basszreflex.
Szerintem krwa jó hangja van
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
- dominique29
- V.I.P.
Kábelezzünk
Hát még a 80-as években csinált az Onkyo elég komoly hangfalakat. Nem tudom a típusát, de hidd el, az a hangfal a rendszerének a legjobb eleme, jól ismerem Szóval hangfal upgrade nem lesz, mert 150 ezer alatt nem hiszem, hogy megúszná
Leva, küldök privit.
Kábelezzünk
Én lebontanám a külső borítást a CAT-ről. Azon túl, h karcsúbb, még jobban is szól.
Neotech-et kerülném, a kisebb Qed-et meg megveri.
Persze SZVSZ!
Kábelezzünk
Üdv,
Egy ismerősöm megkért, hogy segítsek neki hangfaldrótot venni. Átrendezi a szobáját, ezért az erősítője (Marantz PM66KI) nagyon messze lesz a hangfalaitól (egy régi 3 utas Onkyo állódoboz) így 2 x 7 méter kéne. Szóval használtba nehéz lesz.
Ja, az egészre max 30 ezret költene (banánokkal, szereléssel együtt)
Átolvastam a CAT5,6,7-es topikot, de ha jól értettem, hosszabb kábelhez nem igazán javasolt, és szegélyléc mögött akarja elvezetni, szóval vékonyabb, esetleg flat kábel kéne.
Kisebb QED, illetve Neotech lenne ilyen árban.
Valami egyéb tipp?
Vesd fel neki:
Pár ezresből kijön a cat5-cat6, a maradék pénzt dobja hozzá egy hangfal upgrade projecthez. Sokkal hallhatóbb lesz a különbség, mint a catx - drágább drót közti különbség!
- dominique29
- V.I.P.
Kábelezzünk
Üdv,
Egy ismerősöm megkért, hogy segítsek neki hangfaldrótot venni. Átrendezi a szobáját, ezért az erősítője (Marantz PM66KI) nagyon messze lesz a hangfalaitól (egy régi 3 utas Onkyo állódoboz) így 2 x 7 méter kéne. Szóval használtba nehéz lesz.
Ja, az egészre max 30 ezret költene (banánokkal, szereléssel együtt)
Átolvastam a CAT5,6,7-es topikot, de ha jól értettem, hosszabb kábelhez nem igazán javasolt, és szegélyléc mögött akarja elvezetni, szóval vékonyabb, esetleg flat kábel kéne.
Kisebb QED, illetve Neotech lenne ilyen árban.
Valami egyéb tipp?
Kábelezzünk
Egyből Rád gondoltam mikor leírtam! (semmi malacság nem volt benne )
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kábelezzünk
mer hüje :kiraly:
Egyből Rád gondoltam mikor leírtam! (semmi malacság nem volt benne )
Kábelezzünk
mer hüje
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu