revox írta: ↑2026.08.09., vas. 21:15
Ha lehozza a 16%-ot, lehet első alkalommal fura lesz az 5%-os klasszik görgő után
De gratula
Aki nem jártas a görgőben...
A klasszikus gumis görgők kb 5-6% meredekséget tudnak szimulálni, ami azt jelenti, legkeményebb állásban is olyan erővel és áttétellel kell tekerni, mint egy 5%-os emelkedőn. Csak a szoftver, ha pl 10%-on megy a pálya, kiszámolja, hogy ilyen erőbeadással,mennyivel haladnál 10%-on. Ami viszont le tudja szimulálni a 10%-ot, az olyan ellenállást ad, mintha valóban 10%-on mennél. Ha 15, akkkr 15-öt, míg el nem éri a maxot, amit a görgő tud. Utána ott is életbe lép a sebesség átszámítása. Pl.nekem 20-ig tud, akkor 25%-on is csak a 20as nehézséget adná, de a sebességet csökkentené a plusz 5% arányában.
Mellesleg, az én görgőm elég fura,mert olyan, mintha nem lenne tökéletesen jó a szimulációja. 40 körüli tempót meghajtja a 39/17 vagy 16

az szerintem nem normális. Olyan, mintha el lenne tolva az áttételigény. A valóságban inkább 50/16 kell 40-hez (már, aki bír tekerni normálisan). Így isteni szerencse, hogy a görgős bicajomon triple kurbli van,30as legkisebb tányérral. Hátul 11-32

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu