Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10159

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

revox írta:
2026.08.16., vas. 10:42
Vinkler írta:
2026.08.16., vas. 09:27
revox írta:
2026.08.10., hétf. 07:30

Egyébként, nálam a speed rendben van, csak a meghajtásához az áttétel nem. 17 kilin az a 37 akkor valid volt. 40 kilin, a való világban akkor 35-36 körüli tempót mentem. De nem 39/17-el :D
Kizártnak tartom, szerintem minden garmin görgő felfelé csal sebességben.

Wattmérő. Nekem kétoldalas Favero Assioma van. Nagyon stabil, elvileg pontos, jó az app, garminnal is stabil. Szeretem. Igaz, 1,5 év alatt 2x kellett felújítani. Egyszer garanciában (amit szerintem elcsesztek, mert pár hónapra rá Maróton leesett a jobb pedál). Akkor azt mondták, hogy gariban többet nem javítják, mert egyszerűen elhasználtam. Bruhhahhhaa. :fekverohog: Ebbe bele sem mentem, mert felújítottam magamnak, azóta jó. Gondoltam lecserélem az újabb PRO-ra, de a réginek a Q faktora, ha jól emlékszem 16-18mm-rel nagyobb, ami nekem kifejezetten szimpi, így maradtam a réginél, mert kevésbé verem szét bokával a láncvillát hátul.
A pro megjelenésével teleszórták a netet a régiekkel nagyon jó áron. Szerintem érdemes vele tenni egy próbát.
A görgőn a sebességet úgy értem, hogy a görgőn 35km/h esetén 39/17-et tekerek, kint meg 50/17-et. Itt érzek némi problémát. Erőbeadás ugyanaz.

A sebesség valóságtartalma nálam appfüggő. A Garmin appal, ha bexarok se tudom azt a tempót megtekerni, amit kint tudok (feltettem olyan utakat, ahol járok nyáron, hogy télen tudjak "ott menni", így adott egy kis nyári feelunget. Nem megy a kinti tempó (edzetten)

Cserébe a zwift meg szerintem többet mutat, mint amit kint tudok menni. Igaz, a zwiften néha beállunk egymásnak, ami olyankor könnyítést ad.
Xal nálam kb a Garmin app lefele csal kicsit, a zwift felfele. De ezek olyan avg 1-2 km/h. De nagyon nem érdekes. Ami itt az érdekes, az az áttétel. Ha nem lenne 30as tányérom elől és 32 hátul, a legdurvább kaptatókra nem tudnék feltekerni.

Sebi a garmintól, Te az Assimotól vette el a kedvem :) de legfőbbkèpp pãrt pedálja :rolleyes:
Nem, nem. Minden appal többet mutat áttételfüggetlenül. Ez teljesen biztos.

Nem tudom mivel?! Én 110-120 kilósan raktam bele 10 000+ km. És szeretem még mindig.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8288

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Van baj.... ;peace;
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4845
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

De akkor pãrtnak legyen jó napja :rolleyes:
Feltettem a pedálokat (alig találtam meg, huhhh...)
2 másodperces gyerek vagyok, szoktam mondani hifis körökben. Bekatt, egyet forgattam jobbal, már ekkor megvolt a verdict, de még bekattintottam a balt is.
Ez a pedál a pedálok Kondo KSL Vz-je. A pedálok ezüstdrótja. Nem a csúcs LP, abban picit több a nyersesség, dd egy kimondottan jó pedál. A talpat teljesen máshogy terheli és az erőátvitel is érezhetően stabilabb. Gurultam kb 100métert még. A shimano még itt következetes volt, a cipőm ugyanott van, mint az én pedálomon. A balos nagyon picit más szögben áll, vélhetöen nem jól van beállítva, csak ez, a sokkal több játékot megengedő kopott pedálomon nem jön elő

Kontrolnak visszatettem a sajátomat,... igen, bekerült a rendszerbe egy agyonkompresszált, torzításokkal tele, noname rézdrót :D

Amikor a karbon Dura pedált próbáltam, ott sokadik körre se jött a "kell" érzés (elkente, elmosta a mikrodinamikát, nem éreztem a kraftot). ennél 2 másodperc elég volt :rolleyes: megkockáztaton, a shimano itt volt csúcson.
20260816_094725.jpg
20260816_094725.jpg (94.5 KiB) Megtekintve 168 alkalommal
De,hogy mindenkinek jó napja legyen, lehet röhögni. Sarokvédelem HBS szilikonragasztóból :D
20260816_094645.jpg
20260816_094645.jpg (138.56 KiB) Megtekintve 168 alkalommal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2026.08.16., vas. 09:27
revox írta:

Egyébként, nálam a speed rendben van, csak a meghajtásához az áttétel nem. 17 kilin az a 37 akkor valid volt. 40 kilin, a való világban akkor 35-36 körüli tempót mentem. De nem 39/17-el :D

Wattmérő. Nekem kétoldalas Favero Assioma van. Nagyon stabil, elvileg pontos, jó az app, garminnal is stabil. Szeretem. Igaz, 1,5 év alatt 2x kellett felújítani. Egyszer garanciában (amit szerintem elcsesztek, mert pár hónapra rá Maróton leesett a jobb pedál). Akkor azt mondták, hogy gariban többet nem javítják, mert egyszerűen elhasználtam. Bruhhahhhaa. :fekverohog: Ebbe bele sem mentem, mert felújítottam magamnak, azóta jó. Gondoltam lecserélem az újabb PRO-ra, de a réginek a Q faktora, ha jól emlékszem 16-18mm-rel nagyobb, ami nekem kifejezetten szimpi, így maradtam a réginél, mert kevésbé verem szét bokával a láncvillát hátul.
A pro megjelenésével teleszórták a netet a régiekkel nagyon jó áron. Szerintem érdemes vele tenni egy próbát.
A görgőn a sebességet úgy értem, hogy a görgőn 35km/h esetén 39/17-et tekerek, kint meg 50/17-et. Itt érzek némi problémát. Erőbeadás ugyanaz.

A sebesség valóságtartalma nálam appfüggő. A Garmin appal, ha bexarok se tudom azt a tempót megtekerni, amit kint tudok (feltettem olyan utakat, ahol járok nyáron, hogy télen tudjak "ott menni", így adott egy kis nyári feelunget. Nem megy a kinti tempó (edzetten)

Cserébe a zwift meg szerintem többet mutat, mint amit kint tudok menni. Igaz, a zwiften néha beállunk egymásnak, ami olyankor könnyítést ad.
Xal nálam kb a Garmin app lefele csal kicsit, a zwift felfele. De ezek olyan avg 1-2 km/h. De nagyon nem érdekes. Ami itt az érdekes, az az áttétel. Ha nem lenne 30as tányérom elől és 32 hátul, a legdurvább kaptatókra nem tudnék feltekerni.

Sebi a garmintól, Te az Assimotól vette el a kedvem :) de legfőbbkèpp pãrt pedálja :rolleyes:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10159

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

revox írta:

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Mer a bicikli is, mint a hájend, alulról kopik

https://index.hu/kultur/klassz/highend1112/
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Ezt néztem útvonalnak. Bedobtam,hogy tegyünk bele még egy Bél-kőt, de az asszony jelezte, hogy majd meglátjuk, vagyis: anyád :D
Bárki jöhet, de elég távol esik másnak. Nameg, ez nekünk most még megterhelő, xal lassú halál lesz. Ebben az évben kimaradt a tekerés, maradt a laza kirábdulás, ami nekem pl így is sok :D

Screenshot_20260816_082103_Firefox.jpg
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2026.08.16., vas. 00:16
revox írta:
2026.08.14., pén. 14:33

de lehet majd beteszem egy boxba.. mi az, a rókás.. bár sűrűn megyünk felétek,mostanában pont miskolc felől járunk. MTapolca csak 1 óra autóval, Eger fele meg 2.

de majd elsáom bükkszentkereszten, megadom a koordinátákat és kiásod :D

igazából, lehet ki keleltt volna próbálni,de kb mióta ideadtad, nem bicajozok annyit,hogy érdemben el tudjam dönteni, kell e lépnem. meg ami nálam is necces, az alu verziók mind ezüstök és hülyén néz ki a fekete krublikhoz. De láttam kínai hamisítványt feketét :D

a karbon durat próbáltam. bitos jobb,de nekem fura,hogy nem érzem azt a bekoppanós érzést,amit az aluval és innen a bogarak dolgoznak :D De a Garmin wattmérője is karbonos, tudom... de arról @sebi már le is beszélt... pedig már hajlottam, hogy karbon, wattos,de egye-fene... ááá,mindegy, kár belém az efféle luxsutermék... :D

xal egyeztetünk és visszajuttatom.
Ráér, ha már ennyit időzött nálad. :D Igazából jobban örülnék, ha kipróbálnád, végül is azért beszéltelek rá, hogy csak vidd már el. Azért erőltettem, mert volt szétkopott dokkolású pedálom, és emlékszem, mekkora öröm volt utána ez az atomstabil Ultegra. Megszűnt a bizonytalan kóválygás, csak az épp szükséges finom játékot engedi. Nem kell hozzá nagy próbálgatás, öt perc gurulás után el tudod dönteni, hogy bejön-e az érzés.
A karbon-kompozit Look-nál én is hiányolom a korábban megszokott hangot. Ezzel egy szolíd klak, a Shimano-nál meg KLIKK! Sokkal megnyugtatóbb, meg a belépés is határozottabb. Nem tudom, a Shimano újabb karbon pedáljai milyenek, de gyanítom, hogy hasonlóan visszafogott hangjuk van. Tartósságra a régi alu meg biztos, hogy alázza a karbont. Apróban nem gyakran látom őket, de néha azért fel-felbukkannak - a Dura-t is így vettem pár éve, igaz, jó sokáig vártam rá.
Következő etapra felteszem,kitaláltad a gondolatom :)
Holnapra akartam, hogy ugyanazt megyünk, mint tegnap (bükkszentkereszt), de lehet toljuk szerdára, borsodtkmtudjahova... nem ugyanaz az út lesz, de érzem én 5 perc alatt. Lehet 5 másodperc :)

Egyébként szerdára terveztem egy utat. Egwrtől nincs messze a start. Borsodszentgyörgy talán gondolkodik.gif

Pontosat még nem tudok, egy kb 65-70 kilis karika. Ex csoporttársak akarnak ott valamit pacsmagolni. Mondtam, max úgy megyek, hogy tekerünk egyet és utána benézek.
A holnapit a tegnapi gyalázatos pulzusom okán (valsz nem pihentem rendesen a héten) átterveztük kirándulásra. 9 napos szabadságra "edzőtábort" rendeltem el :D de lehet nem jól kezdtem :D de szerintem ma megkeresem és átszerelem. Ha a stopli helyzete jó, ezzel tekerek következön.
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5611

Hozzászólás Szerző: pärt »

revox írta:
2026.08.14., pén. 14:33

de lehet majd beteszem egy boxba.. mi az, a rókás.. bár sűrűn megyünk felétek,mostanában pont miskolc felől járunk. MTapolca csak 1 óra autóval, Eger fele meg 2.

igazából, lehet ki keleltt volna próbálni,de kb mióta ideadtad, nem bicajozok annyit,hogy érdemben el tudjam dönteni, kell e lépnem. meg ami nálam is necces, az alu verziók mind ezüstök és hülyén néz ki a fekete krublikhoz. De láttam kínai hamisítványt feketét :D

a karbon durat próbáltam. bitos jobb,de nekem fura,hogy nem érzem azt a bekoppanós érzést,amit az aluval és innen a bogarak dolgoznak :D De a Garmin wattmérője is karbonos, tudom... de arról @sebi már le is beszélt... pedig már hajlottam, hogy karbon, wattos,de egye-fene... ááá,mindegy, kár belém az efféle luxsutermék... :D

Ráér, ha már ennyit időzött nálad. :D Igazából jobban örülnék, ha kipróbálnád, végül is azért beszéltelek rá, hogy csak vidd már el. Azért erőltettem, mert volt szétkopott dokkolású pedálom, és emlékszem, mekkora öröm volt utána ez az atomstabil Ultegra. Megszűnt a bizonytalan kóválygás, csak az épp szükséges finom játékot engedi. Nem kell hozzá nagy próbálgatás, öt perc gurulás után el tudod dönteni, hogy bejön-e az érzés.
A karbon-kompozit Look-nál én is hiányolom a korábban megszokott hangot. Ezzel egy szolíd klak, a Shimano-nál meg KLIKK! Sokkal megnyugtatóbb, meg a belépés is határozottabb. Nem tudom, a Shimano újabb karbon pedáljai milyenek, de gyanítom, hogy hasonlóan visszafogott hangjuk van. Tartósságra a régi alu meg biztos, hogy alázza a karbont. Apróban nem gyakran látom őket, de néha azért fel-felbukkannak - a Dura-t is így vettem pár éve, igaz, jó sokáig vártam rá.

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1304

Hozzászólás Szerző: violin »

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Snipi »

AAttila írta:
2026.08.14., pén. 22:12
Azt hinném, de már nem is tudok semmit.....
Megint meghalt egy 19 éves bringás. De hogy!? A Portugál-kör 8. szakaszán egy AUTÓ szembe ment a bringásokkal és elütötte verseny közben. Agyrém.
https://www.facebook.com/share/18gNeymaL9/
tarling.jpg
auto.jpg
auto.jpg (78.78 KiB) Megtekintve 201 alkalommal

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3807

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Azt hinném, de már nem is tudok semmit.....
Megint meghalt egy 19 éves bringás. De hogy!? A Portugál-kör 8. szakaszán egy AUTÓ szembe ment a bringásokkal és elütötte verseny közben. Agyrém.
https://www.facebook.com/share/18gNeymaL9/

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1497

Hozzászólás Szerző: Rotox »

ELEX írta:
2026.08.14., pén. 21:39
...
Egy Wahoo fish.
...
Klassz! :smile32: Bevallom, szégyenszemre ezt bizony meg kellett néznem a szótárban. És tényleg! :D

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 998

Hozzászólás Szerző: ELEX »

AAttila írta:
2026.08.12., szer. 17:20
Most karácsony van, de ha majd edzeni kell 31_1_21.gif
20260812_165859.jpg
Ha már Wahoo, akkor ez is az.
Egy Wahoo fish.
Persze horgászat mellett volt némi tekerés is. Nulláról 2500 m-re a Teidére 36 fokban.
Csatolmányok
20260805_123053.jpg
20260805_122947.jpg
20260803_173005.jpg

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2026.08.14., pén. 14:12
revox írta:
2026.08.14., pén. 13:15
az két éve volt? :D ott van még a zacskóban :D
Kb. annyi. Mondom, hogy nem vagy egy impulzus-próbálgató. :D Ha mégis elfúj majd a szél egy BZK menésre, légyszi hozd el. A Treken volt egy Look Keo Blade Carbon, de nem tudtam megkedvelni; sokkal bizonytalanabb a belépési érzete, mint a Shimano-nak. Most a Litespeeden van a bevált jó kis Dura pedálom, de át fogom rakni az újra, a helyére meg megy az az Ultegra. Hülyén néz ki a fekete szett mellett az alu, meg egy sóhajtásnyival nehezebb is, de sokkal jobban szeretem. Ráadásul a Shimano-t a 2°-os stoplival használtam, a Look-hoz meg 4,5°-os van, amit nem kedvelek.

halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos

revox írta:
2026.08.14., pén. 13:15
Kb. annyi. Mondom, hogy nem vagy egy impulzus-próbálgató. :D Ha mégis elfúj majd a szél egy BZK menésre, légyszi hozd el. A Treken volt egy Look Keo Blade Carbon, de nem tudtam megkedvelni; sokkal bizonytalanabb a belépési érzete, mint a Shimano-nak. Most a Litespeeden van a bevált jó kis Dura pedálom, de át fogom rakni az újra, a helyére meg megy az az Ultegra. Hülyén néz ki a fekete szett mellett az alu, meg egy sóhajtásnyival nehezebb is, de sokkal jobban szeretem. Ráadásul a Shimano-t a 2°-os stoplival használtam, a Look-hoz meg 4,5°-os van, amit nem kedvelek.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2026.08.14., pén. 13:06
Nagyon előreszaladtunk, Revi még most is egy paleolitikumból ittmaradt, vályúsra kopott Shimano-t használ, nem hiszem, hogy könnyen váltana. :kapdelm: Vagy két éve misszionáriusi lelkesedéstől hajtva rátukmáltam kipróbálásra egy újabb típusú, szélesebb Ultegrát, hátha megtér, de nem hiszem, hogy átcsavarozta már. :unsure:
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos

Nagyon előreszaladtunk, Revi még most is egy paleolitikumból ittmaradt, vályúsra kopott Shimano-t használ, nem hiszem, hogy könnyen váltana. :kapdelm: Vagy két éve misszionáriusi lelkesedéstől hajtva rátukmáltam kipróbálásra egy újabb típusú, szélesebb Ultegrát, hátha megtér, de nem hiszem, hogy átcsavarozta már. :unsure:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.08.14., pén. 12:02
revox írta:
2026.08.14., pén. 11:33
na,ezt mégegyszer :D

ha van shimano pedálom,abból kitépen a tengelyt és jó bele az asimo tengelye?

megbízhtaóságra jobb,vagy pontosabb?
Az assioma gen1, ami a legtöbbünknek van, ott van Look pedálostul és shimanohoz csak tengelyek. Ott, ahogy írod, tengely ki, tengely be.
Az újabb, gen2-eseknél van Look és Shimano komplett pedálostul, nyilván drágább.
Azt érdemes viszont figyelembe venni, hogy a Gen1 Q faktora szerintem nagyobb, mint az alap shimano tengelyé.
A Garminnal az a baj, hogy elemes, nem akkus, a pedáltestek folyton nyekegnek, nyikorognak, állandóan önteni kell rá az olajat, de van hogy úgy is nyüszög. A pedáltest rohad és ez nem vicc, pöttyökben rozsdásodik. Utálom. Tehénen az van montisba, de a tengely cserélhető a montis és outis pedáltestek között. Biztos nem vennék mégegyszer.
na,ez így szép kerek, köszi :tutiok: :tutiok: :tutiok:
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2026.08.14., pén. 11:33

Az assioma gen1, ami a legtöbbünknek van, ott van Look pedálostul és shimanohoz csak tengelyek. Ott, ahogy írod, tengely ki, tengely be.
Az újabb, gen2-eseknél van Look és Shimano komplett pedálostul, nyilván drágább.
Azt érdemes viszont figyelembe venni, hogy a Gen1 Q faktora szerintem nagyobb, mint az alap shimano tengelyé.
A Garminnal az a baj, hogy elemes, nem akkus, a pedáltestek folyton nyekegnek, nyikorognak, állandóan önteni kell rá az olajat, de van hogy úgy is nyüszög. A pedáltest rohad és ez nem vicc, pöttyökben rozsdásodik. Utálom. Tehénen az van montisba, de a tengely cserélhető a montis és outis pedáltestek között. Biztos nem vennék mégegyszer.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.08.14., pén. 11:01
revox írta:
2026.08.14., pén. 10:51
asebestyen írta:
2026.08.14., pén. 10:33

Nyugodtan bármit, nem tud értelmetlenebb lenni a hifis marhaságnál.
Garmin pedál szar, ne azt vegyél, ha veszel. :)
máris megoldódott akkor (mint a zc33 esete), hogy hagyom a francba :D nem akarok KEO pedált, hajtókar meg nem annyira OK.ha cserélgetni akarom a bicajokat. bár, tegyük hozzá, a magamfajta kocabringásnak ez inkább csak arra jó,hogy "na,ez is megvan" :D :fekverohog:

egyébként,ha mégis egyszer rászánnám magam, mi vált be?
én most is assiomat-vennék. Shimano pedálba belemegy a tengely.

halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2026.08.14., pén. 10:51
asebestyen írta:
revox írta:
2026.08.14., pén. 09:32

csendben mondom, nemrég feldobott a facebook egy wattmérős hirdetést... és elmerengtem :D azt nem tudom miért,... lehet női lelkem van. hifiben bevásároltam, egy ideig kuss lesz, kell valami,amire lehet költeni :D

majd úgy járok, mint a görgővel.. óó,csak egy egyszerűt... az egyoldalas Garmin pedál egész olcsó,... de utána meg ha ránézek, a kétoldalas csak egy százassal több... am ia durva, most itthon oclsóbb, mint a bike24-en :rolleyes:
máris megoldódott akkor (mint a zc33 esete), hogy hagyom a francba :D nem akarok KEO pedált, hajtókar meg nem annyira OK.ha cserélgetni akarom a bicajokat. bár, tegyük hozzá, a magamfajta kocabringásnak ez inkább csak arra jó,hogy "na,ez is megvan" :D :fekverohog:

én most is assiomat-vennék. Shimano pedálba belemegy a tengely.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
revox írta:

csendben mondom, nemrég feldobott a facebook egy wattmérős hirdetést... és elmerengtem :D azt nem tudom miért,... lehet női lelkem van. hifiben bevásároltam, egy ideig kuss lesz, kell valami,amire lehet költeni :D

majd úgy járok, mint a görgővel.. óó,csak egy egyszerűt... az egyoldalas Garmin pedál egész olcsó,... de utána meg ha ránézek, a kétoldalas csak egy százassal több... am ia durva, most itthon oclsóbb, mint a bike24-en :rolleyes:

halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.08.13., csüt. 17:31
revox írta:
2026.08.13., csüt. 16:58
pärt írta:
2026.08.13., csüt. 16:12

Remek, végre lesz mivel összemérnem a kültéri wattjaimat. :tutiok:
Már rég tervezem, hogy feltöltöm a hajtóművön a wattmérőt, és megnézem, hogy működik egy ilyen. Talán jövőre meglépem.
elég hozzá a telefon is. strava app és bepárosítod. de akkor újíts be a egy pulzusmérőt is
Ne rohanjunk, egyelőre értékeljük a wattmérő irányába mutatott enyhe érdeklődést... :smile53:

halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”