Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

blakey, küldj mailt vagy privit, kíváncsi vagyok erre a kis csodára.
Mért kell ehhez privi?
Cyberhome DVD635S,24e ft-ért lehet kapni.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Nem sony lenne a dvd lejátszó, de zsniális a kép és a hangminôsége, (vetekszik a 300k készülékekkel), mint analog mint digit kimeneten. Ha érdekel, prviben megírhatom és 25k-ból megveheted. Vadi új, 2 év garanciával és boltból vagy netrôl is rendelhetô.
25k-s készülék vetekszik a 300k-s készülékekkel? Nem túl zás ez egy picit?

Nem túlzás, nekem is ilyen van és nem a saját véleményem, hanem olyané aki ilyeneket tesztelt. Amúgy sok helyen olvasható a tesztje, sok vélemény van pro és kontra, de tényleg nagyon jó.

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

blakey, küldj mailt vagy privit, kíváncsi vagyok erre a kis csodára.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem sony lenne a dvd lejátszó, de zsniális a kép és a hangminôsége, (vetekszik a 300k készülékekkel), mint analog mint digit kimeneten. Ha érdekel, prviben megírhatom és 25k-ból megveheted. Vadi új, 2 év garanciával és boltból vagy netrôl is rendelhetô.

Képre erős túlzás,hangra nem...Kérdezd Bigit..De magam is használok ilyet.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hol adjak most 3 ev garival 226-ert ? Neten rendelted ?Majd varjuk a velemenyt ha kiprobaltad

Igen, neten rendeltem, de most minden márkaboltban ennyi, más kereskedőknél egy 10-essel több. A 3év gari most kivételes akció, mint utólag megtudtam. Azt hittem volna, a Sonynál ez alap... Szinte biztos, hogy a Samsung 3 éves garijára ez a válasz. Nincs olyan marketinges, aki megeteti a Sony árait a néppel, ha 1 év gari van rá, míg a Samu meg LG cuccokra 2-3.

Irány a sony.bolt.hu!

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

GRATULÁLOK! Jól döntöttél, nem fogod megbánni. Nem kell aranyozott scart kabel, egy jó minôségû scart is megteszi, nekem valami bandbridge v. ilyesmmi van, nem aranyozott, elég drága, de nagyon jó. Ha egy frankó dvd lejátszó kelll, akkor abban is tudok segíteni. 
hami
Az összes sony boltban 3 év garival adják.
Én is ott vettem.

Kösz a megerősítést! Alig bírok magammal, már húznék haza Ötödik elemet nézni!

Hát, lehet, hogy akkor nem aranyozott lesz, kösz a tippet.

A sony.bolt.hu -n csak 70 ezres lejátszókat látok... na akkor lőjenek ki a Holdra, ha ilyet veszek.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
Kutasi hozzászólását olvasva muszáj hozzászólnom, mert ma jött meg a Sony KDL-32U2000 tévém, de még melóban vagyok és nem tudtam kipróbálni.

Én is első LCD-tévém vásárlásán vagyok túl. Rengeteg fórumot, boltot, honlapot böngésztem át, mire el tudtam dönteni, milyet vegyek. Az LG és Samsung aktuális akciós ajánlatai között vacilláltam, de végül a Sony KDL-32U2000 mellett döntöttem, mert rájöttem, a minőségnek ugyan ára van, de ez később mindig kifizetődik (ráadásul most 3 év garival adják 226K -ért). Annak ellenére döntöttem így, hogy mind a két boltban, ahol láttam, szörnyű képe volt, de annyira, hogy ez már nekem laikusnak is feltűnt. Az éppen sláger TV-ket gyönyörűen behangolták, a Sony, JVC cuccok meg egy 20 éves Videoton szintjén voltak. Kicsit se volt gyanús... Szerencsére ebben a fórumban is csak jót olvastam a Sonyról (tudom, az S még jobb és szebb, mint az U, de az a +55-60ezer nekem már nem fért bele).

Este beüzemelem és írok. Ezek egy igazi láma átlag user tapasztalatai lesznek. Még nincs meg az aranyozott RGB scart kábelem, ezért egy régit fogok használni, de legalább lesz viszonyítási alapom (a köv. project egy frankó DVD lejátszó rendes kimenetekkel). A menyasszonyom már most el van ájulva tőle (ő vette át), azt mondta, be se meri kapcsolni.

GRATULÁLOK! Jól döntöttél, nem fogod megbánni. Nem kell aranyozott scart kabel, egy jó minôségû scart is megteszi, nekem valami bandbridge v. ilyesmmi van, nem aranyozott, elég drága, de nagyon jó. Ha egy frankó dvd lejátszó kelll, akkor abban is tudok segíteni.

hami
Az összes sony boltban 3 év garival adják.
Én is ott vettem.

hami
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hami »

Hol adjak most 3 ev garival 226-ert ? Neten rendelted ?
Majd varjuk a velemenyt ha kiprobaltad

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Kutasi hozzászólását olvasva muszáj hozzászólnom, mert ma jött meg a Sony KDL-32U2000 tévém, de még melóban vagyok és nem tudtam kipróbálni.

Én is első LCD-tévém vásárlásán vagyok túl. Rengeteg fórumot, boltot, honlapot böngésztem át, mire el tudtam dönteni, milyet vegyek. Az LG és Samsung aktuális akciós ajánlatai között vacilláltam, de végül a Sony KDL-32U2000 mellett döntöttem, mert rájöttem, a minőségnek ugyan ára van, de ez később mindig kifizetődik (ráadásul most 3 év garival adják 226K -ért). Annak ellenére döntöttem így, hogy mind a két boltban, ahol láttam, szörnyű képe volt, de annyira, hogy ez már nekem laikusnak is feltűnt. Az éppen sláger TV-ket gyönyörűen behangolták, a Sony, JVC cuccok meg egy 20 éves Videoton szintjén voltak. Kicsit se volt gyanús... Szerencsére ebben a fórumban is csak jót olvastam a Sonyról (tudom, az S még jobb és szebb, mint az U, de az a +55-60ezer nekem már nem fért bele).

Este beüzemelem és írok. Ezek egy igazi láma átlag user tapasztalatai lesznek. Még nincs meg az aranyozott RGB scart kábelem, ezért egy régit fogok használni, de legalább lesz viszonyítási alapom (a köv. project egy frankó DVD lejátszó rendes kimenetekkel). A menyasszonyom már most el van ájulva tőle (ő vette át), azt mondta, be se meri kapcsolni.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha már Sony-ról meg Samsung-ról volt szó: (nem tudom elhangzott-e itt)Rövidesen a két cég együtt fejleszti majd az LCD paneleket a TV-khez.

Azt nem tudom, de azt igen, hogy egy helyrôl szerzik be, de ez nem azt jelenti, hogy ua. A Sonyban más elektronika van és ugyanabban az idôben piacra dobott két készülék nem feltétlenül ua. a panelt használja. Ki mibôl mit tud (mit akar) kihorni. A CH lejátszódat gyártó cég is sok más nagynevû cégnek dolgozik (nekem is olyan van).

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Sam »

Ha már Sony-ról meg Samsung-ról volt szó: (nem tudom elhangzott-e itt)
Rövidesen a két cég együtt fejleszti majd az LCD paneleket a TV-khez.
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hello, elôször is gratulálok a tv-hez, igaz nekem sony-m van. Én azért vettem a sony-t, mert az élethû színalkotás fontos számomra. Van egy Samsung tv-m, de nagyon sokat szenvedtem vele, szervízmenü, stb beállítások (crt, de már feladtam). A tv amit vettél valóban nagyon szép, de nekem a fényes bevonat "Kényes". Utálom ha törlés után lehet látni a hajszálvékony karcolásokat.
Jó tv-zést, én sem használom a HDMI-t, mert nagyon szép képe van scarton és komponensen is, igaz ez függ a lejátszótól is.

A boltokban, ahol nagyon sok tv van, azt csinálják, hogy amelyik tv-nek nem valami jó a képe, vagy nem nagyon viszik, akkor azt a készüléket a legjobb csatlakozással és a legfeltekertebb színekkel próbálják eladni. Én is voltam olyan helyen ahol a sonyra azt mondták, hogy nagyon roszz, nem éri meg a pénzét, vegyek Lg-t, de én ezt nem "ettem meg".

Ui.: Arra figyelj, hogy a Samsungnál általában nagyon fel vannak tekerve a színek, a szervízmenüben nekem is le kellett venni a színeket és a telítettséget is. Akkor jók a színek, ha pl. Antóniának nem sárga a bôre, a Sonyn ez nagyon szép bôrszín, semmi sárga semmi piros.

Jó szórakozást a tv-hez.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Koszonjuk a "beszamolot" A boltban egyebkent milyen csatlakozassal volt bekotve a tv ?
A Sonykat eppen a jo szineik miatt hallottam dicserni, nem lehet hogy csak rosszul volt beallitva ?

Több mint valószínű.Nálam megfordult mindkettő,többször is.Finoman szólva nem ez lett az eredmény.

hami

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hami »

Koszonjuk a "beszamolot"
A boltban egyebkent milyen csatlakozassal volt bekotve a tv ?
A Sonykat eppen a jo szineik miatt hallottam dicserni, nem lehet hogy csak rosszul volt beallitva ?

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

Na sziasztok!

Sokat tanakodtam, de végül csak lecseréltem a crt projis samsung tv-met egy LCD-re. Pár hete írogattam be ide, akkor úgy volt, hogy a 82-es LCD közül csak SONY-t (KDL-32U2000) veszek, ha veszek.

az először kiszemelt sony lcd

Csak ilyet akartam, még se ilyet vettem... Hanem SAMSUNG LE32S71B-t:

Belé lettem szerelmes, megcsaltam a SONY-t

Ahol vásároltam, ki volt egymás mellé állítva ez a két típusú tv. Igazi HD demo pörgött rajtuk. A Sony bravia tesztje. Tájképek, virágok, városok, folyók eszméletlen részletességgel. A Samsung tv is a sony teszt ment. Érdekes volt így összehasonlítani a két tv-t.
A Samsung, már külsőre is jobban megtetszett, de mikor megláttam a képét, elbizonytalanodtam a SONY-t illetően.
Élénkebbek voltak a színek a Samsungon, sokkal élettelibbnek tűnt nekem, a Sony kissé fakóbb, színei mellett. Ráadásul a kép a SONY KDL-32U2000-n valamiért remegett. Lehet a csatlakozás volt rossz, de nem javított semmin se amikor az eladó megigazgatta. Volt ott egy nagyobb 40-es sony. Azon jó volt a kép, de a Samsungé még mindig jobban tetszett.
Egy árban volt a két tv. 250 körül. Samsung-ot vettem. És nem bántam meg.

Jópár dvd filmet megnéztem azóta. Sajnos HD-s dolgaim nincsenek ill. nem látom egyelőre értelmét, hogy HDMI-vel játszak, azért a pár demóért, vagy a 25 gigás netről eltölthető filmekért. Majd ha tömegével jönnek a filmek, és eldől a HD DVD-BLUERAY vita, akkor foglalkozom a témával és veszek valami asztali lejátszó. Számítógépre meg nem kötöm a tv-t, mert csak! Szóval marad a komopnens kábeles, dvd-s megoldás. Egyelőre.

A tv képe egészen elképesztőnek hat, a homály projis tvm után. Egy csomó részlet előjött, szinte beleszédülök a részletességbe, pedig eddig csak dvd-ket néztem. Olyan színeket látok, amiket sehol máshol eddig, és nem egy csúcskategóriás termékről van szól. A leg sokkolóbb élmény most hétvégén a KARIB-TENGER KALÓZAI 2 dvd megtekintése alatt volt. Eszméletlen! Hibátlan a kép. Minden jelenetben. Szinte leugrik Jack Sparrow a képről, Keira Knightley-nek pedig csak azért nem adtam puszit, mert féltem, hogy nyálas lesz a tvm.
De olyan filmek alatt is tátva marad a szemem, mint az ARMAGEDDON, a KILL BILL, a THE DESCENT, HÖLGYVÁLASZ, SZIGET, JÉGKORSZAK, TOKYO DRIFT, TÁVKAPCS vagy éppen a PREDATOR 1.!!!
A tv-n van dinamikus kontraszt, ami tényleg sokat dob a látványon. Engem egyelőre nem zavar, hogy néha lehet látni, amikor a tv automatikusan szamályozza a kotrasztot. Inkább a full sötét tónusú filmeknél, BATMAN VISSZATÉR, V, MINT VÉRBOSSZÚ, ALIEN sorozat... látszik, de nem zavart ott se nagyon.
Azt hittem kenődni fog a kép gyorsabb mozgásoknál, de nem kenődik semmi. Atombiztosan ott van minden a képernyőn, amikor mozgásban van. Nagyon jól kezeli a tv az egészen mozgalamas jelenetket.
A tv adások képével sincs különösebb bajom, bár sokat nem nézek ilyet. A vártnál jobb képet produkált a tv, mint amit eddig LCD-ken láttam.

Összegezvén, nem bántam meg, hogy lecseréltem a tv-m és azt se hogy Samsung-ot vettem. Szép és nagyon jó tv ez. Ajánlom másoknak is, aki viszonylag "olcsón" akar, nagyon jó tv-t venni!

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

NEC HD LCD-k
"válaszidejük 18 msec,"

Miiii??

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

NEC HD LCD-k

Keksz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Keksz »

Az oke, de a hdd meg a jobb(??) hangrendszer megeri? Vagy a 2 tuner?

Persze h most amikor vennek nincs az amit en akarok csak ketes helyeken, ahonnan inkabb nem kell-

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Tami »

Nincs az új Electro Worldben akcióban 37LC2R, csak 37LC2RR(mondjatok 4-5 indokot h miert vegyem meg azt 80ezerrel dragabban! - köszi!)

- az a plusz R betu ennyit er
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Keksz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Keksz »

Nincs az új Electro Worldben akcióban 37LC2R, csak 37LC2RR

(mondjatok 4-5 indokot h miert vegyem meg azt 80ezerrel dragabban! - köszi!)

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tsc »

Sziasztok. És ott a menüben, melyik pontban, mert elég sok van.Nem akarom elszúrni a tv-t. Nekem Le32r32b típus van és ott is működik a menü kód.
Üdv Karicsek

Az első vagy második főmenüpont almenüjében van, fejből most nem tudom.

Belépsz az enterrel, ki meg a menüvel. Ha nem állítgatsz a jobbra balra gombokkal, akkor nem tudsz elrontani semmit. De alapszabály: ha félsz a szervízmenütől, ne próbálkozz vele!!!

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Most nézem, hogy a Sony V sorozatából már létezik V2500-as, nagyobb kontraszt (1700:1). Próbálta már valaki?

karicsek
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: karicsek »

Rájöttem, hogy Samsung LCD-nél is lehet állítani a háttérvilágítás erősségét, nemcsak a Sony-nál, persze lehet hogy ez Nektek már nem újdonság. 
Annyi a trükk, hogy először is ki kell kapcsolni a szervízmenüben a dinamikus dim-et (magyarul, hogy ne ő állítgassa), utána egyszerűen a menüben az energiagazdálkodás szintje az ami a háttérvilágítást állítja négy fokozatban.

LE-27S71-nél tesztelve.

Samsung L40R72B esetén, hogyan lehet bejutni a szervíz menűbe. Szeretném én is kipróbálni dinamikus kontraszt nélkül?

Azt hiszem így:

- kikapcsolod
- lenyomod ezeket egymás után gyorsan: info, menu, mute, power

Sziasztok. És ott a menüben, melyik pontban, mert elég sok van.
Nem akarom elszúrni a tv-t. Nekem Le32r32b típus van és ott is működik a menü kód.
Üdv Karicsek

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”