Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: SzaboZE »

http://www.avplanet.hu/32LB1R szeretnék egy ilyen LCD-t vasárolni kérem, ha valaki erről tud véleményt vagy tapasztalatot azt nagyon megköszönném előre is KÖSZÖNÖM a hozzászólásokat!
Én nemrég vettem, elfogultság lenne az egekig dícsérni a saját protékát, de rosszat nem tudok mondani. Jobb mint amire számítottam. Nagyon kényelmes a menüje, agyonkonfigurálható, szervíz menü is elérhető könnyen. Kontraszttal, színekkel nagyon meg vagyok elégedve. A másik ló, amiről végülis letettem a Samsung R72 lett volna 32" méretben.

SzaboZE

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Én úgy emlékszem,hogy a Thomsonnal együtt utolsó lett ebben a tesztben!Szerintem a Sony Braviaknak természetesebb szinük van mint a Samsung LCD-knek!Persze ez a saját szubjektív véleményem! 
Üdv.:Bruno

Ezen nagyon csodálkoznék, mert a februári videopraktika is ajánlott vételre hozta ki. A bravia szép-szép, de drágább és kérdés hogy tud-e natív felbontást! Én láttam együtt az LB1R-rel és bizony pariban vannak az én meglátásom szerint.

SzaboZE

atip
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: atip »

Sziasztok!

Samsung Le26(32)R72B tipusu lcd tvnek a szervizkódját szeretném megtudni...

A távirányitón,bizonyos nyomógomb kombinációjára előjön,ha valaki tudna segiteni,megköszönném!!

pallarpi

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: pallarpi »

Az nagy segítség lenne, ha scennelnéd, mert még nem tudtam szakirodalmat szerezni a témáról, előre is KÖSZÖNÖM!
Akkor ma írnom kell magamnak email-t, hogy el ne felejtsem behozni az újságot

Az nagyon ok lenne!!!

Hi!

Én úgy emlékszem,hogy a Thomsonnal együtt utolsó lett ebben a tesztben!Szerintem a Sony Braviaknak természetesebb szinük van mint a Samsung LCD-knek!Persze ez a saját szubjektív véleményem!

Bizonyára van nagyon tuti LCD 500000 körül, csak engem a 300000-ig bezárólag árkategória érdekel. És ez az LCD http://www.avplanet.hu/32LB1R még benne van, de ez LG nem SAMSUNG!

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Bruno »

Az nagy segítség lenne, ha scennelnéd, mert még nem tudtam szakirodalmat szerezni a témáról, előre is KÖSZÖNÖM!

Az nagyon ok lenne!!!

Hi!

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

pallarpi

Lcd, Led, Oled TV-k

Az nagyon ok lenne!!!

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

pallarpi

Lcd, Led, Oled TV-k

http://www.avplanet.hu/32LB1R szeretnék egy ilyen LCD-t vasárolni kérem, ha valaki erről tud véleményt vagy tapasztalatot azt nagyon megköszönném előre is KÖSZÖNÖM a hozzászólásokat!
Valamelyik újságban elsőnek hozták ki a csoporttesztből (Sony V32A10E, Samsung R71, és valamelyik Thomson előtt végzett). Ha gondolod megkeresem az újságot és bescannelem. De az biztos hogy csak holnapra lesz meg.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Valamelyik újságban elsőnek hozták ki a csoporttesztből (Sony V32A10E, Samsung R71, és valamelyik Thomson előtt végzett). Ha gondolod megkeresem az újságot és bescannelem. De az biztos hogy csak holnapra lesz meg.

pallarpi

Lcd, Led, Oled TV-k

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blaki »

aztán végülis (akkor még) egy középkategóriás Samsung 72cm-es 100Hz-es CRT TV lett 150-ért
És az a TV a mai napig nagyon jól teljesít, és iszonyat jó képe van, 60e ft-ért pedig 1enesen ajándék volt amikor átvettem tőled
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Abban igazad van hogy 60-nál többet nem érdemes érte adni, de az is fix, hogy ezek az elejtro outletes, noname lcd tv-k ha lehet még nagyobb hulladékok (képre) egy alap CRT-hez képest.

Lehet hogy én inkább a helyet variálnám át, hogy egy vékonyabb CRT elférjen.
60eFt-ért LCD-t, hááát.

A Strongot jó hogy nem vetted meg. Plazmában is nagyon felejtős...

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tsc »

A www.grx.hu Elektro Outlet-ben árulnak noname 20" LCD TV-ket. Amire Neked kell, arra ez is tökéletesen megfelel.
Abban igazad van hogy 60-nál többet nem érdemes érte adni, de az is fix, hogy ezek az elejtro outletes, noname lcd tv-k ha lehet még nagyobb hulladékok (képre) egy alap CRT-hez képest.

Egy kis anekdota: Mai napig emlékszem, hogy kb. 3-4 éve annyira az LCD bűvöletében éltem, hogy majdnem megvettem egy "Strong" márkájú 20 colos 4:3 LCD tv-t 250e Ft-ért, aztán végülis (akkor még) egy középkategóriás Samsung 72cm-es 100Hz-es CRT TV lett 150-ért, azt hiszem ma napig utálnám magam ha azt az LCD-t veszem. Fura hogy akkoriban nem tűnt fel, mennyivel rosszabb volt az az LCD.

Dimitrij
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Dimitrij »

Felteszem mégegyszer, kérem válaszoljon valaki: 
Kis tévét kell vásárolnom helyszűke miatt. Felhasználás csak tv adás ill videó ill minimális dvd (van vetítő gyári dvd nézésre). Maximum 55 cm képátlójú fér el, 4:3 képaránnyal. Szerintetek vegyek crt-t, vagy érdemesebb lcd-t venni. Ha ez utóbbi, mit ajánlotok?

Előre is kösz

Bébé

A www.grx.hu Elektro Outlet-ben árulnak noname 20" LCD TV-ket. Amire Neked kell, arra ez is tökéletesen megfelel. A CRT-hez viszonyított ártöbbletért kis méretet és remegésmentes, nem idegesítő képet, nomeg jó design-t kapsz. A lényeg: akkora méretben 60e HUF fölé nem szabad menni.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

A hír igaz csak az egyiken htpc van a másikon xbox. Én is nézegettem a panasonicot, de nagyon lepusztult menüje van. Elég kevés beállítási lehetőség van, a hdmi-n pedig max valami 1164x 648 felbontást tud fogadni. Így a Htpc gyakorlatilag elég sok csorbát szenvedett. Kontrasztarány és képfrissítés sima átlag. 
SzaboZE

Amikor én láttam még 2db Xbox360 volt rajta. Bár tök mindegy. Egy teljesen középszerű LCD. Ha jó áron adják végülis megéri, de ha nem, akkor inkább nem.

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Nyár elején a Microsoft épületében a két xbox360 demonstrálási céllal két Panasoinc LCD-re volt kötve. Konkrét típusszámot nem néztem, de nem voltam elájulva tőlük. Egy olyan jó közepes volt a teljesítményük konzollal. Tv képét, meg dvd-t ugye nem nézhettem rajta :-)
A hír igaz csak az egyiken htpc van a másikon xbox. Én is nézegettem a panasonicot, de nagyon lepusztult menüje van. Elég kevés beállítási lehetőség van, a hdmi-n pedig max valami 1164x 648 felbontást tud fogadni. Így a Htpc gyakorlatilag elég sok csorbát szenvedett. Kontrasztarány és képfrissítés sima átlag.

SzaboZE

bébé
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bébé »

.....
Köszönöm tsc. Nekem is vmi hasonló volt az érzésem, de a megerősítés jól jött
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Nyár elején a Microsoft épületében a két xbox360 demonstrálási céllal két Panasoinc LCD-re volt kötve. Konkrét típusszámot nem néztem, de nem voltam elájulva tőlük. Egy olyan jó közepes volt a teljesítményük konzollal. Tv képét, meg dvd-t ugye nem nézhettem rajta :-)

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Szeretnék vásárolni egy PANASONIC TX 32 LE 60 típ. LCD-tv-t.

Úgy néztem elég kevesen vettek itt Panasonic LCD TV-t a fórumtársak, sokkal inkább a Plazma topikban találsz Panásokat. Talán azért is, mert a cégnek nem ez technológia a fő erőssége egyelőre...

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát, a 20 colos LCD-k képei - már amiket eddig láttam kiállítva - még az LCD-k közt is botrányosan sz*rok. Kezdve a csodálatos standard 640x480-as felbontással, aztán a rossz betekintési szögek, stb, mindehhez 100e ft körüli ár..

30-40e ft-ért olyan CRT -t lehet kapni 20 colban, aminek a képe kategóriákat ver ezekre az LCD-kre, leszámítva persze a béna geometriát és a nagy méretet.

Csak és kizárólag akkor vennék LCD-t ekkora méretben, ha már semmilyen módon nem férne el az TV és/vagy megrögzött LCD fan lennék, de akkor meg nem is kérdés az egész.

Nekem is van még egy 2 éves kis Samsungom 21 colos, 50Hz, szoktam volt olyat játszani régebben vele, hogy kiküldtem rá a videokártyám képét a leggagyibb kompozit videokábellel, és az akkori -erősen átlagos- 19-es LCD monitorommal hasonlítgattam rajta ugyanazt a filmet (mondjuk 1cd-s divx, hogy adjunk a minőségnek). Hát mintha nem is ugyanaz a forrás ment volna rajtuk, hanem valami teljesen más, az LCD (pedig az monitor volt, rendes felbontással, és tűrhető betekintéssel, nem egy gagyi 20-as LCD tv) teljesen kiábrándító volt erre a célra (persze monitorként nyilván más a helyzet). A CRT színei kontrasztja, feketéje _durván_ jobb volt.

Természetesen most nem az LCD tv-ket fikázom, hanem a 20-as, kisfelbontású verzióikat, amiket max a konyhába vennék, háttérhangnak, miközben a feleség főz, vagy ilyesmi - hogy ne foglaljon nagy helyet.

bébé
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bébé »

Felteszem mégegyszer, kérem válaszoljon valaki:

Kis tévét kell vásárolnom helyszűke miatt. Felhasználás csak tv adás ill videó ill minimális dvd (van vetítő gyári dvd nézésre). Maximum 55 cm képátlójú fér el, 4:3 képaránnyal. Szerintetek vegyek crt-t, vagy érdemesebb lcd-t venni. Ha ez utóbbi, mit ajánlotok?

Előre is kösz

Bébé
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

Panasonic fanok segítségét kérném!

Szeretnék vásárolni egy PANASONIC TX 32 LE 60 típ. LCD-tv-t.
Szinte csak dvd-zésre használnám, progressive scannel meghajtva.
Most egy nagyobb(4:3-as) projis tv-m van, de nem vagyok mindig megelégedve a színekkel és a részletgazdagsággal. Mongyuk legalább a kép nagy.
Szóval érdekelnének a Pana vélemények. Délután szándékozom megnézni, de addig szívesen fogadnám a véleményeket.
NE írjatok olyanokat légyszi, hogy vegyek drágább tv-t, mert az jobb! Max 270-280 pénzem lenne egy 80cm körüli LCD-re. És ez a típus megtetszett külső alapján.
Konkrétan tehát erről a tvről érdekelnének a vélemények:

Előre is köszönöm!
üdv.
kutasi

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

bcs82

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bcs82 »

......"jó választás e.Samsung LE26M51B"..........

Helló bcs82! Nekem ilyen tv-m van. Konkrétan mi érdekelne?
A kérdésed túl általános. Nagyon lényeges, hogy főleg mire használnád, egyedüli vagy második tv/megjelenítő lenne.....?
Néhány dolog ami hirtelen eszembe jut:
1. Képminőség dvd-vel nagyon jó, számítógéppel is nagyon jó (bár natívban 1366x768 nem tudom meghajtani, csak 1360-al, kétoldalt kb. 2-3mm-es fekete csík van. Nem túl zavaró, mivel a keret is fekete.) tv kép az csak közepes, ami adódik az eltérő képarányból, az eltérő felbontásból, meg a csapnivaló kábeltv minőségből.
2. A DVI/HDMI-n keresztül nem támogatja a számítógépet.
3. A PIP csak egy tuneres, és elégé korlátozott.
4. Távirányítón is lehetne jócskán javítani...
Öszességében elégedett vagyok vele, 10 pontból 7-et adnék neki.
Az általad belinkelt árak túl drágák, ezt a kategóriát simán 200e alatt megveheted.
Nyogodtan kérdezz, ha tudok válaszolok.

Szia!

Elöször is köszönöm a válaszodat.
Tv nézésre illetve másodlagos monitornak lenne használva Samsung 930BF lenne az elsődleges, és egy Asus 7800 gtxel lenne a géphez kötve analóg pc kábellel. PIP ugye csak Pcn keresztül van? PIP hangját Samunál ugye lehet választani? Az árról annyit hogy én nem találok sehol olcsóbban ilyen TVt vmiért drágább az R72 ill 71es szériánál is de nemtom hogy miért mert a Leírásokban eltérést nem nagyon találok. Az R72es nél meg R71esnél némely oldal Dinamikus kontrasztnak 5000:1et némely oldal meg 3000:1et ír nah most hogy melyik az igaz azt sztem nem tudjuk eldönteni. A 3000:1 az mennyinek felel meg "rendes" kontrasztban? 800:1 ? 1000:1 ? 1600:1? Ha te tényleg tudsz vhol ennél olcsóbban akkor egy linket megköszönnék. Meg még azt sem értem a samu oldalán ez a tv nincs fennt. Miért lehet ez? régebbi mint a többi? esetleg újabb mint a többi?

Előre is köszi a válaszokat.

tibi149
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tibi149 »

......"jó választás e.Samsung LE26M51B"..........

Helló bcs82! Nekem ilyen tv-m van. Konkrétan mi érdekelne?
A kérdésed túl általános. Nagyon lényeges, hogy főleg mire használnád, egyedüli vagy második tv/megjelenítő lenne.....?
Néhány dolog ami hirtelen eszembe jut:
1. Képminőség dvd-vel nagyon jó, számítógéppel is nagyon jó (bár natívban 1366x768 nem tudom meghajtani, csak 1360-al, kétoldalt kb. 2-3mm-es fekete csík van. Nem túl zavaró, mivel a keret is fekete.) tv kép az csak közepes, ami adódik az eltérő képarányból, az eltérő felbontásból, meg a csapnivaló kábeltv minőségből.
2. A DVI/HDMI-n keresztül nem támogatja a számítógépet.
3. A PIP csak egy tuneres, és elégé korlátozott.
4. Távirányítón is lehetne jócskán javítani...
Öszességében elégedett vagyok vele, 10 pontból 7-et adnék neki.
Az általad belinkelt árak túl drágák, ezt a kategóriát simán 200e alatt megveheted.
Nyogodtan kérdezz, ha tudok válaszolok.

atip

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: atip »

Sziasztok!

Van egy 3 hónapos Samsung LE26R72B tvnk,egy aprócska hiba jelentkezett,az info gomb megnyomásakor(ekkor jelenik meg a csat.név,képmód,hagmód,idő),a Kép után ez olvasható:Shop mode...

Ettől függetlenül a szinek állithatók...Vajh' mi lehet,nem találkoztatok hasonlóval,?
Egyébként nagyon szupi tv!

Köszi a választ..

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”