Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sony DDU-1211

Vendég

Sony DDU-1211

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Videókártya nélkül hogy látod a képet? Mármint bármilyen képet? A GeForce 2-es kártya egyébként egy 300Mhz-es gépen is akadásmentes lejátszást tesz lehetővé. De ha nincs TV kimenete akkor csak monitoron tudod nézni az meg nem túl nagy feeling.

Vendég

Sony DDU-1211

Nekem is ilyen van. Egy hónapja vettem új gépet, direkt DVD-set. Sajnos már videó- és hangkártyára nem futotta egyelőre csak CD-olvasásra használom. Nem régiófüggetlen. Most rágódom, milyen videókártya kéne hozzá, pénzem nem sok. Ahány eladóval beszéltem, mind mást és mást mondott. Ha valaki ért hozzá, írjon arról is, hogy 600-as Celeron proci mellé kell-e GeForce2-s videókártya, hogy DVD-filmeket nézzek.

Vendég

Sony DDU-1211

Haliho Mindenki!

Van e valakinek SONY DDU-1211-es DVD-ROM-ja? Ha igen kérem ossza meg a fórum olvasóival tapasztalait erről a készülékről. Érdemes-e ilyet venni, régiófüggetlen-e, stb.

Előre is köszönettel, Ace.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”