16% emelkedőt,10% lejtőt és 1800w-t tud.
Emellett mindenféle kapcsolatot, még wifi-t is.
Köszi Ákos az infót,hogy még ma éjfélig akciós.

Jah persze, funride-ba becsatlakozhat bárki.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:29Én is, de főleg azért, tudom, mit akarok csinálni es abba egy társ bekavar. Persze, az más, ha meg van beszélve, hogy együtt megyünk ki. Akkor is megvan a cél, csak 2 vagy több emberrel "kiszámolva".Vinkler írta: ↑2026.08.09., vas. 17:13Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()
Én is, de főleg azért, tudom, mit akarok csinálni es abba egy társ bekavar. Persze, az más, ha meg van beszélve, hogy együtt megyünk ki. Akkor is megvan a cél, csak 2 vagy több emberrel "kiszámolva".Vinkler írta: ↑2026.08.09., vas. 17:13Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()

Én antiszoc vagyok, rendszeresen elküldök mindenkit.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 17:10Ha már kódolóst játszunk. Ha valaki bemondja, menj nyugoftan, es utána mond bármit, nem akar társaságot. De ez nem illetlenség vagy, személyes, pl lehet edzésprogramot csinál, amiben zavarja, ha valaki betársulna. ...vagy xarnia kell es alig várja, hogy be tudjon menni a dzsindzsásba![]()
Látom, Te nem ma kezdted

Én is intek, de manapság egyre kevesebben. Nem is értem, ez régen alap volt. Na mi nem helloztunk, csak, ha hátba vertünk valakit.
Akkor erős kocabringás
na, én nem szoktam (ha bírok sem

Majd egyszer meglesz a megfejtésasebestyen írta: ↑2026.08.09., vas. 14:13Ha ezt régebben tudtam volna.... Mától mindenkit helózok. Azé tudja meg mindenki, hogy próóó vagyok.Jó oké, benasizott pró, de pró.
![]()

Nem olvastam el. De kütyük az edzésmunkához kellenek, egyébként kb nem kell.

Lehet, de a cikk a kütyükről szól.

Ha ezt régebben tudtam volna.... Mától mindenkit helózok. Azé tudja meg mindenki, hogy próóó vagyok.revox írta: ↑2026.08.09., vas. 00:41Innen ismered meg az ámátőröket :)
De ugyanez van a hegyen. A bükki túrázók lemagáznak. A Tátrában, ha fentebb mégy a Poprádi tótól, már csak "hello" van![]()

Brutálisat fejlődtek a bringák. Sokkal jobbak minden szempontból az újak, én ezért bringázok újra csak és imádom!
engem különösebben nem izgat az új technológia, mivel 'csak bringázok', szerelembőlpärt írta: ↑2026.08.09., vas. 12:03Már unalomig ismételgetett a felni-/tárcsafék, mechanikus/elektromos váltás, belső/tubeless kérdések körüli értelmetlen habverés. Úgy rendesen a régi technológiák hívei szokták megbélyegezni az újabb technológiákat támogatókat, ez végre egy üde, új szín a palettán, a "puristák" kigúnyolása. Érdekes, hogy amúgy az ilyesmi ragebait jellegű bejegyzéseket nem az ismertebb oldalak szokták bedobni.
(pesze ettől függetlenül - sőt! ... 

Innen ismered meg az ámátőröket :)

Jó, majd ha tekerés közben rám tör a leküzdhetetlen magázódhatnék, akkor majd én is így teszek.

ez szvsz sokkal inkább a tisztelet megnyilvánulása volt mind a bicaj, mind aki hajtja, felé

van, akinek ez jutott