Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Cliffman!Esetleg menj el a Fonóba hétvégén és hallgasd meg a Hivox dac+füles erősítőjét.
Usb-ről küldöd ki a jelet és nem kell drága hangkárya sem.
Üdv
Rag
Hol van ez a Fonó (nem vagyok pesti)?
Pc alapú audio lejátszás
Cliffman!
Esetleg menj el a Fonóba hétvégén és hallgasd meg a Hivox dac+füles erősítőjét.
Usb-ről küldöd ki a jelet és nem kell drága hangkárya sem.
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pc alapú audio lejátszás
Hogyne tudnánk hangkártyát ajánlani! Az emu 1212-őt nyugodt szívvel. 40-ből megvan. Érdemes hozzá keresni egy fejhallgató erősítőt, mondjuk egy Heed használtan 70 körül már megcsíphető.Ezekkel már igen komoly minőségben hallgatnál zenét a gépről.
Amúgy én az emu előtt az alaplapi hangkártyát használtam, és a különbség ég és föld. Az alaplapi hangkártyával csak pc-speaker jellegű dolgot érdemes meghajtani max.
Most jutott eszembe, esetleg a Hivox Lupus usb-s verziója is jó lehet hangkártya helyett, ha végre elkészült. Én ilyet szerettem volna, de nem volt kedvem kivárni, azért vettem meg az emut.
De azért fejhallgató erősítő nélkül is használható? Ennyit azért nem akarok beruházni. Van egy relatív jó fülesem, de nincs hozzá erősítő. Vagy erősítő nélkül felejtsem el a normális zenehallgatást PC-ről, lehet az bármilyen hangártya?
Pc alapú audio lejátszás
Hogyne tudnánk hangkártyát ajánlani! Az emu 1212-őt nyugodt szívvel. 40-ből megvan. Érdemes hozzá keresni egy fejhallgató erősítőt, mondjuk egy Heed használtan 70 körül már megcsíphető.
Ezekkel már igen komoly minőségben hallgatnál zenét a gépről.
Amúgy én az emu előtt az alaplapi hangkártyát használtam, és a különbség ég és föld. Az alaplapi hangkártyával csak pc-speaker jellegű dolgot érdemes meghajtani max.
Most jutott eszembe, esetleg a Hivox Lupus usb-s verziója is jó lehet hangkártya helyett, ha végre elkészült. Én ilyet szerettem volna, de nem volt kedvem kivárni, azért vettem meg az emut.
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Milyen hangkártyát ajánlotok normális sztereo zenehallgatáshoz, ami azért már jobb az átlagnál? Fejhallgatóval szeretném hallgatni. Nekem nem kell mindenféle 7-8 csatornás hangkártya, egyszerű sztereo, de az jól szóljon. Érdemes-e egyáltalán komolyabb hangkártyába befektetni, vagy az alalplapi is megteszi, mivel túl nagy különbség nem hallható?
Van hangkártyás tocsik, olvasd át.
Integrált megoldások analógon igen felejtősek.
nem akarok beleszólni, de mi komolyabbakat zeneíráshoz használtunk, de kihallani azokat az átviteli különdbésgeket?
meglehet hogy lehet, de én inkáb a gépből átnyomnám egy erősítőre és onnan fülelném.
mert egy jó hangkártya 100 as, és azért már kapsz egy erősítőt is:)
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Milyen hangkártyát ajánlotok normális sztereo zenehallgatáshoz, ami azért már jobb az átlagnál? Fejhallgatóval szeretném hallgatni. Nekem nem kell mindenféle 7-8 csatornás hangkártya, egyszerű sztereo, de az jól szóljon. Érdemes-e egyáltalán komolyabb hangkártyába befektetni, vagy az alalplapi is megteszi, mivel túl nagy különbség nem hallható?
Van hangkártyás tocsik, olvasd át.
Integrált megoldások analógon igen felejtősek.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Pc alapú audio lejátszás
A Neroban a bal oldali ablakban az összes számot jelöld ki egyszerre, majd jobb egér, beállítások és tedd be a pipát:Az előző sávval kereszt-átusztatás
De én nem akarom átúsztatni, hanem folytassa szünet nélkül...
Sony CD Architect
Csak Sony DVD Architectet találtam, az is jó?
Legfrissebbet szedd le.
A CD Architect teljesen más, mint a DVD Architect.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Pc alapú audio lejátszás
CSAK az otthoni gépen van így (Nero 7.000), a munkahelyin a régebbi Nero ugyanezzel a beállítással jól írja a CD-t
A Nero 7.0.0.0-ből volt hibás verzió is, sokan szívtak vele.
Miért nem töltöd le a legújabb demót? Mire lejár, úgyis jön újabb verzió...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Ha megnyitottad volna a Nero-t és beléptél volna oda, ahova írtam, nem írtad volna ezt. Ott van olyan beállítás is, amit szeretnél. Egyszerűen átírod a 2mp-eket nullára.
Számomra ez ebből nem derült ki. A 2mp-eket le szoktam 0-zni, ennek ellenére ráírja a lemezre! (írás előtt megkérdezi, hogy az első számnál 2-3 mp kell, ezt leOKzom, utána mégis ráírja mindenhova a szünetet. ) és CSAK az otthoni gépen van így (Nero 7.000), a munkahelyin a régebbi Nero ugyanezzel a beállítással jól írja a CD-t
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
A Neroban a bal oldali ablakban az összes számot jelöld ki egyszerre, majd jobb egér, beállítások és tedd be a pipát:Az előző sávval kereszt-átusztatás
Ha megnyitottad volna a Nero-t és beléptél volna oda, ahova írtam, nem írtad volna ezt. Ott van olyan beállítás is, amit szeretnél. Egyszerűen átírod a 2mp-eket nullára.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 88
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Más.
Az írható CD-s topicban indult témán fellelkesedve felraktam egy új firmware-t a régi Plexi CD írómra. (Mert eddig nem tudta a CD textet, remélem most tudja mán) Kipróbáltam, de nem hajlandó 4X-esen írni (TDK normál ezüst CD-R80), csak 2x-esen. Jó ez így? Valakinek tapasztalata firmware-ezéssel?
Mert az LG DVD írók örültek az update-nek eddig...
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Pc alapú audio lejátszás
Sony CD Architect
Csak Sony DVD Architectet találtam, az is jó?
Pc alapú audio lejátszás
Nem tud valaki megdobni egy Eric Clapton Unplugged.CUE fájllal? :kiraly:
Van belőle egy ape-m, de nincs mellé cue fájl, így nem tudom számokra bontani.
Szeretném megúszni a wav-ba konvert...feldarabolás soundforge.....kiírás CD-re...lementés EAC...apeba vissza macerát.
Privátba ment.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Pc alapú audio lejátszás
Nem tud valaki megdobni egy Eric Clapton Unplugged.CUE fájllal?
Szeretném megúszni a wav-ba konvert...feldarabolás soundforge.....kiírás CD-re...lementés EAC...apeba vissza macerát.
Privátba ment.
Hangfal:Sonido Ant ,Erősítő:Korsun ks99,Forrás:Emu 0404, Fejhallgató:Akg k1000
Pc alapú audio lejátszás
Nem tud valaki megdobni egy Eric Clapton Unplugged.CUE fájllal?
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
(Mert már többedik CD-met cseszi el a Néró azzal hogy ráteszi a 2 mp szünetet a számok közé, holott LE VAN NEKI TILTVA...)
A Neroban a bal oldali ablakban az összes számot jelöld ki egyszerre, majd jobb egér, beállítások és tedd be a pipát:
Az előző sávval kereszt-átusztatás
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 88
Pc alapú audio lejátszás
(Mert már többedik CD-met cseszi el a Néró azzal hogy ráteszi a 2 mp szünetet a számok közé, holott LE VAN NEKI TILTVA...)
A Neroban a bal oldali ablakban az összes számot jelöld ki egyszerre, majd jobb egér, beállítások és tedd be a pipát:
Az előző sávval kereszt-átusztatás
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
"Lemez-egymenetben/DAO",
természetesen mindig így van beállítva, mégis elcseszi időnként
Köszi a tippeket, megpróbálkozom vélük.
Pc alapú audio lejátszás
Kérdés:
Ajánlanátok olyan CD író progit, ami normálisan kezel CD textet, és nem a Nero? (Mert már többedik CD-met cseszi el a Néró azzal hogy ráteszi a 2 mp szünetet a számok közé, holott LE VAN NEKI TILTVA...)
Ugyanet volt nálam is a Nero-val. Próbáld ki a Jet Audiot, nekem ez bevállt. Ja és Plextor cd-re írok.
http://www.cowonamerica.com/download/
Pc alapú audio lejátszás
Kérdés:
Ajánlanátok olyan CD író progit, ami normálisan kezel CD textet, és nem a Nero? (Mert már többedik CD-met cseszi el a Néró azzal hogy ráteszi a 2 mp szünetet a számok közé, holott LE VAN NEKI TILTVA...)
A Nero csak "Lemez-egymenetben/DAO", vagy angolul Disc at once módban tud szünet nélkül írni. Ezt ott tudod kiválasztani, ahol az írási sebességet.
Egyébként én EAC-cal írok audio cd-t.
Forrás: Kínai Xmos usb-spdif + Heed Dactilus, Erősítő: Audio Innovations Alto, Hangfal: JPW AP2
Pc alapú audio lejátszás
Kérdés:
Pc alapú audio lejátszás
Ráadásul akkor már a zenehallgatás sem kényszerítene Windows használatra.
annyi elonyuk van, hogy barmin elfutnak
Ezt mire értetted? A Windows-ra vagy a netes lejátszóra?
Egyébként tényleg nem értem hol praktikus az ha egy hálózati eszköz bármi is legyen a feladata, ne támogasson semmilyen elterjedt vagy szabványos protokollt, mint például SMB, HTTP, FTP stb.
a netes lejatszot kiszolgalo hatterre :kiraly:
barmilyen oprszen megy.
kiprobaltam a fireflyet es az ms hasonlo megoldasat is. igy mar dofi. gyorsan lehet a playlistek es a fileok kozott kutatni.
egyre jobban tetszik a dolog
Pc alapú audio lejátszás
Ráadásul akkor már a zenehallgatás sem kényszerítene Windows használatra.
annyi elonyuk van, hogy barmin elfutnak
Ezt mire értetted? A Windows-ra vagy a netes lejátszóra?
Egyébként tényleg nem értem hol praktikus az ha egy hálózati eszköz bármi is legyen a feladata, ne támogasson semmilyen elterjedt vagy szabványos protokollt, mint például SMB, HTTP, FTP stb.