- koponyeg.jpg (92.35 KiB) Megtekintve 373 alkalommal
de a mai se lesz kutya...
amit összeraktam a videók hátterében menő felíratokból,jégeső és talán villámlott is. az mondjuk nem tréfa... és ha jól értettem, törölték a futamot, így nem amegllításkori pozíció alapján osztottak helyezést, hanme akkor elvielg maradt minden a régiben?
a neutralized egy dolog, de kép se nagyon volt ... lehetett nézni ahogy esik ... nagyon izgi volt ...

bealudtam,most néztem hang nélkül a yotubin... csak amit képról összraktam,hogy neutralized (?)
nem depiztem bepärt írta: ↑2026.08.25., kedd 07:57Sporthoz (is) hülye vagyok, úgyhogy rá kellett keresnem a hölgyre. Nos, mostanában Revi száját egy nála sokkal kompaktabb, naturálabb szépség szokta elkenni a Bükkszentlászló utáni kaptatón (de szerintem legalább úgy fáj).asebestyen írta: ↑2026.08.24., hétf. 20:32Revinek ezek a power slap nők valók! Szabó Franciska meglegyintené, mikor emeli a bagót a szájához... Revinek se kéne egy ideig hilauron savaztatni a szája szélét.![]()
![]()

Sporthoz (is) hülye vagyok, úgyhogy rá kellett keresnem a hölgyre. Nos, mostanában Revi száját egy nála sokkal kompaktabb, naturálabb szépség szokta elkenni a Bükkszentlászló utáni kaptatón (de szerintem legalább úgy fáj).asebestyen írta: ↑2026.08.24., hétf. 20:32Revinek ezek a power slap nők valók! Szabó Franciska meglegyintené, mikor emeli a bagót a szájához... Revinek se kéne egy ideig hilauron savaztatni a szája szélét.![]()

Revinek ezek a power slap nők valók! Szabó Franciska meglegyintené, mikor emeli a bagót a szájához... Revinek se kéne egy ideig hilauron savaztatni a szája szélét.AAttila írta: ↑2026.08.24., hétf. 17:11Revi! Nyert az asszony vagy nem? Tehát bejött Neki! Ő játszott úgy,hogy nyerjen. Bekajáltad a logikáddal![]()
Én elismerem a női versenyeket/versenyzőket, mert Ők is hihetetlenül sok melót beletesznek, feláldozzák az életüket,azért,hogy elérjenek ilyen-olyan célokat. DE! Nézni nem szeretem. Egyszerűen bármit csinálnak, az nekem lassú/unalmas. Mindegy mi. Jégkorongtól kezdve a focin keresztül az úszásig. Ugyanúgy a bringaverseny is. Nem mondom,hogy jobb lennék egy Volleringtől, de a versenyüket nem szeretem nézni.

Azért nem bánnám,ha nyerne

Mátyiő az Isten, ha megnyeri, ha nem.
női box?AAttila írta: ↑2026.08.24., hétf. 17:11Revi! Nyert az asszony vagy nem? Tehát bejött Neki! Ő játszott úgy,hogy nyerjen. Bekajáltad a logikáddal![]()
Én elismerem a női versenyeket/versenyzőket, mert Ők is hihetetlenül sok melót beletesznek, feláldozzák az életüket,azért,hogy elérjenek ilyen-olyan célokat. DE! Nézni nem szeretem. Egyszerűen bármit csinálnak, az nekem lassú/unalmas. Mindegy mi. Jégkorongtól kezdve a focin keresztül az úszásig. Ugyanúgy a bringaverseny is. Nem mondom,hogy jobb lennék egy Volleringtől, de a versenyüket nem szeretem nézni.
ez sajnos igaz a road-ra is. menni mennek,mint a barom, de pont az a "csúnya" benne, ami rotoxnak tetszik. az én szemem bántja,ahogy ész nélkül nyomják,ahogy az asszony zsírozik (kártyajáték). Igaz, roppant kiszámíthattalna és az istentelenül nagy logikámnak feladta a leckét, az ész nélkül mindent ütésVinkler írta: ↑2026.08.24., hétf. 16:05Vasárnap belenéztem a női MTB versenybe. Kár volt. Kb, mintha 12-13 éves fiúkat néztem volna. Elég hervasztó élmény volt.Rotox írta: ↑2026.08.24., hétf. 16:02Imádom ezt a csajt - avagy utolsókból lesznek az elsők!
Amúgy szvsz. a női versenyek egyre inkább izgalmasabbá, érdekesebbé válnak a férfiakénál. Egyszer régebben Seregély M. is beszélt egy Eurosport bringa közvetítés szakkommentátoraként arról, hogy a csajoknál már az Ő idejében is sokszor az érzelmek?, indulatok?, ösztönök? nemritkán felülírták a kapott taktikát. Azt gondolom, a nézők ezt jobban szeretik a kiszámítható precizitásnál. Habár pl. az FDJ United-Suez (Vollering) talán éppen ellenpélda.
a(z egyáltalán-) nem-hervasztó csajos élményekre megvannak a megfelelő oldalak a net-en...

Vasárnap belenéztem a női MTB versenybe. Kár volt. Kb, mintha 12-13 éves fiúkat néztem volna. Elég hervasztó élmény volt.Rotox írta: ↑2026.08.24., hétf. 16:02Imádom ezt a csajt - avagy utolsókból lesznek az elsők!
Amúgy szvsz. a női versenyek egyre inkább izgalmasabbá, érdekesebbé válnak a férfiakénál. Egyszer régebben Seregély M. is beszélt egy Eurosport bringa közvetítés szakkommentátoraként arról, hogy a csajoknál már az Ő idejében is sokszor az érzelmek?, indulatok?, ösztönök? nemritkán felülírták a kapott taktikát. Azt gondolom, a nézők ezt jobban szeretik a kiszámítható precizitásnál. Habár pl. az FDJ United-Suez (Vollering) talán éppen ellenpélda.

megnéztem aszintajzot, bármi előfordulhat