Ha esetleg megunod, Pärt átveszi. A wattok és a beltéri kerékpározás megszállottja.

Ha esetleg megunod, Pärt átveszi. A wattok és a beltéri kerékpározás megszállottja.

meg a PDMagnetic(s?). nemrég láttam valami régi mezen

Hááát, erről leginkább valami mosóporos doboz grafikája ugrik be, esetleg még a liftekbe kiragasztott hirdetőtáblák.
A régi körökkel jobb volt (de a gatya ott is büntet).már ez is valami. kedvencem az volt,mikor dobogóra felsétáltak valami koszlott papucsban az emberek (természetesen zokniban)... ma már kicsit próbálják szabályozni,hogy legalább mez legyen rajta éremosztáson, OB-n talán kötelező is. hiányzik nekem manapság az az egységes megjelenés,amiben felnőttünk. nem csak bicaj. birkócsapatnak is full egyforma cipő,mez, melegítószett. messziről lehetett tudni, melegítőben,ki honnan jött. meg így volt csapat a csapat.AAttila írta: ↑2026.08.11., kedd 15:06Itt is így van, zoknitól felfelé minden van, még kesztyű is, de a bringás cipő bármi lehet. Van utcai cipő is, tehát dobogós abban kell felmenni plusz kötelező a baseball sapi is.
Itt is így van, zoknitól felfelé minden van, még kesztyű is, de a bringás cipő bármi lehet. Van utcai cipő is, tehát dobogós abban kell felmenni plusz kötelező a baseball sapi is.
ez is szép
csendben mondom, legalább a hátán is van igaz csak egy, de van, láthatósági csík.. vagyis akkor volt, mára lekerült, meg a tónusok kicsit finomodtak. de nem fogom kidobálni a régieket és váltani újra. nemrég kilomoltam a bicajruhás szekrényt és amit vettem,abban nicns vállfás akasztós rész. kb 30 vállfát dobáltam ki,amin nem egyenként voltak a mezek,nadrágok,kabátok, stb... egész DKSI mezfejlődési archivum van ott. nem fogom lecserélni, de ez a színkombó elég megosztó. Még a normál hagyján is volt, de ami Peákon van,ami csak az elitnek készült, különleges alkalmakra és különlegesen xarul sikerült darab volt a főszponzori kontent (Kft) arany kereszttelSnipi írta: ↑2026.08.11., kedd 10:56Viszont mentősruhának jó lenne ...![]()
ha,oszt mikor rákérdeztem, hogy miért is,... a válasz az volt, jól lehet látni a mezőnyben, ha elől vannak... erre egy székelyesen megfontolt hang hátulról bemondta, meg azt is, ha jól lemaradnak

Mikor először láttam rajtad, azonnal egyértelmű volt, hogy nem nő tervezte.
én akkor nem tudtam ki az a Pogi ,de szerintem voltunk ezzel így páran
Nem dehogy, én abban az évben nem voltam. (ezért sem látsz verseny közbeni fotót Pogiról TDH-ról... :)revox írta: ↑2026.08.05., szer. 14:20"menjél Barna bazzeg,mert a szlovén srác nagyon agresszív és nyomja keményen". Zárószakaszon is támadtak... Azóta kcisit átírták a történelmetSnipi írta: ↑2026.08.05., szer. 14:13
Persze, hogy nem megy kisebb versenyekre. Mert nem mer. Mióta 2017-ben a TDH-n egy bizonyos Peák Barna lenyomta.
Amúgy a "zsinórban hármat" már Frumi is megcsinálta : 2017 TDF, 2017 Vuelta, 2018 Giro (a legendás Finestre-s szökés)
Csak aztán ugye jött a 2018-as Dauphine-s TT-s pályabejárás ... a többi ismert ...(Vanik fotó?)
![]()
Persze. Ez ott érdekes, amikor a meredeket nem lehet kitekerni az áttétellel, mert elfogy. Azt az ominózus 18%-ot megszenvedtem rendesen a 30/32vel is

Nekem Flux S van. De annál sem valós a sebesség. Mondjuk nem nagyon izgat, mert úgy is wattra, meg fordulatra van az edzés.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 22:22Majd próbáld ki, kiadja e a 16% körüli kaptatót. De lehet. Csak az enyém ilyen xar![]()
Vinkler! Neked is Neo2. van. Nem vettél észre olyat, ami nálam van? Pl egy kinti 30-35 tempóhoz 50/17 kell. Görgőn nekem kb 39/17/16. Hajtani kb azonos érzés, csak éppen elől más a tányérEgyszer régebben még Sebi guglizta ki gyorsan nekem,mikor akartam sebességet kalibrálni, hogy a neo t2-n nem lehet/kell.
Mondjun Ati wahooja nem neo t2, az lehet hitelesebben csinálja. Nekem ez fura, hogy akkor, mikor vettem, ez volt az egyetlen UCI minősítésű görgő (feltételezve, hogy akkor ez az egyik "legjobb"), és ennyire el van tolva az áttétel.
Megkerestem amikor PR-t mentem a viszonylag sík Tempus Fugit pályán. 39/17,el 37,7km/h átlagsebességgel