Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio gyűjtemény képekben :-)
A bal felső egy nem túl új Cranberries lemez, viszont a Placebo 2006-os friss, meleg. Ez utóbbiból volt még 1 példány, elrejtettem, hátha valakit érdekel...
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Legszívesebben levágnám azoknak a kezét, akik a dobozra ragasztgatják a hülye matricákat. Eltartott egy darabig mire letisztogattam a tokokat. Sajnos néhányat cserélni is kellett mert repedt vagy törött volt.
A POD-ban még bonusz DVD is van! Az a José Cura lemez például 5400 helyett 150 volt. hm
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Volt ma néhány leárazott CD a csömöri Auchan-ban vettem is mindjárt 25-öt.
Végre egy normális gyűjtemény (majdnem mint az enyém... )
Neked még tartozom egy Kraftwerk gyüjteménnyel (csak a képpel ), de nem bírok két német nyelvü lemezt beszerezni.
Atilius gratula, szép gyüjtemény.
-
Vendég
Végre egy normális gyűjtemény (majdnem mint az enyém... )
De szép gyűjtemény!
És ha már így belejöttem akkor a Lorenna McKennitt-ek.
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
A maradék.
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
A Mike Oldfield albumok gyűjteménye.
az a normális, ha sok megfordul! szép gyűjtemény, nagyrészét láthattam élőben is!hol vannak az LP-k?
Na igen, az lemaradt, majd holnap rakok fel képet!
system
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
EBAY! - ha a djshop-ra nem akarsz várni (amúgy megbízható, jó hely!)ha sok pénzed van nála van még 40 másik DM cucc spórolj a postán...
az a gond, hogy nekem nincs kártyám amivel tudnék fizetni, sőt azt sem tudom hogy kell lebonyolítani. :S
csak úgy működne ha valaki megrendenelné nekem, de még nem találtam partnert.
blogom
EBAY! - ha a djshop-ra nem akarsz várni (amúgy megbízható, jó hely!)
ha sok pénzed van nála van még 40 másik DM cucc spórolj a postán...
system
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Hol tudnék venni Depeche Mode - In Your Room 12 Inch VINYl-t? Metro-nomban sincs
djshop
http://www.djshop.hu/lemez.php?shopSID= ... &id=370408
nagyonszépenköszönöm
blogom
Hol tudnék venni Depeche Mode - In Your Room 12 Inch VINYl-t? Metro-nomban sincs
djshop
http://www.djshop.hu/lemez.php?shopSID= ... &id=370408
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

blogom
az a normális, ha sok megfordul! szép gyűjtemény, nagyrészét láthattam élőben is!hol vannak az LP-k?
Na igen, az lemaradt, majd holnap rakok fel képet!
az a normális, ha sok megfordul! szép gyűjtemény, nagyrészét láthattam élőben is!
hol vannak az LP-k?
system
Gratula, szép gyüjtemény.
Klassz, hogy te sem ragadsz le egy zenei stílusnál, ahogy filmekből is van jó akciófilm és dráma is, úgy zenéből is van jó pop, dance, house, vagy éppen jazz is.
Köszi srácok!
Hát nem az biztos! Sok minden megfordul nálam előadói szinten és stílusilag is egyaránt.
A CD kollekcióm:
A középső sor csak Mariah Carey. Balsó sor Blank & Jones és All Saints, míg a jobbsó sor Britney meg George Michael.
3/1
Gratula, szép gyüjtemény.
Klassz, hogy te sem ragadsz le egy zenei stílusnál, ahogy filmekből is van jó akciófilm és dráma is, úgy zenéből is van jó pop, dance, house, vagy éppen jazz is.
Gratla Cosmo.
Nem semmi gyüjtemény.
3/3
És még egy osrnyi.
3/2
Alsó két sorba írott lemzek vannak, Mentségemre szolgáljun, mind amcsi vagy japán kiadásó Madonna, Cher, PSB maxi.
A CD kollekcióm:
A középső sor csak Mariah Carey. Balsó sor Blank & Jones és All Saints, míg a jobbsó sor Britney meg George Michael.
3/1