A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nem akarod kipróbálni az új Obelisk+ -t a Luna+Canopus párossal szemben . . . úgyis régóta húzódik már a talink!
Az 5let nem rossz, oldjuk meg
Fel tudok ajánlani a teszthez egy Obelisk X-Pack-et...
Persze csak ha van rá érdeklődés/igény...
Hát hogyne lenne rá igény . . .
hozzám is átjöhetnél vele . . .
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Maximum az állányon és azon is csak a fekete üvegen látszik meg hamar a por. Vmit vmiér.
Sajnos kétféle por van : az egyik a világos, a másik a sötét tárgyakhoz tapad
itthon 2 naponta törölni kell a cuccokat....
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Nem akarod kipróbálni az új Obelisk+ -t a Luna+Canopus párossal szemben . . . úgyis régóta húzódik már a talink!
Az 5let nem rossz, oldjuk meg
Fel tudok ajánlani a teszthez egy Obelisk X-Pack-et...
Persze csak ha van rá érdeklődés/igény...
Gratula BitStream, király a DVD tartó is!
Köszi mindenkinek.
Az CD tartó csak sajna, a DVD-k elhelyezése még kérdéses...
No meg aztán az árnyoldalak... jól megrendeltem a méretre gyártott állványokat a dobozok alá, persze a doksiban megadott méretek alapján, majd nagyot koppantam, mert a kedves gyártó ugyan hangszóróselyemmel együtt adta meg a mélységet, de arról nem szólt a fáma, hogy a selyem kerete alul minimum 3cm-el kiáll a dobozból előre... így át kellett fúrni a hátsó tüskéket, hátul meg maradt egy kis spoiler, ami kiáll a doboz mögött... 22kg/db, dobozzal együtt 30kg/db!! Tök jó, hogy sem képen nem láttam, sem a hifibarangban, mikor meghallgattam, hogy milyen csodadizájn a hangszóróselyem kiképzése... Sebaj, a hangja kárpótol mindenért, ne essetek ilyen "buta" hibába...