Ha már Wahoo, akkor ez is az.
Egy Wahoo fish.
Persze horgászat mellett volt némi tekerés is. Nulláról 2500 m-re a Teidére 36 fokban.

Ha már Wahoo, akkor ez is az.
de lehet majd beteszem egy boxba.. mi az, a rókás.. bár sűrűn megyünk felétek,mostanában pont miskolc felől járunk. MTapolca csak 1 óra autóval, Eger fele meg 2.pärt írta: ↑2026.08.14., pén. 14:12Kb. annyi. Mondom, hogy nem vagy egy impulzus-próbálgató.Ha mégis elfúj majd a szél egy BZK menésre, légyszi hozd el. A Treken volt egy Look Keo Blade Carbon, de nem tudtam megkedvelni; sokkal bizonytalanabb a belépési érzete, mint a Shimano-nak. Most a Litespeeden van a bevált jó kis Dura pedálom, de át fogom rakni az újra, a helyére meg megy az az Ultegra. Hülyén néz ki a fekete szett mellett az alu, meg egy sóhajtásnyival nehezebb is, de sokkal jobban szeretem. Ráadásul a Shimano-t a 2°-os stoplival használtam, a Look-hoz meg 4,5°-os van, amit nem kedvelek.

Kb. annyi. Mondom, hogy nem vagy egy impulzus-próbálgató.
az két éve volt?pärt írta: ↑2026.08.14., pén. 13:06Nagyon előreszaladtunk, Revi még most is egy paleolitikumból ittmaradt, vályúsra kopott Shimano-t használ, nem hiszem, hogy könnyen váltana.Vagy két éve misszionáriusi lelkesedéstől hajtva rátukmáltam kipróbálásra egy újabb típusú, szélesebb Ultegrát, hátha megtér, de nem hiszem, hogy átcsavarozta már.
![]()

Vagy két éve misszionáriusi lelkesedéstől hajtva rátukmáltam kipróbálásra egy újabb típusú, szélesebb Ultegrát, hátha megtér, de nem hiszem, hogy átcsavarozta már. na,ez így szép kerek, kösziasebestyen írta: ↑2026.08.14., pén. 12:02Az assioma gen1, ami a legtöbbünknek van, ott van Look pedálostul és shimanohoz csak tengelyek. Ott, ahogy írod, tengely ki, tengely be.
Az újabb, gen2-eseknél van Look és Shimano komplett pedálostul, nyilván drágább.
Azt érdemes viszont figyelembe venni, hogy a Gen1 Q faktora szerintem nagyobb, mint az alap shimano tengelyé.
A Garminnal az a baj, hogy elemes, nem akkus, a pedáltestek folyton nyekegnek, nyikorognak, állandóan önteni kell rá az olajat, de van hogy úgy is nyüszög. A pedáltest rohad és ez nem vicc, pöttyökben rozsdásodik. Utálom. Tehénen az van montisba, de a tengely cserélhető a montis és outis pedáltestek között. Biztos nem vennék mégegyszer.

Az assioma gen1, ami a legtöbbünknek van, ott van Look pedálostul és shimanohoz csak tengelyek. Ott, ahogy írod, tengely ki, tengely be.
na,ezt mégegyszerasebestyen írta: ↑2026.08.14., pén. 11:01én most is assiomat-vennék. Shimano pedálba belemegy a tengely.revox írta: ↑2026.08.14., pén. 10:51máris megoldódott akkor (mint a zc33 esete), hogy hagyom a francbaasebestyen írta: ↑2026.08.14., pén. 10:33
Nyugodtan bármit, nem tud értelmetlenebb lenni a hifis marhaságnál.
Garmin pedál szar, ne azt vegyél, ha veszel. :)nem akarok KEO pedált, hajtókar meg nem annyira OK.ha cserélgetni akarom a bicajokat. bár, tegyük hozzá, a magamfajta kocabringásnak ez inkább csak arra jó,hogy "na,ez is megvan"
![]()
![]()
egyébként,ha mégis egyszer rászánnám magam, mi vált be?

én most is assiomat-vennék. Shimano pedálba belemegy a tengely.revox írta: ↑2026.08.14., pén. 10:51máris megoldódott akkor (mint a zc33 esete), hogy hagyom a francbaasebestyen írta: ↑2026.08.14., pén. 10:33Nyugodtan bármit, nem tud értelmetlenebb lenni a hifis marhaságnál.revox írta: ↑2026.08.14., pén. 09:32
csendben mondom, nemrég feldobott a facebook egy wattmérős hirdetést... és elmerengtemazt nem tudom miért,... lehet női lelkem van. hifiben bevásároltam, egy ideig kuss lesz, kell valami,amire lehet költeni
![]()
majd úgy járok, mint a görgővel.. óó,csak egy egyszerűt... az egyoldalas Garmin pedál egész olcsó,... de utána meg ha ránézek, a kétoldalas csak egy százassal több... am ia durva, most itthon oclsóbb, mint a bike24-en![]()
Garmin pedál szar, ne azt vegyél, ha veszel. :)nem akarok KEO pedált, hajtókar meg nem annyira OK.ha cserélgetni akarom a bicajokat. bár, tegyük hozzá, a magamfajta kocabringásnak ez inkább csak arra jó,hogy "na,ez is megvan"
![]()
![]()
egyébként,ha mégis egyszer rászánnám magam, mi vált be?
máris megoldódott akkor (mint a zc33 esete), hogy hagyom a francbaasebestyen írta: ↑2026.08.14., pén. 10:33Nyugodtan bármit, nem tud értelmetlenebb lenni a hifis marhaságnál.revox írta: ↑2026.08.14., pén. 09:32
csendben mondom, nemrég feldobott a facebook egy wattmérős hirdetést... és elmerengtemazt nem tudom miért,... lehet női lelkem van. hifiben bevásároltam, egy ideig kuss lesz, kell valami,amire lehet költeni
![]()
majd úgy járok, mint a görgővel.. óó,csak egy egyszerűt... az egyoldalas Garmin pedál egész olcsó,... de utána meg ha ránézek, a kétoldalas csak egy százassal több... am ia durva, most itthon oclsóbb, mint a bike24-en![]()
Garmin pedál szar, ne azt vegyél, ha veszel. :)

Nyugodtan bármit, nem tud értelmetlenebb lenni a hifis marhaságnál.revox írta: ↑2026.08.14., pén. 09:32
![]()
csendben mondom, nemrég feldobott a facebook egy wattmérős hirdetést... és elmerengtemasebestyen írta: ↑2026.08.13., csüt. 17:31Ne rohanjunk, egyelőre értékeljük a wattmérő irányába mutatott enyhe érdeklődést...![]()

Valóban.asebestyen írta: ↑2026.08.13., csüt. 17:31Ne rohanjunk, egyelőre értékeljük a wattmérő irányába mutatott enyhe érdeklődést...![]()

Ne rohanjunk, egyelőre értékeljük a wattmérő irányába mutatott enyhe érdeklődést...revox írta: ↑2026.08.13., csüt. 16:58elég hozzá a telefon is. strava app és bepárosítod. de akkor újíts be a egy pulzusmérőt is
elég hozzá a telefon is. strava app és bepárosítod. de akkor újíts be a egy pulzusmérőt is

Remek, végre lesz mivel összemérnem a kültéri wattjaimat.
főleg,ha azzal termel áramot. képes megszerelniAAttila írta: ↑2026.08.13., csüt. 13:36Arra gondoltam, Neki adom a régi görgőmet. Arra még jó,hogy amíg nincs kint 15-18fok,addig bent rákészüljön.asebestyen írta: ↑2026.08.13., csüt. 13:25Ha esetleg megunod, Pärt átveszi. A wattok és a beltéri kerékpározás megszállottja.![]()
Közben hallgathat zenét is.
![]()
Arra gondoltam, Neki adom a régi görgőmet. Arra még jó,hogy amíg nincs kint 15-18fok,addig bent rákészüljön.asebestyen írta: ↑2026.08.13., csüt. 13:25Ha esetleg megunod, Pärt átveszi. A wattok és a beltéri kerékpározás megszállottja.![]()

Ha esetleg megunod, Pärt átveszi. A wattok és a beltéri kerékpározás megszállottja.

meg a PDMagnetic(s?). nemrég láttam valami régi mezen

Hááát, erről leginkább valami mosóporos doboz grafikája ugrik be, esetleg még a liftekbe kiragasztott hirdetőtáblák.
A régi körökkel jobb volt (de a gatya ott is büntet).