Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sajnos nincsen most dvd lejátszóm, mert tönkrement.Viszont én lehet, hogy hülyén kérdeztem!
Ez az erősítő Prologic-os!
Nem tudom, hogy hány végfok van benne? Hogy tudom azt kideríteni??
A hátsó sugárzók csak úgy szólnak, ha mind a kettő rajta van.
Ebből valószínűleg az következik, hogy nincsen benne 5 végfok!?
És vszeg a teljesítménye fele a center vagy front oknak .
Akor az pl es 4 végfokkal??
Na ebből aztán semmit nem értek!
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sajnos nincsen most dvd lejátszóm, mert tönkrement.Viszont én lehet, hogy hülyén kérdeztem!
És vszeg a teljesítménye fele a center vagy front oknak .
Akor az pl es 4 végfokkal??
Sztereó erősitők
dinó a62 höz javasolnátok valami lágyhangú erölködőt?
persze használtan és kb 150k körül
...
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sajnos nincsen most dvd lejátszóm, mert tönkrement.
Viszont én lehet, hogy hülyén kérdeztem!
Sztereó erősitők
Hali!
Akinek HK erősítője van pls help..
Az a gondom, hogy most be van állítva a cd-bemenetre a számítógép, tudom is szépen vezérelni a távval (infra vevő stb..), ez a hk 001-es beállítással megy, de ha át szeretném rakni mondjuk a tape-re vagy vid1-re a dolgot, akkor már nem megy. Hiába állítottam ott is 001-re a dolgot.
Szóval valahogy lehetséges ezt megoldani, vagy mindenképp csak a cd-snél fogja küldeni a megfelelő kódokat? (mert a cd-s hk kódokat veszi a gép jelenleg)..
Vagy pedig ez ilyen bemenetfüggő (tehát különbözik a cd, tape stb beállítás..)
köszi a válaszokat..
Bevallom nem teljesen értem, mit írsz. Szívesen segítek, ha tudok, csak próbáld meg kérlek másként megfogalmazni, hogy mi is a gond.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Sztereó erősitők
Hali!
Akinek HK erősítője van pls help..
Az a gondom, hogy most be van állítva a cd-bemenetre a számítógép, tudom is szépen vezérelni a távval (infra vevő stb..), ez a hk 001-es beállítással megy, de ha át szeretném rakni mondjuk a tape-re vagy vid1-re a dolgot, akkor már nem megy. Hiába állítottam ott is 001-re a dolgot.
Szóval valahogy lehetséges ezt megoldani, vagy mindenképp csak a cd-snél fogja küldeni a megfelelő kódokat? (mert a cd-s hk kódokat veszi a gép jelenleg)..
Vagy pedig ez ilyen bemenetfüggő (tehát különbözik a cd, tape stb beállítás..)
köszi a válaszokat..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Sztereó erősitők
OFF
Lacy kérem ez már boszorkányság
(és nekem nincs is és soha nem volt házimozierősítőm, hihi)
ON
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Sztereó erősitők
Nem az erősítőd kódolja ki a többcsatornás hangot. Azt a DVD lejátszód állítja elő,
és ez az 5.1 csatornás kimenetén megjelenik.
Ezt az 5.1-es kimenetet kell bekötnöd az erősítőd 5.1-es bemenetébe.
Ekkor az erősítőd nem dekódol semmit hanem az 5.1 bemenetére kötött
jelet hangosítja fel a hangszórókon. Slussz passz. Próbáld ki légy oly kedves!
-
Vendég
Sztereó erősitők
Jaj!!
Van 5 végfok az erősítőben?
Mert ha van, akkor lesz rajta egy 5.1 bemenet is, többnyire DVD felirattal.
Na ha oda dugdosod be a DVD 5.1 kimenetét, akkor az erősítő a DVD-ből jövő 5csatornát szépen felerősíti és kiteszi a hangfalakra, frontra a frontok, center a center... a sub meg átmegy rajta, és az erősítő sub RCA kimenetén jelenik meg, de már úgy, hogy a summa hangerővel együtt menjen.
-
Vendég
Sztereó erősitők
1. lépés: végy hozzá 5 hangdobozt és egy mélynyomót.
De ettől még nem lesz 5.1!
Csak lesz hozzá 5 hangfalam meg egy mélynyomóm.
Ugyanúgy prologic lesz.
Kell hozzá egy beépített dekóderes DVD játszó, abból 3 pár sztereo kábelen átviszed az 5.1-et az erősítőbe, és már műkszik is.
Nekem is így van több mint 5 éve.
AJánlom pl. a Pana S49-et, amiben DD és DTS dekóder is van, és elég jó a képe és a hangja is, valamint nem túl drága lejátszó.
Ezt nem értem!?
Az erősítőn a két hátsó sugárzó nem sztereó, akkor hogyan csinál a dvd 5.1-et belőle??
Az erősítő csak prologic!
A rear nem tud két külön csatornát!
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ugyanúgy prologic lesz.
Kell hozzá egy beépített dekóderes DVD játszó, abból 3 pár sztereo kábelen átviszed az 5.1-et az erősítőbe, és már műkszik is.
Nekem is így van több mint 5 éve.
AJánlom pl. a Pana S49-et, amiben DD és DTS dekóder is van, és elég jó a képe és a hangja is, valamint nem túl drága lejátszó.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ugyanúgy prologic lesz.
Sztereó erősitők
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sziasztok
Van egy Pioneer VSX-405RDS Mk II erősítőm prologic-os.
Az volna a kérdésem, hogy lehet e ebbe valahogyan 5.1-et csiholni??
Sztereó erősitők
Még egy kérdésem lenne: mi értelme van bevezetni a video jelet az erölködőbe?
Csak annyi, hogy a forrásváltás leegyszerűsödik. Az erősítő átkapcsolja neked a képet is, nem csak a hangot
sajti
kösz.
Sztereó erősitők
Csak annyi, hogy a forrásváltás leegyszerűsödik. Az erősítő átkapcsolja neked a képet is, nem csak a hangot
sajti
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
kb. 3-4 mm-mél a csatin lévő lukban van egy műanyag fekete valami amitől nem megy be a banándugó.
Na az a pöcök. Én késsel szoktam kipiszkálni/kifeszíteni. Legalábbis a legtöbb erősítőnél ilyen.
Megpróbélom én is. Denonnál is piszkáltad már ki?
Én is késsel piszkáltam ki. Elég nehezen jön ki!
Sikerült kipiszkálni. Facsavar utána fogó művelettel köszi mindenkinek a segítséget
Sztereó erősitők
kb. 3-4 mm-mél a csatin lévő lukban van egy műanyag fekete valami amitől nem megy be a banándugó.
Na az a pöcök. Én késsel szoktam kipiszkálni/kifeszíteni. Legalábbis a legtöbb erősítőnél ilyen.
Én is késsel piszkáltam ki. Elég nehezen jön ki!
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Denon AVR3806 boldog tulajdonosa lettem ma. Van egy oriaasi problemem, nem birok rajonni, hogy a banamdugoval szerelt kabeleket hogyan lehet bedufni az erositobe.
Please HELP SOS.
Köszi előre is.
Gondolom, úgy, hogy a fekete-piros hangfalcsatlakozók végén lévő pöcköt kiszeded, valami késsel.
Sajna, ez nem olyan "pöckös" dolog a fekete és piros csatiknál nincs semmiféle pöck. kb. 3-4 mm-mél a csatin lévő lukban van egy műanyag fekete valami amitől nem megy be a banándugó.
Nem volt valakinek dolga 3805-el vagy 3806-al?
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Denon AVR3806 boldog tulajdonosa lettem ma. Van egy oriaasi problemem, nem birok rajonni, hogy a banamdugoval szerelt kabeleket hogyan lehet bedufni az erositobe.
Please HELP SOS.
Köszi előre is.
Gondolom, úgy, hogy a fekete-piros hangfalcsatlakozók végén lévő pöcköt kiszeded, valami késsel.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Please HELP SOS.
Köszi előre is.