Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
-
Vendég
Mélysugárzók
Mibe fájna kb.? Számolj úgy, hogy nem kell brutális teljesítmény és kisebb membrán is elég bele, kisebb ház. Ha jól emlékszem Skippernek valami monstrumot építettél.
Majdnem a hsz a legolcsóbb az egész mutatványban.
Sajna a szép doboz húzós tud lenni, és az erősítő is min. 20e HUF.
Én azt mondom 50-60e körül jön ki.
Skipper-éhez csak aszisztáltam, de tény, h elég combos lett.
35 kg erősítő nélkül. A vesém majd leszakadt először.
Mélysugárzók
Valami olcsóbb sub kéne, ami távirányítható (ki-be kapcsolás és hangerő). Ha ezt meg lehetne csinálni értelmes összegen belül, akkor engem még érdekelne is!
Szubot építeni éri meg a legkevésbé. Olcsón nem tudsz kihozni jót, mert drága a végfok hozzá. Építésnél érdemes magasabb kategóriát megcélozni.
Mibe fájna kb.? Számolj úgy, hogy nem kell brutális teljesítmény és kisebb membrán is elég bele, kisebb ház. Ha jól emlékszem Skippernek valami monstrumot építettél.
Mélysugárzók
Ami érdekes és már többször felhoztam, hogy szvsz a túl precíz subok valamiért nem jók mozira. Nekem volt Logan Dynamo és hallgattam hasonlóan precíz gépet (Phonar PS1000) és egyszerűen nem hozza azt az élményt, amit egy gyengébb társa nyújt. Persze zene esetén fordul a kocka. Ezt megint csak úgy mondom, hogy szvsz.
Mert az emberek a kent mélyeket szeretik moziban.
Ebben lehet valami, de nem erőltethetem magamra, hogy mi tetszen...
-
Vendég
Mélysugárzók
Léva: ahogy nektek unalmasak az én irományaim, nekem legalább olyan unalmas, h ezzel a subbal tudsz csak jönni. Én vagy legyintek egyet, vagy elfogadom, de nem pofázok, h mi zavar és ez szól a többinek is. Át lehet görgetni, ami nem tetszik. Én is ezt teszem. Ez fórum, mindenki azt ír le, amit akar.
Én nem azt mondtam, h unom az irományaidat, hanem felelőtlen vagy, h olvasat alapján nyilatkozol. 1 kezdőt nagyon félre lehet vezetni, és ezt fogd fel végre!
Az, h én azzal az épített szubbal példázok, talán jelent vmit.
Nyugi, nem ez volt az egyetlen, amivel eddig összefutottam.
-
Vendég
Mélysugárzók
Valami olcsóbb sub kéne, ami távirányítható (ki-be kapcsolás és hangerő). Ha ezt meg lehetne csinálni értelmes összegen belül, akkor engem még érdekelne is!
Szubot építeni éri meg a legkevésbé. Olcsón nem tudsz kihozni jót, mert drága a végfok hozzá. Építésnél érdemes magasabb kategóriát megcélozni.
-
Vendég
Mélysugárzók
Ami érdekes és már többször felhoztam, hogy szvsz a túl precíz subok valamiért nem jók mozira. Nekem volt Logan Dynamo és hallgattam hasonlóan precíz gépet (Phonar PS1000) és egyszerűen nem hozza azt az élményt, amit egy gyengébb társa nyújt. Persze zene esetén fordul a kocka. Ezt megint csak úgy mondom, hogy szvsz.
Mert az emberek a kent mélyeket szeretik moziban.
-
Vendég
Mélysugárzók
Ami érdekes és már többször felhoztam, hogy szvsz a túl precíz subok valamiért nem jók mozira. Nekem volt Logan Dynamo és hallgattam hasonlóan precíz gépet (Phonar PS1000) és egyszerűen nem hozza azt az élményt, amit egy gyengébb társa nyújt.
Ehhez a sub-hoz nekem is volt szerencsém. U571-t néztünk. A nadrágom lengett, a polom remegett, ahogy ültem a székben és hihetetlen mélységekig hatoltak a mélyvízi bombák. Ha ez a sub nem jó mozira, akkor semmi.
---------
Léva: ahogy nektek unalmasak az én irományaim, nekem legalább olyan unalmas, h ezzel a subbal tudsz csak jönni. Én vagy legyintek egyet, vagy elfogadom, de nem pofázok, h mi zavar és ez szól a többinek is. Át lehet görgetni, ami nem tetszik. Én is ezt teszem. Ez fórum, mindenki azt ír le, amit akar.
Mélysugárzók
Itt az MS/Klipsch divat, de ez nem gond, ezek jó árú jó subok. Amúgy vannak jobb cégek is, soroljam: Velodyne, Rel stb, csakhát ezek nem kicsit drágábbak.
Azé kíváncsi lennék, hányan gondolkodnának el Skipper szub-ja hallatán.
Na pl. én most azon töröm a fejem, hogy a jelenlegi rendszert megtartva, illetve úgy megtartva, hogy sehol nem nyúlok bele, kis beruházással hogyan tudom visszaépíteni a 4.1-et. A régi LM1-es Bowerek megvannak még hátra, kábel nem gond, erősítőt lehetne venni valami olcsót és az utolsó kérdés a sub. Valami olcsóbb sub kéne, ami távirányítható (ki-be kapcsolás és hangerő). Ha ezt meg lehetne csinálni értelmes összegen belül, akkor engem még érdekelne is!
Mélysugárzók
A Yamaha egyáltalán nem biztos, hogy olyan rossz, amilyennek itt páran beállítják. Bár nekem csak két helyen volt hozzá szerencsém, egyiket sem vehetem referenciának a helység akusztikája, illetve mivel nem azért voltam ott, hogy meghallgassam hogyan is szólnak a yamik. Bár a számokban kételkedek amiket ráírnak ezekre a subokra, de ez nem is lényeg.
-
Vendég
Mélysugárzók
Itt az MS/Klipsch divat, de ez nem gond, ezek jó árú jó subok. Amúgy vannak jobb cégek is, soroljam: Velodyne, Rel stb, csakhát ezek nem kicsit drágábbak.
Azé kíváncsi lennék, hányan gondolkodnának el Skipper szub-ja hallatán.
Mélysugárzók
Jó Newman elég pongyolán fogalmazott, de nem írt totál hülyeséget. Sokan váltottak pl. Yamaháról/Wharfiról Klipschre/MSre és nem bánták meg. Elég csak végigolvasni a topikot. Turbo78: SW250 már egy jó mélyláda de a powercube sorozat nem aratott osztatlan sikert (és abból van a sok).
Robotka szokásos kötekedős styleban ..: Végülis nembaj, sok okos dologra rávilágítasz, de azért most én kérdeznék vissza. Neked volt Yamahád és végül utód nélkül megváltál tőle, tehát lehet tényleg nem volt olyan jó? Persze ez unfair kérdés, mert énis eladom a MS 907-et, és tulképp mindkettőnknél eztán már csak stereo lett/lesz.
Mélysugárzók
Nekem pl. Wharfedale SW250 van es tolem CSAK JOT fogsz rola hallani, pedig a vasarlas elott hallgattam Heco-t, B&W-t, Polkot, Magnat-ot, Yamahat....
A hallottak kozul ez gyozott meg legjobban, es meg taviranyithato is azon kivul, hogy jol szol!
Turbo78
DVD: Pioneer DV-696AV-K Reveiver: Yamaha RX-V1500
Front: B&W DM602 S3 Rear: B&W DM601 S3 Center: B&W LCR600 SW: Wharfedale SW-250
Mélysugárzók
Szerintem nem csak itt ásd bele magad, nézz körül tüzetesebben! Szemétséget félretéve, ezen a fórumon mordaunt short, meg klipsch léteztik
Meg Polk!
Bár én még csak az LSi-t hallottam, de az nagyon meggyőző volt, igaz 280-ért nem is vártam mást!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Mélysugárzók
Ásd csak bele magad szépen a témába.
Legalább 30 Hz mélyre
Ezt most kár volt leírni. Az összes Yamaha tudja ezt papíron. Szóval maradjunk a meghallgatásoknál és hallgassunk a fülünkre.
Ez csak egy poén akart lenni, papa
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
-
Vendég
Mélysugárzók
"Ezekről jót olvastam: Klipsch, MS, Polk, DaliEzekről nem túl jót: Heco, Celestion, Warfi, Clarus
Ezekről meg vegyes: Yamaha"
Newman tollából idézve. Na sztem ez a felelőtlen, és nagyon buta hifis hozzáállás, ne sértődj meg.
Attól tartok, hogy ez nem segítő szándékú válasz tőled, hanem a vmilyen okból lenézett, ne adj isten utált márkákról írod, hogy rosszat olvastam róla. Ha véleményeed van róla, mert hallottad, akkor azt írd lécci, ne azt, hogy olvastam róla, mert a kezdőket megzavarod az ilyen kijelentésekkel.
Ha én leírok vmit, akkor azért teszem, mert azt hallottam, tapasztaltam, nem azért, mert olvastam róla vhol.
Ha tapasztalatról kéne írnia Newman-nek, akkor heti 1 hozzászólása lenne kb...
Bocs Newman a b@szogatásért, de télleg elgondolkodhatnál végre.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Mélysugárzók
"Ezekről jót olvastam: Klipsch, MS, Polk, Dali
Ezekről nem túl jót: Heco, Celestion, Warfi, Clarus
Ezekről meg vegyes: Yamaha"
Newman tollából idézve. Na sztem ez a felelőtlen, és nagyon buta hifis hozzáállás, ne sértődj meg.
Attól tartok, hogy ez nem segítő szándékú válasz tőled, hanem a vmilyen okból lenézett, ne adj isten utált márkákról írod, hogy rosszat olvastam róla. Ha véleményeed van róla, mert hallottad, akkor azt írd lécci, ne azt, hogy olvastam róla, mert a kezdőket megzavarod az ilyen kijelentésekkel.
Ha én leírok vmit, akkor azért teszem, mert azt hallottam, tapasztaltam, nem azért, mert olvastam róla vhol.
Naim-ZU
-
Vendég
Mélysugárzók
- en a 300-as yamit adtam el az RW10-es 'miatt' es allitom jobb ez utobbi
Attól nem volt nehéz jobbat találni!
Mélysugárzók
.. Szóval maradjunk a meghallgatásoknál és hallgassunk a fülünkre. És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben? Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élőben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.
- en a 300-as yamit adtam el az RW10-es 'miatt' es allitom jobb ez utobbi
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Mélysugárzók
Nesze Neked Newman.
A labda fel lett dobva,szól csak tessék viszza szerválni
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor egy kicsit mélyebben beleásom magam a témába. Szerintetek lesz nagy hangzásbeli különbség az adott (60-80e) ketegórián belül? Mert ált. azt tapasztaltam más termékeknél (nem feltétlen házimozi) hogy az adott árszinthez kb. ugyanaz a szolgáltatási színvonal tartozik...
Szerintem nem csak itt ásd bele magad, nézz körül tüzetesebben! Szemétséget félretéve, ezen a fórumon mordaunt short, meg klipsch léteztik, esetleg elvétve hallani egy-két egyéb subot, de a végén mindig ide lyukadunk ki (drágább kategóriát most nem érintve)
Hallgass meg mindent -> ez is egy visszatérő motívum minden fórumon
Teljes mértékben jóindulattal, abszolút tiszteletben tartva az itt megnyilvánulók szakértelmét, hozzáértését, tapasztalatait, azt mondom, ne adj a más szavára! Támpontot jelenthetnek, de a te füleid, a te mozid/hifid! Én majdnem mindig vitába tudnék szállni mindekivel.. egyszerűen nem az tetszik, ami pl Newmannak,v agy fordítva -> clarus: nekem bejön csak jót hallottam róla, nála az ellenkezője.
Tényleg menj be egy clarus üzletbe, mielőtt döntesz, hidd el, nem bánod meg, ha mást nem, egy jót beszélgetsz, okosodsz, mozizol
/Newman, nincs harag!/
-
Vendég
Mélysugárzók
Newman-nel nincs sok baj, csak h alaptalanul beszél a dolgokról. Nem a hozzászólások szaporítása a cél...
Ez olyan, mintha én mindent tudnék elméletben a szexről, de még soha nem próbáltam. A különbséget nem kell magyaráznom, ugye?
Mélysugárzók
Mit véded azt a hazug Yamahát?
A yamaha nem olyan rossz, mint amilyennek be akarod állítani, de nagy térbe én sem ajánlanám.
A clarusról hol hallottál rosszat??? Én is erősen gondolkodom egy olyan (cII.) subban, meg is hallgattam, szerintem nagyon baba! Itt is mindeki jót ír róla, a neten az a kevéske infó, amit találni, az is nagyon pozitív, meg mondom, meghallgattam, hihetetlen, hogy 20 cenits
Hallottad már? De komolyan. Én attól félek kicsit, hogy a saját bemutatótermük sarkában faszául be volt lőve, aztán ha hazaviszem, nem fog olyat szólni. Ezért is érdekel minnél több ember véleménye, tapasztalata. De tulajdoképp nem veszítek sokat, mert ha nem jön be, egy éven belül beszámítják teljes áron és cserélhetem nagyobbra
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 707
Mélysugárzók
És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben?Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élo˝ben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.
OFFTOPIC:
újember tuti politikus lesz
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
-
Vendég
Mélysugárzók
És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben?Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élőben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.
Mélysugárzók
Ásd csak bele magad szépen a témába.
Legalább 30 Hz mélyre
Ezt most kár volt leírni. Az összes Yamaha tudja ezt papíron. Szóval maradjunk a meghallgatásoknál és hallgassunk a fülünkre.
És Te melyik típusokat hallottad, és milyen rendszerben?
Mert állandóan fikázod a yamahát, de még élőben nem is láttál és hallottál egyet se, lefogadom.