Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: SzaboZE »

De speciel 37LC2R-t tudok hozni 367 000ért, ha érdekel.
32LB1R-et tudnál hozni értelmes áron?

SzaboZE

Decado
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Decado »

Mangob:
37LC2R LG, 37" LCD-TV, 1366*768, 178°V+H, 500cd/m2, 1200:1
Az adatok amiket te írtál, az LB1R szériára vonatkoznak, ami már drágább kategória. De speciel 37LC2R-t tudok hozni 367 000ért, ha érdekel.

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: SzaboZE »

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! 
Szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek az LG 37LC2R -es modelljéről? Valakinek esetleg nincs vele tapasztalata??? Médiában most 380e-ért adják, adatlapja alapján elég jó kis cuccnak tűnik (magyar lg oldalon nincs, érdemes a német oldalt böngészni). 1600-as kontraszt, DCdi faroudja, 2xHDMI, stb.. ja és ennyiért 94cm-es ellenben a másik - számomra esélyes - Sony 32S2000-essel.
Szóval, vélemény - tapasztalat???

üdv: mangob

Sőt ugyanott ennek 26"-os változata

26LC2R

Valaki használ ilyet?

LG 26LC2R , Samsung LE26R51 , esetleg Samsung LE27T51B Meliyiket érdemes

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Sam »

Ha olyan TV-t veszek, amin nincs audio kimenet (pl. LE27T51, mint ócsított megoldás), akkor pl. a SCART-ról rá tudom valahogy az éppen nézett TV adás hangját az erősítőre kötni? (elvilseg a cart-on van hang kimenet)
Nem. Van egy normálisabb megoldás:
(Egy másik ilyen tulajjal konzultáltam - neki is ez a típus van, nekem is)

Egyszerűen a panel jobb szélén lévő sztereó fejhallgató kimenetet (jack) használhatod úgy, hogy egy kábellel az erősítőhöz csatlakoztatod.

Köszi, emiatt gondolkoztam, hogy inkább R51 legyen (ami azért +30-40k). Lehet, hogy ezt választom, bár a scart specifikáció szerint van audio kimenet, ezért gondoltam.

A DVI-je egyébként tud HDCP-t?

A DVI HDCP-s a leírás szerint. De én egy Oppo DVD-lejátszóval csatlakozom a DVI-ra és az HDCP-free, úgyhogy nem tudtam tesztelni.

Sam
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony

mangob
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: mangob »

Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek az LG 37LC2R -es modelljéről? Valakinek esetleg nincs vele tapasztalata??? Médiában most 380e-ért adják, adatlapja alapján elég jó kis cuccnak tűnik (magyar lg oldalon nincs, érdemes a német oldalt böngészni). 1600-as kontraszt, DCdi faroudja, 2xHDMI, stb.. ja és ennyiért 94cm-es ellenben a másik - számomra esélyes - Sony 32S2000-essel.
Szóval, vélemény - tapasztalat???

üdv: mangob

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

... Egyszerűen a panel jobb szélén lévő sztereó fejhallgató kimenetet (jack) használhatod úgy, hogy egy kábellel az erősítőhöz csatlakoztatod.

Működik, de annyiból nem túl jó ez a megoldás, hogy a fejhallgató kimenetek sajnos nem a minőségükről híresek - villamos szempontból pedig: 32ohm-os terhelésre vannak tervezve és a jelszintjük is kicsit más.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha olyan TV-t veszek, amin nincs audio kimenet (pl. LE27T51, mint ócsított megoldás), akkor pl. a SCART-ról rá tudom valahogy az éppen nézett TV adás hangját az erősítőre kötni? (elvilseg a cart-on van hang kimenet)

Egyszerűen a panel jobb szélén lévő sztereó fejhallgató kimenetet (jack) használhatod úgy, hogy egy kábellel az erősítőhöz csatlakoztatod.

Köszi, emiatt gondolkoztam, hogy inkább R51 legyen (ami azért +30-40k). Lehet, hogy ezt választom, bár a scart specifikáció szerint van audio kimenet, ezért gondoltam.

A DVI-je egyébként tud HDCP-t?

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
Az lenne a kérdésem, hogy ti melyik LCD tv javasolnátok:
Samsung LET51BX  vagy Philips 32PF3320
Igazából nem valami nagy nappaliba lenne, a legközelebb eső fotel kb 1,5 méterre lenne tőle. Vagy várjak még és késöbb vegyek valami komolyabbat? Ezekben van kép a képben vagy eléggé alsókategoriásnak számitanak?
A válaszokat előre is köszönöm!
Fate

It van két 26"-os Sharp, elég jók, csak az olcsóbb 211-ért csak "16:9 + plazma" felbontást (960x540) tud. A drágább 1366x768.

http://www.pixmania.com/hu/hu/s_action/ ... index.html

Csak hát a Pixmania-ról megoszlanak a vélemények.
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

A kép amit linkeltem róla elég vacak, mert oldalról van: ennél azért laposabb!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Az én kérdésem, hogy létezik e 4:3-as képarányú LCD tv 70cm körüli képátlóval?
Kisebb van: Samsung 910MP - nem tudom miért monitor/TV-nek árulják, de egy teljesértékű 19"-os TV (1280*1024), a kép mérete kb. a korábbi 51cm-es TV-nknek felel meg... Eredetileg monitornak vettem, de a családom lecsapott rá így ma már szinte csak TV-ként használjuk. Falra szerelve szinte semekkora helyet nem foglal!

105 e Brutto körül már van sok helyen: IME

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Pixmania-ról elég durva dolgokat lehet olvasni tavalyról...
Olcsobbat.hu weboldalon vannak vásárlói visszajelzések. Elég érdekeseket írnak róluk.
Épp múltkor olvastam, ledöbbentem.
Pl itt is van alul egy rakat: http://www.olcsobbat.hu/stores/store-10016-main.html

gucs

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: gucs »

Sziasztok
Nézzétek meg a www.pixmania.hu-t ,mert elég nagy leárazáok vannak (pl. Toshiba 27wl54g : 188000 Ft)

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Van nálam 2020-as,holnap nekiugrok...
Kíváncsi leszek. MM-ben futólag megnéztem, mondjuk HD adás volt rajta, úgyhogy nem mérvadó.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Ha már LCD-k minőségéről esett szó,akkor néhány véleményre kiváncsi lennék!!Mit szóltok a Sony S2000 szériás lcd-hez???Szerintem magasan vezeti a listát maga mögé utasítva az összes plazmát,lcd-t???!!!A 40'-os lenne nekem a legmegfelelőbb,de 600e ft körüli ára az kiábrándító!!!Lehet,hogy az ár jó,csak mi keresünk keveset????
Az MM-ben láttam az S2000-est, tényleg szép képe van, csak drága ahhoz képest. Annyival azért nem szebb.

Van nálam 2020-as,holnap nekiugrok...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha már LCD-k minőségéről esett szó,akkor néhány véleményre kiváncsi lennék!!Mit szóltok a Sony S2000 szériás lcd-hez???Szerintem magasan vezeti a listát maga mögé utasítva az összes plazmát,lcd-t???!!!A 40'-os lenne nekem a legmegfelelőbb,de 600e ft körüli ára az kiábrándító!!!Lehet,hogy az ár jó,csak mi keresünk keveset????
Az MM-ben láttam az S2000-est, tényleg szép képe van, csak drága ahhoz képest. Annyival azért nem szebb.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Ehh ez én voltam, autologon nélkül.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem bántásként...De 852x480-as felbontás-sal semmiképp sem lehet HD Ready.Ettől viszont még tényleg jó tévé.
rea4

Igaz, a 4 feltétel közül csak 3-at teljesít.
Vagyis csak az alábbiakat:
1. HD bemeneti jelet fogad Analóg YPbPr és DVI vagy HDMI
2. Ezek a bemenetek fogadják a 1280x720-as felbontást 50 és 60Hz progresszíven (720p), és 1920x1080-as felbontást 50 és 60Hz váltott-sorosként (1080i)
3. A DVI és HDMI bemenet támogassa a HDCP-t.

Így akkor már pontos?

Jah és mégegyszer köszi a múltkori segítséget

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Én láma vagyok a témához, de mitől HD ez az LG? Azt olvastam, hogy a max. felbontása 852X480.
Lehet hogy korán reggel homályosan látok, de nem találom, hogy hol írtam azt hogy ez az LG HD lenne. Ellenben azt írtam, hogy összeségében jobban mutatnak rajta a HD anyagok, mint amit kinéztem LCD-t.
És hogy ez hogyan lehet?
Talán úgy, hogy ez az LG HD-ready, tehát fogadja a 720p, 1080i jelet is 50, 60Hz-en is, van HDMI kimenete, ami HDCP-s. Ez már elég ok, hogy megkapja a HD-Ready címkét, és hogy használjam HD-s anyagra is.

Nem bántásként...De 852x480-as felbontás-sal semmiképp sem lehet HD Ready.Ettől viszont még tényleg jó tévé.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Az lenne a kérdésem, hogy ti melyik LCD tv javasolnátok:Samsung LET51BX vagy Philips 32PF3320
Igazából nem valami nagy nappaliba lenne, a legközelebb eső fotel kb 1,5 méterre lenne tőle. Vagy várjak még és késöbb vegyek valami komolyabbat? Ezekben van kép a képben vagy eléggé alsókategoriásnak számitanak?

Nem tudom konkrétan melyik Philipset láttam, de annak nagyon gyér volt a képminősége. A Samsung ezen típusa viszont korrekt DVD képet ad, igaz a tvadást szerintem jobban maszatolja, mint mondjuk egy Sony, vagy LG. De ez már szubjektív dolog, úgyhogy ezt neked kellene leellenőrizni.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Én láma vagyok a témához, de mitől HD ez az LG? Azt olvastam, hogy a max. felbontása 852X480.
Lehet hogy korán reggel homályosan látok, de nem találom, hogy hol írtam azt hogy ez az LG HD lenne. Ellenben azt írtam, hogy összeségében jobban mutatnak rajta a HD anyagok, mint amit kinéztem LCD-t.
És hogy ez hogyan lehet?
Talán úgy, hogy ez az LG HD-ready, tehát fogadja a 720p, 1080i jelet is 50, 60Hz-en is, van HDMI kimenete, ami HDCP-s. Ez már elég ok, hogy megkapja a HD-Ready címkét, és hogy használjam HD-s anyagra is.

Fate

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Fate »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ti melyik LCD tv javasolnátok:
Samsung LET51BX vagy Philips 32PF3320
A válaszokat előre is köszönöm!
Fate

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”