Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MP3 lejátszás DVD player nélkül
-
Vendég
...nagyon karcolódik (feketén minden ujjlenyomat meglátszódik+karc), fehér változaton nem látszódik annyira ez meg a karc sem. Ha veszel hozzá tokot apple-től az kb +10ezer. (meg valami fóliát a kijelzőre, az se árt).
...nincs hozzá normális töltő, csak usb-s. (konnektoros töltő megint plusz 5-10 körül lehet kb)
.............
Marad a nyaralás! Ahogy mondtad, pár hónap múlva már lejjebb megy az ára... Háát, reméljük. Alapjába véve "nem drága", csak ahogy megveszed alapjába véve egy nano elég PURE. Tényleg kell hozzá tok meg kismillió kieg./tart., ami megduplázza a lejátszó árát.
Igazából még tök messze van, h nekem majd lesz is egy iPod-om. De már azon filóztam, h milyen színben szeretném. Nem tudtam máig se dönteni. A fehér kevésbé karcolodik és újjlenyomatozik (ellenben a fekete) , viszont jobban koszolódik (mint a feka). Viszont a fehér apple-sebb, de a fekete meg dögösebb. Na mind1, még úgyis várat magára, sztem nyár végére sem fogom tudni még, h milyen színben lenne jobb. Az viszont tuti, h amíg ezt nem döntöm el, addig nem is kerül semmibe.
ui.: Köszi a hosszú választ, és bocs h relaxáltam rá, de mostanság nagyon nem fórumozok.
Én is elgondolkoztam egy ilyen kütyün. 15 max 20e ft-ig (1Gb,rádió,vonalbemenet)
Vett mostanság valaki ebben a kategóriában? Tapasztalatok?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Ok, már sikerült is megtalálnom. De a lényeg a készülék, ettől jobbat nem találok?
Mert ha igen, akkor állok elébe!
Köszi!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Szóval tud valaki valamilyen megbízható márkát ajánlani?
Én ezt venném.
Óra nincs benne, de Memory Stickként is használható!.
Akkor ismerősnek ajánlom én is ezt, ő is kért, hogy nézzek már tána, 20-ért mit kéne venni, mert végtelen a kínálat mp3 lejátszókból!
(ha, hol van már az, mikor kb. '98-ban megjelent a Diamond Rio, kis ékszer, 32 mb rammal került vagy 70 ezer ft-ba)
Na szóval, annyi ég nem világos, hogyaz edigitalon sd kártyát is lehet rendelni, vagy azt máshonnan kell beszerezni?
Extreme digital-on persze lehet rendelni SD karit is, mert alapban ha jól emlékszem régebben csak fényképezőgépeik voltak meg kiegészítők, azóta picit megnőttek
Edigital
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Én ezt venném.
Akkor ismerősnek ajánlom én is ezt, ő is kért, hogy nézzek már tána, 20-ért mit kéne venni, mert végtelen a kínálat mp3 lejátszókból!
(ha, hol van már az, mikor kb. '98-ban megjelent a Diamond Rio, kis ékszer, 32 mb rammal került vagy 70 ezer ft-ba)
Na szóval, annyi ég nem világos, hogyaz edigitalon sd kártyát is lehet rendelni, vagy azt máshonnan kell beszerezni?
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Hát azért 20k szvsz nem olyan kis pénz, hogy ennyiért ne lehessen jó és megbízható MP3 playert venni.
20k tényleg nem kevés ilyesmire sztem sem, de gondolom mostanra beláttad, h 20 alatt _megbizható_ cucc nincs mindegyiknek van kis baja, bugos szoftver, stb ... ami csak akkor derül ki, amikor már használod. ami márkás, azaz van hozzá fw támogatás, avagy alapbol jo a szoft, zaz pedig nem 20k ...
sztem ipoddal a fő gond az ára mellett, h sima pendriveként nem lehet rá könyvtárakkal együtt másolni legalábbis kollega ezt mondta innentől ez kényelmetlen ...
én AAA elemeset szeretnék, nemtom ezek a beépitett akku-k mennyire birják a sok töltést... és ha tönkremegy, akkor az egészet kukázhatod ... viszont ezek méretben nagyobbak.
nincs tökéletes lejátszó
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Most h van egy ilyen topic megkérdezhetem on-ba. Ha van akinek van pénze rá, akkor az iPod Nano 1GB-nál (~40e) kaphat jobbat? Vagy ez csak túl van pörgetve, h a "világ legjobb zenelejátszója"?
Én alaposan utánajártam a dolognak, első helyen nálam is nano állt, de aztán úgy néz ki mégse amellett döntök.
Hátrányai: nagyon karcolódik (feketén minden ujjlenyomat meglátszódik+karc), fehér változaton nem látszódik annyira ez meg a karc sem. Ha veszel hozzá tokot apple-től az kb +10ezer. (meg valami fóliát a kijelzőre, az se árt).
Aztán ugye hátrány lehet, hogy nincs hozzá normális töltő, csak usb-s. (konnektoros töltő megint plusz 5-10 körül lehet kb)
Nano-n ráadásul firewire csati sincsen.
Hátrány, hogy ha könyvtárat akarsz váltani akkor veheted ki a zsebedből, hogy lásd a kijelzőt, viszont a menüben nagyon gyorsan lehet mozogni.
Előnyeit gondolom nem kell bemutatni, elég sok van neki. Igaz videót nem tud, bár 2-3 napja volt a hír hogy lesz videós nano. Mondjuk ha felraksz rá linuxot (garivesztés elvileg), akkor lehet tömörítetlen videót lejátszani, csak abból meg nem sok fér fel. Meg persze linux alatt van még csomó felesleges funkció, meg 1-2 ami jól jöhet.
Tehát ha megéri neked kiadni 45+tok ára, akkor hajrá, a zene minősége mindenképp király lesz, és akár apple lossless formátumban is lehet rá másolni, viszont másoláshoz mindenképp itunes-t kell használni.
Remélem segítettem..én még nem döntöttem
szvsz a nano picit túl van árazva, de lehet hogy 1-2 hónapon belül lefelé fog mozogni, ahogy a többi is
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Most h van egy ilyen topic megkérdezhetem on-ba. Ha van akinek van pénze rá, akkor az iPod Nano 1GB-nál (~40e) kaphat jobbat? Vagy ez csak túl van pörgetve, h a "világ legjobb zenelejátszója"?
Én is azt néztem ki legelőször mint etalont, és utánaolvasva mindenkinek az a konkurens, azt akarják überelni, ahoz hasonlítgatnak stb. A tesztekben nagyon sok helyen a legjobbnak hozták ki.
Szóval sztem tudhat valamit. Design-ban is csak másolják de cefetül.
no hifi, no cry...
-
Vendég
Most h van egy ilyen topic megkérdezhetem on-ba.
Ha van akinek van pénze rá, akkor az iPod Nano 1GB-nál (~40e) kaphat jobbat? Vagy ez csak túl van pörgetve, h a "világ legjobb zenelejátszója"?
Másfél éve vagyok egy iriver imp 450-es cd játszó tulajdonosa, de most le szeretném cserélni egy 1gb-os memóriásra.
Szóval amit kinéztem iriver T10, T20. (T30 kiesik mert AAA kell bele)
Ahogy néztem a teszteket 20-ast nagyon nehéz kezelni ezért nem annyira ajánlott,
T10-es viszont jó, csak a füles csatit rakták rossz helyre.
Valakinek van ilyen lejátszója? Mi a véleményetek?
pixmanian most 32 ezer a T10, szerintetek megbizható?
edigitalon pedig 30 ezer a T20, elvileg holnap érkezik =)
szóval pro/kontrákat várok, esetleg más típusokat, bár 40 felett nem igazán
akarok költeni rá, és a 30-35 ár teljesen korrekt.
(iriver, iaudio, creative esetleg, de főleg iriver..abban bízok )
FM rádió nem kell, úgyis kb 5ször használtam 1 év alatt..inkább hallgatok király mp3-akat, amit én másolok fel.
kösz a válaszokat
MPIO FY500 -30 ezer, én ilyet vettem, miután a témába alaposan belemélyedtem.2 év garanciás.
Nem tűnik rossznak, még nézelődöm.
Látam a honlapon Meizo márkájúakat is, viszonylag korrektnek tűntek.
Ismeri őket valaki?
Nem lehet rossz.
A Meizu E3C elég jónak tűnik. Amikor én vettem ez még nem volt, így ezzel nem tudtam összehasonlítani, de a többi Meizu-nál jobb volt az FY500.
no hifi, no cry...
MPIO FY500 -30 ezer, én ilyet vettem, miután a témába alaposan belemélyedtem.2 év garanciás.
Nem tűnik rossznak, még nézelődöm.
Látam a honlapon Meizo márkájúakat is, viszonylag korrektnek tűntek.
Ismeri őket valaki?
Én ezt venném.
Ha az ár nagyon számít akkor Telstar.
Az MPIO-ból az 1 Gb-os 30ezer az 512-es 23ezer.
no hifi, no cry...
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Én ezt venném.
Előre is bocs a nyakatekert címért, de valahogy illeszteni akartam a házimozi témakörbe
Meg nem tudom, hogy van-e valahol ezzel kapcsolatban már egy topik.
Szóval a lényeg, hogy tapasztalatok vagy tanácsok érdekelnének MP3 lejátszókkal kapcsolatban.
Bizonyítványosztásra kéne venni a gyereknek, tehát van még kb. egy hónapon, hogy körbejárjam a témát
Lehetőleg ilyen érdekelne:
- fém házas legyen
- legyen benne FM rádió
- esetleg legyen benne óra + ébresztő funkció (de ez nem életbevágó)
- ne HDD-s legyen, hanem memóriás
- az ára lehetőleg ne legyen sokkal több mint 20 000
MPIO FY500 -30 ezer, én ilyet vettem, miután a témába alaposan belemélyedtem.
2 év garanciás.
www.mp3center.hu
Itt nézz körül.
no hifi, no cry...
megbízható márka ebben az árkategóriában nem nagyon van sajnos
Hát azért 20k szvsz nem olyan kis pénz, hogy ennyiért ne lehessen jó és megbízható MP3 playert venni.
megbízható márka ebben az árkategóriában nem nagyon van sajnos
Én anno a Telstar 102B-ig jutottam, ennyiért 1 gb memóval megkapod. Tud könyvtárakat is kezelni, ám az EQ nem működik benne a forumozók tapasztalatai alapján ...
Viszont márik ilyen cuccokkal más bugok vannak(lehet még zavaróbb), vagy az áruk borsos.
én amúgy ezt venném:
http://www.edigital.hu/product.php?prod ... 277&page=1
Ami sztem fontos, h külső memóriás, azaz bővíthető, nem drága, tudásában mondjuk szerényebb. Kinézet pedig izlés kérdése.
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Előre is bocs a nyakatekert címért, de valahogy illeszteni akartam a házimozi témakörbe
Meg nem tudom, hogy van-e valahol ezzel kapcsolatban már egy topik.
Szóval a lényeg, hogy tapasztalatok vagy tanácsok érdekelnének MP3 lejátszókkal kapcsolatban.
Bizonyítványosztásra kéne venni a gyereknek, tehát van még kb. egy hónapon, hogy körbejárjam a témát
Lehetőleg ilyen érdekelne:
- fém házas legyen
- legyen benne FM rádió
- esetleg legyen benne óra + ébresztő funkció (de ez nem életbevágó)
- ne HDD-s legyen, hanem memóriás
- az ára lehetőleg ne legyen sokkal több mint 20 000