Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

Meg mindig nem kaptam egyertelmu valaszt,mi a helyzet az Egyesult Allamokbol behozott,csak NTSC systemu plazma,lcd tevekkel hasznalhato e magyarorszagon,letezik e valami ami varazsol PAL rendszert ????????????????
Azaz erdemes e behozni????????????

Szerintem van ehhez átalakító kábel. Konzoljátékos emberek jobban tudják, mert náluk gyakoribb ez a probléma.

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

LCD, vagy plazma vásárlás elött állok! 
90%-ban csak TV adást (MATÁV kábeltTV) nézünk!

Ilyen használat mellet LCD, vagy Plazma?

Mit ajánlotok?...

Szerintem ahhoz, hogy tv adást nézzél fölösleges LCD vagy PLAZMÁT venni. Jobb ahhoz egy normális crt tv. Vagy ha nagy képátlót akarsz, akkor vegyél egy 4:3-as arányű CRT projektort.
De ha mégis ragaszkodsz és kicsi a hely, akkor talán a plazma jobb ilyen célra. De én tv tuneres kép miatt biztos nem fizetnék 100 ezreket egy tvért. Annyira színvonalas adások nincsenek.

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

szentinel
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szentinel »

Meg mindig nem kaptam egyertelmu valaszt,mi a helyzet az Egyesult Allamokbol
behozott,csak NTSC systemu plazma,lcd tevekkel hasznalhato e magyarorszagon,letezik e valami ami varazsol PAL rendszert ????????????????
Azaz erdemes e behozni????????????

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

ebben a fórumban valószínû, hogy LCD fognak ajánlani. Erre a kérdésre van egy másik fórum, de ha mindegy a méret és leginkább tv-zésre akkor plazma, de ha 32" környékén kell tv akkor LCD.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

LCD, vagy plazma vásárlás elött állok!

90%-ban csak TV adást (MATÁV kábeltTV) nézünk!

Ilyen használat mellet LCD, vagy Plazma?

Mit ajánlotok?...

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

To Imici1972:

Örülök, hogy végre rendeződtek az LCD-s gondjaid. Nem volt semmi ez a tortúra, az biztos. Én is jártam már hasonló helyzetben, de ennyit csak számítógépes alkatrészekkel szívtam még anno. Most már egy ideje nem foglalkozok a pc-vel, azóta nyugodtabb az életem.

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

karicsek
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: karicsek »

Sziasztok.
Csak érdekességképpen írom le a tapasztalatom az állítgatással, hátha valakit érdekel.
Samsung Le32R32B lcd tv.
Nos beléptem a főmenübe - info-menü-mute-power bekapcs.
A főmenüből az Mtkxxxx valamilyen számú menübe kell lépni jobbra nyillal. Itt kiválasztod a Picture Enhancer1 -t, ahogy Imici1972 írta. Enter gomb - belép.
Itt lesz az az első 3 menü amit állítgattam.
1. Dynamic Contrast - On
2. Dynamic CE - On
3. Dynamic Dimming - On Ezek a gyári beállítások.
Kikapcsoltam először a dynamic contrast-ot, nem igazán volt nyerő, mert sok fényt tett rá és a kép sem volt elég kontrasztos.
A dynamic Ce-nél ott nem igen láttam változást, talán a kép közepe világosodott ki egy picit, úgy, hogy ezt is úgy hagytam, ahogy volt.
A dynamic Dimming állításánál nem változott a kontraszt, csak sok fényt tett rá. Kiléptem a menükből és visszavettem az energiagazdálkodást közepesre.
Szép kontrasztos képet kaptam fekete háttérrel.
Azt hiszem jó lett a beállítás. Persze csináltam fotót, ha netán vissza akarom állítani.
Üdv Karicsek

Dorel0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Dorel0 »

Azért ne vesszetek össze a Sony val kapcsolatos kérdésem miatt . És köszönöm a válaszokat!

Hook
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Hook »

Piros matrica: Mindenképpen visszatartandó termék VIP személyek számára. Különleges minőség, a szabványban leírt műszaki paramétereket jelentősen túlteljesíti. Egyszerű vásárló birtokába nem kerülhet. 
Sárga matrica: Lehetőleg visszatartandó termék VIP személyek számára.
Átlagon felüli minőség, a szabványban rögzített műszaki paramétereket teljesíti, vagy felülmúlja azokat. Ha lehetséges, egyszerű vásárló birtokába ne kerüljön. Ha ügyféltérbe kerül, lehetőleg a leginkább elérhetetlen helyre (legbelül, legalul, stb.. ) kerüljön elhelyezésre.

Zöld matrica: VIP személyek számára nem alkalmas. Átlagon aluli minőség, szabványban rögzített műszaki paramétereket nem, vagy éppen teljesíti. A zöld jelzés a szabad értékesítésre utal, egyben a mező színét képviseli jelezvén, hogy a termék mezei halandók, looserek és egyéb zöldfülűek számára készült.

Nincs matrica: Nem tudjuk mi van a dobozban. Tartalma lehet félkésztermék, selejt, tégla ill. egyéb nem vizsgált objektum. Csak saját felelősségre vásárolható!

Ez is egy lehetséges alternatíva... 

Ez se rossz! Ez a logikai megoldás viszont erősen HR Manager mivoltodra utal. :kiraly:
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Nem kell komolyan venni, csak hát a szakmai ártalom...nem tehetek róla 

Miért van olyan érzésem, hogy Sales Manager vagy?

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Piros matrica: Mindenképpen visszatartandó termék VIP személyek számára. Különleges minőség, a szabványban leírt műszaki paramétereket jelentősen túlteljesíti. Egyszerű vásárló birtokába nem kerülhet.

Sárga matrica: Lehetőleg visszatartandó termék VIP személyek számára.
Átlagon felüli minőség, a szabványban rögzített műszaki paramétereket teljesíti, vagy felülmúlja azokat. Ha lehetséges, egyszerű vásárló birtokába ne kerüljön. Ha ügyféltérbe kerül, lehetőleg a leginkább elérhetetlen helyre (legbelül, legalul, stb.. ) kerüljön elhelyezésre.

Zöld matrica: VIP személyek számára nem alkalmas. Átlagon aluli minőség, szabványban rögzített műszaki paramétereket nem, vagy éppen teljesíti. A zöld jelzés a szabad értékesítésre utal, egyben a mező színét képviseli jelezvén, hogy a termék mezei halandók, looserek és egyéb zöldfülűek számára készült.

Nincs matrica: Nem tudjuk mi van a dobozban. Tartalma lehet félkésztermék, selejt, tégla ill. egyéb nem vizsgált objektum. Csak saját felelősségre vásárolható!

Ez is egy lehetséges alternatíva...

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

karicsek
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Szia Imici. Kösz az infót. Megnézem mit tudok állítani a háttérfényen. Majd, ha sikerül valami ide írok.
Üdv Karicsek

Hook
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Hook »

A sárga matricáról én sem tudom, hogy mit jelent. Láttam már más készülékek dobozán is piros, zöld stb. színekben. Egyik dobozon volt a másikon nem.

Piros matrica:
megbukott a kimenő vizsgálaton-->végleges (javíthatatlan) selejt-->selejtezés, vagy hiba jellegétől függően vevővel egyeztetve (Special Request) értékvesztéssel értékesíthető;

Sárga matrica:
megbukott a kimenő vizsgálaton-->javítható selejt-->hibás termék jelentéssel (Abnormal Material Report) vissza a termelésbe-->újbóli szigorított kimenő vizsgálat-->eredménytől függően piros, vagy zöld matrica;

Zöld matrica:
átment a kimenő vizsgálaton-->kiszállítható;

Nem kell komolyan venni, csak hát a szakmai ártalom...nem tehetek róla
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hosszas mérlegelés, majd halált megvető bátorsággal "tudományos" módszerekkel ismét egy Samsung LE32R32B-re esett a választás. A "tudományos" azt jelenti, hogy anno lefényképeztem a hibás darabok sorozatszámát.  Leghátulra volt betéve, és egy feltünő sárga kör alakú matrica is rá volt ragasztva a dobozra. Ezt választottam.

Szerencse, hogy megvolt a hibás gépek sorozatszáma és hogy a kupacban találtam egy olyat, ami teljesen más szériából származik.

Szia Imici1972.
Nekem is Samsung Le32R32B- van. Érdekelne a hibás készülékek sorozatszáma és betűjelzése, ha esetleg megvan még.
Amúgy nagyon jó készülék. Egy zavar csak, hogy nem tudom kikapcsolni, hogy ne állítgassa a fényerőt.
A sárga matrica mit jelentett rajta?
Sok sikert a készülékedhez.

Szia Karicsek!

A hibás gépek sorozatszáma 59363HCLBxxxxx volt. Amit lefényképeztem: 59363HCLB025xx. A kupacban a többi sorszám +-1000-es tartományon belül volt, tehát csak az utolsó 4 szám különbözött.

Amit vettem: 59363HILCxxxxx sorozat.

A sárga matricáról én sem tudom, hogy mit jelent. Láttam már más készülékek dobozán is piros, zöld stb. színekben. Egyik dobozon volt a másikon nem.

A kontraszt állítást még nem próbáltam kikapcsolni, nekem minimálisan állítgatja, nem zavaró. Az előző 3 samu sokkal gyakrabban és zavaróbban állította.
Amennyire tudom, a Picture Enhance1 menüben a Dynamic Dimming paramétert kell kikapcsolni. Bekapcsolt állapotában a szabályozási tartomány szerintem a Black_Min, Black_Middle, Black_Max paraméterekkel állítható.
Én még nem próbáltam, de ez kellene, hogy szabályozza.

Köszi a jókívánságokat márkatárs!

karicsek
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hosszas mérlegelés, majd halált megvető bátorsággal "tudományos" módszerekkel ismét egy Samsung LE32R32B-re esett a választás. A "tudományos" azt jelenti, hogy anno lefényképeztem a hibás darabok sorozatszámát.  Leghátulra volt betéve, és egy feltünő sárga kör alakú matrica is rá volt ragasztva a dobozra. Ezt választottam.

Szerencse, hogy megvolt a hibás gépek sorozatszáma és hogy a kupacban találtam egy olyat, ami teljesen más szériából származik.

Szia Imici1972.
Nekem is Samsung Le32R32B- van. Érdekelne a hibás készülékek sorozatszáma és betűjelzése, ha esetleg megvan még.
Amúgy nagyon jó készülék. Egy zavar csak, hogy nem tudom kikapcsolni, hogy ne állítgassa a fényerőt.
A sárga matrica mit jelentett rajta?
Sok sikert a készülékedhez.

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Nos, ígéretemhez híven beszámolok a fejleményekről.

Gratulálok, neked aztán van kitartásod!
Én ezek után rá sem mertem volna nézni a Samura.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Nos, ígéretemhez híven beszámolok a fejleményekről.
Szóval tegnap visszavittem az LG-t, visszakértem a pénzt. Amikor a pénztárosnak mondtam, hogy ez volt az 5. hibás TV három különböző típusból, majdnem kiesett a boxból...
Ezek után irány a Pólus MM, Toshiba megnéz, képe nem igazán tetszik. Ezen kívül már csak JVC volt ebben a kategóriában és Bravia, de a képe továbbra is csak az S sorozatnak tetszik, ráadásul egyedi falikart kell hozzá venni, mert a szabványos 10x10 ill. 20x10-es nem jó. Ugyanígy más a felfüggesztése a Toshibának is, ráadásul 250k-ért szvsz sok.
Ok, irány a Saturn. 200 ezres kategóriában csak noname gépek és azok is kb 20k-val drágábban, mint a MM-ban.
Semmi gond, vissza az Árkád MM-ba. Hosszas mérlegelés, majd halált megvető bátorsággal "tudományos" módszerekkel ismét egy Samsung LE32R32B-re esett a választás. A "tudományos" azt jelenti, hogy anno lefényképeztem a hibás darabok sorozatszámát.
Ki volt téve 5-6db orig csomag samu. Mindegyik ugyanabból a szériából származott, mint a 3db hibás, amit visszavittem, 1-et kivéve. Annak még a betűk is mások voltak a sorozatszámban. Leghátulra volt betéve, és egy feltünő sárga kör alakú matrica is rá volt ragasztva a dobozra.
Ezt választottam.
Irány a kassza, ugyanahhoz a pénztároshoz, aki 1-2 órával ezelőtt visszaadta a pénzt.
Amikor meglátott, elkezdett röhögni, majd megáldotta a készüléket.

Hazavisz, 1 óra pihi, bekapcs. Feketeteszt, beragadt pixel nincs. RGB teszt, halott pixel sincs. Háttérvilágítás kellően sötét és teljesen egyenletes.
1 napja hard teszt alatt van a gép, egyelőre semmi gond. Remélem ez már így is marad.

Szóval ha minden igaz, a hatodik elhozott géppel (4. samu) talán véget ér a dec.23 óta tartó kálváriám. :vazeg:
Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg kifogtam egy hibás sorozatot. Szerencse, hogy megvolt a hibás gépek sorozatszáma és hogy a kupacban találtam egy olyat, ami teljesen más szériából származik.
Ez a gép egyelőre kifogástalan. Gyönyörű a képe, no pixelhiba. :kiraly:

Köszi mégegyszer a tanácsokat és az együttérzést!

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Urak, ahogy olvasom a sony most a csúcs az lcd tvk között. Erről mi a vélemény? KDL-32S2010 szinte kizárólag tv adás menne rajta.
Nekem 2030-as van (ua. csak fekete) és tv-zésre is alkalmas, de természetesen dvd-zésre a kiváló. Nem fogsz csalódni, szalonba vedd, mert ott majd nem akarnak másik tv irányába mozdítani, mert "nézze meg, annak sokkal szebb képe van…" és jól meg tudod nézni a kép minôségét és talán jobban rád érnek.

Aha...Ez érdekes álláspont.Szóval mert a Sony-ról jókat olvasni,inkább meg se nézzen mást,nehogy választani kelljen?
Talán hadd nézzen már meg pár tévét,gondolom,el tudja dönteni,melyik tetszik,nem?
Ettől függetlenül jó eséllyel Sony lesz a nyerő,de ki tudja..

Csak vélemény volt egy olyan készülékrôl ami iránt konkrétan érdeklôdôtt. Valószínû már utána nézett a dolgoknak.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Urak, ahogy olvasom a sony most a csúcs az lcd tvk között. Erről mi a vélemény? KDL-32S2010 szinte kizárólag tv adás menne rajta.
Nekem 2030-as van (ua. csak fekete) és tv-zésre is alkalmas, de természetesen dvd-zésre a kiváló. Nem fogsz csalódni, szalonba vedd, mert ott majd nem akarnak másik tv irányába mozdítani, mert "nézze meg, annak sokkal szebb képe van…" és jól meg tudod nézni a kép minôségét és talán jobban rád érnek.

Aha...Ez érdekes álláspont.Szóval mert a Sony-ról jókat olvasni,inkább meg se nézzen mást,nehogy választani kelljen?
Talán hadd nézzen már meg pár tévét,gondolom,el tudja dönteni,melyik tetszik,nem?
Ettől függetlenül jó eséllyel Sony lesz a nyerő,de ki tudja..

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Akkor mi a frászt csináljak :-), garanciába visszaveszik-cserélik? Mert hogy ez ugyebár így hiba a készülékben! Van erről tapasztalat?
Nem fogják visszavenni,mind ilyen.Ez van.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

general

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: general »

Üdv mindenkinek! 
Nyáron vásároltam egy LG 37LC2R-t és most vettem észre (lehet, hogy már régebb óta van, nem t'om), hogy a bal felső sarokban világosabb folt van! Homogén háttérnél látszik (windows kikapcs képernyő pl), egyébként nem észrevehető.  Hébe-hóba olvasgatom a fórumot - egyébként remek -, de erről még (valószínűleg pont ) nem olvastam. Mi lehet ez a probléma és garanciális dolog-e szerintetek, cserélhető, javítható-e, MediaMarktban vettem.    Előre is kösz. Nálam pixelhiba nincs, bár nagyítóval nem néztem át :-).

ja, és ennek a típusnak hogyan lehet bemenni a szervíz menüjébe? Mi kell hozzá?

Nem javítható.Nagyjából minden LG ilyen,még a legújabb FullHD-s is.

Akkor mi a frászt csináljak :-), garanciába visszaveszik-cserélik? Mert hogy ez ugyebár így hiba a készülékben! Van erről tapasztalat?

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

Jó választás. Tévézésre még talán túlzás is.

Dorel0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Dorel0 »

hallgatag

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hallgatag »

Sziasztok, 
Milyen egyszerű módszerrel lehet kiszűrni vásárláskor egy áruházban a pixel hibá(ka)t?

Olyan bemenetre váltod a készüléket, amin éppen nincsen semmiylen eszköz, ekkor fekete képet kapsz. Közelhajolsz és kuksolod hogy látsz-e színes pixeleket.
Persze az sem hátrány, ha közben az áruház világítását le tudod kapcsolni

Köszönöm

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”