Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
sikerült többször is hallanom a nox és crystal újabb albumait.
a véleményem, hogy elsôre úgy tu"nik, nagyon igényes, ütôs zenei alapok(ami néha esetleg így is van), de tovább hallgatva ôket, rá kell, hogy jöjjön az ember, hogy szvsz "felszínes" az egész, a crystal utolsó albumát "már hallottam" valahol jellegu", én azt mondanám, szép a csomagolás (az utóbbi együttesnél a borítóra is igaz).
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Kb. 10 rugó lesz!
3 lemezért nem is olyan sok...
Jön az új Tom Waits album, tripla CD!!!
Én is írtam már vagy 2 hete, hogy várom erősen!
Kb. 10 rugó lesz!
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Hallotta már valaki Presser Gábor legújabb albumát a t12enkettő-t?
Sohasem bírtem, engem nagyon idegesít...
Nem tudom, mi bajotok az öreggel, -bár az új lemezét nem ismerem-, de bárcsak az Ő produkciói lennének kis hazánkban a leggyengébbek...
Nekem is eddig csak a hangfelvételekkel volt nagyobb bajom.
Valahogy kivehetnék már a fejéből azt a mikrofont.
Katasztrófa hogy van egy 10 méteres Presser és mögötte távolabb egy 1 méteres zenekar.
Sztem nagyon jó az új albuma
Én is írtam már vagy 2 hete, hogy várom erősen!
Amúgy meg csak belehallgatva a amazonról Mina Agossi lemezébe, nekem elsőre pont T.W. jutott eszembe. De persze lehet, ha többet hallhatnék az albumból változna a véleményem.
Aha kössz ez az:D Jó szám sztem.De lehet hogy csak sztem.
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Hx. Lehet, hogy nem ide tartozik de nem tudja valaki, hogy a Megasztárba annak a dalnak mi volt a címe ami akkor ment amikor mondták, hogy ki esett ki és ki maradt? Nem jut eszembe. Előre is kössz.
Verve: Bitter Sweet Symphony
Hx. Lehet, hogy nem ide tartozik de nem tudja valaki, hogy a Megasztárba annak a dalnak mi volt a címe ami akkor ment amikor mondták, hogy ki esett ki és ki maradt? Nem jut eszembe. Előre is kössz.
Art of Noise
Tom Jones-szal,
Mindíg vigyorgok ha meglátom a faszit, ahogy virít a mellszőre meg kiáll a kisujja a gyűrű miatt
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
"Peter Gabriel brit zenészt tüntették ki pénteken "A béke embere 2006" címmel a Nobel-békedíjasok. A döntést a békedíjasok szokásos éves találkozóján hozták, amelyet a Gorbacsov Alapítvány és Róma városa szervezett."
Cabaret Voltaire!
(nélkülük nem így nézne ki a 80-90-es évek tánczenéje, nem lett volna Depeche Mode se - szerintem)
system
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Tud valaki olyan előadóról aki igényesebb fajta elecktro vagy techno zenét játszik?Olyan mint pl. Kraftwerk vagy Yello.
Art of Noise
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Tud valaki olyan előadóról aki igényesebb fajta elecktro vagy techno zenét játszik?Olyan mint pl. Kraftwerk vagy Yello.
tangerine dreams, úgy 1967 óta
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Les Claypool's Flying Frogs Brigade: Live Frog Set 2
ma 3x meghallgattam. Szeretném ha még néhány PF-t eljátszanának.
Na ugye!
Les Claypool's Flying Frogs Brigade: Live Frog Set 2
ma 3x meghallgattam. Szeretném ha még néhány PF-t eljátszanának.
Néha jó régi, anno sokat hallgatott lemezekhez visszatérni - ma 2-2 Sting, Matt Bianco és egy Dire Straits is szólt 2-3 jazz (pl. Oscar Peterson) mellett miközben elpusztítottunk barátokkal 6 üveg bort
system
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Épp csak annyira rosszúl értelmezett, mint pl. az a kifejezés, hogy "alig várom". A lényeg az, hogy az "igényesség" szót a mai magyar nyelvben mindenki egyértelműen minőségi értékmérőként használja, ezen háborogni szvsz teljesen felesleges
Igaz. De ki háborgott? Ne szíts ellentétet ott, ahol nincs!
Épp csak annyira rosszúl értelmezett, mint pl. az a kifejezés, hogy "alig várom". A lényeg az, hogy az "igényesség" szót a mai magyar nyelvben mindenki egyértelműen minőségi értékmérőként használja, ezen háborogni szvsz teljesen felesleges
Nincs itt háborgás(részemről)sőt,viszont nekem sikerült félreértenem,és úgy gondoltam másnak is,mert kialakult ugye a vita.Erre aztán meg mindenki hirtelen jól tudta értelmezni,viszont akkor így értelmét vesztette a vita...(amúgy is,na mind1)
A hozzászólást nem neked címeztem, hanem fapacinak
Nincs itt háborgás(részemről)sőt,viszont nekem sikerült félreértenem,és úgy gondoltam másnak is,mert kialakult ugye a vita.Erre aztán meg mindenki hirtelen jól tudta értelmezni,viszont akkor így értelmét vesztette a vita...(amúgy is,na mind1)
Igazad is van,meg nem.Akkor leírom mégis,hogy M.O.-t jobb szeretem hallgatni,mint a Yess-t,annak ellenére hogy tudom igénytelenebb zeneileg.Na akkor most ez ócsárlás,vagy valamiféle objektívközeli véleménynyilvánítás?
Tudod... nekem ócsárolás, meridának objektív vélemény
Na most már végleg elvesztettem a fonalat :kiraly:
Maradjunk abban, hogy kinek M O, kinek a Yess, de leócsárolni azért nem kell sem az előadót, sem a hallgatóját, mert spec a másiknak nem tetszik
és innen a folyomány, hogy igénytelennek sem lehet nevezni
Igazad is van,meg nem.
Akkor leírom mégis,hogy M.O.-t jobb szeretem hallgatni,mint a Yess-t,annak ellenére hogy tudom igénytelenebb zeneileg.Na akkor most ez ócsárlás,vagy valamiféle objektívközeli véleménynyilvánítás?
Na ez sem igaz ebben a formában...
Az is egyfajta igény, legfeljebb nem a Te igényszinted, vagy másoké.
De amikor az igény szintjeiről akarnánk vitázni, az meg már az izlés, amiről nem lehet.
Jó igaz,akkor helyesbítek:az "igényt" rosszul írtam,vagy értelmeztem.Inkább szinvonalat kellett volna.De gyanítom,nem csak én értettem ígyen.(szerintem Fapaci is)
Nem. Lacy jól írta. Az igény(esség)nek semmi köze a színvonalhoz, értékhez. Számodra értéktelen dolgokra is van igénye valakinek. Egyszerűen csak egy rosszul értelmezett kifejezés.
Összehasonlítani tényleg hülyeség így,de ha már megtörtént akkor nézzük a tényeket:Merida az én értelmezésemben azt írta,hogy a Yes zeneileg igényesebb,akarom mondani szinvonalasabb Oldfielnél.Most hogy ez tényleg így van-e,vagy sem az nem ízlés kérdése,hanem egy zeneszakmai vagy mi kérdése.De hogy melyik áll magasabban azt én nem firtatom.(bár van véleményem erről is,annak ellenére,hogy éppen a szinvonaltalanabb tetszik jobban)
Merida háborgott azon, hogy MO-et is hallgat valaki.
Mert szerinte csak a yes az egyetlen igazi zenekar.
Ez igaz,viszont ha Fapaci "igényessége" nem egyenlő a szinvonallal,akarom mondani éppen,hogy egyenlő,akkor a további ezirányú beírás értelmét veszti.(így utólag,szerintem :vazeg: )
Na most már végleg elvesztettem a fonalat :kiraly:
Maradjunk abban, hogy kinek M O, kinek a Yess, de leócsárolni azért nem kell sem az előadót, sem a hallgatóját, mert spec a másiknak nem tetszik
és innen a folyomány, hogy igénytelennek sem lehet nevezni