Bivalyerős partner, de ezzel nem nagyon fogsz tekerés közben beszélgetni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5599
Re: Kerékpározás
Nah, itt az új edzőpartnerem.
16% emelkedőt,10% lejtőt és 1800w-t tud.
Emellett mindenféle kapcsolatot, még wifi-t is.
Köszi Ákos az infót,hogy még ma éjfélig akciós.
16% emelkedőt,10% lejtőt és 1800w-t tud.
Emellett mindenféle kapcsolatot, még wifi-t is.
Köszi Ákos az infót,hogy még ma éjfélig akciós.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10153
Jah persze, funride-ba becsatlakozhat bárki.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:29Én is, de főleg azért, tudom, mit akarok csinálni es abba egy társ bekavar. Persze, az más, ha meg van beszélve, hogy együtt megyünk ki. Akkor is megvan a cél, csak 2 vagy több emberrel "kiszámolva".Vinkler írta: ↑2026.08.09., vas. 17:13Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Én is, de főleg azért, tudom, mit akarok csinálni es abba egy társ bekavar. Persze, az más, ha meg van beszélve, hogy együtt megyünk ki. Akkor is megvan a cél, csak 2 vagy több emberrel "kiszámolva".Vinkler írta: ↑2026.08.09., vas. 17:13Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()
Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba 
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Bringán attól fugg, mi van. Bár most igen távol áll tölem, de pl résztávban rá se nézek. Z2-ben egy intés OK. Bükki kiránduláson belefér egy hello. De ja, kb...
Utoléréskor esetleg egy. "jössz?!". A válasz már nem érdekes, vagy beáll, vagy nem. Ezzel csak jelzel, ha akar, jöhet. Ha nem kérdezed meg, illetlenség beállni. Se előre, se hátra. Ha valaki társaságra vágyik, a varázsszó: jössz?
Látom, Te nem ma kezdted
Bringán attól fugg, mi van. Bár most igen távol áll tölem, de pl résztávban rá se nézek. Z2-ben egy intés OK. Bükki kiránduláson belefér egy hello. De ja, kb...
Utoléréskor esetleg egy. "jössz?!". A válasz már nem érdekes, vagy beáll, vagy nem. Ezzel csak jelzel, ha akar, jöhet. Ha nem kérdezed meg, illetlenség beállni. Se előre, se hátra. Ha valaki társaságra vágyik, a varázsszó: jössz?
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Én is intek, de manapság egyre kevesebben. Nem is értem, ez régen alap volt. Na mi nem helloztunk, csak, ha hátba vertünk valakit.
Nemérdekes
csak ismerős a szitu (kicsit elmosolyodtam), főleg túrákon és sose értettük a magázást
Akkor erős kocabringás
Nemérdekes
halfnote.hu
halfnote.hu
na, én nem szoktam (ha bírok sem

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Bringán ritkán találkozunk idegenekkel,,de hegyen igen. Csont nélkül lehellozunk bárkit. Majd megtanulja idővel a hegyikettet
Majd egyszer meglesz a megfejtésasebestyen írta: ↑2026.08.09., vas. 14:13Ha ezt régebben tudtam volna.... Mától mindenkit helózok. Azé tudja meg mindenki, hogy próóó vagyok.Jó oké, benasizott pró, de pró.
![]()
Bringán ritkán találkozunk idegenekkel,,de hegyen igen. Csont nélkül lehellozunk bárkit. Majd megtanulja idővel a hegyikettet
halfnote.hu
halfnote.hu
Űrhajó és űrhajó között is hatalmas és valós különbségek vannak. Én az endurance kényelmét tuti nem cserélném le egy reacto robbanékonyságára pölö. Kinek mi. Mondjuk, ha eddig nem derült ki, h kell-e, vagy sem, akkor vélhetően nem kell.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nem olvastam el. De kütyük az edzésmunkához kellenek, egyébként kb nem kell.
Űrhajó és űrhajó között is hatalmas és valós különbségek vannak. Én az endurance kényelmét tuti nem cserélném le egy reacto robbanékonyságára pölö. Kinek mi. Mondjuk, ha eddig nem derült ki, h kell-e, vagy sem, akkor vélhetően nem kell.
(Én még mindig ingadozom, hogy maradjon-e az űrhajó. Brutálisan fejlett - én sajnos kevésbé.)
- pärt
- Őslakos

Lehet, de a cikk a kütyükről szól.
(Én még mindig ingadozom, hogy maradjon-e az űrhajó. Brutálisan fejlett - én sajnos kevésbé.)
Jó oké, benasizott pró, de pró.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8278
Ha ezt régebben tudtam volna.... Mától mindenkit helózok. Azé tudja meg mindenki, hogy próóó vagyok.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 00:41Innen ismered meg az ámátőröket :)
De ugyanez van a hegyen. A bükki túrázók lemagáznak. A Tátrában, ha fentebb mégy a Poprádi tótól, már csak "hello" van![]()
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- Vinkler
- Adminisztrátor

Brutálisat fejlődtek a bringák. Sokkal jobbak minden szempontból az újak, én ezért bringázok újra csak és imádom!
engem különösebben nem izgat az új technológia, mivel 'csak bringázok', szerelembőlpärt írta: ↑2026.08.09., vas. 12:03Már unalomig ismételgetett a felni-/tárcsafék, mechanikus/elektromos váltás, belső/tubeless kérdések körüli értelmetlen habverés. Úgy rendesen a régi technológiák hívei szokták megbélyegezni az újabb technológiákat támogatókat, ez végre egy üde, új szín a palettán, a "puristák" kigúnyolása. Érdekes, hogy amúgy az ilyesmi ragebait jellegű bejegyzéseket nem az ismertebb oldalak szokták bedobni.
(pesze ettől függetlenül - sőt! ... 
- pärt
- Őslakos

Már unalomig ismételgetett a felni-/tárcsafék, mechanikus/elektromos váltás, belső/tubeless kérdések körüli értelmetlen habverés. Úgy rendesen a régi technológiák hívei szokták megbélyegezni az újabb technológiákat támogatókat, ez végre egy üde, új szín a palettán, a "puristák" kigúnyolása. Érdekes, hogy amúgy az ilyesmi ragebait jellegű bejegyzéseket nem az ismertebb oldalak szokták bedobni.
https://www.thecyclingweek.com/post/the ... G5G0eFm4PA
https://www.thecyclingweek.com/post/the ... G5G0eFm4PA
De ugyanez van a hegyen. A bükki túrázók lemagáznak. A Tátrában, ha fentebb mégy a Poprádi tótól, már csak "hello" van
Innen ismered meg az ámátőröket :)
De ugyanez van a hegyen. A bükki túrázók lemagáznak. A Tátrában, ha fentebb mégy a Poprádi tótól, már csak "hello" van
halfnote.hu
halfnote.hu
De hidd el, ott, akkor megtört volna pillanat varázsa, ha miközben gurulunk, én hirtelen rántok egy satut, és leszállok, hogy visszamagázhassam.
- pärt
- Őslakos

Jó, majd ha tekerés közben rám tör a leküzdhetetlen magázódhatnék, akkor majd én is így teszek.
- pärt
- Őslakos

ez szvsz sokkal inkább a tisztelet megnyilvánulása volt mind a bicaj, mind aki hajtja, felé