Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
Sztereó erősitők
- enekhangok teljesen termeszetes reszet kepezik a szinpadnak, artikulacio sokkal jobb erthetobb , elenben nehol megjelentek kisse "reszelos femes" reszletek is (Dianna Krall - live in paris), bar lehet hogy ez ennel az eloadonal termeszetes, csak eddig nem halattszott ki...
Lehet, hogy a háttérben reszelnek.
Elég jól szólhat, ha azt is hallani... :-)
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
-
Vendég
Sztereó erősitők
nem az ár a mérvadó, mert legfeljebb nem ott veszem meg, ha tetszik.
Kereskedő tuti nem fog jelentezni, hogy gyere fülelni.
-
Vendég
Sztereó erősitők
tisztelt fórumos társak! hol tudok denon sztereókba belehallgatni? hol van ismereteitek szerint jó választék ezekből? nem az ár a mérvadó, mert legfeljebb nem ott veszem meg, ha tetszik. PMA 700 vagy 655, és 700as cd játszóra vagyok keváncsi. ezek részben újak, és nem tom, hol érdemes megnézni.
Én a helyedben nem fektetnék túl nagy hangsúlyt eme készülékekre.
Sztereó erősitők
tisztelt fórumos társak! hol tudok denon sztereókba belehallgatni? hol van ismereteitek szerint jó választék ezekből? nem az ár a mérvadó, mert legfeljebb nem ott veszem meg, ha tetszik. PMA 700 vagy 655, és 700as cd játszóra vagyok keváncsi. ezek részben újak, és nem tom, hol érdemes megnézni.
- tz-
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Sztereó erősitők
Hello, lenne 1 kérdésem:Melyik erősítőt,dvd-t ajánjátok B&W 6-os sorozathoz?(601s3)
Denon AVR2106 erősítő és Denon DVD1920
vagy
Marantz 4600 és Marantz 4610
és valamilyen tisztességes interconnekttel és hangfal dróttal
A dobozaidat hol tartod állványon, vagy polcon?
Sztereó erősitők
Mult 7vegen megerkezett a CA p500 vegfokom a CA 540R melle...
Mivel nem tudtam 1enlore komolyabb hanfalkabelra aldozni 2db 6os fonatu cat5e kabel viszi a jelet a falakhoz biampba...
Tapasztalataim a biampal kapcsolatba:
- naturalisabb hangzas(elso korben mintha hianyozott volna a felsotartomany csilingelese, de ez remelem/talan az olcso interkonect kabelnek is koszonheto...), kisse visszafogottab minden tartomanyban, de ha arra van szukseg oda teszi aza arcomba amit kell...szerintem ez finomodni fog, mert par nap hasznalat utan mar is hallom a valtozasokat(eleg sokat jar a kicsike:)), ezt 1enlore az uj hanfalkabel/olcso interconect/sokat allt vegfok szamlajara irom...de majd kiderul...
- abbeli felemem hogy a ket erosito egyutt nem fog jol muzsikalni biampban - ugye hazimozi erosito + sztereo vegfok (mas mas hanzasvilag hang)megdolni latszodik, a hangzasvilagat a hanfalaimnak kiegyensulyozottnak, es 1gysegesnek hallom, csak azal kelett jatszanom, hogy melyik erositovel, melyik biamp reszt hajtsam...a tapasztalatok azt mutatjak, hogy sokkal szebben szolnak a hangfalaim, ha a 540R hajtja a melyebb tartomanyt, a p500 pedig a felsot...igazabol a terlekepzes pontossaga valtozott magan a hangzason kezel/fullel-foghato valtozasokat csak ugy tudnam jellemezni hogy inkabb osztonos erzesek, mintsem tenyleges dolgok(ez azert persze 1ertelmuen arra utal hogy ket eltero karakterisztikaju/hangu erositorol van szo -meg ha ugyan attol a gyartotol szarmaznak is-, amik a legnagyobb szerencsemre szepen muzsikal 1gyutt)
- a terem hatalmas lett!!!pontos es preciz hanszerpoziciokal!!!
- enekhangok teljesen termeszetes reszet kepezik a szinpadnak, artikulacio sokkal jobb erthetobb , elenben nehol megjelentek kisse "reszelos femes" reszletek is (Dianna Krall - live in paris), bar lehet hogy ez ennel az eloadonal termeszetes, csak eddig nem halattszott ki...
- hazimozi egysegesebb hangter
1enlore ennyi 5 nap utan....
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
Sztereó erősitők
Hello, lenne 1 kérdésem:Melyik erősítőt,dvd-t ajánjátok B&W 6-os sorozathoz?(601s3)
Lehetőségek:
Erősítő:denon 1906
onkyo 503e
marantz 4600
marantz 5600
Dvd: onkyo 403
marantz 4310
marantz 4610
Mindenféle zenét hallgatok,várom segítségeteket.
Üdv.
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."
- rudulf
- V.I.P.

Sztereó erősitők
És mit gondoltok az ACM erősítőkről megmondom őszintén eddig nem hallottam róla most láttam egy ilyen erősítőről hirdetést ismeri ezt valaki?
Én az AMC 3030 csöves integráltat ismerem. Jó entry-level készülék, szerintem 100 ezer alatt nem rossz vásár, ha jó állapotban van. Csőcserére (4 db EL34) valszeg számitani kell, hacsak nem kapsz hozzá újakat.
Azt hiszem én is erről a típusról beszéltem...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Sztereó erősitők
És mit gondoltok az ACM erősítőkről megmondom őszintén eddig nem hallottam róla most láttam egy ilyen erősítőről hirdetést ismeri ezt valaki?
Én az AMC 3030 csöves integráltat ismerem. Jó entry-level készülék, szerintem 100 ezer alatt nem rossz vásár, ha jó állapotban van. Csőcserére (4 db EL34) valszeg számitani kell, hacsak nem kapsz hozzá újakat.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Sztereó erősitők
Csúnya, mint rég... :-)
Van akinek a belső..., van akinek a külső...
- rudulf
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Csúnya, mint rég... :-)
Sztereó erősitők
KÖszönöm a választ.VAlószínű azért nem találtama googliban semmit mert rosszul írtam a nevét
- rudulf
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Ha jól emlékszem az AMC régen jó kis készülékeket gyártott alacsony áron. Beugró darab kezdőknek, mint most a Cambridge A... :-)
Talán olcsóbb volt némely esetben a NAD-nál. Volt csöves erősítője is és futómű + csöves DAC-ja... :-) Hallottam a csöves erősítőjét, a tulaj utána Roksan Caspian-t vett, mert alatta nem talált jobbat (akkor még...).
Még gyártják?
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Sztereó erősitők
AMC nem ACM
keress rá a Google-n.
http://www.hifivideomarketing.com.au/am ... nents.html
Sztereó erősitők
-
Vendég
Sztereó erősitők
...Ő az okosabb techno-t míveli,(pl chemical brothers) oda ez a jobb. kint a kertbe a "teknőt" döngetni az orion HS500-asokon, valsz a teknics csutkáranyomott treeble és bass potikkal
off: A Chemical Brotherst leteknóztad! Ezért néhányan véredet vennék. :kiraly:
Nem tehet rola, má igy xületett... Ez wan.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11255
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
...Ő az okosabb techno-t míveli,(pl chemical brothers) oda ez a jobb. kint a kertbe a "teknőt" döngetni az orion HS500-asokon, valsz a teknics csutkáranyomott treeble és bass potikkal :kiraly:
off: A Chemical Brotherst leteknóztad! Ezért néhányan véredet vennék.
Sztereó erősitők
[az árából egy kis nad sokkal jobb lesz. a 3020 jobban múzikolt ismerősnél
sokszor felbukkan a 3020-as neve.
milyen árban futnak?
ebay-es árak
bár itt néha többe kerül a szállítás mint maga az erősítő
ha jól emlékszem akkor az A sorozat az ami igzán jó (de erről revox tud többet mondani)
az A és B azért szerncsésebb,mert van benne MC phono. nem a világ teteje,de van (persze a simába MM van)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Sztereó erősitők
milyen árban futnak?
20-30ezer kor és állaporfüggő. kb 1976-tól jegyzik és még vettem olyat,ami 1991-ben a boltból jött ki újonnan(nem i vagy e,hanem a sima 3020)
tőlem nemrég (vagy 5-6éve) pont egy techno-DJ vitt el ilyet. igaz,Ő az okosabb techno-t míveli,(pl chemical brothers) oda ez a jobb. kint a kertbe a "teknőt" döngetni az orion HS500-asokon, valsz a teknics csutkáranyomott treeble és bass potikkal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
milyen árban futnak?
ebay-es árak
bár itt néha többe kerül a szállítás mint maga az erősítő
ha jól emlékszem akkor az A sorozat az ami igzán jó (de erről revox tud többet mondani)
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 712
Sztereó erősitők
milyen árban futnak?
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- tz-
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Sztereó erősitők
Attól függ hány éves vagy, milyen zenét hallgatsz és milyen az összes többi komponens.
A HIFI-t valahol el kell kezdeni.
A NAD zeneibb mint a Technics, de a mai techno és egyéb kortárs zenékhez nem a legjobb választás.
Sztereó erősitők
SziasztokSzerintetek a technics erősítőkkel érdemes foglalkozni sztereóban,gondolok itt a SU-300 és társaira.valakinek van vmi vélemény ezeknek a hangjukról?
Balazs
az árából egy kis nad sokkal jobb lesz. a 3020 jobban múzikolt ismerősnél,mint a nagy,deprez műszeres technincs elő-végfok.
halfnote.hu
halfnote.hu
Sztereó erősitők
Sziasztok
Szerintetek a technics erősítőkkel érdemes foglalkozni sztereóban,gondolok itt a SU-300 és társaira.valakinek van vmi vélemény ezeknek a hangjukról?
Balazs