Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
Tegnap sikerült 2 a gyüjteményböl hiányzo kraftwerket beszerezni.
- Die mensch maschine (P 1978) jó állapotu borító, és lemez
- Musique non stop (P 1986) szintén tökéletes
Mindkettő elsö nyomás
Ezeket külföldről rendelted, vagy honnan szerezted?
Nem külföldi, Magyar beszerzés.
Érdemes néha eldugott lemezboltokban körűlnézni, és ami még fontosabb jóban lenni a boltossal.
Bocs, hogy kicsit "diplomatikusan" fogalmaztam.
Vinyl - amit hallgatunk
Mindkettő elsö nyomás
Ezeket külföldről rendelted, vagy honnan szerezted?
Vinyl - amit hallgatunk
Fredpety!
Én megveszem neked, ha kéred. Dobj egy privátot...
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Vinyl - amit hallgatunk
fredperynek
5 font szállítással. Nem rossz. Csak hát nekem nincs Paypal-om.
Vinyl - amit hallgatunk
Ő a legujabb szerzeményem :
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Vinyl - amit hallgatunk
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
Mindkettő elsö nyomás
gratu
new: -madonna hanky/panky és KTTunstal ( http://www.kttunstall.com/ )
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
Mindkettő elsö nyomás
Vinyl - amit hallgatunk
Jobbulást!
New Order-es nyomókötést, az nyugtat.
Vinyl - amit hallgatunk
junior-senior
meghallgatnám, de az oldalon nincs sample, vagy én vagyok béna
--a második eset
szerintem sincs
Dolgozzatok, ne zenét hallgassatok.
kiment boka - itthon lógók
system
Vinyl - amit hallgatunk
junior-senior
--a második eset
szerintem sincs
Dolgozzatok, ne zenét hallgassatok.
Vinyl - amit hallgatunk
junior-senior
--a második eset
szerintem sincs
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
junior-senior
--a második eset
system
Vinyl - amit hallgatunk
junior-seniorD-d-don't don't don't stop the beat(I C-C-Can't can't control my feet )......... talán a legbénább a lemezen. korabeli és ős- techno alapokra épített zene,néha megspékelve némi progresszív gitárjátékkal. nagyon régen vettem olyan lemezt,ami végig jó!!!!!!!!!!!!!! berakom(CD-n vettem meg. lp-n elég ritka) és végigmegy. nem unalmas és végig pörget,de nem afféle "underground party by budapest" módra, azaz nem dj-palotai. szokatalan elmebetegek,akik élvezik az életet. nem teknózene!!! olyan neo-digitális-progresszív-punk-tánczene. nem megfogható dolog teljesen számomra.
http://www.juniorsenior.com/
egyébként most benyomattam a melóhyelen lévő kafa pc-spekaerrel. szal amitől féltem: olyan moytó kell neki,ami nagyon jól hozz a a háttérben mindig meghúzódó gitárjátékot. ha ez nem teljesül,sajna csak egy idétlen techno-csörömpölés az egész... mint most.
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
pont a dél-amerikai kiadás kell? ez az eil egy vicc.
nemcsak az áraik miatt, hanem amikor minden egyes maxinál leírják mi az a maxi fél oldalon keresztül.
csak benyomtam,amit elsőre kidob a google. én angol nyomaton vettem meg
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
pont a dél-amerikai kiadás kell?
ez az eil egy vicc.
nemcsak az áraik miatt, hanem amikor minden egyes maxinál leírják mi az a maxi fél oldalon keresztül.
system
Vinyl - amit hallgatunk
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
junior-senior
D-d-don't don't don't stop the beat(I C-C-Can't can't control my feet )......... talán a legbénább a lemezen. korabeli és ős- techno alapokra épített zene,néha megspékelve némi progresszív gitárjátékkal. nagyon régen vettem olyan lemezt,ami végig jó!!!!!!!!!!!!!! berakom(CD-n vettem meg. lp-n elég ritka) és végigmegy. nem unalmas és végig pörget,de nem afféle "underground party by budapest" módra, azaz nem dj-palotai. szokatalan elmebetegek,akik élvezik az életet. nem teknózene!!! olyan neo-digitális-progresszív-punk-tánczene. nem megfogható dolog teljesen számomra.
http://www.juniorsenior.com/
halfnote.hu
halfnote.hu
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
...képviselője közösen szerveznek lemezbemutatóval egybekötött high-end kiállítást. A helyszínen LP, és kedvezményes készülék és kiegészítő vásár.Duna Hotel (Budapest, Soroksári út 12.)...
Mikor?
Vinyl - amit hallgatunk
USA Audio - Vinil Center, high end és lemezbemutató
Az USA Audio, mint a Nuforce, Cadence, The Rack, Emm Labs, McCormack, Opera Audio, Solitone Cables, Shunyata Research, Manley Laboratories, Von Schweikert Audio és a Graham Engineering készülékek forgalmazója, és a Vinil Center, a Decca, Speakers Corner, Analogue Productions stb. lemezcégek hazai képviselője közösen szerveznek lemezbemutatóval egybekötött high-end kiállítást. A helyszínen LP, és kedvezményes készülék és kiegészítő vásár.
Duna Hotel (Budapest, Soroksári út 12.)
http://www.usaaudio.hu
http://www.vinilcenter.hu
időpont: május 12-13.
system