Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HBO DD hangja
-
Vendég
HBO DD hangja
Nero DD hang az DIGITALIS, ezert nem jon sem sima kabeltvn, sem pedig muholdvevon, CSAK digitalis tvadason keresztul, de ilyen magyarorszagon meg nem letezik, itthon meg a sztereo adas a legmodernebb. A dolby surroundban kodolt sztereo adasokat siman a tvrol vagy videorol sztereo kabellel az erositore kotve hallgathatod.
-
Vendég
HBO DD hangja
Ha jol tudom egyenlore egyedul a PRO7 nemet ado sugarozza az ujabb filmjeit DD formatumban.
Ugyan en meg nem probaltam de kivancsi vagyok, hogy hogyan elvezhetnem az ilyen tipusu hanggal adott muholdas filmeket.
Szoval mindenkepp digitalis muholdvevo kell hozza, vagy a kabeltv szolgaltaton keresztul is megy?
Varom a hozzaszolasaitokat koszonettel.
-
Vendég
HBO DD hangja
Nem tudom hol hallottad, hogy az HBO Dolby Digital-ba adná a hangot. Szép is lenne. Nem is beszélve arról, hogy a Super VHS amiről adják nem igazán birkózik meg a digitális jelekkel.
Az HBO a filmeket részben monóban, részben sztereóban és részben Dolby Surrounba adja. Megtalálod őket a műsorújságban. Egyébként mindhárom jelformát egy sima sztereó kábel átviszi.
-
Vendég
HBO DD hangja
Na egy jó kérdés, ha az HBO DD-be sugároz filmeget és te stereo kábellel összekötöd az erősítőtt a TV-vel akkor, ha ezen átmegy a DD hang, akkor az erősítő mért nem tudja megszolaltatni, vagy éppen dekódolni. Valószínű ez nem DD csak stereó?