Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S35
Panasonic DVD-S35
Meg kell nézni a motort, hogy nem szedett-e össze túl sok port. Próbáld meg kifújni vagy porszívóval tisztítani.De a fej koszolódása is elképzelhető. Folyadék nélkül tisztítsd, nehogy folt maradjon rajta.
Köszi, közben sikerült nekem is megtalálolnom, hogy hol volt szo rola. Féligmeddig szét is szedtem, de eddig sajnos nem jártam sikerrel, de még probálkozom vele. Ez a porosodás csak azért lepett meg, mert ellentétben más komponensekkel, teljesen tiszta volt belul. Remélem sikerul még életre keltenem.
Panasonic DVD-S35
Na, betöltötte második életévét a játékosom és hasonló hibával jott elo. Épp egy CD ment és amikor végére ért utána már nem tudtam elinditani, folyamatosan a CLOSE felirat jelenik meg rajta. kikapcsoltam és vissza, majd áramtalanitottam és vissza, de a jelenség megmaradt. Viszont amikor nem teszek bele lemezt, akkor rendesen kiirja hogy no disc. A lejjebb emlitett részt a serviz topicban nem találtam. Tud vki segíteni?
Meg kell nézni a motort, hogy nem szedett-e össze túl sok port. Próbáld meg kifújni vagy porszívóval tisztítani.
De a fej koszolódása is elképzelhető. Folyadék nélkül tisztítsd, nehogy folt maradjon rajta.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Panasonic DVD-S35
Na, betöltötte második életévét a játékosom és hasonló hibával jott elo. Épp egy CD ment és amikor végére ért utána már nem tudtam elinditani, folyamatosan a CLOSE felirat jelenik meg rajta. kikapcsoltam és vissza, majd áramtalanitottam és vissza, de a jelenség megmaradt. Viszont amikor nem teszek bele lemezt, akkor rendesen kiirja hogy no disc. A lejjebb emlitett részt a serviz topicban nem találtam. Tud vki segíteni?
Panasonic DVD-S35
Megvan: itt, a Hardver fórumban a SERVICE TOPIC foglalkozik ezzel a témával, pár napja éppen egy Pana motorról van szó. Ha nem találtátok meg a megoldást, ott tegyétek fel a kérdéseteket.
Panasonic DVD-S35
Szia! Hasonló a jelenség nálam is. Kinyitom a tálcát, eddig ok, beteszem a lemezt és amikor megnyomom a gombot, hogy csukja be akkor kerreg és kint marad. Az open és a close felirat ilyenkor nem mindig azt jelenti...Általában ha kikapcsolom és újra benyomom helyreáll. Van hogy napokig minden stimmel. Nem tudom hol lehet a bibi, de nálam hibakódot nem írt még ki.
Valamelyik topicban már volt szó erről a problémáról és a megoldásról. A motornak akadt gondja a porral; le van írva, hogy hogyan lehet megtisztítani és kenni. Nézzetek utána!
Panasonic DVD-S35
Szia! Hasonló a jelenség nálam is. Kinyitom a tálcát, eddig ok, beteszem a lemezt és amikor megnyomom a gombot, hogy csukja be akkor kerreg és kint marad. Az open és a close felirat ilyenkor nem mindig azt jelenti...Általában ha kikapcsolom és újra benyomom helyreáll. Van hogy napokig minden stimmel. Nem tudom hol lehet a bibi, de nálam hibakódot nem írt még ki.
Panasonic DVD-S35
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van egy Pana S35-ös dvd lejátszóm, ami jelenleg rossz. Ez egyik napról a másikra következett be. Azt tudom, hogy szériahibásak voltak, meg azzal is tisztában vagyok, hogy mechanika szempontjából is nudli, de szeretném megjavítani. A probléma következő: a lemez kiadó tálca akad, volt hogy össze-vissza jelezte az állapotot a kijelző, OPEN-nél csukva volt, CLOSE-nál meg nyitva.... De ez a legkisebb problémám, a fő baj az, hogy nem hajtja meg a lemezt egyáltalán. Meg se nyekken. Néha kiír egy hibakódot : H01 de erre vonatkozóan nem találtam információt a neten, csak a H07-re. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?
Köszönöm a segítséget!