Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
ezek miatt szerintem a nativ vga es az rgb meghajtas adja a legjobb minosegu kepet.
A komponens bemenet - legalább is manuál szerint - ugyanazokat a jeleket támogatja, mint a hdmi... igazából ezért nem értem a skálázásra vonatkozó álláspontod Aurum. Vagy tévedek?
jo. de az rgb nem komponens. tegnap megkaptam az 5m-es hdmi kabelt, valoszinuleg vga driver gond lehet, de nagyon rossz kepet kaptam.
És mi a különbség Aurum? Én eddig úgy tudtam, hogy egy és ugyanaz...
Plazma
Itt mindenkinek PV60-a van...
Van / lesz Samsung klub is! (ugye (ex)Cat?)
pontosan, ahogy mondod!
- ha minden igaz, akkor hóóónap!
Plazma
Nekem sem, mert én ilyet szeretnék:My Webpage
Én inkább maradok a földön
Panasonic TH42-PV60EH / JVC DR-MH300 / Yamaha RX-V440RDS
- Davenport74
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Plazma
Nekem sem, mert én ilyet szeretnék:
My Webpage
Plazma
Itt mindenkinek PV60-a van... Most már nekem is.
Nekem ha lesz, nem az lesz :kiraly:
Nekem meg csak volt...
Én meg megnéztem, és eldöntöttem, hogy ilyen nem lesz.
Plazma
Nekem meg csak volt...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Itt mindenkinek PV60-a van...
Van / lesz Samsung klub is! (ugye (ex)Cat?)
Plazma
Hanem?
Plazma
Egy kérdés.
Lehet-e a rossz analóg jelnek (UPC) az a hatása, hogy néha, de tényleg csak nagyon ritkán egy minimál pixeleződést lehet látni gyors, fekete, vagy sötét hátterű képeknél?
Megérné a UPC Direct. Gondolom digitális jellel szebb lenne a tv adás képe.
Köszi a válaszokat. Az eddigieket is.
az a baj, hogy az analog hibákat cserélnéd le digitális hibákra (egyébként amit leírszaz is inkább digitális hibának tűnik)
nekem volt UPC Direct-em, pont a vélt jobb minőség miatt építettem ki. Mélységes csalódás volt. Nem a technológiával volt a baj, mert a német adók szuper minőségben jöttek, hanem a magyar adók minőségen alluli minőségével. Valószínű olyan kis sávszélességet biztosítottak számukra, hogy agyon lett tömörítve a kép, mint egy VCD esetén.
Lehet azóta javult a dolog, de anélkül, hogy megnéznéd valahol én nem javaslom, hogy beleugorj!
gordon314.fw.hu
Plazma
Gratula vatomi a készülékhez!
Mi csak a hdmi-t lett próbáltuk ki, ami tényleg gyönyörű képet ad. Ezzel azonban nem azt akarom mondani, hogy komponensen nem lehet szép, de osztom fapaci véleményét: mindenképp próbáld ki a hdmi-t, aztán teszteld egy jól ismert filmen.
Gyanítom, hogy sok múlik a dvd játékos, és a DAC minőségén is.
Hát üsse kő kő, beruházok egy ilyen madzagra pedig égető lenne a surround sugárzók cseréje most már, hogy mindent összekapartam!
Plazma
Nekem ha lesz, nem az lesz
Plazma
Egy kérdés.
Lehet-e a rossz analóg jelnek (UPC) az a hatása, hogy néha, de tényleg csak nagyon ritkán egy minimál pixeleződést lehet látni gyors, fekete, vagy sötét hátterű képeknél?
Megérné a UPC Direct. Gondolom digitális jellel szebb lenne a tv adás képe.
Köszi a válaszokat. Az eddigieket is.
TV: Panasonic TH42-PV60EH, Panasonic TX-28PS11, DVD: Panasonic S47, Panasonic S295, Sony DVP-S 725D ERÔSÍTÔ: Sony STR-DB 940 QS CD: Harman Kardon HD750 + Ipod Photo + Universal Dock FRONT: Wharfedale Pi40 SUB: Magnat Motion 30-as CENTER, SURROUND: Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 8.1 Hangfalkábel: Audiolink
Plazma
Nem találom a lejátszóm hdmi kábelét. Érdemes vennem hozzá egyet vagy elég az RGB? Látványos a különbség?
Elvileg ugye minden cuccon jobb a digitális jelet átvinni a kijelzőbe. De vannak esetek, amikor jobb a kép komponensről hajtva, de ez ritka. Mindenképpen próbáld ki a HDMI-t!
Gratula vatomi a készülékhez!
Mi csak a hdmi-t lett próbáltuk ki, ami tényleg gyönyörű képet ad. Ezzel azonban nem azt akarom mondani, hogy komponensen nem lehet szép, de osztom fapaci véleményét: mindenképp próbáld ki a hdmi-t, aztán teszteld egy jól ismert filmen.
Gyanítom, hogy sok múlik a dvd játékos, és a DAC minőségén is.
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10999
- Kapcsolat:
Plazma
Nem találom a lejátszóm hdmi kábelét. Érdemes vennem hozzá egyet vagy elég az RGB? Látványos a különbség?
Elvileg ugye minden cuccon jobb a digitális jelet átvinni a kijelzőbe. De vannak esetek, amikor jobb a kép komponensről hajtva, de ez ritka. Mindenképpen próbáld ki a HDMI-t!
Plazma
Erre én is szívesen meghallgatnék egy hozzáértő választ.
TV: Panasonic TH42-PV60EH, Panasonic TX-28PS11, DVD: Panasonic S47, Panasonic S295, Sony DVP-S 725D ERÔSÍTÔ: Sony STR-DB 940 QS CD: Harman Kardon HD750 + Ipod Photo + Universal Dock FRONT: Wharfedale Pi40 SUB: Magnat Motion 30-as CENTER, SURROUND: Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 8.1 Hangfalkábel: Audiolink
Plazma
Gratulálunk.
TV: Panasonic TH-37PV60E, Erősítő: Yamaha RXV-450, DVD: Panasonic S75, VHS: Panasonic NV-HD642, Hangfalak: Clarus Charon 5.1 Plusz
Plazma
Plazma
Két kérdésem lenne. Az egyik ugyan nem ide tarozik, de egy-egy egyszavas válasszal mindkét kérdésre lehet válaszolni. Előre is köszönöm.1. A pana PV60-as tv-k tudják-e a Q-link-et?
2. Tv-ről tv-re lehet-e csatornakiosztást áttölteni?
lerias szerint igen. van is a taviranyiton direkt tv felvetel gomb.
Plazma
ezek miatt szerintem a nativ vga es az rgb meghajtas adja a legjobb minosegu kepet.
A komponens bemenet - legalább is manuál szerint - ugyanazokat a jeleket támogatja, mint a hdmi... igazából ezért nem értem a skálázásra vonatkozó álláspontod Aurum. Vagy tévedek?
jo. de az rgb nem komponens. tegnap megkaptam az 5m-es hdmi kabelt, valoszinuleg vga driver gond lehet, de nagyon rossz kepet kaptam.
Plazma
Két kérdésem lenne. Az egyik ugyan nem ide tarozik, de egy-egy egyszavas válasszal mindkét kérdésre lehet válaszolni. Előre is köszönöm.
1. A pana PV60-as tv-k tudják-e a Q-link-et?
2. Tv-ről tv-re lehet-e csatornakiosztást áttölteni?
Plazma
Szervusztok, régebben jártam már itt... 32"ban is érdemes plazmában gondolkodn, vagy lcd? Mi a favorit?(42-ben pl tudom, hogy régebben a pana pv60, de ebben a méretben még sose nézelődtem eddig...)
Ez elég egyszerű lesz....Nincs 32-es plazma.Legkisebb a 37"-os.
Jah okéé. Akkor marad az lcd.
Plazma
Szervusztok, régebben jártam már itt... 32"ban is érdemes plazmában gondolkodn, vagy lcd? Mi a favorit?(42-ben pl tudom, hogy régebben a pana pv60, de ebben a méretben még sose nézelődtem eddig...)
Ez elég egyszerű lesz....Nincs 32-es plazma.Legkisebb a 37"-os.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Szervusztok, régebben jártam már itt... 32"ban is érdemes plazmában gondolkodn, vagy lcd? Mi a favorit?
(42-ben pl tudom, hogy régebben a pana pv60, de ebben a méretben még sose nézelődtem eddig...)
Plazma
Sziasztok!
Megvettem életem első plazma tv-jét, köszönhetően a fórumban olvasottaknak, egy pana th42-pv60-at. Eddig nagyon megvagyok vele elégedve, csak lenne egy pár kérdésem. Sima pana dvd lejátszóm van, amin komponens kimenet sincs. Most scart-al van összekötve (RGB) egy nem gagyi kábellel. A kérdésem az lenne, mennyivel lenne szebb a kép komponens kábellel? A következő, mennyivel lenne jobb a komponensnél a HDMI. Ezek a kábelkülönbségek kijönnek sima dvd-knél? Ha vennék HDMI kimenetes dvd-t, mire kell azoknál figyelni, vagy szabványok ezek a kimenetek?
A másik kérdés az lenne, hogy ez a tv (1024X768) hogyan fogja mondjuk elviselni ha egy megfelelő lejátszóval mondjuk egy720p-s, 1080i-s vagy akár egy 1080p-s jelet kap. Le tudja játszani, vagy lebutítja a jeleket. Így még élvezhető lesz a kép. Remélem igen. Mondjuk biztos nem olyan mint egy 1920X1080as Full HD tv-n, de hát az másfél milla körül van.
Bocs a láma kérdésekért, és köszi a válaszokat.
en mar lefutotam ezeket a koroket. dvd minosege tokeletes ha rgb-vel hajtod, felesleges felskalazni, jo scaler van a tv-ben. a vga bemeneten nativban hajtva es az ypbpr bemeneten 1080i-vel hajtva ugyanolyan minosegu kepet csinal. a hdmi-t nem probaltam, de az elozo ketto is tokeletes, szoval attol nem lesz jobb.
en vga-val hasznalom natv felbontason mert igy jobban kezben lehet tartani a dolgokat.
Köszönöm a választ. Majd tesztelgetek.