Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

januárban  
bár sokszor érzem, hogy mikor sztereóról 5.1-re váltok, nem is olyan jó az a center hang.

Akkor már én is ráérek remélem.
Viszgák után...
Te hozod a sört, én főzök!

Nőt ki visz? :kiraly:

Vendég

és nincs egy eladó Wall dvd-d?
Nem is volt!
Cd-n hallgatom...

azt gondoltam, de a filmre céloztam, nem audio dvd re.
kicsit borsos áron megy a boltban:(

Vendég

Nem is volt!
Cd-n hallgatom...

Vendég

vigyázz, mert lekapják a fejed, nem kell hangoztatni, hogy ha fekve nézel filmet vagy hallgatsz zenét:)
Hát akkor engem tuti meg fognak lincselni mert én az esetek kb 80%ában fekve hallgatok zenét

Én meg Pink Floyd-ra jógázom...

Vendég

vigyázz, mert lekapják a fejed, nem kell hangoztatni, hogy ha fekve nézel filmet vagy hallgatsz zenét:)
Hát akkor engem tuti meg fognak lincselni mert én az esetek kb 80%ában fekve hallgatok zenét

Én meg Pink Floyd-ra jógázom...

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: blaki »

A400, Dactilus, 575A, M12.2

Vendég

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom.
A befelé forgatástól általában stabilabb lesz a tér.
Persze ez dobozfüggő is.

Vicces, h ez a képes topic, pillanatok alatt képes offtopiccá fajulni!

Vagy egyedül szoktam, vagy barátnőmmel, aki meg ilyenkor mellettm fekszik Gyakorlatilg az a pár centi mindegy. Amúgy próbálgattam többet is, és számomra így a legjobb.

Na, de hogy kép is legyen:

AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 670

Hozzászólás Szerző: GTomi »

januárban  
bár sokszor érzem, hogy mikor sztereóról 5.1-re váltok, nem is olyan jó az a center hang.

Viszgák után...

Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Vendég

januárban  

Viszgák után...

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Mozinál ott a "nélkülözhetetlen" center, v tévedek?
kinek pap, kinek a papné

Még mindig áll, h gyere el és nézzünk meg 1 filmet sztereóban.

januárban

Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Vendég

kinek pap, kinek a papné

Még mindig áll, h gyere el és nézzünk meg 1 filmet sztereóban.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

OFFTOPIC:

ez tényleg így, van, csak azt kell figyelembe venni, hogy egyedül akar vki majd filmet nézni, vagy többen, mert akkor nem szerencsés a szigorúan 1 személyre történő befordítás szvsz 

kinek pap, kinek a papné

Vendég

OFFTOPIC:

ez tényleg így, van, csak azt kell figyelembe venni, hogy egyedül akar vki majd filmet nézni, vagy többen, mert akkor nem szerencsés a szigorúan 1 személyre történő befordítás szvsz

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom.
Persze ez dobozfüggő is.

OFFTOPIC:

Vendég

Persze ez dobozfüggő is.

Lada
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Lada »

azok akik hisznek, azok elvakultak, és nem hatnak rájuk az érvek, és nem tudják objektíven nézni a körülöttük levő világot. És a saját elvakult hitükben lesajnálják a nyitott gondolkodású, szkeptikus embereket, akik készségesen megvizsgálják a dolgokat, hogy valóban úgy van-e, csak mivel nem hisznek, ezért nem befolyásolja őket a vak hit. És esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy a dolog nem létezik.
Ez érdekes rész volt.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)

Vendég

és hogy nézed a tv-t? nem takarja el a "dohányzóasztal"?
Nem csak valahogy abból a szögből fényképezve, nagyobbnak tűnik a valóságosnál.

ok:)

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

és hogy nézed a tv-t? nem takarja el a "dohányzóasztal"?
Nem csak valahogy abból a szögből fényképezve, nagyobbnak tűnik a valóságosnál.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

És a saját elvakult hitükben lesajnálják a nyitott gondolkodású, szkeptikus embereket, akik készségesen megvizsgálják a dolgokat, hogy valóban úgy van-e, csak mivel nem hisznek, ezért nem befolyásolja őket a vak hit. És esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy a dolog nem létezik.

OFFTOPIC:

Vagy épp fordítva. És te nem vagy elég nyitott gondolkodású. - ugye nem hiszed azt, hogy amit te mondassz az tuti igaz, amit meg más, az tuti tévedés? minimum 50-50% esély van .. ezt ne vitasd kérlek. 
De ez itt offtopic!! Menjünk át vele az alant felsorolt topicok bármelyikébe.

Sőt, ezt át is ollózom a alátétes topicba. Ott válaszolj, ha akarsz. Köszi.

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Szerintem az,hogy vannak süket emberek,meg kevésbbé,az nem hit kérdése.

Dehogynem.
Pont az a hit, hogy te hiszed, hogy hallod. És én nem vitatom, hogy valóban hallod. Ugyanúgy, ahogy a placebótól is meggyógyulnak az emberek, akik hisznek. Mert a hit erőt ad.

Ez a különbség köztünk. Hogy azok akik hisznek, azok elvakultak, és nem hatnak rájuk az érvek, és nem tudják objektíven nézni a körülöttük levő világot. És a saját elvakult hitükben lesajnálják a nyitott gondolkodású, szkeptikus embereket, akik készségesen megvizsgálják a dolgokat, hogy valóban úgy van-e, csak mivel nem hisznek, ezért nem befolyásolja őket a vak hit. És esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy a dolog nem létezik.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

elárulod a tüskékkel foglalkozó topic címét?mert érdekel a téma, bár nemhiszem hogy mostanába tizenezreket költenék ilyesmire, örülök ha összejön a cucc:)

OFFTOPIC:

Nem csak tüskék...

Hálózati szűrők
Hi-Fi trükkök
Shakti
Alátétek, Rezgéscsillapítás, Minden, amit a komponensek alá pakolunk.

Vendég

viszont a befelé fordítás.. hát nemtudom.. már gondoltam rá, de senkinél nem láttam úgy elhelyezve a frontokat... 
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom. Próbálgasd forgatni kicsit. Ha jobb lesz, lehet neki örülni Ha rosszabb, akkor vissza egyenesbe.

Én meg kifelé forgatom,mert úgy nő a "kvázi" bázistávolság.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

viszont a befelé fordítás.. hát nemtudom.. már gondoltam rá, de senkinél nem láttam úgy elhelyezve a frontokat...
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom. Próbálgasd forgatni kicsit. Ha jobb lesz, lehet neki örülni Ha rosszabb, akkor vissza egyenesbe.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: phazer »

Hát, a héten hétfőn kezdtem egy bizonyos edzéstervet, ami betett az izmaimnak (minek? ), szóval egy pár zokni megemelése is gondot okozott volna. Vagy pld. a kabátomat sem túl egyszerű levenni.
"Nehéz a rézágyú...."

Ebbe minden kezdő beleesik.
Nem szabad pár hétig komolyabban terhelni az izmokat.

Még csak most csöppentél akkor ebbe a világba :kiraly: Azé megnézném ahogy mutatóujjal megdöfköd valaki ---- csak ugy szeretetből ---- hogy érezd a törődést. Általában a saját kárán/tapasztalatain tanul az ember ebben sportban is.
Bár itt igen észen kell lenni ha nem vigyázol komolyabb bajod is lehet. Ugy többet ésszel mint erővel pajti! Üdv
Under Construction

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”