Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gazdasági totálkár

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szomorú apropója van a témaindításomnak: Pana S35-ös dvd-m bemondta az unalmast. Első utam a "szervíz topic-ba" vezetett, majd megjártam a Pana hivatalos szervízét, ahol 3 éves kis kedvencem javítását kb. 15-20 ezer forintra taksálták, amiért már egy újat is lehet manapság kapni (ezt nevezik szaknyelven gazdasági totálkárnak).
Nem csak a motorja állt le?
Hajlamos arra, hogy az összeszedett portól beadja a kulcsot, szerintem megpróbálhatnád kitisztítani, sokat nem veszítesz vele.

Más:
Egy közeli kollégám sem képes megválni a régi cuccaitól és az ágyának az ágyneműtartójába szokta rakni őket. Ha valamelyik cuccával gondja van, mindig azzal húzom, hogy "ágyazd be azt a gagyit!". :smile19:
Még elméletet is találtam ki rá, hogy a beágyazott cuccok majd védenek a káros földsugárzások ellen, így továbbra is hasznos funkciójuk van.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: gemini »

Én nem dobnám ki az biztos. Ha barkácsolós ember vagy akkor még rengeteg felhasználható eleme van. Csatlakozók, kijelző, belső alkatrészek és ráadásul egy csinos készülékház
én nem vagyok annyira barkácsolos, legalábbis ha elektronikárol van szo, de mégsem tudtam tole megválni, foleg hogy az elso lejátszom volt. most egyutt porosodnak a JVC videoval a szekrényben.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: vtb »

Én nem dobnám ki az biztos. Ha barkácsolós ember vagy akkor még rengeteg felhasználható eleme van. Csatlakozók, kijelző, belső alkatrészek és ráadásul egy csinos készülékház

Vendég

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem eddig ez a kedvenc topikcímem. Hatásos, figyelemfelkeltő és miután elolvastam a nyitóhozzászólást még mosolyogtam is. Már nem a problémán hanem a cím mögöttem tartalma miatt.

viizo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: viizo »

Szerencsére az én S-35-ösöm még jól műxik bőven a harmadik szülinapja után is, és nagyon remélem hogy nem kell lecserélnem egy darabig meghibásodás miatt.
Mondjuk az S-42 elkezdett kifejezetten tetszeni mostanában

TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: arty »

ennek a termeknek 2 ev a teljes kifutasi ideje, szoval meg 1 evet nyertel is vele
ezt most nem értem (vagy nem akarom érteni )

Mikee:
sztem vegyél olcson használtan egy játékost, ezt pedig add le ahol átveszik

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: Tami »

- fel lehet hasznalni a csatlakozokat, a benne levo kis teljesitmenyu kapcsuzemu tapot, meg egyeb aprosagokat..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: gemini »

ennek a termeknek 2 ev a teljes kifutasi ideje, szoval meg 1 evet nyertel is vele
az enyém épp a második szuletésnapján adta meg magát

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Szomorú apropója van a témaindításomnak: Pana S35-ös dvd-m bemondta az unalmast. Első utam a "szervíz topic-ba" vezetett, majd megjártam a Pana hivatalos szervízét, ahol 3 éves kis kedvencem javítását kb. 15-20 ezer forintra taksálták, amiért már egy újat is lehet manapság kapni (ezt nevezik szaknyelven gazdasági totálkárnak). 
A szervizes arra a kérdésemre, hogy "akkor ezzel most mit csináljak, dobjam ki a kukába" csak annyit válaszolt, "igen, pechem van".

Nos kérdésem az lenne, hogy sorstársaim ilyenkor hogyan járnak el?

1. Tényleg kukába dobjátok a cuccot?
2. Alkatrészként el lehet adni? (kérdeztem a szervizes muksót, mereven elutasított, hogy ajánljon akár 1 forintot is érte)
3. Házi műszaki múzeum újabb elemmel gazdagodik? (nekem még megvan az első ZX-81-esem, igaz az elég pici :-))
4. Ultramodern, extravagáns virágtartó, papagáj-kalitka, stb. legyen belőle?
5. Szinesfémhulladékgyűjtő szakemberek (értsd guberálók) gondjára bízzam a következő lomtalanításkor?
6. Esetleg valamelyik fórumozót érdekli egy ilyen gép (hátha tud vele valamit kezdeni)?

Ki mit szokott csinálni a "kiszolgált műtárgyakkal"?

minden nagyobb muszaki cikket (is) arusito boltban leadhatod mint hulladek, ez nagyon kornyezetbarat megoldas, de penzt itt se kapsz erte
alkatresznek nem hiszem hogy el tudod adni, mivel hozzad hasonloan masok is sokallnak a javitas koltseget
o v e r p o w e r e d

Mikee boy
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Gazdasági totálkár

Hozzászólás Szerző: Mikee boy »

A szervizes arra a kérdésemre, hogy "akkor ezzel most mit csináljak, dobjam ki a kukába" csak annyit válaszolt, "igen, pechem van".

Nos kérdésem az lenne, hogy sorstársaim ilyenkor hogyan járnak el?

1. Tényleg kukába dobjátok a cuccot?
2. Alkatrészként el lehet adni? (kérdeztem a szervizes muksót, mereven elutasított, hogy ajánljon akár 1 forintot is érte)
3. Házi műszaki múzeum újabb elemmel gazdagodik? (nekem még megvan az első ZX-81-esem, igaz az elég pici :-))
4. Ultramodern, extravagáns virágtartó, papagáj-kalitka, stb. legyen belőle?
5. Szinesfémhulladékgyűjtő szakemberek (értsd guberálók) gondjára bízzam a következő lomtalanításkor?
6. Esetleg valamelyik fórumozót érdekli egy ilyen gép (hátha tud vele valamit kezdeni)?

Ki mit szokott csinálni a "kiszolgált műtárgyakkal"?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”