Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

és hogy nézed a tv-t? nem takarja el a "dohányzóasztal"?
Nem csak valahogy abból a szögből fényképezve, nagyobbnak tűnik a valóságosnál.

ok:)

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Nem csak valahogy abból a szögből fényképezve, nagyobbnak tűnik a valóságosnál.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

És a saját elvakult hitükben lesajnálják a nyitott gondolkodású, szkeptikus embereket, akik készségesen megvizsgálják a dolgokat, hogy valóban úgy van-e, csak mivel nem hisznek, ezért nem befolyásolja őket a vak hit. És esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy a dolog nem létezik.

OFFTOPIC:

Vagy épp fordítva. És te nem vagy elég nyitott gondolkodású. - ugye nem hiszed azt, hogy amit te mondassz az tuti igaz, amit meg más, az tuti tévedés? minimum 50-50% esély van .. ezt ne vitasd kérlek. 
De ez itt offtopic!! Menjünk át vele az alant felsorolt topicok bármelyikébe.

Sőt, ezt át is ollózom a alátétes topicba. Ott válaszolj, ha akarsz. Köszi.

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Szerintem az,hogy vannak süket emberek,meg kevésbbé,az nem hit kérdése.

Dehogynem.
Pont az a hit, hogy te hiszed, hogy hallod. És én nem vitatom, hogy valóban hallod. Ugyanúgy, ahogy a placebótól is meggyógyulnak az emberek, akik hisznek. Mert a hit erőt ad.

Ez a különbség köztünk. Hogy azok akik hisznek, azok elvakultak, és nem hatnak rájuk az érvek, és nem tudják objektíven nézni a körülöttük levő világot. És a saját elvakult hitükben lesajnálják a nyitott gondolkodású, szkeptikus embereket, akik készségesen megvizsgálják a dolgokat, hogy valóban úgy van-e, csak mivel nem hisznek, ezért nem befolyásolja őket a vak hit. És esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy a dolog nem létezik.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

elárulod a tüskékkel foglalkozó topic címét?mert érdekel a téma, bár nemhiszem hogy mostanába tizenezreket költenék ilyesmire, örülök ha összejön a cucc:)

OFFTOPIC:

Nem csak tüskék...

Hálózati szűrők
Hi-Fi trükkök
Shakti
Alátétek, Rezgéscsillapítás, Minden, amit a komponensek alá pakolunk.

Vendég

viszont a befelé fordítás.. hát nemtudom.. már gondoltam rá, de senkinél nem láttam úgy elhelyezve a frontokat... 
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom. Próbálgasd forgatni kicsit. Ha jobb lesz, lehet neki örülni Ha rosszabb, akkor vissza egyenesbe.

Én meg kifelé forgatom,mert úgy nő a "kvázi" bázistávolság.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

viszont a befelé fordítás.. hát nemtudom.. már gondoltam rá, de senkinél nem láttam úgy elhelyezve a frontokat...
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom. Próbálgasd forgatni kicsit. Ha jobb lesz, lehet neki örülni Ha rosszabb, akkor vissza egyenesbe.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: phazer »

Hát, a héten hétfőn kezdtem egy bizonyos edzéstervet, ami betett az izmaimnak (minek? ), szóval egy pár zokni megemelése is gondot okozott volna. Vagy pld. a kabátomat sem túl egyszerű levenni.
"Nehéz a rézágyú...."

Ebbe minden kezdő beleesik.
Nem szabad pár hétig komolyabban terhelni az izmokat.

Még csak most csöppentél akkor ebbe a világba :kiraly: Azé megnézném ahogy mutatóujjal megdöfköd valaki ---- csak ugy szeretetből ---- hogy érezd a törődést. Általában a saját kárán/tapasztalatain tanul az ember ebben sportban is.
Bár itt igen észen kell lenni ha nem vigyázol komolyabb bajod is lehet. Ugy többet ésszel mint erővel pajti! Üdv
Under Construction

Vendég

Kipróbáltad? Ha igen, akkor várjuk a véleményed az erről szóló topicban.

Hitről nem érdemes vitázni. Ezek a kérdések a vallás témakörébe tartoznak.

Szerintem az,hogy vannak süket emberek,meg kevésbbé,az nem hit kérdése.

senna
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: senna »

Mennyit kérnek 1 ilyen álványért? Nekem is elkelne 1 itthonra. Már kicsi a TV álványom. Szerencsére 
44ezer + 2ezerért házhozszállítják.

Köszi, ez egész baráti
TV: Panasonic TH-37PV60E, Erősítő: Yamaha RXV-450, DVD: Panasonic S75, VHS: Panasonic NV-HD642, Hangfalak: Clarus Charon 5.1 Plusz

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hitről nem érdemes vitázni. Ezek a kérdések a vallás témakörébe tartoznak.

Vendég

Így gondoltam.

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: tau »

Nah sokat javult a hang h így el lett húzva, befordítás teszt holnapra maradt mert alsó szomszéd már döngetett "vicces", mivel tél van, neki már 5től este van, mert sötét van, nyáron meg mér 8kor is lehet zajongani...

a tüskés topic címét plíz vlki, nekem is lenne kérdésem ezzel kapcsolatban, de hangfal alá, nem az elektronikával kapcs... köszönöm

köszönöm Gandalf és Leva

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Így gondoltam.

TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

ezt mondja már valaki el nekem pár szóban, hogy mire jó ha egy játékos vagy valami tüskéken áll és miket érdemes és miért tüskékre pakkingolni?
Alapvetően semmire.
Pontosabban egyvalamire, hogy bizonyos cégek meg tudjanak élni a dolgok misztifikálásából.
A jelenséget "mókusvakítás" illetve "parasztvakítás" címszó alatt tudod megtalálni a lexikonokban.

Ez így ebben a formában nem igaz, de ez a téma itt OFFtopic. Viszont létezik erről egy topic, ha komolyan érdekel - Celithrandil - a téma..

elárulod a tüskékkel foglalkozó topic címét?
mert érdekel a téma, bár nemhiszem hogy mostanába tizenezreket költenék ilyesmire, örülök ha összejön a cucc:)

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Nálam az RTi6-oson nem jött be a befele forgatás, szóval maradhat így. Legfeljebb pár fokot...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11007
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

ezt mondja már valaki el nekem pár szóban, hogy mire jó ha egy játékos vagy valami tüskéken áll és miket érdemes és miért tüskékre pakkingolni?
Alapvetően semmire.
Pontosabban egyvalamire, hogy bizonyos cégek meg tudjanak élni a dolgok misztifikálásából.
A jelenséget "mókusvakítás" illetve "parasztvakítás" címszó alatt tudod megtalálni a lexikonokban.

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Na lemértem,de, 167cmre vannak egymástól, és 30centire a hátsó faltól..azthiszem így hagyom közlekedni nem nagyon lehet, de kit érdekel?
Köszönöm az ötleteket, igen, ezekre énis gondoltam.. szóval az ajtó befele nyílik, és vlmi ütköző tényleg jó lenne, sőt, szükséges is..
hogy kisebb dobozokat kellett volna venni, hát igen.. ezen már nemlehet segíteni, de éppen jó szerintem.. eredetileg álló dobozokban gondokodtam :vazeg: de maximálisan elégedett vagyok ezekkel..
a "vászon"... igen, engem is zavar, túl magasan van, de ebben is kénytelen vagyok kompromosszumot kötni, mert néha a tvre rakom ki a képet, és 16:9es filmél egy 55centis tv már túl kicsi lenne 3 méterről.. :kiraly:

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Alapvetően semmire.

Ez így ebben a formában nem igaz, de ez a téma itt OFFtopic. Viszont létezik erről egy topic, ha komolyan érdekel - Celithrandil - a téma..

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

... most kipróbáltam hogy 30centire van a faltól, és olyan másfél méterre egymástól, végülis nem rossz, a mélyek kevésbé dúsulnak fel, ezért megéri így elhelyezni, de sajnos pici ez a szoba.. te mit ajánlanál, milyen távolságra kellene helyezni a faltól őket? mint mondtam 240*350es a szoba mindössze...
Szerintem 1,5 méternél most is meszebb vannak egymástól nem?

Ha befelé nyílik az ajtó akkor kötnék egy kis kompromisszumot. Azaz kicsit összébb húznám a hangfalakat és előrébb hoznám még akkor is ha az ajtót így nem lehet kitárni. Elhelyeznék egy ütközőt, hogy a hangfalat véletlenül ne lehessen feldönteni.

Ha kifelé nyílik az ajtó az nem túl jó, mert ebben az esetben tényleg furán mutatna az ajtó előtt. Itt talán az lenne a megoldás, hogy tennél valami alátétet a hangfalak alá amivel könnyen tudod mozgatni, és ha használod őket kicsit előrébb húzod a faltól. Szerintem beforgatva, és mondjuk egy 50cm-t kihúzva már elfogadható eredményt kapsz.

Vendég

Az a probléma, hogy a szoba ajtaja a jobb oldali frontra nyílik, és így elég szűkös az elhelyezési lehetőség, ha közlekedni is szeretnénk a szobából ki és be..    Szóval ha távolabb helyezem a hátsó faltól, akkor összébb kell húznom őket, és akkor meg a sztereó tér látja a kárát.. most  kipróbáltam hogy 30centire van a faltól, és olyan másfél méterre egymástól, végülis nem rossz, a mélyek kevésbé dúsulnak fel, ezért megéri így elhelyezni, de sajnos pici ez a szoba.. te mit ajánlanál, milyen távolságra kellene helyezni a faltól őket? mint mondtam 240*350es a szoba mindössze...
Előszöris ha már van proji, kivenném a TV-t onnan. Kisebbet betennék esetleg, de MÁSHOVA!, gondolom TV-zni is szoktál. (mehetett volna lejjebb a "vászon" alja)

Eleve kisebb dobozt vettem volna ekkora szobába. Ha nem mászkálsz film v zene alatt WC-re v kajáért, akkor mindenképp előrébb húznám a dobozokat, és befelé forgatnám kicsit.

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Tauka, direkt gyilkolod meg a hangot a falra tolt dobozokkal?
Az a probléma, hogy a szoba ajtaja a jobb oldali frontra nyílik, és így elég szűkös az elhelyezési lehetőség, ha közlekedni is szeretnénk a szobából ki és be.. Szóval ha távolabb helyezem a hátsó faltól, akkor összébb kell húznom őket, és akkor meg a sztereó tér látja a kárát.. most kipróbáltam hogy 30centire van a faltól, és olyan másfél méterre egymástól, végülis nem rossz, a mélyek kevésbé dúsulnak fel, ezért megéri így elhelyezni, de sajnos pici ez a szoba.. te mit ajánlanál, milyen távolságra kellene helyezni a faltól őket? mint mondtam 240*350es a szoba mindössze...

Vendég

Alapvetően semmire.

lol:)

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Alapvetően semmire.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Hozzászólás Szerző: Posza »

Mennyit kérnek 1 ilyen álványért? Nekem is elkelne 1 itthonra. Már kicsi a TV álványom. Szerencsére
44ezer + 2ezerért házhozszállítják.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”