Már megszoktam, meg hozzáigazítottam váltószettet, de érdekes. Zwiften 10%-on 30as első es kb 23-25 hátsó kellett, amikor a 10%on memtem urcán 34/21 vagy 19,
vártam volna némineműleg pontosabb szimulációt, az akkor combosabbnak számító görgőtől
Már megszoktam, meg hozzáigazítottam váltószettet, de érdekes. Zwiften 10%-on 30as első es kb 23-25 hátsó kellett, amikor a 10%on memtem urcán 34/21 vagy 19,
Na ez tényleg fura. Attól kisebb lejtőn is elforog az 50/11. Legalábbis nagyon magas rpm kell hozzá,hogy érdemben is hozzátegyen az ember. Sokszor még váltanék,de nincs 10.
Bakker. Azt mondom, ahogy én megyekAAttila írta: ↑2026.08.09., vas. 22:37Azért ez így nem pontos. A kinti 30-35 tempóhoz 50/17 kell. Először is, 30 és 35 között "nagy" a különbség, másodszor pedig 50/17,de mekkora rpm? Mehetek 35-tel nagytányér kónuszon is,csak alig lesz fordulat, de lehet elől a kicsin,viszont szétforgatom az agyam is.
Majd próbáld ki, kiadja e a 16% körüli kaptatót. De lehet. Csak az enyém ilyen xar
Aki nem jártas a görgőben...
Rendben volt ez eddig is. Ilyenkor felerve megvolt a menes lehet együtt pihenni. Csak a magázáson modolyogtam. Nálunk a világ ártatlan lelke, vagyis a csajom is már csak nez egyet, amikor bemondják: jónapotpärt írta: ↑2026.08.09., vas. 21:07Én csak a biciklis postásnak, meg a kormánykosaras néniknek nem intek, de csak azért, mert nem értenék, mi a bajom.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 16:59Látom, Te nem ma kezdted![]()
Bringán attól fugg, mi van. Bár most igen távol áll tölem, de pl résztávban rá se nézek. Z2-ben egy intés OK. Bükki kiránduláson belefér egy hello. De ja, kb...
Utoléréskor esetleg egy. "jössz?!". A válasz már nem érdekes, vagy beáll, vagy nem. Ezzel csak jelzel, ha akar, jöhet. Ha nem kérdezed meg, illetlenség beállni. Se előre, se hátra. Ha valaki társaságra vágyik, a varázsszó: jössz?
Valóban, utolérésnél más a helyzet. Ha jóval lassabban megy, akkor ott is csak intek. Viszont tegnap mikor mászás közben megérkeztem a kollégára, nem tudtam lekerülni, mert ahogy megérezte, azonnal emelte a tempót (ismerős?). Még komfortzónámon belül volt, de saját tempóm nem volt több, úgyhogy mögötte mentem 5-10 méterre lemaradva, hogy ne toluljak az aurájába. Pár kilit így gurultunk, míg a combosabb mászás véget nem ért, utána visszább vette a tempót, úgyhogy lekerültem, de mivel már előtte "együtt" mentünk, paréjság lett volna, nem megszólítani. Amúgy nem vagyok én sem egy kvaterkázós típus, de a hegyek közt elég ritkán találkozok bárkivel, néha belefér.
Csak hiszed. Az enyém asszem 20% emelkedőt tud és van is zwiften valami hegytetőn egy záró szakasz, ahol 18,de 20 is van.

Én csak a biciklis postásnak, meg a kormánykosaras néniknek nem intek, de csak azért, mert nem értenék, mi a bajom.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 16:59Látom, Te nem ma kezdted![]()
Bringán attól fugg, mi van. Bár most igen távol áll tölem, de pl résztávban rá se nézek. Z2-ben egy intés OK. Bükki kiránduláson belefér egy hello. De ja, kb...
Utoléréskor esetleg egy. "jössz?!". A válasz már nem érdekes, vagy beáll, vagy nem. Ezzel csak jelzel, ha akar, jöhet. Ha nem kérdezed meg, illetlenség beállni. Se előre, se hátra. Ha valaki társaságra vágyik, a varázsszó: jössz?

Bivalyerős partner, de ezzel nem nagyon fogsz tekerés közben beszélgetni.

Jah persze, funride-ba becsatlakozhat bárki.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:29Én is, de főleg azért, tudom, mit akarok csinálni es abba egy társ bekavar. Persze, az más, ha meg van beszélve, hogy együtt megyünk ki. Akkor is megvan a cél, csak 2 vagy több emberrel "kiszámolva".Vinkler írta: ↑2026.08.09., vas. 17:13Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()
Én is, de főleg azért, tudom, mit akarok csinálni es abba egy társ bekavar. Persze, az más, ha meg van beszélve, hogy együtt megyünk ki. Akkor is megvan a cél, csak 2 vagy több emberrel "kiszámolva".Vinkler írta: ↑2026.08.09., vas. 17:13Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()

Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()
Látom, Te nem ma kezdted

Én is intek, de manapság egyre kevesebben. Nem is értem, ez régen alap volt. Na mi nem helloztunk, csak, ha hátba vertünk valakit.
Akkor erős kocabringás
na, én nem szoktam (ha bírok sem

Majd egyszer meglesz a megfejtésasebestyen írta: ↑2026.08.09., vas. 14:13Ha ezt régebben tudtam volna.... Mától mindenkit helózok. Azé tudja meg mindenki, hogy próóó vagyok.Jó oké, benasizott pró, de pró.
![]()