Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
-
Vendég
Lemezjátszó
Ez pont olyan szerencsétlenek (megvágása miatt) számára készül, akik egy PC-t sem képesek használni, vagy egy asztali cd írót rendesen beüzemelni.
A edvencem akkor is a Metro-s ujsiból a "CsúcsÁru 9900ft-ért a fadobozos elta Lp jáccó kristályhangszedővel :kiraly:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11345
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
LP-t CD-re Origo
"... csak speciális, Digital Audio-címkével ellátott CD-lemezekre írja át a fekete korongok tartalmát, amelyeket a szabvány hifiberendezések felismernek, de később csak egy másolat készíthető róluk. A tesztek szerint a digitális bakelit-kópia hangminősége sem tökéletes, a mély tartomány például szinte teljesen elvész a felvételeken.
Szintén a másolásvédelem érdekében a lejátszóról nem lehet kivezetni a hangot külső erősítőre, más analóg eszközt viszont rá lehet kötni a digitalizáláshoz. Így külső rádiókészülékről, vagy kazettás magnóról is CD-re lehet vele írni a zenét, adásokat, és ilyenkor a hangminőség is sokkal jobb."
:kiraly:
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Lemezjátszó
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Lemezjátszó
par dolog:
revox: koszi a tippet a mechanikus antiskatingre:)... bejott, a lemezjatszo nem allt teljesen vizszintesen, megprobaltam kivizszintezni -> stereokepel mar semmi gondom...
lattam jobb gepek hasznalata kozben lemezleszoritokat, gondoltam semmit nem vesztek, kiprobaltam ratettem leszorito gyanant 1 kisebb uveg gyertyatartot, aminek azert igencsak van sulya... a lemezen talahato serceges sokkal kevesebb lett, vagy csak kevesbe hallatszik, es mintha a magas tartomany is jobban ervenyesulne..., a kerdesem, hogy hol lehet valami max parezerforintos lemezleszoritot kapni(a lencohoz nem szanok ra most tobbet),vagy esetleg keszitessek 1-et(mi az ajanlott lemezleszorito sulya?), mert enel az uveg megoldasnal, nagyon oda kell figyelnem, nehoyg excentrikusan keruljon a lemezre...
a valaszokat elore is koszi...
A Project-en van csavaros leszorító...
Vettem az adast:) de varjuk ki meg a vegfokom,es a phonom meglesz es ki lesz fizetve...aztan majd beszelunk errol is...
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Lemezjátszó
par dolog:
revox: koszi a tippet a mechanikus antiskatingre:)... bejott, a lemezjatszo nem allt teljesen vizszintesen, megprobaltam kivizszintezni -> stereokepel mar semmi gondom...
lattam jobb gepek hasznalata kozben lemezleszoritokat, gondoltam semmit nem vesztek, kiprobaltam ratettem leszorito gyanant 1 kisebb uveg gyertyatartot, aminek azert igencsak van sulya... a lemezen talahato serceges sokkal kevesebb lett, vagy csak kevesbe hallatszik, es mintha a magas tartomany is jobban ervenyesulne..., a kerdesem, hogy hol lehet valami max parezerforintos lemezleszoritot kapni(a lencohoz nem szanok ra most tobbet),vagy esetleg keszitessek 1-et(mi az ajanlott lemezleszorito sulya?), mert enel az uveg megoldasnal, nagyon oda kell figyelnem, nehoyg excentrikusan keruljon a lemezre...
A Project-en van csavaros leszorító...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Lemezjátszó
lattam jobb gepek hasznalata kozben lemezleszoritokat, gondoltam semmit nem vesztek, kiprobaltam ratettem leszorito gyanant 1 kisebb uveg gyertyatartot, aminek azert igencsak van sulya...
a lemez leszorítóval vigyázni kell. a tányércsapágy a megszokott terhelésre lett méretezve. ezt ha nagy tömeggel még megterheled,jobbnai génybe fogja venni. a tuti tippet sokan mendanák meg,mi is,de igazából a fene tudja. vannak "gyári" leszorítók,de szinte mindegyikre mondja 50%,hogy jó és 50%,hogy nem. a csavarozható csapágyterhelés szempontjából kedvezőbb. de ez is megoszlik,van aki szereti,van aki nem. spec nekem csavaros van,de ehhez adták. lehet venni ilyne csavaros kupakot neten,de akkor a tengelyvégre kell egy menet. ha szerencsés vagy,külső ment,ha nem,esztergány...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lemezjátszó
Mert mindenki csak dicsekszik hogy mije van de szegény meridának senki nem árulta el hol vette
Feri már írta, hogy náluk van! Én az enyémet csak azért tettem fel, hogy mutassam Meridának, hogy néz ki, -amelyik a lemez síkjában mér-, mert amit Revi feltett, az nem olyan...
Tesla HC 07 futómű, MW 2002 pick-up, Orister erősítő, RFT hangdobozok...
Lemezjátszó
Mert mindenki csak dicsekszik hogy mije van de szegény meridának senki nem árulta el hol vette
Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji
Lemezjátszó
Nekem ilyen van...
de hol vetted?????????? :kiraly: :vazeg:
Ebay... Egyébként mit mérgelődsz folyton, ha szabad kérdeznem?
Lemezjátszó
par dolog:
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
-
Vendég
Lemezjátszó
kipróbáltam de sajna nem mutat kevesebbet
Nekem oan kéne, ami többet mutat. Kaxálnék a zödségeseknél... :kiraly:
Lemezjátszó
Ha a mérleg szélére állsz akkor kevesebbet mutat?? :kiraly:
Igen.
Formálódnak az fizika új törvényei.
OFFTOPIC:
Semelyik törvény nem formálódik. Bizonyos mechanikai felépítés esetén ez bezony nemhogy előfordulhat, hanem kevesebbet mutat mindig. Főleg a régi, tisztán mechanikus mérlegeknél van így.
Üdv: DDL
kipróbáltam de sajna nem mutat kevesebbet
Pioneer PD9700 CD játszó
Heybrook HB3
Infocus In72 proji
Lemezjátszó
Nekem ilyen van...
de hol vetted?????????? :kiraly: :vazeg:
Pioneer PD9700 CD játszó
Heybrook HB3
Infocus In72 proji
Lemezjátszó
Ha a mérleg szélére állsz akkor kevesebbet mutat??
Igen.
OFFTOPIC:
Semelyik törvény nem formálódik. Bizonyos mechanikai felépítés esetén ez bezony nemhogy előfordulhat, hanem kevesebbet mutat mindig. Főleg a régi, tisztán mechanikus mérlegeknél van így.
Üdv: DDL
Analóg:
Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó
Digitális:
Blaupunt CP-2990 cd játszó
Pioneer N50A hálózati zene
Cayin MT-35 erősítő.
ProAc Response 2.5 hangdoboz.
Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.
Lemezjátszó
Söt! Ha megforditod, és az alja wan felfelé és ugy állsz rá, akkor minuszt mutat.
Hú, ezt muszáj kipróbálnom
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Lemezjátszó
Nekem ilyen van...
-
Vendég
Lemezjátszó
Igen.
Söt! Ha megforditod, és az alja wan felfelé és ugy állsz rá, akkor minuszt mutat.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11345
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
Igen.
-
Vendég
Lemezjátszó
Igen.
Itt nem a szélére teszed a tűt, hanem mellé...
-
Vendég
Lemezjátszó
Én most pl itt is találtam tűerő mérőt... meg szénszálas tűtisztítót, meg egy rakás hangszedőt
Ez egy teljesen hasznawehetetlen müanyag bigyo.
Mondjuk mit wárx manapság 840.- Ft-ért?
-
Vendég
Lemezjátszó
Én most pl itt is találtam tűerő mérőt... meg szénszálas tűtisztítót, meg egy rakás hangszedőt
Lemezjátszó
Uram fia!!!De hol lehet venni, tűmérleget!!!???
Feri lentebb írta, hogy náluk!
Persze, rendben, csak meglepett, hogy az orszégban egy helyen lehessen ilyesmit venni! Sajátos.
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
-
Vendég
Lemezjátszó
Uram fia!!!De hol lehet venni, tűmérleget!!!???
Feri lentebb írta, hogy náluk!
Lemezjátszó
Uram fia!!!
De hol lehet venni, tűmérleget!!!???
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2