Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD felvételi hiba
DVD felvételi hiba
A DVD-író gyártója, típusszáma?Hová van felvéve a film: DVD-lemez vagy HDD?
Az aláírása szerint:
"DVDR:Brothers Choise 6830"
Tudomásom szerint HDD nélküli, tehát valamilyen DVD lemezen van az anyag.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- wolfdesign
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
DVD felvételi hiba
Segítsetek!A DVD író néha (általam fel nem derített ok miatt) a felvételben 1 percenként megáll kb 1 másodpercre, majd folytatja a lejátszást. Ez persze nagyon zavaró.
Természetesen mindig az Auto Chapter Off-on van. Nem tudom mi lehet ez?
Főképpen az, hogy nem mindig csinálja. Találkozott már valaki ilyen problémával???
A DVD-író gyártója, típusszáma?
Hová van felvéve a film: DVD-lemez vagy HDD?
TV: Panasonic TX-29PM11 DVD-HDD rec: Panasonic DMR-E85 PC DVD: Panasonic LF-D521E VHS: Panasonic NV-HD630 Fotó: Panasonic DMC-TZ1
DVD felvételi hiba
Segítsetek!
A DVD író néha (általam fel nem derített ok miatt) a felvételben 1 percenként megáll kb 1 másodpercre, majd folytatja a lejátszást. Ez persze nagyon zavaró.
Természetesen mindig az Auto Chapter Off-on van. Nem tudom mi lehet ez?
Főképpen az, hogy nem mindig csinálja. Találkozott már valaki ilyen problémával???
Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4