A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
vigyázz, mert lekapják a fejed, nem kell hangoztatni, hogy ha fekve nézel filmet vagy hallgatsz zenét:)
Eddig még senki sem akart kukoricára térdeltetni emiatt. Amúgy hanyattfekve szerintem kényelmesebben lehet filmezni, mint ülve. Moziban is elfáradok egy idő után. De ez a honnan mozizunk, ez egy másik topik.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
vigyázz, mert lekapják a fejed, nem kell hangoztatni, hogy ha fekve nézel filmet vagy hallgatsz zenét:)
Hát akkor engem tuti meg fognak lincselni mert én az esetek kb 80%ában fekve hallgatok zenét
Hát akkor engem tuti meg fognak lincselni mert én az esetek kb 80%ában fekve hallgatok zenét
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom.
A befelé forgatástól általában stabilabb lesz a tér.
Persze ez dobozfüggő is.
Vicces, h ez a képes topic, pillanatok alatt képes offtopiccá fajulni!
Vagy egyedül szoktam, vagy barátnőmmel, aki meg ilyenkor mellettm fekszik Gyakorlatilg az a pár centi mindegy. Amúgy próbálgattam többet is, és számomra így a legjobb.
Na, de hogy kép is legyen:
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
ez tényleg így, van, csak azt kell figyelembe venni, hogy egyedül akar vki majd filmet nézni, vagy többen, mert akkor nem szerencsés a szigorúan 1 személyre történő befordítás szvsz
Mozinál ott a "nélkülözhetetlen" center, v tévedek?
kinek pap, kinek a papné
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
ez tényleg így, van, csak azt kell figyelembe venni, hogy egyedül akar vki majd filmet nézni, vagy többen, mert akkor nem szerencsés a szigorúan 1 személyre történő befordítás szvsz
Mozinál ott a "nélkülözhetetlen" center, v tévedek?
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom.
Persze ez dobozfüggő is.
OFFTOPIC:
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Persze ez dobozfüggő is.