pärt írta: ↑2026.08.14., pén. 14:12
revox írta: ↑2026.08.14., pén. 13:15
az két éve volt?

ott van még a zacskóban
Kb. annyi. Mondom, hogy nem vagy egy impulzus-próbálgató.

Ha mégis elfúj majd a szél egy BZK menésre, légyszi hozd el. A Treken volt egy Look Keo Blade Carbon, de nem tudtam megkedvelni; sokkal bizonytalanabb a belépési érzete, mint a Shimano-nak. Most a Litespeeden van a bevált jó kis Dura pedálom, de át fogom rakni az újra, a helyére meg megy az az Ultegra. Hülyén néz ki a fekete szett mellett az alu, meg egy sóhajtásnyival nehezebb is, de sokkal jobban szeretem. Ráadásul a Shimano-t a 2°-os stoplival használtam, a Look-hoz meg 4,5°-os van, amit nem kedvelek.
de lehet majd beteszem egy boxba.. mi az, a rókás.. bár sűrűn megyünk felétek,mostanában pont miskolc felől járunk. MTapolca csak 1 óra autóval, Eger fele meg 2.
de majd elsáom bükkszentkereszten, megadom a koordinátákat és kiásod
igazából, lehet ki keleltt volna próbálni,de kb mióta ideadtad, nem bicajozok annyit,hogy érdemben el tudjam dönteni, kell e lépnem. meg ami nálam is necces, az alu verziók mind ezüstök és hülyén néz ki a fekete krublikhoz. De láttam kínai hamisítványt feketét
a karbon durat próbáltam. bitos jobb,de nekem fura,hogy nem érzem azt a bekoppanós érzést,amit az aluval és innen a bogarak dolgoznak

De a Garmin wattmérője is karbonos, tudom... de arról @sebi már le is beszélt... pedig már hajlottam, hogy karbon, wattos,de egye-fene... ááá,mindegy, kár belém az efféle luxsutermék...
xal egyeztetünk és visszajuttatom.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu