Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Filmcsillag
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Mikor ilyeneket olvasok megpróbálok visszagondolni saját fiatalságomra. Mert fiatal én is voltam, de ennyire hülye is? :smile15:
-
Vendég
DVD Filmcsillag
sziasztok,
tegnap megvettem az elso dvdfilmcsillag magazinom mert mar regi kerdvencem a mellekelt film (e.gy.v).
regebben is ilyen filmeket adtak az ujsaghoz?
nem irna meg vki h mik voltak akorabbi mellekletek?
probaltam megkeresni az oldalukon (http://www.dvdmagazin.hu/anno.php) de nem vmi tuti a page.
thanX (),
egy newcomer
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Hát, Jockey ennek tényleg nincs olyan megrendít?en kidolgozott látványvilága mint az Amerikai Shogunkölykök Visszaütnek 5. részének és hasonló színésznagyságokkal sem találkuzonk, mint Joe T. "the killer" Smith )
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Bár én sem az ennyire "müvészi" filmekhez vagyok szokva, de nekem KIMONDOTTAN bejott ennek a filmnek a szürreális látványvilága. Bizonyára a 2. megnézésre a primitív agyam felfogja majd a mondanivalóját ). Kedvet kapván a film szinvonalához, kijelentem hogy a három ujság közül ennek volt ebben az idényben a legértékesebb melléklete (bocs Belmondo fanok, de én kimondottan rühelem az ipsét)
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Ugye Jockey Ewing volt az, aki a Seagal filmeket ajnározta?
Na, akkor az ő értékelésének köszönhetően kedvet kaptam Az elveszett gyerekek városához.
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Na én már megvettem és megnéztem.
Összinte leszek ez volt valoszinüleg az utcsó DVD filmcsillag lapszám amit megvettem (hacsak elő nem rukolnak jövő honaptol tiszteséges filmekkel).
Gyakorlatilag a filmben egy normális színész nem sok annyi sincs, a látványvilag egyszerűen szar és siralmas, tartalmi mondanivaló a nullával egyenlő, és már sajna a sztori is ugy szar ahogy van.
Egyetlen pozitivum, hogy kedvenc szinkronszinészem Gáti Oszkár a hangja az amugy elkeseritően szar föszereplőnek.
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Helló
Ma hozta a postás
Hétfőre kivesézem, aztán majd leírom a véleményemet.
Üdv.
z
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Végre valami jó hír!!!!
A filmet nem ismerem ugyan, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Az Amélie meg az utóbbi idők egyik legjobb filmje - pofátlanság, hogy az Oscar jelölésekből egyet sem váltott díjra! :smile17:
-
Vendég
DVD Filmcsillag
ÁÁÁ nem hiszem el!!!! ))
Tényleg azt adják hozzá????
Már nem is tudom hány éve keresem azt a filmet. Valamikor régen kiadták VHS-en azóta semmi hír róla.
Valami hihetetlenül borzongató az egész képi világa. Nagyon-nagyon jó film szerintem.
Már jól indul a nap )
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Hali!
Én már láttam, divx-ben meg is van. Szerintem nagyon jó film, egészen különleges hangulata van. Alapvetően sötét és nyomasztó, de mégis átdereng rajta az optimizmus és a gyermeki ártatlanság. (Na ez nagyon költőire sikeredett...) Mindenképp kötelező darab. Nem is vettem észre, hogy az Amelie rendezője rendezte, de így már érthető, miért ilyen jó ...
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Ma olvastam, hogy az új melléklet (DVD filmcsillag márciusi szám)
Jean-Pierre Jeunet filmje
(ő rendezte az Alien4 és az Amelie csodálatos élete című filmeket)
Cím: Elveszett gyerekek városa
Nyelv:
- Magyar 2.0 Dolby Surround
- Francia 5.1 Dolby Digital
Felirat: magyar
Játékidő: kb.108 perc
Képarány: 16:9 (1.85:1)
Úgy látszik a Filmcsillag művészfilmeket fog adni mellékletként (személy szerint ennek igazán örülök).
Ezt a filmet még nem láttam, tud róla valaki valamit?
z
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Most akkor vegulis ezt meg lehet venni 1300-ert a kiadonal, vagy nem ? Es ha igen, akkor hol van helyileg ez?
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Hi
Ma sikerült megvennem a 4. újságosnál. Ott is az utolsót. :-) A filmet anno többször láttam moziban, és amikor a tv leadta felvettem videora, es ott is megneztem parszor. Mar elore orultem, hogy megjelenik dvd-n, annak meg plane, hogy olcsobban juthatok hozza mellékletként.
A magyar hang most is (mint midnig) eltér az angoltol, nekem a párbeszédeknél sokkal harsányabbnak tűnt.
ooz
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Arizonai álmodozók (Emir Kosturica) Nemrégen írták meg a dvdcenter hírekben...
NZS
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Helló Mindenkinek.
Sz'al a hétvégén végignéztema filemet, vagy kétszer.
Jó
Hangulat csúcs... Szereplők nagyon jók. Story a közepéig nagyszerű, attól kezdve lehangoló, de a vége megint szuper.
Zenéje sokáig motoszkál benned.
Technikai paraméterei is OK. :smile7:
Jobb mint egynémely 5000Ft feletti kiadvány . Sokkal jobb :smile15:
Ezeddig a legjobb DVD melléklet akármilyen újságnál.
Az újság maga nem sokat ér (kb. Story Magazin szint, de sokkal jobb papíron).
Előrendelésben meg megérte az a 350 Ft ráfizetés (ennyiért hozta a postás).
Sok szerencsét az ujságárúsoknál való keresgetéshez :smile19:
Z
ui. Kár, hogy a Nemzetközi DVD Magazin nem kerül ennyibe (az is egy jó melléklet lesz)
-
Vendég
DVD Filmcsillag
az nekem kb 170km... de majd csak eljut ide is
a zinvaziummal viszont tele vannak az ujsagosok
-
Vendég
DVD Filmcsillag
nehéz lenne megnyomni a page down billentyűt 2-3x?
(viszont a lapot egyelőre sajnos sehol nem látom)
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Nehéz lenne leírni hog mi a melléklet ? Vagy csak Én nem láttam .
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Az újságmelléklet nagyon jó: sem a borítón, sem a lemezen nem utal semmi arra, hogy mellékletként jelent meg (értsd: boltban valószínűleg ugyanígy kapnád meg), és a film is nagyszerű
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Mar lehet kapni , de erdekes modon nem az ujsagarusoknal lattam (?) :smile47:
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Ma hozta a postás !
Hétvégén megnézem a filmet, meg átolvasom a lapot is, aztán majd tudósítok.
Az on line rendelés bevált
Hajrá, több ilyen mellékletet...
Z
ui. úgy látszik jót tesz a konkurenciaharc (mármint nekünk vásárlóknak)
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Hello Snake !
:smile1:
Köszi az infót !
Jöhetne már a tavasz...... :smile12:
z