Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

van valakinek tapasztalata ezekről a hírdetőkről - nem azokra gondolok akik céget hírdetnek hanem akik keresztnevet..stb használnak)konkréten az "attila" által hírdetett lcd tv-k tűnnek pimaszul olcsónak más intenetes vagy bolti árhot képest

Hát, mit vársz tőlünk, nyugtassunk meg, hogy ezek az emberek megbízható jófejek? Én csak boltban vásárolok, nem vennék LCD tévét aprónetről, az egyszer biztos.

osti74
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: osti74 »

sziasztok
lenne 1 kérdésem
nézegettem az apronet hírdetéseket, és találtam 1-2 jónak tűnő árat
van valakinek tapasztalata ezekről a hírdetőkről - nem azokra gondolok akik céget hírdetnek hanem akik keresztnevet..stb használnak)
konkréten az "attila" által hírdetett lcd tv-k tűnnek pimaszul olcsónak más intenetes vagy bolti árhot képest
előre is köszi
zsolt

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: SzaboZE »

Na.......most jól elvetted a kedvem az LCD vásárlástól.
Én is LG-t szeretnék venni, de nem pixelhibásat....

Hát nem tudom, akkor nekem bazi nagy szerencsém lehet, de én a TV-m a szállítás pillanatáig nem is láttam és nincs rajta pixelhiba (32LB1R). Esetleg arra merek még következtetni, hogy az LG az olcsóbb szériákba magasabb hibaarányt hajlandó beengedni (LC2R, LX2R stb). Ha egy panelen van két pixelhiba, akkor megy LC2-be, ha nincs, akkor LB1 vagy LP1.

SzaboZE

BaLee
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BaLee »

@BaLee: köszi a képeket. Nálad tényleg szép homogén a "fekete".
Én egyébként az 1. képen látható dologról beszéltem: a káva fekete, a kép nem
rea4 is erről beszél ...

Jah értem. Hát az a háttérkép amikor nincs adás az homogénnek homogén de feketének tényleg nem az. Majd megnézek még egy olyan filmet amiben sok a sötét jelenet bár már néztem ilyet és tuti hogy a sötét jeleneteknél feljebb állítja valamivel a háttérvilágítást cserébe a fekete tényleg nem fekete viszont legalább látni valamit a jelenetből.
Majd megnézem ezt a dinamikus kontraszt nélkül ha megtalálom a szervízmenüben aztán nyilatkozok.

chros
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: chros »

Na.......most jól elvetted a kedvem az LCD vásárlástól. Én is LG-t szeretnék venni, de nem pixelhibásat....

A célom nem ez volt ... Csak az, ha talál az ember 1-2 hibát, akkor nem biztos, hogy rohanni kell vissza, mert a többin lehet, hogy mégtöbb van ...

@BaLee: köszi a képeket. Nálad tényleg szép homogén a "fekete".
Én egyébként az 1. képen látható dologról beszéltem: a káva fekete, a kép nem
rea4 is erről beszél ...

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Hab a tortán: a fent említett barátom is vásárolt időközben egy LG 42LC2RR -t (a HDD-set) (máshol): és azon is van 2 pixelhiba !!! 
Ezek után azt mondom, hogy ne csodálkozzon senki, ha tapasztal ilyet (legalábbis az LG-knél). Egyébként nem könnyű őket észrevenni, tehát ha valaki átnézte, az nem azt jelenti, hogy nincs (lehet, hogy nálam is több van )

Na.......most jól elvetted a kedvem az LCD vásárlástól.
Én is LG-t szeretnék venni, de nem pixelhibásat....
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

. A második kép szerintem nem mérvadó, mert ebben a helyzetben mindenképp fekete lenne, mert körülötte annyi a világosabb szín...
Pontosan.Nem arról volt szó,hogy egyáltalán nem lehet feketét találni...Ilyen képeken nyilván.
Nézz meg egy olyan filmet,amin nagyrészt sötét van,sok éjszakai jelenet,ilyesmi...Ott csak világító szürke lesz,a részletek eltűnnek.Lehet ráadni fényerőt,de akkor meg még jobban világít majd.
Van most nálam full HD-s lcd,hiába gyönyörű a kép világos jeleneteken,hiába a nagy felbontás,sötét jelenetnél még ez is kifejezetten rossz.De legalább jó drága...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Én is megnéztem a képeket, az elsôn lehet látni felül két világosabb foltot ami a háttérvilágítás miatt van, igaz nem olyan erôs, de lehet látni, de vannak olyan LCD-k ahol ez egyáltalán nem látszik, ja és feketébb, nem megy át lilásba, de mondom nem olyan rossz, láttam rosszabat is. A második kép szerintem nem mérvadó, mert ebben a helyzetben mindenképp fekete lenne, mert körülötte annyi a világosabb szín, hogy az emberi szem ezt már nem tudja pontosan érzékelni, sôt a készülék sem. Nem roszz a tv képe, de én a homogént tényleg homogénnek mondom és nem egy két helyen világosabb foltokkal ellátott területet.

hami

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hami »

A 2. foton olyan mintha fuggolegesen csikos lenne a kep... ez csak a fenykepen latszik ilyennek ?

BaLee
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BaLee »

Ha az energiagazdálkodást minimumra veszed, akkor a színek milyensége is változik, még annyira sem lesz élethű, mint kellene.Feketéről meg annyit. Ha a kedves rendező úgy találta ki hogy ott feketének kell lennie, és te alig lásd, csak foltok mozgásából következtess valamire, akkor olyannak is kell lennie. Arról nem beszélve ha színhűségről beszélünk, akkor a fekete miért kivétel?

Nos csináltam egy kis tesztet.

Először végignéztem közelről alaposan pixelhibát nem találtam szerencsére (eddig nagyon meg sem néztem).
Aztán kipróbáltam ezt az energiatakarékos módot változtatni és nekem nem úgy tűnt mintha a színek milyenségét befolyásolta volna mindőssze olyasmi mintha a fényerőt levennéd a monitoron. Teljesen sötét szobában végeztem a próbákat.

Aztán csináltam is két képet egyszer a háttérvilágításról amikor nincs a képen semmi. Nos itt 2mp körüli záridővel dolgozott a fényképező és aki kicsit ért a fényképezéshez az tudja hogy ha nagy eltérések lennének megvilágításban az itt főleg látszana. Hát nem látszik, ha nagyon megnézem akkor mintha a jobboldala egy hangyabokányit világosabb lenne de ez is csak a képen látható ha valaki nézi élőben nem.

1. kép

Aztán jött a sokat emlegetett fekete-nem fekete kérdés. Mivel ilyen szempontból sem volt eddig gondom és tegnap néztem a Hotel Rwanda című filmet emlékeztem egy jelenetre ahol a katonának a vállapján a dísz tiszta fekete. Ezt megkerestem és erről csináltam a képet.
Ha megnézitek ez a fekete jóval feketébb (!!) mint az alul-felül lévő két fekete csík ami ugye a képarány miatt van ott. Ezért állítom én is azt hogy ezen a fekete tényleg fekete. Azaz feketébb mint a feketének mondott homogén háttér.

2. kép

oscar

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oscar »

LG 37LC2R : fekete probléma, 2 pixelhiba 
Nos:
1. felhívtam az LG Magyarországot, ahol az mondta a fiatal srác (akinek nincs LCD tv-je, de ő is szeretne ilyet ), hogy mindenképpen vigyem vissza, 2 pixelhiba nem normális. Egyébként az LG ekkora méretnél 10 főpixelhibát engedélyez, azt nem említette mekkora területen ... A feketéről semmit nem tudott mondani: fogalma sem volt miről beszélek.

2. A fekete probléma: úgy néz ki, hogy ez ilyen. Más típusokkal összehasonlítva lenne értelme erről tovább beszélni (azonos körülmények között), úgyhogy csak megszokom ...
Egyik barátomnál láttam egy 82''-es 16:9-es Panasonic CRT-t: átraktuk a TV adás képét 4:3-ra, és láss csodát: ott sem fekete volt a fekete !!! Így megnyugodtam. (Csak az a kár, hogy már nem emlékszem a Sony 72'' CRT-re, de ott nem zavart ez. Mindegy.)

3. Visszavittük a barátommal a TV-t, s kedves volt az osztvez (természetesen finoman szólva nem örült neki), s kipróbáltunk 2 (!!!) másikat is (originál, raktárból):
- az 1.-n 3 pixelhibát találtam (3/4-ig néztem át a képernyőt, így tovább már nem is), a 2-ikon is 3-nál hagytam abba. :W
Ahogy már gondolhatjátok is: visszahoztam az eredetit ...
Hozzá kell tennem, az osztvez nem látta ezeket (még akkor sem, ha megmutattam hol nézze), a másik két dolgozó srác már látta.
Hab a tortán: a fent említett barátom is vásárolt időközben egy LG 42LC2RR -t (a HDD-set) (máshol): és azon is van 2 pixelhiba !!!

Ezek után azt mondom, hogy ne csodálkozzon senki, ha tapasztal ilyet (legalábbis az LG-knél). Egyébként nem könnyű őket észrevenni, tehát ha valaki átnézte, az nem azt jelenti, hogy nincs :kiraly: (lehet, hogy nálam is több van )

Még egy dolog: 5 órán keresztül b*sztattam a 2 pontot az UDPixel programmal (UDPixel): eredmény nélkül ...

Utsó megjegyzés: egyébként elégedett vagyok a TV-vel, ennyi pénzért ekkorát csak ilyet tudtam venni. És ha újra vehetnék (ilyen feltételek mellett), akkor is ezt venném meg.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásaitokat, jön majd valamikor a teszt is, ha időm engedi ... (nem felejtem el!)

Üdv,

Engem is hasonló gondok foglalkoztatnak.
A két napja vásárolt LG42LC2R-nél én is két subpixel hibát fedeztem fel
Szerencse,hogy csak kb. 40 cm-nél közelebbről fedezhető fel a pixelhiba. Azért ez elgondolkoztató hogy ilyen magas hibarátával adnak ki paneleket. Apropó a frissen vásárolt ASUS R2H notebookomnál szintén egy fényes és egy fekete pixel hibát találtam, amit természetesen csak 3 pixelhiba után cserélnek annak ellenére, hogy a pixelszám elég alacsony(800x480). Hár ez van.

TV : SAMSUNG PS-50Q92H
DVD : Pioneer DV-400 Receiver : Pioneer VSX-1015
Front : JBL E80, Center : JBL EC25, Surround : JBL E10, Sub : JBL E150P

chros
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: chros »

LG 37LC2R : fekete probléma, 2 pixelhiba

Nos:
1. felhívtam az LG Magyarországot, ahol az mondta a fiatal srác (akinek nincs LCD tv-je, de ő is szeretne ilyet ), hogy mindenképpen vigyem vissza, 2 pixelhiba nem normális. Egyébként az LG ekkora méretnél 10 főpixelhibát engedélyez, azt nem említette mekkora területen ... A feketéről semmit nem tudott mondani: fogalma sem volt miről beszélek.

2. A fekete probléma: úgy néz ki, hogy ez ilyen. Más típusokkal összehasonlítva lenne értelme erről tovább beszélni (azonos körülmények között), úgyhogy csak megszokom ...
Egyik barátomnál láttam egy 82''-es 16:9-es Panasonic CRT-t: átraktuk a TV adás képét 4:3-ra, és láss csodát: ott sem fekete volt a fekete !!! Így megnyugodtam. (Csak az a kár, hogy már nem emlékszem a Sony 72'' CRT-re, de ott nem zavart ez. Mindegy.)

3. Visszavittük a barátommal a TV-t, s kedves volt az osztvez (természetesen finoman szólva nem örült neki), s kipróbáltunk 2 (!!!) másikat is (originál, raktárból):
- az 1.-n 3 pixelhibát találtam (3/4-ig néztem át a képernyőt, így tovább már nem is), a 2-ikon is 3-nál hagytam abba. :W
Ahogy már gondolhatjátok is: visszahoztam az eredetit ...
Hozzá kell tennem, az osztvez nem látta ezeket (még akkor sem, ha megmutattam hol nézze), a másik két dolgozó srác már látta.

Ezek után azt mondom, hogy ne csodálkozzon senki, ha tapasztal ilyet (legalábbis az LG-knél). Egyébként nem könnyű őket észrevenni, tehát ha valaki átnézte, az nem azt jelenti, hogy nincs (lehet, hogy nálam is több van :kiraly: )

Még egy dolog: 5 órán keresztül b*sztattam a 2 pontot az UDPixel programmal (UDPixel): eredmény nélkül ...

Utsó megjegyzés: egyébként elégedett vagyok a TV-vel, ennyi pénzért ekkorát csak ilyet tudtam venni. És ha újra vehetnék (ilyen feltételek mellett), akkor is ezt venném meg.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásaitokat, jön majd valamikor a teszt is, ha időm engedi ... (nem felejtem el!)

Hook
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Hook »

Van ilyen? Hol lehet ilyet gyorsan beszerezni? Ha van egyéb trükk erre vonatkozólag az is érdekel. 
Köszi!

A Nokia test nevu progi az amire neked szükséged van és ezügyben google a barátod

Ok, de ezzel a programmal mit tudok kezdeni a boltban, mert gondolom ehhez kell számítógép, laptopom meg nincs, amit el tudnék vinni hogy rádugjam a tv-re...

Hát több dolgot is

szerintem a boltban tuti hogy lesz laptop, ha mégsem akkor szépen véigmész a tesztábárkon és lemented belőle a képeket és kirod egy cdre vagy dvdre mert dvd lejátszó biztos lesz a boltban és azzal meg lehet nézni a jpg-ket
hát röviden ennyi :kiraly:

...és tényleg! A szükséges teszt ábrák kimentését az Irfanview képernyő fényképezés funkciójával oldottam meg - látod, erre is magamnak kellett rájönnöm, mer' nagyon szűkszavú vagy A többi részt vágom, csak pc ismereteim gyengélkednek kissé

Köszi!
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blaki »

Van ilyen? Hol lehet ilyet gyorsan beszerezni? Ha van egyéb trükk erre vonatkozólag az is érdekel. 
Köszi!

A Nokia test nevu progi az amire neked szükséged van és ezügyben google a barátod

Ok, de ezzel a programmal mit tudok kezdeni a boltban, mert gondolom ehhez kell számítógép, laptopom meg nincs, amit el tudnék vinni hogy rádugjam a tv-re...

Hát több dolgot is

szerintem a boltban tuti hogy lesz laptop, ha mégsem akkor szépen véigmész a tesztábárkon és lemented belőle a képeket és kirod egy cdre vagy dvdre mert dvd lejátszó biztos lesz a boltban és azzal meg lehet nézni a jpg-ket
hát röviden ennyi
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Hook
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Köszi!

CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blaki »

Köszi!

A400, Dactilus, 575A, M12.2

Hook
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Holnap megyek megnézni a Toshiba 32wl66p lcd tv-t, de mielőtt elhozom, kipróbálom nem-e pixelhibás a cucc. Úgy tudom, hogy van erre valami eljárás, azt hiszem teszt lemez, amivel különbözű alapszíneket lehet megjeleníttetni a TV-n, ami segítségével láthatóvá válnak a kiégett pixelek.

Köszi!

karicsek
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: karicsek »

Ne haragudj, de én csak számokat látok a főmenü almenüjében.Ha esetleg pontosítani tudnád a menük szövegét.
Előre is kösz Karicsek

Ne szaladjon el valaki, hogy megcsinálja helyetted?

Már bocs, de nem született mindenki műszaki embernek.
De egyébként, ha eljössz megcsinálhatod.
Üdv Karicsek
Azt hiszem ennyi segítség elég is volt.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Sziasztok, ezt nézzétek:
euronics-ben a 26s2000 199.999.-(ha van raktáron? nálunk kanizsán az utolsót ma jegyezték elő)

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Persze it = itt
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Kicsit off, de azért elmondom, hátha még valaki nem tudja (napokban hallottam, és most utánnanéztem...és igaz...). 
Újabb technológia van kilátásban a tv készülékek terén, 2007-től kapható lesz a Laser tv:

http://technika.mconet.hu/index.php?act ... s_technika

CRT, PLASMA, LCD, SED, OLED, LASER...nagy lesz a verseny!

A CRT majdnem fél évszázadig egyeduralkodó volt, most meg pár év alatt a bőség zavarának nézünk elébe...

A lézertévéről szóló hír kacsának bizonyult, legalább is ezt lehetett olvasni nemrég, de a többi technológia valóban it kopogtat az ajtónkon, csak rohadt halkan....

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Ja, évek óta ígérgetik az új technológiákat, aztán sehol semmi.
Majd hiszem, ha tele lesznek vele a boltok.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Hook
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Kicsit off, de azért elmondom, hátha még valaki nem tudja (napokban hallottam, és most utánnanéztem...és igaz...).

Újabb technológia van kilátásban a tv készülékek terén, 2007-től kapható lesz a Laser tv:

http://technika.mconet.hu/index.php?act ... s_technika

CRT, PLASMA, LCD, SED, OLED, LASER...nagy lesz a verseny!

A CRT majdnem fél évszázadig egyeduralkodó volt, most meg pár év alatt a bőség zavarának nézünk elébe...

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Sziasztok! 
Valakinek tapasztalat az alábbiról: ?
NEKEM NAGYON OLCSÓNAK TŰNIK!

Toshiba 37WL67ZG
HD kompatibilis LCD televízió:
94 cm (37") képátló;
600:1 kontrasztarány;
500 cd/m2 kontrasztarány;
1920x1080 pixeles, teljes HD felbontás;
8 ms reakcióidő;
hypersávis analóg TV tuner;
100+6 tárolható csatorna;
16:9 oldalarány;
progresszív scan;
DCDi Faroudja chip;
Pixel PROcessing III+ képfeldolgozás;
NICAM sztereó hang;
2 x 25 Watt teljesítményű beépített hangszórók;
teletext dekóder;
VESA szabványú fali szerelvényre illeszthető (200 x 200 mm);
2x Scart csatlakozó;
2x HDMI (HDCP), VGA, komponens és kompozit video, S-Video bemenet;
fejhallgató kimenet;
infravörös távvezérlő.

Pixmania-nál 400e alatt.

Ahogy nézegettem ugyanekkora méretben a versenytársak 600e környékén vannak.

Uhh, a 600:1-es kontraszt elég rosszul hangzik

Crybaby

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Crybaby »

Sziasztok!

Valakinek tapasztalat az alábbiról: ?
NEKEM NAGYON OLCSÓNAK TŰNIK!

Toshiba 37WL67ZG
HD kompatibilis LCD televízió:
94 cm (37") képátló;
600:1 kontrasztarány;
500 cd/m2 kontrasztarány;
1920x1080 pixeles, teljes HD felbontás;
8 ms reakcióidő;
hypersávis analóg TV tuner;
100+6 tárolható csatorna;
16:9 oldalarány;
progresszív scan;
DCDi Faroudja chip;
Pixel PROcessing III+ képfeldolgozás;
NICAM sztereó hang;
2 x 25 Watt teljesítményű beépített hangszórók;
teletext dekóder;
VESA szabványú fali szerelvényre illeszthető (200 x 200 mm);
2x Scart csatlakozó;
2x HDMI (HDCP), VGA, komponens és kompozit video, S-Video bemenet;
fejhallgató kimenet;
infravörös távvezérlő.

Pixmania-nál 400e alatt.

Ahogy nézegettem ugyanekkora méretben a versenytársak 600e környékén vannak.
Projector: LG AN110B-JD; Erősítő: Onkyo 575-X ; Dvd Lejátszó: ; Pioneer DV-575A ; Dvd felvevő: LG DR7622W ; Hangalak Elsők: Mission m73 (bi-wiring); Center: Mission m3c2i ;Hátsók: Mission m5ds ;Mélynyomó: Tannoy MXSUB-10 ; Kábelek: Hama Gold HDMI-DVI 2m for PC; Hama YUV-YUV 10m for DVD; Monitor Patmos Y Sub Kábel 12m; Monitor Optical 1,5m

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”