Ráér, ha már ennyit időzött nálad.revox írta: ↑2026.08.14., pén. 14:33
de lehet majd beteszem egy boxba.. mi az, a rókás.. bár sűrűn megyünk felétek,mostanában pont miskolc felől járunk. MTapolca csak 1 óra autóval, Eger fele meg 2.
de majd elsáom bükkszentkereszten, megadom a koordinátákat és kiásod![]()
igazából, lehet ki keleltt volna próbálni,de kb mióta ideadtad, nem bicajozok annyit,hogy érdemben el tudjam dönteni, kell e lépnem. meg ami nálam is necces, az alu verziók mind ezüstök és hülyén néz ki a fekete krublikhoz. De láttam kínai hamisítványt feketét![]()
a karbon durat próbáltam. bitos jobb,de nekem fura,hogy nem érzem azt a bekoppanós érzést,amit az aluval és innen a bogarak dolgoznakDe a Garmin wattmérője is karbonos, tudom... de arról @sebi már le is beszélt... pedig már hajlottam, hogy karbon, wattos,de egye-fene... ááá,mindegy, kár belém az efféle luxsutermék...
![]()
xal egyeztetünk és visszajuttatom.
A karbon-kompozit Look-nál én is hiányolom a korábban megszokott hangot. Ezzel egy szolíd klak, a Shimano-nál meg KLIKK! Sokkal megnyugtatóbb, meg a belépés is határozottabb. Nem tudom, a Shimano újabb karbon pedáljai milyenek, de gyanítom, hogy hasonlóan visszafogott hangjuk van. Tartósságra a régi alu meg biztos, hogy alázza a karbont. Apróban nem gyakran látom őket, de néha azért fel-felbukkannak - a Dura-t is így vettem pár éve, igaz, jó sokáig vártam rá.

Vagy két éve misszionáriusi lelkesedéstől hajtva rátukmáltam kipróbálásra egy újabb típusú, szélesebb Ultegrát, hátha megtér, de nem hiszem, hogy átcsavarozta már.