Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
De már most úgy vagyok vele, hogy ha pénz lesz, veszek még egyet
Ha emlékszel én is e mellett érveltem annó, legrosszabb esetben veszünk még egyet 50-60 ezerért, a kettő együtt 120 alatt van, megnézem azt a ládát ami 120e-ből egymagában lenyomja a Yamahából a kettő 515-öst:)
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium
Mélysugárzók
Hát, nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz az utolsó napokat kibírni, főleg így,hogy már így is-úy is enyém a sub.
Már nagyon beleéltem magam, kell a sub.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Mélysugárzók
a max. 2 - 3 ember, az már sok ?
Mivel a jellemző az, hogy a legtöbb dolgot alulértékelik, nagyon szeretnek kritizálni (persze ez hasznos!), illetve általános felfogás, hogy 100.000 alatt nincs jó sub, szerintem sok
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
Mélysugárzók
Fo˝leg, hogy mondja itt sok ember, hogy a 030 is jó, meg a 320 milyen jó volt..
a max. 2 - 3 ember, az már sok ?
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Mélysugárzók
Azért csodát ne várj!
De már most úgy vagyok vele, hogy ha pénz lesz, veszek még egyet Filmekhez tökéletesen megfelel, de ha technot hallgatok, baromira jól jönne az erősítés
NA jó, tutira igazad lehet!
Próbálom amgam nem beleélni, de,ha egyszer halottam a tesztszobában, emellett a leendő szoba úgy néz ki, nemhogy fele, de szinte 4-ede lesz annak a térnek.
Amúgy ne káromkodjak, de megint közbejött valami,a fene vigye el; úgy lebetegedtem,h. idő előtt haza kellett jönnöm suliból. Persze, igyekeztem,h. így aláda is meglesz hamarabb, de nem volt energiám bemenni érte(meg hasfájdalamim vannak,így különösen nem jánlott szlaadgálni össze-vissza, örültem,h. hazaértem éppségben 200 km-ről)
Nem baj, ami késik, nem múlhat, most már úgyis az enyém, mondta az eladó,h. megvár, be van csomagolva, csak el kell hozni.
Éppen emiatt vettem meg szitne gondolkodás nélkül ezt a relatíve kis ládát is, hogy, ha nem tetszik, később simán cserélhetem nagyobbra.
Ez az egyik legfőbb visszatartó erő,ha az ember vennei akar valamit,azaz mi lesz,ha mégsem jó? Akkor jön az apróhirdetés, várakozás akár hónapokig,mire elviszik, végül negyed áron,mint vette.
Így meg, hiába várom, már msot úgy vagoyk vele,h. nyárra alzán összepakolom azt a csekély 15 ezret, amit rápótolva elhozom az igazi komoly Callisto II ládát, az tényleg jót szól- legalábbis egy ideig.
A tapasztalat meg úgyis azt mutatja,hogy mindehez hozzá lehet szokni, még motorozásból tudom: életemben először komly motor Nagyapám simsonja volt,vagy 10 évessen. Úgy ugrált a kezem altt, nem hittem le,h. iylen erős motor létezik.(persze úgy,h. azt se tudtam,mi az a kupllung,így végig egykeréken ugrált nekem).
Utána jött egy közel 100-zal menő, először lenézett robogó, ami meg már túl sok is lehetett volna, de egy éve múlva mégiscsak ekvés eltt és kellett egy 125-ös krosszmotor. NA ez,már tényleg brutttal, ettő laz életben nem kelle erősebb, ez mindenhol kimegy . De nem mindegy,hogy hogy!
Nemsokára kipróbáltam rokon 600-as Banditját és végem volt-hál Istennek nem szó szerint.
Persze, mégis elhetnek kivételek, próbáltam már olyan motort is, amire azt montam,h. ez őrült, ezt nem lehet vezetni, ez túl sok. -NA, remélem így leszek az új ládával is.
Legalábbis egy darabig.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
-
Vendég
Mélysugárzók
Én látok rosszul, vagy a fórum valóban nem állt át nyári időszámításra?
Te nem álltál át... a beállításoknál kapcsold be a nyári időszámítást
Na én sem álltam még át... de most gyorsan megcsináltam..
Mélysugárzók
Én látok rosszul, vagy a fórum valóban nem állt át nyári időszámításra?
Mélysugárzók
CSütörtök este már döngetés lesz, és rem. nem csalódás.
Azért csodát ne várj! Én nem hallottam azt a ládát soha életemben, de ha az ember túl nagy reményeket fűz valamihez, gyakran csalódik. Én is nagyon úgy láttam, hogy szólhatna az 515 hangosabban is Főleg, hogy mondja itt sok ember, hogy a 030 is jó, meg a 320 milyen jó volt.. Baromira tetszik nekem ez most, mert iszonyatos mélyeket produkál, a 20hz nem kanyu!! De már most úgy vagyok vele, hogy ha pénz lesz, veszek még egyet Filmekhez tökéletesen megfelel, de ha technot hallgatok, baromira jól jönne az erősítés Meg az elhelyezése is elég nehézkesen megy a szoba adottságai miatt - nem ezért mert nincs hely, hanem mert mindig útban van valami, amiért nehezen tudja betölteni a szobát.
A lényeg, hogy ne várd azt, hogy leverje a veséd, ha meghajtod.
Mélysugárzók
Már alig várom, hidd el, csak siettetem a napokat. A Farkasok szövetsége elején, az esőben verekdős/lóról dübörögve leszállós jelenetet hallgattam meg, meg a DTS, DD: THX demo DVD pár jelenetét, de tíz perc múlva mondtam is az eladónak,h. ennyi elég is lesz, ez tényleg dübörög nagyon, viszem.
Én meg amúgy is olyan vagyok,h. krva nehezen tudok dönteni, mindent megpróbálok tízszer, utánnaolvasok/kérdezek, mire eldöntöm, jó lesz-e, de ez a cserelehtőség főleg meggyőzött.
SZóval ennyi, szurkoljatok kérlek!
Szia!
Hol vetted?
Domi
A calistoban szerintem (Sőt, biztos)
Mélysugárzók
Már alig várom, hidd el, csak siettetem a napokat. A Farkasok szövetsége elején, az esőben verekdős/lóról dübörögve leszállós jelenetet hallgattam meg, meg a DTS, DD: THX demo DVD pár jelenetét, de tíz perc múlva mondtam is az eladónak,h. ennyi elég is lesz, ez tényleg dübörög nagyon, viszem.
Én meg amúgy is olyan vagyok,h. krva nehezen tudok dönteni, mindent megpróbálok tízszer, utánnaolvasok/kérdezek, mire eldöntöm, jó lesz-e, de ez a cserelehtőség főleg meggyőzött.
Szia!
Hol vetted?
Domi
Mélysugárzók
Már alig várom, hidd el, csak siettetem a napokat.
A Farkasok szövetsége elején, az esőben verekdős/lóról dübörögve leszállós jelenetet hallgattam meg, meg a DTS, DD: THX demo DVD pár jelenetét, de tíz perc múlva mondtam is az eladónak,h. ennyi elég is lesz, ez tényleg dübörög nagyon, viszem.
Mélysugárzók
Na!
Teszteltem a Clarus ládát és nagyon meggyőzött, ahhoz képest,h. fél hangerőn emnt, járatósan.
Ma reggel nagyon siettem, nem tudtam elhozni(csütörtökig úgyis suliban vagyok, messze otthontól), de csütörtök este már hozom is. És tényleg okés az értékvesztés nélküli egyéves csere/beszámítás, feltéve,ha karcmentesen adom vissza.
A szine nem nagyon jött be, cseresznyének kicsit sötétebb bordót kézpeltem, ez madjnem olyan, mnit a bükk Kodák,de nem bánom már, csak szóljon!
Ha hazavitted, majd írj róla rendes beszámolót
Mélysugárzók
nem hallottam a kettot,de szerintem ha valami tok egyforma csak/nagyobb erosebb akkor ez azert van mert van szoba kisseb/nagyobb.
szerintem.
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
miert lenne?Szerintem egy és ugyanaz.
Mindenben eggyeznek de a 909 erosebb.
309-es 25cm membran es 150watt
909-es 30cm membran es 300watt.Nagyjabol ennyi
http://www.mordauntshort.com/specificat ... ifications
de szolni azt nagyon tudnak.Legalabbis nekem a 309van es hat.....
Ha tudnék a nagyobb szubra is (909) rááldozni, akkor érdemesebb azt venni? Szebb a hangja annyival, mint amennyivel többe kerül, mint a 309?
Kivetítő: BenQq W1100 A/V Erősítő: Denon AVR-3311 DVD felvevő: Pioneer DVR-540H
HTPC játékos: i5-3570K Deck1: Pioneer CT-S730 3D TV: Samsung UE32E6030
Front Hangfalak: 2xWharfedale Diamond 8.4 Center Hangfal: Wharfedale Diamond 8 Center Surrond Hangfalak: Wharfedale Diamond 8.2 Subwoofer : Mordaunt-Short MS 909W
Front Hangfalak: 2xWharfedale Diamond 8.4 Center Hangfal: Wharfedale Diamond 8 Center Surrond Hangfalak: Wharfedale Diamond 8.2 Subwoofer : Mordaunt-Short MS 909W
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Mélysugárzók
Hali, ha szubbot bekötöd a rendszerbe akkor a az erölködőn a frontokat kicsire állítod?
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Mélysugárzók
Hi!
Tannoy TS8 vagy MS907W?
Üdv!
MS907W
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
Hi!
Tannoy TS8 vagy MS907W?
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Mélysugárzók
Na!
Teszteltem a Clarus ládát és nagyon meggyőzött, ahhoz képest,h. fél hangerőn emnt, járatósan.
Ma reggel nagyon siettem, nem tudtam elhozni(csütörtökig úgyis suliban vagyok, messze otthontól), de csütörtök este már hozom is. És tényleg okés az értékvesztés nélküli egyéves csere/beszámítás, feltéve,ha karcmentesen adom vissza.
A szine nem nagyon jött be, cseresznyének kicsit sötétebb bordót kézpeltem, ez madjnem olyan, mnit a bükk Kodák,de nem bánom már, csak szóljon!
Mélysugárzók
miert lenne?
Szerintem egy és ugyanaz.
Mindenben eggyeznek de a 909 erosebb.
309-es 25cm membran es 150watt
909-es 30cm membran es 300watt.Nagyjabol ennyi
de szolni azt nagyon tudnak.Legalabbis nekem a 309van es hat.....
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
Milyen sub-ot tudnátok ajánlani 6*5*3 méteres szobába?
Mennyit szánsz rá (forintosítva)?
körülbelül 100- vagy kicsit felette szánnék rá, ezért kérdeztem... -vagy felesleges ilyen nagy szub telejesítmény ?
30-as reflex szerintem is kell oda, hacsak nem valami spéci REL vagy hasonló, de az meg sajnos nem 100 körül van…
jó - egy kis segítség a véleményezéshe - 150 alatti árkategóriában TI melyiket vennétek a következő oldalról???
http://www.hifibarlang.hu/index.nfo?tPa ... rticle=216
Én a 309-nél maradtam
Miért jobb/rosszabb a 909 mint a 309?
Mélysugárzók
Clarus Charon technikai adatok:
Hangszórókészlet:
• Mély: 1 x 16 cm-es polipropilén
Kivitel aktív, cascade rendszerű
Névleges / Maximális terhelhetőség (Watt) 75/110
Érzékenység (dB) -
Frekvencia átvitel (Hz) 33 - 150
Tömeg/darab (kg) 26
Mag./szél./mély. (cm) 34/45/36
Ha más nem is, a 26 Kg önsúly elég bíztató egy ilyen kis ládához képest, nem?
Mélysugárzók
Sziasztok!!
Hosszas nyűglődés és költésghatár kitolás után úgy néz ki, holnap meglesz végre a subom!
A Clarus Charon láda lesz a kiválasztott, 16-os mini hangszóóval szerelve. Sajnos látatlanban vettem meg, de az biztató,hogy,ha nem fog bejönni a hangja, akkor az eredeti áron egy éven belül beszámolja a kereskedő és hozhatom a nagyobbat a különbözet kifizetésével(a már tesztelt, földengető, 60ezres Callisto II láda-így szrba sehogy sem maradok remélhetőleg). És ez nagyon tetszik. (meg azért bízom benne,hiába a kis méret, a maga 46 ezres árával ez már nem egy SW010-es, 21 ezres Yamaha lesz)
MM-ben van egy nagy hifi fan eladó ismerős, szerinte a Clarus jobb lesz,mint az őnáluk kapható bármelyi ksub 50 ezerig, a JBL-eket is beleértve.
Ha 46-ért nem fog jól szólni, akkor megeszem a basebal sapkám. (ráadásul alig marad pénzem)
Köszi minden segítsségeteket, tanácsotoakt, amivel segítettetek az elmúlt hetekben/hónapokban.
-
Vendég
Mélysugárzók
Annyira nem kell a wattoktól eldőlni, hogy annó cosmonál amikor a sub meghallgatást tettük (nem teszt volt a cél) az én Technics erősítőm, a maga uszkve csatornánkénti 40Wattjával (annyi jut a subra is) és a Clarion passzív subommal, simán verte a Klipsch RW10-et erőben
Mélysugárzók
most találtam ezt a gyöngyszemet .. -vagy nem az?? 800W )) - ez jobb, mint a MS 909?
http://www.netdepo.hu/product_info.php? ... b186db013b
Azért nem kell hasra esni attól a 800W-tól!
Power Consumption: 250W (az MS 909: 450W ), ezzel nem azt mondom, hogy a Yamaha nem jó.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
Milyen sub-ot tudnátok ajánlani 6*5*3 méteres szobába?
Mennyit szánsz rá (forintosítva)?
körülbelül 100- vagy kicsit felette szánnék rá, ezért kérdeztem... -vagy felesleges ilyen nagy szub telejesítmény ?
30-as reflex szerintem is kell oda, hacsak nem valami spéci REL vagy hasonló, de az meg sajnos nem 100 körül van…
jó - egy kis segítség a véleményezéshe - 150 alatti árkategóriában TI melyiket vennétek a következő oldalról???
http://www.hifibarlang.hu/index.nfo?tPa ... rticle=216