Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Merida háborgott azon, hogy MO-et is hallgat valaki.
Mert szerinte csak a yes az egyetlen igazi zenekar.
Ez igaz,viszont ha Fapaci "igényessége" nem egyenlő a szinvonallal,akarom mondani éppen,hogy egyenlő,akkor a további ezirányú beírás értelmét veszti.(így utólag,szerintem )
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Mi a francért kell két géniuszt (Oldfield & Yes) összeméricskélni? Nem kell őket szeretni, de a 20. század zenéjében mindkettőnek komoly szerepe volt. Ma már kevésbé van.
Ok,viszont akkor Merida Oldfield iránti "igénytelensége",nem egyenlő Oldfield szinvonaltalanságával,és akkor értelmét veszti az összes többi Merida "elleni" reakció is.
Pont fordítva volt.
Merida háborgott azon, hogy MO-et is hallgat valaki.
Mert szerinte csak a yes az egyetlen igazi zenekar.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Na ez sem igaz ebben a formában...
Az is egyfajta igény, legfeljebb nem a Te igényszinted, vagy másoké.
De amikor az igény szintjeiről akarnánk vitázni, az meg már az izlés, amiről nem lehet.
Jó igaz,akkor helyesbítek:az "igényt" rosszul írtam,vagy értelmeztem.Inkább szinvonalat kellett volna.De gyanítom,nem csak én értettem ígyen.(szerintem Fapaci is)
Nem. Lacy jól írta. Az igény(esség)nek semmi köze a színvonalhoz, értékhez. Számodra értéktelen dolgokra is van igénye valakinek. Egyszerűen csak egy rosszul értelmezett kifejezés.
Ok,viszont akkor Merida Oldfield iránti "igénytelensége",nem egyenlő Oldfield szinvonaltalanságával,és akkor értelmét veszti az összes többi Merida "elleni" reakció is.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
De amikor az igény szintjeiről akarnánk vitázni, az meg már az izlés, amiről nem lehet.
Jó igaz,akkor helyesbítek:az "igényt" rosszul írtam,vagy értelmeztem.Inkább szinvonalat kellett volna.De gyanítom,nem csak én értettem ígyen.(szerintem Fapaci is)
Nem. Lacy jól írta. Az igény(esség)nek semmi köze a színvonalhoz, értékhez. Számodra értéktelen dolgokra is van igénye valakinek. Egyszerűen csak egy rosszul értelmezett kifejezés.
Nekem is 1et ha még nem késő
Oké, akkor 3 Mina Agossi rendel
ez cd-n is kapható?
Igen.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Az animusicot láttam HD-ben egy torrent site-on...
nekem megvan az az egy ami fenn volt. Nem igazán jött be, de ha kell vkinek privizzen rám.
Meg még az Animusic-ot is megrendeltem... mind a két DVD-t
Az animusicot láttam HD-ben egy torrent site-on...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Kész anyagi csőd !!
Megjelent illetve fog megjelenni
Blackmore's Night uj karácsonyi albuma
Vollenweider uj lemeze
Meg még az Animusic-ot is megrendeltem... mind a két DVD-t
A megfogalmazás első felével egyetértek,de a második fele az már gázos.Csak azért,mert valaki maga dönti el mit szeret,még nem elégséges feltétele az igényességnek.
Az igénytelenség az, ha azt hallgatod (nézed, eszed...), amit mások tolnak a fejedbe. Ha már Te döntöd el, mit hallgatsz, az már az igény(esség) megnyílvánulása.
ezt nagyon jól sikerült megfogalmaznod.
engedelmedben bízva beszerkesztem az aláírásomba.
A megfogalmazás első felével egyetértek,de a második fele az már gázos.Csak azért,mert valaki maga dönti el mit szeret,még nem elégséges feltétele az igényességnek.
Az igénytelenség az, ha azt hallgatod (nézed, eszed...), amit mások tolnak a fejedbe. Ha már Te döntöd el, mit hallgatsz, az már az igény(esség) megnyílvánulása.
ezt nagyon jól sikerült megfogalmaznod.
engedelmedben bízva beszerkesztem az aláírásomba.
Nem tetszik?Jogod van hozzá!
De kérdezz meg pár zenészt a javából!
Utána beszélünk!
Kicsit szemellenzősnek tűnsz...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Mit rágódtok zenei ízléseken? Értelmetlen. Bár szerintem is vannak értékes és kevésbé értékes muzsikák, attól még megértem, ha valaki nem szereti a jazzt, vagy a progresszív cuccokat. Nálam ez nem stílusfüggő. Metaltól a blueson át a freejazzig mindent hallgatok és szeretek, ha jó.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Én sem szeretem a Yes-t, sőt az ELP-t sem. Ha vmit nem szeretek, akkor nem hallgatom, és kész, ennyire eccerű.
Viszont a kedvenceim közt vannak a köv zenekarok, csakhogy nehogy azt higgye vki, hogy nem szeretem az igényes rockzenét: King Crimson, Rush, Pink Floyd...
Rush-Counterparts
King Crimson-Lizzard
Pink Floyd- The Wall
Bár a felsorolt 3 zenekar nagyon sok albumát imádom, de ezeket hallgattam/tom a leggyakrabban.
Naim-ZU
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Ne terejlük el a szót a témáról!
Nem csak aról van szó, hogy tetszik-e a YES, vagy az ELP?
Hanem arról, hogy miért nem tetszik?
Nem tetszik?
Jogod van hozzá!
Utána beszélünk!
ez sem érv.
van akinek a pap, vkinek a papné.
van aki azt fogja mondani, hogy az elp és a yessen kívűl nincs élet, van aki meg azt, hogy de
(ja bocs, kisbetűvel írtam :smile19: )
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Nem tetszik?
Jogod van hozzá!
Utána beszélünk!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
- GTomi
- V.I.P.
Szerintem meg az igénytelen, aki nem Rolls Royssal jár...
Igénytelen az is, aki egy héten 3 alaklommal főzeléket ebédel?
Vagy mert nem telik másra, vagy mert imádja...
vazeg.kocsink sincs most
én imádom a főzelékeket
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Szerintem meg az igénytelen, aki nem Rolls Royssal jár...
Izlésről nem igazán lehet azt mondani, hogy igénytelen..
Igénytelen az is, aki egy héten 3 alaklommal főzeléket ebédel?
Vagy mert nem telik másra, vagy mert imádja...
Attól nem lesz igénytelen, hogy nem eszik minden héten vörösboros fácánpörköltet, vagy kemencében sült libamájat...
És bitrány sincs, csak izlés és vélemény.
A vélemény meg egyéni, de csak azért lenni valakinek igénytelen, mert mást szeret mint Te, az nem igazán frankó
- GTomi
- V.I.P.
És az hogy nekem nem "JÖN BE" az nem bocsánatos bűn!Hanem igénytelenség!!!
ekkor közhelyet barátom
Nos, mert más nem jut eszembe!
Nem ti ítéltek, hanem ti ítéltettek!
Egyébként meg Mike Oldfield egy zenei lúzer, a YES-hez képest!
De most itt ne csináljunk botrányt, a prog-rock ügyén!
És az hogy nekem nem "JÖN BE" az nem bocsánatos bűn!
Hanem igénytelenség!!!
- GTomi
- V.I.P.
A YES miért tud 39 év elteltével is remek albumokat csinálni?
Tök felesleges ilyen példával jönni, nekem pl. egyik Yes lemez sem tetszik, mégsem mondom, hogy szar...
sajnos akkor Te sem és Lacy sem tud sokat a progresszív rockról, mint ahogy én sem
M.O.-t szerintem pont az teszi egyedivé ahogy fajlődik és mindig újat,mást visz a lemezeibe.Én mindig azt mondom hogy hallgasd meg pl. a Ommadawn-t,utána a Voyagert és végül a Guitarst vagy a Millennium Bells-t.3 teljesen más világ egy szerzőtől,egy zenésztől és mind nagyon ütős a maga nemében.Attól függetlenül hogy tetszik e vagy nem.Azért ezt nem sok zenész tudja.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "