Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz vs Denon vs Yamaha
1930-as 400 euró lesz??
Viszont a 1730-as is HDMI-s lesz, de nem Faroudjás.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Az érdekes, mert botata saját állítása szerint tegnap vitt haza egy DVD-1920-as Denon játékost.
Ami a Yamahát illeti, nézd meg a neten, hogy foglalkozak-e egyáltalán Yami firmware frissítések közlésével. Anélkül lemarad pl. a Piok mögött.
A gond az, hogy a hivatalos mo-i forgalmazó az Albacomp, ők meg nem viszik túlzásba a hifi/AV oldalaik gondozását.
Az lehet, de ahonnan én kértem, ott nincs készleten, csak az importőrtől tudja beszerezni a srác. Megrendelte, a cégnél egy alkalmazott visszaigazolta, hogy van, és közben nem jött meg az árú. Ezután derült ki, hogy elnézést, de mégsincs (fekete), és már nem is lesz, csak az új típus szeptember elején...
Sziasztok!
Újabb fejlemény, nincs Denon 1920-as dvd a forgalmazónál, mert idő közben megszüntették
Az utód modell a 1930 csak Szeptember elején várható. A boltos közölte, hogy szerinte várjam meg, és addig ad kölcsön egy dvd-t, vagy válasszak mást. Ahogy beszélgettünk szinte mindent be tud szerezni az ürge, akár Onkyo, Yamaha, vagy Rotelről is legyen szó. Mivel a Marantzal egyszer már megjártam, azt közölte, hogy azt nem hoz még egyszer, nem akar ismét olyan galibát.
A kérdésem az lenne, hogy várjam-e meg az új Denonokat katt ide, de sajnos francia , vagy vegyek Yamahát?
A Yamaha sokkal roszabb hangminőségre, mint a Denon/Marantz?
A DivX képességekben megközelíti a noname, vagy a Pioneer dvd lejátszókat?
Az érdekes, mert botata saját állítása szerint tegnap vitt haza egy DVD-1920-as Denon játékost.
Ami a Yamahát illeti, nézd meg a neten, hogy foglalkozak-e egyáltalán Yami firmware frissítések közlésével. Anélkül lemarad pl. a Piok mögött.
A gond az, hogy a hivatalos mo-i forgalmazó az Albacomp, ők meg nem viszik túlzásba a hifi/AV oldalaik gondozását.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Sziasztok!
Újabb fejlemény, nincs Denon 1920-as dvd a forgalmazónál, mert idő közben megszüntették
Az utód modell a 1930 csak Szeptember elején várható. A boltos közölte, hogy szerinte várjam meg, és addig ad kölcsön egy dvd-t, vagy válasszak mást. Ahogy beszélgettünk szinte mindent be tud szerezni az ürge, akár Onkyo, Yamaha, vagy Rotelről is legyen szó. Mivel a Marantzal egyszer már megjártam, azt közölte, hogy azt nem hoz még egyszer, nem akar ismét olyan galibát.
A kérdésem az lenne, hogy várjam-e meg az új Denonokat katt ide, de sajnos francia , vagy vegyek Yamahát?
A Yamaha sokkal roszabb hangminőségre, mint a Denon/Marantz?
A DivX képességekben megközelíti a noname, vagy a Pioneer dvd lejátszókat?
Megleptem magam egy ilyen kis finomsággal (Arcam DV137 DiVA). Kíváncsi leszek, hogy mire képes ez a Zoran Vaddis 888s core proci...
Mivel az Arcam-ban is Zoran 888 van:
---------------------------------------------
A Zoran 888 a Sigma Designs mellett a legjobban fejlesztett chip.
A 882-es Zoran nekem egy ultragagyi lejátszóban tetű lassúnak tűnt, de vitt mindent a lejátszó, stabil volt a szoftver.
A Zoran 888 szerinetm stabilabb a Sigma Designs-nál, mivel a 888-ba max. HD JPG-t tettek (JPG max. 1920x1080 felbontásig, a "klasszikus" 720x576 helyett.)
DE a SigmaDesigns-os lejátszók firmware-ileg nem olyan stabilak.
A SigmaDesigns chipre épülő lejátszókat gyártó cégek próbálkoznak...
hol több (Snazio) hol kevesebb (HD Mediabox) sikerrel.
A fagyás előfordul (hol több, hol kevesebb), bár HD DivX és HD Wmv-t más chip még jelenleg ilyen szinten sem tud. (egyelőre)
A Zoran nagy reménység lesz, 1-2 év múlva lehet, hogy piacvezető lesz a HD DivX, HD Wmv-s játékosok piacán.
(A Zoran firmware-t New Age már nézegeti.)
Amit még tudni kell: a Zoran jóval olcsóbb előállítású chip, mint a SigmaDesigns, pedig a Zoran 888-ban is ott "lapul" hardverileg a HD DivX és HD Wmv lejátszás lehetősége (de szoftveresen nem "mentek utána" még)
A Sigma Designs rizikózik, tehát az ilyen chipes lejátszót gyártó cég bevállalja a nem stabil firmware-t is, a Zoran nem kapkodja el, de jóval stabilabb: csak olyat tud, ami nem fagy és van mögötte letisztult firmware (szoftveres) háttér
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Köszi rea, abszolút tájékozatlan vagyok a témában, tudsz ajánlani vmi musicalis DVD lejátszót akár használtan is 50 ezer körül? Ja és nekem fontos az 5.1-es kimenet, mert azokról hajtom meg az erősítőket.Lehet hogy hülyeség ez is.
Írtam privit.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Köszi rea, abszolút tájékozatlan vagyok a témában, tudsz ajánlani vmi musicalis DVD lejátszót akár használtan is 50 ezer körül? Ja és nekem fontos az 5.1-es kimenet, mert azokról hajtom meg az erősítőket.Lehet hogy hülyeség ez is.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Kifutóban lévő denon modellekkel szemezgetek, van egész jó áron denon DVD 2800 MKII. és egy DVD 3300-as. Van véleményetek, hogy érdemes-e még beruházni régen még felsőbb kategóriába tartozó lejátszókba? 80ezer forintért mérnék őket. A leír szerint a kategóriájukban elég jó hangjuk is van ezeknek a Vd lejátszóknak, és ez nekem fontos mert sok zeném is van amit szeretek hallgatni.
Még egy kérdés a DVD 3300 állítólag nem játszik le írott de írott DVD-ket már igen, eztnem érte hogy müxik, és lehet-e valahogy képessé tenni, hogy írott CD-ket is lejátszon?
80-ért felejtsd el.Hogy kifutó modellek,az olyan,mint a 3 éves Grundig,gömbölyű tévé...6-8 éves gépek.A 3300 sosem fog írott CD-t játszani,a Panasonic A7-esen alapul,azok meg nem vittek ilyesmit.Ebből is látszik a koruk.
A Denon 2800 tényleg jó hangú (a 3300 is,de ez kiesik akkor az írt CD miatt),de 80-ért nem éri meg akkor sem.Ráadásul igaz,hogy viszi az írott DVD-t,de azért igen érzékeny a lemezre.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Kifutóban lévő denon modellekkel szemezgetek, van egész jó áron denon DVD 2800 MKII. és egy DVD 3300-as. Van véleményetek, hogy érdemes-e még beruházni régen még felsőbb kategóriába tartozó lejátszókba? 80ezer forintért mérnék őket. A leír szerint a kategóriájukban elég jó hangjuk is van ezeknek a Vd lejátszóknak, és ez nekem fontos mert sok zeném is van amit szeretek hallgatni.
Még egy kérdés a DVD 3300 állítólag nem játszik le írott de írott DVD-ket már igen, eztnem érte hogy müxik, és lehet-e valahogy képessé tenni, hogy írott CD-ket is lejátszon?
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Marantz SR-7500 (hát ez kifutó) 209 e(az SR-8500 max csak akkor jöhetne szóba, ha jócskán leesne az ára)
Yamaha RXV-1600RDS 220 e
Onkyo TX_SR703E 200 e (Sajna a gyengélkedő forint miatt volt ez 170 körül is!)
Szerintem ezeket, azért olcsóbban is be lehet szerezni!
Igen be lehet, de az árakat egy helyről vettem az összehasonlítás miatt.
Projektor: InFocus SP 4805; A/V erősítő: Onkyo TX-DS595; DVD: Onkyo DV-SP500; Front: Wharfedale Diamond 8.4; Center: Wharfedale Diamond 8C; Surround: Wharfedale Diamond DFS Sub: Polkaudio PSW-10
Hi-Fi:
Erősítő: Sony TA-F245R; CD: Sony CDP-XE700; Hangfalak: Wharfedale Diamond 8.3
-
Vendég
Mi lett vele ? Egyik baratomnak is ilyen gondja van ...
Allitolag Panasonic MN2DS0009VP chipset van benne, mint a nagytestverben is: 6600-ban ...
Koszi
Szerintem beállítási hiba, esetleg szoftverhiba v. -hiányosság. A Pana chipsetre nem érdemes ráfogni, mert a Pana DivX lejátszói nem csinálnak ilyet.
Koszonom a valaszokat mindenkinek!
Akkor ez igy felejtos, divx lejatszasra marad a baratom ceges laptopja, ha pedig nem akarja folyton dugdosni, akkor nem nezi ...
Csak és kizárólag mozira kellene az új jelölt.
Ha valamelyik készülékkel van konkrét tapasztalatotok, ne tartsátok magatokban
Mindhárommal van,igaz,Onkyo-bol csak 803-as volt.Egyértelműen Yamaha 1600.Filmre messze a legjobb,és zenére sem gyenge,sokkal jobb,mint az előző Yamaha széria.
Kifejtenéd egy kicsit bővebben, ha nem gond? Miben veri meg a Marantzot, Onkyot, Pioneert? Mármint a konkrét típusait, amiket írtam.
Mi volt a baj az előző Yamahákkal? Volt olyan üzlet, ahol a Yamahára fanylogtak, pedig árulták.
Projektor: InFocus SP 4805; A/V erősítő: Onkyo TX-DS595; DVD: Onkyo DV-SP500; Front: Wharfedale Diamond 8.4; Center: Wharfedale Diamond 8C; Surround: Wharfedale Diamond DFS Sub: Polkaudio PSW-10
Hi-Fi:
Marantz SR-7500 (hát ez kifutó) 209 e(az SR-8500 max csak akkor jöhetne szóba, ha jócskán leesne az ára)
Yamaha RXV-1600RDS 220 e
Szerintem ezeket, azért olcsóbban is be lehet szerezni!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
De a Marantz ilyen jellegű problémáira mintha felhívták volna a figyelmedet anno.
Erre nem emlékszem pontosan, illetve a DivX kezelésnél az lett kihangsújozva, hogy a feliratokkal, illetve az XviD-el vannak, lehetnek gondjai, de a felirat abszolút nem számít nálam. A Denonnál hallottam több kehességet, de remélem azzal már együt fogok tudni élni, és műszakilag, minőségileg tényleg egy megbízható (örök életű) darab lesz
Én tényleg így hallottam
Nem is az előző hozzászólásodban irtak alapján írtam amit irtam.
Nem értetted, de hagyjuk mert lényegtelen a dolog.
A lényeg, hogy Neked tetszen.
De a Marantz ilyen jellegű problémáira mintha felhívták volna a figyelmedet anno.
Én tényleg így hallottam
Itt a lényeg.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Ámen. Legyen úgy.
Azért megnyugtató, hogy a marketingesek sem hiába melóznak.
Marketing ide, marketing oda; engem nem vásároltak meg (azt hiszem)
Én tényleg így hallottam
A Marantz nekem teljesen megfelelt volna cd hangra is, és mozinál is sokkal jobban szólt azonos erősítőn/hangfalon hallgatva, mint a kínai csoda. A Marantznál sem feliratgondom volt, nincs is feliartos filmem, hanem az, hogy a képet a képernyő közepére tette csak ki egy kis kockába, vagy téglalapba, és nem tudtam teljesképernyőbe kitenni. Ha bekapcsoltam a nagyítást, akkor meg levágott a filmből...Ha a Denon alapból teljesképernyősbe teszi ki a képet, és hangra is Marantz minőség lesz, akkor jó. Pio-t tényleg meghallgattam, és az nekem túl steril volt. Rendben, hogy a lemezen is az volt, egy művi steril sávonként felvett stúdió zene, de szzerretem, ha picit szinezett, lágyabb, melegebb a hang, nem pedig olyan érzelemmentesen gépies. A Pioneer hangját valamelyest a Mission hangfal lágyította, de nem volt az az igazi lágy hang, mint a Marantz (dvd)/Denon(hm erősítő)/Celestion triumvirátus, ami végül megfogott mind sztereó, mind mozi hangban. Ezért is a következő lépésem a Denon volt, amit remélem már 1-2 héten belül meg is kapok.
Ámen.
Legyen úgy.
Azért megnyugtató, hogy a marketingesek sem hiába melóznak.
Én meg élvezni szeretem a készülékeimet, nem cserélgetni.
Habár Nekem is volt ilyen időszakom. De végre lenyugodtam.
Ha divx-et (is) akarsz nézni, annál jobb, praktikusabb, feliratot rendesen kezelő gyártót nem találsz. De ezt már leírtuk párszor.
Ha meg azzal ámítod még mindig magad, hogy egy alap marantznak vagy denonnak jobb cd hangja lesz, (Mert ugye anno kifejtetted, hogy a pio ezért (is) kiesik Nálad) mint akár egy max. 20e forintos használt cd-nek akkor meg végülis mindegy. (pláne ha így is hallod)
Ha meg ennyire nem vagy nyitott, hogy kipróbáld, akkor megette a fene az egészet. Itt azért nem Shakti kő féle csodákról van szó ugye.
Te tudod, de ha denonnal befürdesz, a nad-al való próbálkozás teljesen felesleges.
Egyébként ez a Nekem nem szimpatikusak vélemény kicsit megmosolyogtató mert nagy valószínűséggel hasonló minőségű alkatrészből készül mindegyik (azonos kategóriában persze) csak kb. 2 utcával arréb a szomszéd gyárban, kína valamelyik városában.
A Marantz nekem teljesen megfelelt volna cd hangra is, és mozinál is sokkal jobban szólt azonos erősítőn/hangfalon hallgatva, mint a kínai csoda. A Marantznál sem feliratgondom volt, nincs is feliartos filmem, hanem az, hogy a képet a képernyő közepére tette csak ki egy kis kockába, vagy téglalapba, és nem tudtam teljesképernyőbe kitenni. Ha bekapcsoltam a nagyítást, akkor meg levágott a filmből...
Ha a Denon alapból teljesképernyősbe teszi ki a képet, és hangra is Marantz minőség lesz, akkor jó. Pio-t tényleg meghallgattam, és az nekem túl steril volt. Rendben, hogy a lemezen is az volt, egy művi steril sávonként felvett stúdió zene, de szzerretem, ha picit szinezett, lágyabb, melegebb a hang, nem pedig olyan érzelemmentesen gépies. A Pioneer hangját valamelyest a Mission hangfal lágyította, de nem volt az az igazi lágy hang, mint a Marantz (dvd)/Denon(hm erősítő)/Celestion triumvirátus, ami végül megfogott mind sztereó, mind mozi hangban. Ezért is a következő lépésem a Denon volt, amit remélem már 1-2 héten belül meg is kapok.
Ja és még valami: a DivX is csak pár tv rip miatt fontos, ami hivatalosan semmi más formátumban sem beszerezhető...
Mindhárommal van,igaz,Onkyo-bol csak 803-as volt.Egyértelműen Yamaha 1600.Filmre messze a legjobb,és zenére sem gyenge,sokkal jobb,mint az előző Yamaha széria.
Anno nem véletlen magyaráztuk - időnket nem kímélve - hogy vegyél egy Pio575/585-öt.Azzal semmilyen formátummal, semmilyen gondod nem lenne.
De ez így jó, talán majd a saját hibádból tanulsz, ha már más tapasztalataiból nem voltál hajlandó.
Pedig az ilyen fórumok pont erre jók.
A Marantz szvsz nem fog szétszakadni az erölködéstől, hogy a divx miatt új rirmware-t kreáljon.
Persze, és a DivX részét meg is értem, de nekem nem szimpatikusak a Pioneer termékei. Remélem a Denon már jobb lesz Egyébként a Marantzal sem az volt a gondom, hogy 10-ből 9-et nem játszott le, hanem az, hogy mindent amit lejátszott, azt hibásan tette. Talán 1 film volt ez alól kivétel.
Ha a Denon is ilyen kehes lesz, remélem, hogy nem, akkor bepróbálok egy NAD-ot. Nem nyugszom, amíg egy nekem tetsző minőségi lejátszót találok.
Én meg élvezni szeretem a készülékeimet, nem cserélgetni.
Habár Nekem is volt ilyen időszakom. De végre lenyugodtam.
Ha divx-et (is) akarsz nézni, annál jobb, praktikusabb, feliratot rendesen kezelő gyártót nem találsz. De ezt már leírtuk párszor.
Ha meg azzal ámítod még mindig magad, hogy egy alap marantznak vagy denonnak jobb cd hangja lesz, (Mert ugye anno kifejtetted, hogy a pio ezért (is) kiesik Nálad) mint akár egy max. 20e forintos használt cd-nek akkor meg végülis mindegy. (pláne ha így is hallod)
Ha meg ennyire nem vagy nyitott, hogy kipróbáld, akkor megette a fene az egészet. Itt azért nem Shakti kő féle csodákról van szó ugye.
Te tudod, de ha denonnal befürdesz, a nad-al való próbálkozás teljesen felesleges.
Egyébként ez a Nekem nem szimpatikusak vélemény kicsit megmosolyogtató mert nagy valószínűséggel hasonló minőségű alkatrészből készül mindegyik (azonos kategóriában persze) csak kb. 2 utcával arréb a szomszéd gyárban, kína valamelyik városában.
Anno nem véletlen magyaráztuk - időnket nem kímélve - hogy vegyél egy Pio575/585-öt.Azzal semmilyen formátummal, semmilyen gondod nem lenne.
De ez így jó, talán majd a saját hibádból tanulsz, ha már más tapasztalataiból nem voltál hajlandó.
Pedig az ilyen fórumok pont erre jók.
A Marantz szvsz nem fog szétszakadni az erölködéstől, hogy a divx miatt új rirmware-t kreáljon.
Persze, és a DivX részét meg is értem, de nekem nem szimpatikusak a Pioneer termékei. Remélem a Denon már jobb lesz Egyébként a Marantzal sem az volt a gondom, hogy 10-ből 9-et nem játszott le, hanem az, hogy mindent amit lejátszott, azt hibásan tette. Talán 1 film volt ez alól kivétel.
Ha a Denon is ilyen kehes lesz, remélem, hogy nem, akkor bepróbálok egy NAD-ot. Nem nyugszom, amíg egy nekem tetsző minőségi lejátszót találok.
Még megemlítenék két márkát. Denon és Pioneer. A Denon AVR-2807 már túl drága lenne. A Piokat meg van aki szidja (mármint erősítőként), más meg egekig magasztalja, hát nem tudom, fenntartásaim vele kapcsolatban nekem is vannak... A Pioneer VSX-AX2AV szép, de masszívnak tűnik. De a 460 W-os teljesítményfelvétel , hát ha elosztom 7-el, akkor ugye csatornánként 65.7 W. Az én Onkyomnak 435 W, csatornánként 87 W.
Hi-Fi:
Szerintetek mennyit érhet az aláírásomban szereplő Onkyo erőlködő (fekete)? Most telik le a garija ősszel, 2.5 éves.
Mivel régóta becsomagolva senyvednek a surround back hangsugárzóim, gondolkozok egy 7.1-es AVR-en. (Sajna egyelőre csak gondolkozok). Olvastam, meg szó esett itt is a fórumon az Onkyo új üzletpolitikájáról, minőségről, azért mégiscsak beválasztottam egyet a listába, mivel én az Onkyo-t maszív, strapabíró készülékeknek ismertem meg. Ők lennének a jelöltek:
Marantz SR-7500 (hát ez kifutó) 209 e
(az SR-8500 max csak akkor jöhetne szóba, ha jócskán leesne az ára)
Yamaha RXV-1600RDS 220 e
Néhány fontosabb tulajdonságot kiemelnék:
Marantz: szoftver frissítési lehetőség, LCD-s távvezérlő, THX Select, alu előlap,
Yamaha: LCD-s távvezérlő, THX Select2, 17.4 kg, húzott alu hűtőbordák, késleltetési idő szabályozás
Onkyo: nagykapacitású elektrolit kondenzátorok, túlméretezett teljesítményű - magas minőségű transzformátor, rezonancia-mentes kivitel, THX Select2, alu előlap, automatikus túlvezérlés védelem, húzott alu hűtőbordák
Onkyo-nál és Marantz-nál szélessávú bemenet 7.1, Yamaha-nál 5.1. Ez nem tudom mit jelent?
Hi-Fi:
Persze, csak nem találtam ezüst fotót.
Szórend hiba: Nem találtam, csak ezüst fotót.
Vagy eleve rosszul írta. :smile19:
Mint ahogy én is szoktam...
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450