Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Skipper »

A Neroban a bal oldali ablakban az összes számot jelöld ki egyszerre, majd jobb egér, beállítások és tedd be a pipát:Az előző sávval kereszt-átusztatás

De én nem akarom átúsztatni, hanem folytassa szünet nélkül...

Sony CD Architect

Csak Sony DVD Architectet találtam, az is jó?

Legfrissebbet szedd le.
A CD Architect teljesen más, mint a DVD Architect.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Pelican »

CSAK az otthoni gépen van így (Nero 7.000), a munkahelyin a régebbi Nero ugyanezzel a beállítással jól írja a CD-t
A Nero 7.0.0.0-ből volt hibás verzió is, sokan szívtak vele.
Miért nem töltöd le a legújabb demót? Mire lejár, úgyis jön újabb verzió...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Acme »

Ha megnyitottad volna a Nero-t és beléptél volna oda, ahova írtam, nem írtad volna ezt. Ott van olyan beállítás is, amit szeretnél. Egyszerűen átírod a 2mp-eket nullára. 

Számomra ez ebből nem derült ki. A 2mp-eket le szoktam 0-zni, ennek ellenére ráírja a lemezre! (írás előtt megkérdezi, hogy az első számnál 2-3 mp kell, ezt leOKzom, utána mégis ráírja mindenhova a szünetet. ) és CSAK az otthoni gépen van így (Nero 7.000), a munkahelyin a régebbi Nero ugyanezzel a beállítással jól írja a CD-t
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

fenyő
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fenyő »

A Neroban a bal oldali ablakban az összes számot jelöld ki egyszerre, majd jobb egér, beállítások és tedd be a pipát:Az előző sávval kereszt-átusztatás

Ha megnyitottad volna a Nero-t és beléptél volna oda, ahova írtam, nem írtad volna ezt. Ott van olyan beállítás is, amit szeretnél. Egyszerűen átírod a 2mp-eket nullára.

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

Más.

Az írható CD-s topicban indult témán fellelkesedve felraktam egy új firmware-t a régi Plexi CD írómra. (Mert eddig nem tudta a CD textet, remélem most tudja mán) Kipróbáltam, de nem hajlandó 4X-esen írni (TDK normál ezüst CD-R80), csak 2x-esen. Jó ez így? Valakinek tapasztalata firmware-ezéssel?

Mert az LG DVD írók örültek az update-nek eddig...
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

Sony CD Architect

Csak Sony DVD Architectet találtam, az is jó?

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Nem tud valaki megdobni egy Eric Clapton Unplugged.CUE fájllal? :kiraly:  
Van belőle egy ape-m, de nincs mellé cue fájl, így nem tudom számokra bontani.
Szeretném megúszni a wav-ba konvert...feldarabolás soundforge.....kiírás CD-re...lementés EAC...apeba vissza macerát.

Privátba ment.

Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

aron83
Isten Hozott! :)

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: aron83 »

Nem tud valaki megdobni egy Eric Clapton Unplugged.CUE fájllal?  
Szeretném megúszni a wav-ba konvert...feldarabolás soundforge.....kiírás CD-re...lementés EAC...apeba vissza macerát.

Privátba ment.
Hangfal:Sonido Ant ,Erősítő:Korsun ks99,Forrás:Emu 0404, Fejhallgató:Akg k1000

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Nem tud valaki megdobni egy Eric Clapton Unplugged.CUE fájllal?

Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

fenyő
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fenyő »

(Mert már többedik CD-met cseszi el a Néró azzal hogy ráteszi a 2 mp szünetet a számok közé, holott LE VAN NEKI TILTVA...)
A Neroban a bal oldali ablakban az összes számot jelöld ki egyszerre, majd jobb egér, beállítások és tedd be a pipát:
Az előző sávval kereszt-átusztatás

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11020
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Sony CD Architect - bár ez már professzionális cucc.

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

"Lemez-egymenetben/DAO",

természetesen mindig így van beállítva, mégis elcseszi időnként

Köszi a tippeket, megpróbálkozom vélük.

fredpery
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: fredpery »

Kérdés: 
Ajánlanátok olyan CD író progit, ami normálisan kezel CD textet, és nem a Nero? (Mert már többedik CD-met cseszi el a Néró azzal hogy ráteszi a 2 mp szünetet a számok közé, holott LE VAN NEKI TILTVA...)

Ugyanet volt nálam is a Nero-val. Próbáld ki a Jet Audiot, nekem ez bevállt. Ja és Plextor cd-re írok.

http://www.cowonamerica.com/download/

Toncsi

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Toncsi »

Kérdés: 
Ajánlanátok olyan CD író progit, ami normálisan kezel CD textet, és nem a Nero? (Mert már többedik CD-met cseszi el a Néró azzal hogy ráteszi a 2 mp szünetet a számok közé, holott LE VAN NEKI TILTVA...)

A Nero csak "Lemez-egymenetben/DAO", vagy angolul Disc at once módban tud szünet nélkül írni. Ezt ott tudod kiválasztani, ahol az írási sebességet.
Egyébként én EAC-cal írok audio cd-t.
Forrás: Kínai Xmos usb-spdif + Heed Dactilus, Erősítő: Audio Innovations Alto, Hangfal: JPW AP2

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

Kérdés:

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: phazer »

Bocsika!
Under Construction

arn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: arn »

Ráadásul akkor már a zenehallgatás sem kényszerítene Windows használatra. 
annyi elonyuk van, hogy barmin elfutnak

Ezt mire értetted? A Windows-ra vagy a netes lejátszóra?

Egyébként tényleg nem értem hol praktikus az ha egy hálózati eszköz bármi is legyen a feladata, ne támogasson semmilyen elterjedt vagy szabványos protokollt, mint például SMB, HTTP, FTP stb.

a netes lejatszot kiszolgalo hatterre :kiraly:

barmilyen oprszen megy.

kiprobaltam a fireflyet es az ms hasonlo megoldasat is. igy mar dofi. gyorsan lehet a playlistek es a fileok kozott kutatni.

egyre jobban tetszik a dolog

zz7
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 363

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: zz7 »

Ráadásul akkor már a zenehallgatás sem kényszerítene Windows használatra. 
annyi elonyuk van, hogy barmin elfutnak

Ezt mire értetted? A Windows-ra vagy a netes lejátszóra?

Egyébként tényleg nem értem hol praktikus az ha egy hálózati eszköz bármi is legyen a feladata, ne támogasson semmilyen elterjedt vagy szabványos protokollt, mint például SMB, HTTP, FTP stb.

arn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: arn »

magyar language filet hol talalok?

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

Te csak ne tudd jobban 

Valóban nem tudom mit tárolsz majd' 1 TB-on , de azért te se tudod betéve, ugye?

Csak annyit jeleztem, hogy a flac tömörítési rátája archiválásnál annyira nem csábító, a magam részéről csak szállításhoz szoktam alkalmazni.
(Én speciel a kb 40 GB wav-om betömörítésével max 2 DVD-nyi helyet nyernék, akkor meg gyorsabb ha kiírok valamit...)

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás

Mivel szoktatok wave fájlokat FLAC-be tömöríteni?

Flac FrontEnd tökéletesen megfelel a célra

(Megjegyzem, ahogy beszéltünk már róla: a teljes Wav állományod átkódolása flac-ba több időt vesz igénybe mint archiválni némi szemetet a hatalmas winyóid egyikéről :kiraly: )

Te csak ne tudd jobban :D
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás

Mivel szoktatok wave fájlokat FLAC-be tömöríteni?

Flac FrontEnd tökéletesen megfelel a célra

(Megjegyzem, ahogy beszéltünk már róla: a teljes Wav állományod átkódolása flac-ba több időt vesz igénybe mint archiválni némi szemetet a hatalmas winyóid egyikéről )

close652
Beköltözött
Beköltözött

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: close652 »

Skipper: http://close652.uw.hu/flac110k.exe
ez egy régebbi, de ezt használom.
system

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás

Minőségben lehetnek eltérések a kódolások között (elvileg ugye nem nagyon, max hatékonyság)?
A codec-en múlik minden, a szoftverek csak egy kezelői felületet adnak nekik.

Igen, köszönöm, ezt eddig is tudtam.
Tudna vki konkrét szoftver/kodek párosítást javasolni elérhetőséggel?
A close által megadott linken nem működik az installer letöltés.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11020
Kapcsolat:

Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Minőségben lehetnek eltérések a kódolások között (elvileg ugye nem nagyon, max hatékonyság)?
A codec-en múlik minden, a szoftverek csak egy kezelői felületet adnak nekik.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”