Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Én egy nagy multinál dolgozom, és amit mi árulunk, annak látom az előálítási költségét. Gondolom te is fogyasztod valamelyiket. De mi még véletlenül sem adunk egy termékünket ekkora engedménnyel, mert az rombolja a márka imidzsét. Pont az olyan gondolkodók miatt, mint Te vagy. Azt szeretnénk, hogy a vevő azt gondolja, hogy a pénzéért értéket kap. Elég gáz az a felismerés, hogy töredékéért is megkaphatná. De az emberek felét ki lehet rúgni, nem jut pénz reklámra és fejlesztésre és még sorolhatnám.Bár elég nagy cég a Panasonic, de ezzel az árpolitikával szerintem nem jó fele megy.
Volt egy év, amikor sok szaloncukrot gyártottak, amit a kereskedők bizományban értékesítettek, és karácsony előtt már féláron sem tudták eladni. A következő évben karácsony előtt egy héttel még semmit sem adtak el, mert midenki arra várt, hogy majd olcsóbb lesz. Az is lett karácsony utánra, mert megmaradt, akkor aztán megint sikerült fél- ill. negyedáron eladni. A következő évben már csak fele annyi mennyiséget gyártottak, mert nem akartak haszon nélkül árulni. Szerinted a szaloncukor gyártó jól járt hosszútávon?

Én viszont tudok pár olyan céget, aki azért nem vitte le az árait, mert ő presztízsnek hirdette termékét. Tönkrement.

Csak egy adalék. Ha meg akarja tartani vezető pozícióját a Panasonic a plazma tv piacon (mert ugye lcd-nél sehol sincsen), akkor kénytelen az árait lejebb vinni, mert bizony drágább a piac többi szereplőjénél akiket legalábbis még a vásárló előnyben részesít.
Újabb adalék, hogy LG elhatározta, hogy többet szeretne jövőre eladni mint a Panasonic, ergo ő akar lenni a legtöbbet eladó cég plazma terén, ezért jövőre még 30%-al lejebb viszi az árait (ami már ígyis olcsóbb mint a Pana).

Ha erre nem reagál a Panasonic érdemben, akkor az lesz amit más miatt vízionáltál.

Jah és még valami. Nem akarok senkit sem megbántani. De aki megvesz egy terméket a kiadás után pár héttel baromi drágán, az nekem ne verje az asztalt, hogy az az ember akinek esze volt és kivárt, az megveszi olcsóbban. Senki nem mondta neked, hogy egy terméket a kiadás után vegyél meg 1 héttel.

Én már külön röhögök azon szerencsétlen harcore gamereken is, mikor kijön az aktuális leggyorsabb videókártya azonnal megveszik 120eFt-ért, mikor 2 hónap múlva már akár 80eFt-ért is meg lehet venni.

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 113

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bodnapet »

Az a cég tönkrement, elfelejtettem leírni!

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hát mennyi legyen? Ha látnád az előállítási költséget, már egyből gyógyszereznéd magad befele.
Én egy nagy multinál dolgozom, és amit mi árulunk, annak látom az előálítási költségét. Gondolom te is fogyasztod valamelyiket. De mi még véletlenül sem adunk egy termékünket ekkora engedménnyel, mert az rombolja a márka imidzsét. Pont az olyan gondolkodók miatt, mint Te vagy. Azt szeretnénk, hogy a vevő azt gondolja, hogy a pénzéért értéket kap. Elég gáz az a felismerés, hogy töredékéért is megkaphatná. De az emberek felét ki lehet rúgni, nem jut pénz reklámra és fejlesztésre és még sorolhatnám.
Bár elég nagy cég a Panasonic, de ezzel az árpolitikával szerintem nem jó fele megy.
Volt egy év, amikor sok szaloncukrot gyártottak, amit a kereskedők bizományban értékesítettek, és karácsony előtt már féláron sem tudták eladni. A következő évben karácsony előtt egy héttel még semmit sem adtak el, mert midenki arra várt, hogy majd olcsóbb lesz. Az is lett karácsony utánra, mert megmaradt, akkor aztán megint sikerült fél- ill. negyedáron eladni. A következő évben már csak fele annyi mennyiséget gyártottak, mert nem akartak haszon nélkül árulni. Szerinted a szaloncukor gyártó jól járt hosszútávon?

Mceely
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mceely »

Sziasztok!

Eldöntöttem, h. pana pv60-at veszek.
Netdepo-ról mi a véleményetek?

Köszi!

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Balha »

Hát mennyi legyen? Ha látnád az előállítási költséget, már egyből gyógyszereznéd magad befele.

...

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Ez pont 30% engedmény, és 6 hónap alatt szerintem nem korrekt azokkal szemben, akik mondjuk negyed éve vásárolták meg. Ennek a modellnek még van fél éve, merthogy a Panasonic tavasszal jön elvileg az újdonságokkal. Jövő februárban mennyi lesz? 250.000 Ft? Mert ezzel a lendülettel ott kell, hogy legyen.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11370
Kapcsolat:

Plazma

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Nagyon gusztustalan szerintem az, amit a Panasonic csinál. Egy gyártónak ettől sokkal következetesebbnek kellene lennie. Becsapja a vásárlóit, mert az általa megtervezett modellév alatt a termék árát eszemeten csökkenti. Mikor a PV60 megjelent, 550.000Ft körül volt az internetes áruházakban is. Én a szüleimnek 490.000Ft-ért vettem meg, most pedig 385.000Ft-ért is elérhető, és ki tudja, mennyi lesz a vége. Ezzel becsapják a vevőt és saját magukat is. Ezután aki Panasonicra adja a fejét, az biztos vár legalább 3/4 évet, hogy aztán szinte féláron megvehesse. Mit fognak majd eladni fél évig? Nevetséges. Az biztos, hogy bármennyire jó is a tévé, de én senkinek sem fogom ajánlani, hogy aztán infarktust kapjon, mikor meglátja pár hónap múlva az árat.
Az természetes, hogy csökken valaminek az ára, ahogyan öregszik ki a piacról, na de ennyire? Ez pont annyira vicces, mint mikor a Citroen az új modelljét egyből 1 milliós kedvezménnyel adja.

Most akkor az a baj, hogy olcsóbb lett? 20-30 %-os árcsökkenés egyáltalán nem rendkívüli.

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Plazma

Hozzászólás Szerző: tsc »

És ilyen volt mikor még a talpán állt... Szerintem így sem volt rossz végülis..

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Ezen a konzol is látszik valamelyest..

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Közelebbről...

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Remek nap ez a mai, az asszonnyal átfestettük a szembe falat, és végre felrakhattam a Samsung plazmát a falra, dönthető konzolra, amit a Harmantrade-től rendeltem (1 nap alatt itt volt).. Nagyon feelinges lett, egész más így, valahogy sokkal gusztusosabb, mint mikor a lábain állt (azt sikerült is róla leszedni).29+szállítás volt a konzol, de nem bántam meg.

Fényképet kérünk
Bocs a béna képekért... Eladtam az EOS 350D-t

De a lényeg látszik...

szkaresz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: szkaresz »

Remek nap ez a mai, az asszonnyal átfestettük a szembe falat, és végre felrakhattam a Samsung plazmát a falra, dönthető konzolra, amit a Harmantrade-től rendeltem (1 nap alatt itt volt).. Nagyon feelinges lett, egész más így, valahogy sokkal gusztusosabb, mint mikor a lábain állt (azt sikerült is róla leszedni).29+szállítás volt a konzol, de nem bántam meg.

Fényképet kérünk

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Nagyon gusztustalan szerintem az, amit a Panasonic csinál. Egy gyártónak ettől sokkal következetesebbnek kellene lennie. Becsapja a vásárlóit, mert az általa megtervezett modellév alatt a termék árát eszemeten csökkenti. Mikor a PV60 megjelent, 550.000Ft körül volt az internetes áruházakban is. Én a szüleimnek 490.000Ft-ért vettem meg, most pedig 385.000Ft-ért is elérhető, és ki tudja, mennyi lesz a vége.
Ezzel becsapják a vevőt és saját magukat is. Ezután aki Panasonicra adja a fejét, az biztos vár legalább 3/4 évet, hogy aztán szinte féláron megvehesse. Mit fognak majd eladni fél évig? Nevetséges. Az biztos, hogy bármennyire jó is a tévé, de én senkinek sem fogom ajánlani, hogy aztán infarktust kapjon, mikor meglátja pár hónap múlva az árat.
Az természetes, hogy csökken valaminek az ára, ahogyan öregszik ki a piacról, na de ennyire? Ez pont annyira vicces, mint mikor a Citroen az új modelljét egyből 1 milliós kedvezménnyel adja.

Spangi

Plazma

Hozzászólás Szerző: Spangi »

Sziasztok! 
Engem is nagyjából meggyőztek az itteni hozzászólások a pana pv60-asáról. Tulképp annyira, hogy indulnék azonnal megvenni:) A mai napon amúgy is újra csökkent az áruk.

ittvedmeg.hu-n 430e talppal együtt, netdepon 405e talppal együtt.

Első kérdés a netdepót érintené, mi a tapasztalat velük, ill. hol olvashatok róluk iródott véleményeket.

Második kérdés, hogy mi a különbség a pv60 és a pv60e között? Van-e egyáltalán?

Nagyon szépen köszi!

Spangi

Megnéztem, tényleg!!! 42PV60 389.990,- Sima talppal 404.990,-
Mondtam én itt párszor, hogy karácsonyra már simán 400e alatt lesz...

Netdepónál egyszer vásároltam, hangfalakat.
Korrektek voltak, mobilon egyeztettük a pontos szállítást.
Számla, garancia rendben volt. Türelmesen végigvárták míg kibontom és megvizslatom a dobozokat. Szóval szerintem hajrá
A PV60 vs. PV60e kérdésben még biztos lesz hozzászólás, de úgy tudom semmi releváns különbség nincs.

üdv

Köszönöm!

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Plazma

Hozzászólás Szerző: freeduck »

Sziasztok! 
Engem is nagyjából meggyőztek az itteni hozzászólások a pana pv60-asáról. Tulképp annyira, hogy indulnék azonnal megvenni:) A mai napon amúgy is újra csökkent az áruk.

Első kérdés a netdepót érintené, mi a tapasztalat velük, ill. hol olvashatok róluk iródott véleményeket.

Nagyon szépen köszi!

Spangi

Megnéztem, tényleg!!! 42PV60 389.990,- Sima talppal 404.990,-
Mondtam én itt párszor, hogy karácsonyra már simán 400e alatt lesz...

Netdepónál egyszer vásároltam, hangfalakat.
Korrektek voltak, mobilon egyeztettük a pontos szállítást.
Számla, garancia rendben volt. Türelmesen végigvárták míg kibontom és megvizslatom a dobozokat. Szóval szerintem hajrá
A PV60 vs. PV60e kérdésben még biztos lesz hozzászólás, de úgy tudom semmi releváns különbség nincs.

üdv

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Gratula!

Mindig is úgy gondoltam, hogy a lapos tévé a falra való...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Spangi

Plazma

Hozzászólás Szerző: Spangi »

Sziasztok!

Nagyon szépen köszi!

Spangi

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Remek nap ez a mai, az asszonnyal átfestettük a szembe falat, és végre felrakhattam a Samsung plazmát a falra, dönthető konzolra, amit a Harmantrade-től rendeltem (1 nap alatt itt volt).. Nagyon feelinges lett, egész más így, valahogy sokkal gusztusosabb, mint mikor a lábain állt (azt sikerült is róla leszedni).
29+szállítás volt a konzol, de nem bántam meg.

soma17
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: soma17 »

Nem nagyon ismerem a plazmákat, de érdekelne, hogy mennyire lehetnek "hangosak". Vettem egy LG PC1R-t, de cicereg hátul rendesen. Ha halkan szeretném hallgatni, néha még zavaróan behallatszik és képtartalomtól függően változik az intenzitása. Kinek mi a tapasztalata?

Az én PC1R-em is zizeg kissé,de az semmi a Samsung-hoz képest,este egyenesen idegesítő.Azt hittem,tán rossz,de mégse,mert még kettőt megvizsgáltam,mind ilyen. Még a Pana a legcsendesebb ezek közül.
A Samsung meg a legjobb...De mivel főleg este megy,mikor aránylag csend van,és baromira idegesített,ezért hát fájó szívvel lemondtam róla,egyszerűen nem lehetett tőle nyugodtan filmet nézni.
Bár ez fura,mert barátomnak ugyanilyen van,hallom,hogy sípol az övé is,de őt meg marhára nem zavarja.
Az én panámon(pv) csak akor hallom ha behapcsolom és elindulnak a ventilátorok,de a legkissebb hangerö is elnyomja anyira halk.Engem nem zavar egyáltalán!!
Ami idegesit hogy mikor feltettem a falra a két ujjam ott maradt a sarokban de nem akarom letörölni mert valami anyagtol nem porozodik egyáltalán és hogy ne hogy letöröljem rola:?

KuZo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: KuZo »

Amúgy nem írnál valami véleményt a TV-ről? Én pont most készülök egy ilyet venni, érdekelne, hogy mik a személyes benyomásaid.
Egész kellemes képe van. A 2:2-őt jól eszi (nem úgy mint pl. a Pana EH50), így még filmet is lehet rajta nézni. A 10000:1 kontrazt nagy mellélövés, a H72-esem specifikált 4000:1-el simán sz*rráveri. Szvsz. jó ha 2000 környéke van. A DCDi-ban sem vagyok biztos, mert a specifikációk és prosik említik, de a gépre nincs felszitázva (pedig akkor jogos a használat és reklámértéke is van) és a kézikönyvben sem böfögnek róla egy sort sem. Mondjuk volt az LG-nek projektora is, aminél ugyanigy volt a prosiban a képe pedig egy nézhetetlen hulladék volt deinterlészer szempontból. Elkövet olyan hibákat (főleg TV-n), amit egy Faroudja nem szokott, de azért nézhető az is. Nem vagyok egy plazmafan (nem szeretem, ha egy Godzilla dübörög, de 25 centi magas) elsősorban a gyerekeknek vettem a rajzfilmekhez, de a CRT nem jöhetett szóba, mert elé engedem a vetítővásznat. A színeit messze túlzónak éreztem (celluloidbuzi vagyok színvilágban) így 25-30-as értékre visszavettem. A hangja egész kellemes, néha működik a virtuális szőrrandja is. Hozzátenném, hogy én szakmai szemmel nézem, tehát ettől még lehet fantasztikus élmény egy "átlag" vásárlónak/nézőnek. Például amit az említett Pana PH50 művel, attól elhánytam magam de a Panasonic központi műszaki részlegénél a szervizes srác természetesnek vette és 4-5 méteres nézési pozíciókat emlegetett, hogy szerinte onnan már nem látszik...DE. Ajánlom a Gladiátor 12-es csepter végén lévő "szálló háztetők" tesztet próbának, ha megengedik a boltban...

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Hát nem egyszerű azoknak akiknek éles fülük van...

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Fura, mert az enyém meg nem ad ki hangot (E7H) se a Blakié (E71H) 
* vagy közösen süketek vagyunk

Ez bizony ad...Éspedig jócskán zavaró.De mondom,mást meg nem zavart.Engem nagyon,úgyhogy egyelőre Pana,bár már ezzel is csak 1-2 hetet kell kihúzni,remélhetőleg.. :kiraly:

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Fura, mert az enyém meg nem ad ki hangot (E7H) se a Blakié (E71H)

* vagy közösen süketek vagyunk

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Nem nagyon ismerem a plazmákat, de érdekelne, hogy mennyire lehetnek "hangosak". Vettem egy LG PC1R-t, de cicereg hátul rendesen. Ha halkan szeretném hallgatni, néha még zavaróan behallatszik és képtartalomtól függően változik az intenzitása. Kinek mi a tapasztalata?
Az én PC1R-em is zizeg kissé,de az semmi a Samsung-hoz képest,este egyenesen idegesítő.Azt hittem,tán rossz,de mégse,mert még kettőt megvizsgáltam,mind ilyen. Még a Pana a legcsendesebb ezek közül.
A Samsung meg a legjobb...De mivel főleg este megy,mikor aránylag csend van,és baromira idegesített,ezért hát fájó szívvel lemondtam róla,egyszerűen nem lehetett tőle nyugodtan filmet nézni.
Bár ez fura,mert barátomnak ugyanilyen van,hallom,hogy sípol az övé is,de őt meg marhára nem zavarja.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”