Az 110, meg rájön 4% vám, mint alkatrész es erre az áfa. Kb 140 es xarakodni kell a vámárúnyikatkizattal es még erre jön a szállító ekvámolási tarifája....AAttila írta: ↑2026.08.16., vas. 21:53Akkor minden OK! Neki megéri 100 körül, tehát mehet Hozzád, Te meg majd eljuttatod idetonee73 írta: ↑2026.08.16., vas. 21:42425-ös árfolyammal számolva 109e-re jön ki ide Angliába, ingyen postával. Ahogy pärt is mondta Mo-ra nem küld.revox írta: ↑2026.08.16., vas. 20:50
Nem aprózta el160-170 ezer már a kattant gyűjtői ár. Ultegra (amit ma próbáltam) most is van 26 fontért
![]()
Egy egészséges 100ezer, meg azt mondom, legyen.
Meg pont most szoptam egy ilyen japán free shippingessel. Szerintem a nav már harmadjára áfázta megValamit nagyon bekavartak, majd az ebay kinyomozza. Izzadbak, nem értik, mi történt
![]()
![]()
Nekem ezekböl rlegem lett. Eddig legalább, ha duplán megáfáztak, az eba, visszafizette amif levett, de ezek a japók lekapják. Ebay nem, mert tudja, hogy 150 euro fölött megy magyar vámra. De a süket japó nem. Ezt a pedált, ha van saját webshopha, kb féláron megtalálod.
Ezekhez én nem aszisztálok, egyszer szopattak meg és futtattak hetekig, mert se az eba,,se a fedex, se a nav nem értette, mi történik