Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Próbálgatok egy 47-es,Full HD LG-t...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
elmesélek egy élményemet és keresem,hogy a hiba bennem van-e.
Hidd el, szerintem mindannyian egyetertunk veled. Csak hat ha valaki nagy méretet akar, esetleg nagy felbontást is, akkor nincs választás: vagy LCD vagy plazma (ez utóbbi árából két db LCD-t lehet venni ). (ti sem projektoron néztek TV-t.) Én pl. a legolcsóbb 37''-es LCD-t vettem: hogy kihúzzam a hátralévő 2-3-4-5 évet az új technológiákig...
Ha keskenyet, TV adásra foghatót, PC-re köthetőt akarsz, úgy, hogy nem is nagyon nézed, akkor ne filózz tovább:
vedd meg a legolcsóbb 26-27''-es Samsung vagy LG LCD TV-t !
150e-ért már Samsung LE-27S71-et kapsz ... :kiraly: http://avplanet.hu/show_list.php?keres= ... 0&csop=162
Lcd, Led, Oled TV-k
... persze tapogatózni fogok,de máris nem annyira érdekel,mint a kezdetek kezdetén...
Ez a nős emberek sorsa!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a tuner 10-14e között lehet a moncsi meg fene se tudja most mennyi itthon szerintem olyan 150-180e között lehet :vazeg:
:kiraly: egyre jobb, 180 az én kari ajándéko már megvan lex*rom az egészet persze tapogatózni fogok,de máris nem annyira érdekel,mint a kezdetek kezdetén...
már csak az jut eszembe, hogy kap hülyét valaki,aki sose használt hifit és bekveredik egy hififórumra nem irígylem
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a tuner 10-14e között lehet a moncsi meg fene se tudja most mennyi itthon szerintem olyan 150-180e között lehet
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Lcd, Led, Oled TV-k
lehet kapni külső tunert amint szimplán rákötsz a moncsira és sanyi, van hozzá távrecsegő meg minden egyéb érdekes dolog avermedia tvbox 7 pl
no ez a megoldás jobbann tetszik mennyi egy ilyen és egy 24"-os moncsi kb?
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
rev, azon még nem gondolkodtál hogy pl egy 24' dell monitort vagy valami hasonlót veszel? k*rva jó monitornak, van sok bemenet, tvzni is nagyon fasza amennyit tvzel és árban sem vészes, tény nem akkor mint egy 27' lcd tv de képminőségben szerintem jobb nála
hi blaki,
minden ötletre vevő vagyok. a 72cm nekem nem kell,mert az ágy végébe raknám a "monitort" egy kinyitható konzolra. szal a nézési távolság max kb 2méter lenne. viszont fontos,hogy be tudjam hajtani a fal mellé és lapos legyen.
és ezzel hogyé is TV-zek? kell egy tuner a PC-be?
2 megoldás van vagy veszel egy tunert a gépbe vagy lehet kapni külső tunert amint szimplán rákötsz a moncsira és sanyi, van hozzá távrecsegő meg minden egyéb érdekes dolog avermedia tvbox 7 pl
Lcd, Led, Oled TV-k
aha, az valami olyan módon lapos,mint a 3kg-os töltetű mosógépek... gondolom. rémlik ez a slimfit újságokból.
lassan oda lukadok, hogy az asszony b*sssza meg a TV-t. én többniyre inkább zenét hallgatok és ha lefekeszem 15perce állítom a "sleep"-et,de már nem élem meg a kikapcsolást. nekem jó ahogy van. ha neki nem, oldja meg
Tényleg laposabbak, csak nem annyira mitn egy LCD. No meg olyan hibákat hoznak maguk után, amit a 20 éves Videotonon láttam utoljára.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vannak CRT-k lapos kivitelben. SlimFit-nek hívják őket, és küszködnek kisebb nagyobb geometriai hibákkal (meg mással is).
aha, az valami olyan módon lapos,mint a 3kg-os töltetű mosógépek... gondolom. rémlik ez a slimfit újságokból.
lassan oda lukadok, hogy az asszony b*sssza meg a TV-t. én többniyre inkább zenét hallgatok és ha lefekeszem 15perce állítom a "sleep"-et,de már nem élem meg a kikapcsolást. nekem jó ahogy van. ha neki nem, oldja meg
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Természetesen a lapos jelző idézőjelek között értendő.
Lcd, Led, Oled TV-k
na most nem röhögni!!! az van lapos kivitelben? mert sima 72centisem van egy kb 6éves sony(hajdanában 280-ba fájt az nékem. én ki nem dobom ennyiért,míg ki nem nyiffan) és azzal nekem semmi gondom. emberközeliek a színek és nyugodt a képe. csak pontosan a nagy szélessége(vastagsága,szal mélysége) miatt tologatjuk ide-oda,de sehol nem jó. kicsi a pecó
Vannak CRT-k lapos kivitelben. SlimFit-nek hívják őket, és küszködnek kisebb nagyobb geometriai hibákkal (meg mással is).
Lcd, Led, Oled TV-k
rev, azon még nem gondolkodtál hogy pl egy 24' dell monitort vagy valami hasonlót veszel? k*rva jó monitornak, van sok bemenet, tvzni is nagyon fasza amennyit tvzel és árban sem vészes, tény nem akkor mint egy 27' lcd tv de képminőségben szerintem jobb nála
hi blaki,
minden ötletre vevő vagyok. a 72cm nekem nem kell,mert az ágy végébe raknám a "monitort" egy kinyitható konzolra. szal a nézési távolság max kb 2méter lenne. viszont fontos,hogy be tudjam hajtani a fal mellé és lapos legyen.
és ezzel hogyé is TV-zek? kell egy tuner a PC-be?
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Akkor szerintem inkább egy jó 72"-es CRT TVt válassz.
Mire nálunk átállnak digitális műsorszórásra az szerintem még jópár év.
na most nem röhögni!!! az van lapos kivitelben? mert sima 72centisem van egy kb 6éves sony(hajdanában 280-ba fájt az nékem. én ki nem dobom ennyiért,míg ki nem nyiffan) és azzal nekem semmi gondom. emberközeliek a színek és nyugodt a képe. csak pontosan a nagy szélessége(vastagsága,szal mélysége) miatt tologatjuk ide-oda,de sehol nem jó. kicsi a pecó
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Lehet szidni az LCD-k tuneres képét
félre ne értse valaki, én nem szidom, pusztán kifejtettem, hogy nem erre számítottam. és lévén mint kiderült,kizárólag általános háttértévézéshez kellett volna egy relatíve olcsó megoldás, nem filmek nézésére. a projektort meg a falra vetítős értelembe gondoltam. nekem csak az van/volt.
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
az az igazásg csodát vártam(ezek szerint) vagy mégsem. annyit vártam a technikától, hogy kapok egy egyszerű TV-képet,amit főleg este lefekvéskor nézek. filmet projektorral nézünk és ezen nem is kívánok változtatni(nekem a mozi a bazi nagy képtől mozi elsősorban) és persze mellékesen szerettem volna egy kalap alatt letudni a monitort is a PC-hez.köszi a reakciókat. akkor nem emésztem magam,mert látom más is jár hasonló cipőben. asszem amint lesz lehetőségem,megnézek egy ilyen gépet lakáson beállítva. még ebben reménykedem...
Akkor szerintem inkább egy jó 72"-es CRT TVt válassz.
Mire nálunk átállnak digitális műsorszórásra az szerintem még jópár év.
Lcd, Led, Oled TV-k
tegnap elmentem az elektroworld-be,tapogatózni LCD ügyben. Lévén engem ezidáig hidegen hagyott ez a téma és most is a helyhiány miatt lenne érdekes a lapos képernyő, semmit nem tudtam,tudok ezekről és nem is néztem még soha (tudtommal) lcd TV-t. nos bementem és elborzadtam. Számomra egy borzalmas kép tárult elém. az árak növekedésével ez az elborzadás csökkent,de nem szűnt meg. Gondoltam ehhez én vagyok primitív és nincs kellő összehasonlítási alapom a témában. Gondoltam,jelentősen probléma lehet a sok TV együttes bekábleezése és a feltételezhetően rosz minőségű TV adások. Persze ha otthon projektorral néztem TV-t, ezt nem érzékeltem,sőt sokkal élvezetesebb volt,mint a hagyományos sony-vegan. No már temettem magam,amikor megpillantottam a sok csoda mellet Szelő Pistát,amint egy hagyományos síkképcsöves TV-ből olvassa be a híreket. Megpillantottam a szokásos béna csücsörítését és ráéreztem,hogy ez emberközeli kép,míg ezek melllett a többi számomra egy nézhetetlen katyvasz. volt pozitív élményme is. egy pontosan 999 990Ft-os LCD-n valami koncert ment DVD-ről(gondolom én. fixen nem adás volt,inkább afféle demo-lemez) no ez azt mondom,elfogadható volt, de semmiképp nem éreztem,hogy akár 1Ft-al is többet érne, a 3szor ekkora képet vetítő egyszerű és olcsó projektortól.
szal azt keresem hol a hiba? nyugodtan írjátok le,hogy tapló vagyok hozzá,nem bánt meg. de egyszerűen engem ez az élmény sokkolt.
Én nemrég vettem egy Samsung LCD-t. Írtam is róla pár posttal lejebb. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mielőtt megvettem tv adást nem is néztem vele. Nem érdekelt. Nem is nézek annyira ilyen tv adásokat, csak dvd-zek. Csak azt szeretem.
Mikor hazavittem a cuccot, kicsit meglepődtem. A vártaknál jobb tv adást kaptam. Bár nem volt olyan, mint az előző projektoros tv-men, vagy egy régi crt-n.
Lehet szidni az LCD-k tuneres képét, de én nem erre vettem. Majd ha lesz HD adássugározás, akkor lehet lesni! Igaz, engem akkor se nagyon fog meggyőzni egyetlen magar adó műsorkínáltata se.
A sima DVD, meg majd idővel a HD DVD, BLUERAY a lényeg. Az LCD-k ottanki képe meg veri a plazmák és a projektorok képét is. Én néztem több milliós plazmákon és projektorokon filmeket. Nem győzőtt meg a képátlón kívül semmi.
Biztos vannak jó plazmák, projik, amik rávernek egy jobb LCD-re, de én még nem láttam ilyet személyesen. Ha mégis lenne ilyen, annak az ára több 10 szerse lenne egy normálisabb LCD-jének.
Véleményem szerint az LCD technológiájé a jövő, persze van még mit finomítani. Nem bántam meg, hogy ilyen típusú tv-t vettem, pedig a plazma is szóba került a vásárlás előtt.
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
A hiba két helyen keresendő.
az az igazásg csodát vártam(ezek szerint) vagy mégsem. annyit vártam a technikától, hogy kapok egy egyszerű TV-képet,amit főleg este lefekvéskor nézek. filmet projektorral nézünk és ezen nem is kívánok változtatni(nekem a mozi a bazi nagy képtől mozi elsősorban) és persze mellékesen szerettem volna egy kalap alatt letudni a monitort is a PC-hez.
köszi a reakciókat. akkor nem emésztem magam,mert látom más is jár hasonló cipőben. asszem amint lesz lehetőségem,megnézek egy ilyen gépet lakáson beállítva. még ebben reménykedem...
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Kösz a válaszokat. Kb 230k van rá. Most cserélnék le (gariban) egy samsung CRT tv-t. Sajnos meg van kötve a kezem, mert az elktropontból kell vennem a cserét és ugye a kínálatuk....hmmm szerény. A samsungba ami nem tetszik, hogy nem lehet kikapcsólni azt a nyomorúlt DNE-t. Ami engem zavar, a fényerő játszadozása miatt. A panában is van valami hasonló buzizó, de legalább azt ki lehet kapcsolni. Analóg TV adásra lennék kiváncsi, hogy az milyen rajta de hát parasztvakításnak HD-t nyomnak rajtuk.
Ki lehet kapcsolni a dynamic contrastot Samsungnál.
Szervíz menü
( kikapcsolt állapotban: lenyomod ezeket egymás után gyorsan: info, menu, mute, power )
Második menü utolsó pontja. Dynamic Contrast ON - OFF
Ennyi.
Lcd, Led, Oled TV-k
A hiba két helyen keresendő.
1. Az áruházakban kritikán aluli a tv adások minősége mivel kismillió tvre van szétosztva az adás. A CRT tvk ezt sokkal jobban tolarálják, ezt láthattad is.
2. Az LCD tvk nem a legmegfelelőbbek tv nézés céljára. Majd ha átállnak nálunk is digitálisra és lesznek HD minőségű csatornák akkor az lesz. Ha sokat akarsz tvzni vagy inkább tvzel akkor CRT vagy Plazma inkább.
Én alig nézek tvt inkább csak dvdzek a tvn ezért választottam az LCDt. De ahol jobb minőségű a jel ott a tv műsor sem katasztrófa.
Lcd, Led, Oled TV-k
keresem,hogy a hiba bennem van-e.
Sztem nem benned van.
Jópár LCD-t láttam és üzemeltem már be, de az én véleményem is az, hogy a most piacon lévő modellek közül egyet sem vennék meg.
Ami az általam ismert legjobb volt eddig, az a Loewe Reference modelljei, de még azok sem tudják azt nyújtani, ami a megfelelőség alját karcolja.
Lcd, Led, Oled TV-k
tegnap elmentem az elektroworld-be,tapogatózni LCD ügyben. Lévén engem ezidáig hidegen hagyott ez a téma és most is a helyhiány miatt lenne érdekes a lapos képernyő, semmit nem tudtam,tudok ezekről és nem is néztem még soha (tudtommal) lcd TV-t. nos bementem és elborzadtam. Számomra egy borzalmas kép tárult elém. az árak növekedésével ez az elborzadás csökkent,de nem szűnt meg. Gondoltam ehhez én vagyok primitív és nincs kellő összehasonlítási alapom a témában. Gondoltam,jelentősen probléma lehet a sok TV együttes bekábleezése és a feltételezhetően rosz minőségű TV adások. Persze ha otthon projektorral néztem TV-t, ezt nem érzékeltem,sőt sokkal élvezetesebb volt,mint a hagyományos sony-vegan. No már temettem magam,amikor megpillantottam a sok csoda mellet Szelő Pistát,amint egy hagyományos síkképcsöves TV-ből olvassa be a híreket. Megpillantottam a szokásos béna csücsörítését és ráéreztem,hogy ez emberközeli kép,míg ezek melllett a többi számomra egy nézhetetlen katyvasz. volt pozitív élményme is. egy pontosan 999 990Ft-os LCD-n valami koncert ment DVD-ről(gondolom én. fixen nem adás volt,inkább afféle demo-lemez) no ez azt mondom,elfogadható volt, de semmiképp nem éreztem,hogy akár 1Ft-al is többet érne, a 3szor ekkora képet vetítő egyszerű és olcsó projektortól.
szal azt keresem hol a hiba? nyugodtan írjátok le,hogy tapló vagyok hozzá,nem bánt meg. de egyszerűen engem ez az élmény sokkolt.
halfnote.hu
halfnote.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Mi a véleményetek erröl: http://www.kieskeurig.nl/review/137457F ... 33FA00.htm
Vagy ugy áll. a philips tévékről?
Lcd, Led, Oled TV-k
Segítsetek! A két tv közül melyiket javasoljátok?panasonic TX32LE60 v. samsung Le32R32
Az se lenne baj ha írnátok valami tesztelős oldalt (magyar,angol) ahol esetleg megtalálnám a tv-ket. A HCC-n találtam pár tesztet, de valami komolyabat szeretnék. Esetleg tulaj véleményeket is meghalgatnék.
panasonic TX32LE60 v. samsung Le32R32
Szia
Nekem a kerdeses Samsung van, nagyon meg vagyok vele elegedve, egyedul az zavaro neha hogy allitgatja a hattervilagitast. Ha van kerdesed, szivesen valaszolok.
Lcd, Led, Oled TV-k
csereutalvány???lóvét kötelesek visszaadni, oszt utánna ott veszed meg ahol akarod...volt vásárlóm képcsöves samsung tv-t máshol vette, majd kibulizta, hogy lóvé vissza, majd nálam vett egy ugyanilyen xar lg-t :-)
Ezt érdemes megfontolni: állítólag pl. a Cora-ban ha visszaviszel valami nagyobb értékű cuccot (pl. TV), akkor kapsz egy "csak ott levásárolható bónt", amiről sokan nem tudják, hogy a kasszánál/ügyfélszolgálatnál visszakaphatja a user a kp-t, ha akarja ...